-
Εεεεε....να σας πω..
Εμεις που εχουμε γρηγορα και και καλοταξιδα αυτοκινητα το χρειαζομαστε γιατι πας 180 χωρις να το καταλαβεις
Παντως τωρα με αυτα τα αστεια ορια που εχουν οντως ειναι χρησιμο γιαυτον και μονο τον λογο.Και μια εωτηση προς τον αγαπητο vinman.
Παρατηρησα οτι η επαναφορα του τιμονιου ειναι σχεδον ανυπαρκτη(καλα υπερβαλω λιγο!!).
Ετσι ειναι και το δικο σου????
Στο 307 ηταν βιαιη σχεδον(παλι υπερβαλω βεβαια) και αυτο βολευε στα στενα και τωρα μου ψιλοκακοφαινεται.
Και ...μηπως ξερεις πως απενεργοποιειται το συστημα αυτοματης αναδιπλωσης των καθρεπτων???Παντως ρε φιλαρες χθες που το οδηγησα λιγο στην πολη δεν το ειδα να υστερει πουθενα στο γκαζι.Η εγω ειμαι πολυ αργος ή τελικα η ροπη κανει το θαυμα της και το παπορι τσουλαει μια χαρα.
Ενα αλλο που θα πρεπει να συνηθισω ειναι ο τεμπελης..θελει ειδικη σταση το χερι για να βαλει ταχυτητες χωρις να ακουμπαει πανω του.Εκτος απο σφιχτο στροφηλικι που ειναι ενοχλητικο ,σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι βολικο ομως.
Επισης και το μοτερ εχει καπως τραχεια λειτουργια αλλα δεν ξερω αμα στρωσει με τα χιλιομετρα.
Α...και το ραδιοσιντι εχει αξιοπρεπεστατη αποδοση ειναι και Mp3. -
Τις τελευταίες μέρες με τα κρύα, το 307 μου παίρνει μπρος με ένα κροτάλισμα (σήμερα και χτες μάλιστα ήταν πολύ δυνατό). Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
(Σε κακεντρεχείς που θα μου προτείνουν να το βάψω μπλε και να ροβολήσω κατά σούνιο μεριά, θα θυμήσω ότι είναι ήδη μπλε )
-
με το antipolution fault ανησυχούμε ή το αντιπαρερχόμαστε? το εμφανίζει συνοδεία ρονταρίσματος και αμα το σβήσεις και το ξαν΄βάλεις μπροστα εξαφανίζεται. μάλλον windows έχει μέσα στο τσιπάκι
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Α...και κατι για αυτον που ξερει ποιον εννοωΜην νομιζεις οτι θα ψαρωσουμε οταν δουμε οτι εντος ολιγου (οταν θα φτασουμε τις 307 ντε...) θα μας κλειδωσεις το θεμα ή θα το εξαφανισεις.....
Ηδη σε εχουμε προλαβει και εχουμε καταγγειλει αρμοδιως τις υπουλες προθεσεις σου.
Και προσεχε σημερα.....τι θα τρως...αν διαπιστωσεις καμμια παραξενη γευση ....αστο καλυτερα στο πιατο!!
Ε..Ε...Ερχεται!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
: )Ειναι ....ωρα να το πουλησεις
Τασο εμενα μου το εκανε απο την ημερα που το πηρα αυτο το κροταλισμα οταν επαιρνε μπρος.Και μετα κανει και ενα αλλο οταν κινησε με πολυ μικρες ταχυτητες και ανοιχτο το τζαμι.Δεν μπορεσα να εντοπισω αν ειναι το ζουαν η κροταλιζει το κιβωτιο.
Παντως απο οτι μου ειπαν το κρυο κροταλισμα ειναι χουι σε ολα τα Πεζω, αν θυμαμαι καλα ειναι απο τα θρος του στροφαλου, και αστο να κροταλιζει. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες με τα κρύα, το 307 μου παίρνει μπρος με ένα κροτάλισμα (σήμερα και χτες μάλιστα ήταν πολύ δυνατό). Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;(Σε κακεντρεχείς που θα μου προτείνουν να το βάψω μπλε και να ροβολήσω κατά σούνιο μεριά, θα θυμήσω ότι είναι ήδη μπλε )
Eννοείς έναν θόρυβο, σαν ξύσιμο, που διαρκεί από την στιγμή που δουλεύει η μίζα μέχρι να πάρει μπρος;
-
Αυτο τωρα ...να ειμαι ο πρωτος που γραφει στην 307 σελιδα (τον πρωτο πρωτο φυσικα, και τον αγνοουμε και δεν τον παιρνουμε στα σοβαρα...ασε που μου κανει εντυπωση που ειναι ζωντανος ακομα μετα το χθεσινο ντερλικωμα ) πως το εξηγητε????
Μεταφυσικα φαινομενα φιλοι μου σε αυτο εδω το τοπικ!!!
-
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
: )Ειναι ....ωρα να το πουλησεις
Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, Μιχάλη.
Τασο εμενα μου το εκανε απο την ημερα που το πηρα αυτο το κροταλισμα οταν επαιρνε μπρος.Και μετα κανει και ενα αλλο οταν κινησε με πολυ μικρες ταχυτητες και ανοιχτο το τζαμι.Δεν μπορεσα να εντοπισω αν ειναι το ζουαν η κροταλιζει το κιβωτιο.
Παντως απο οτι μου ειπαν το κρυο κροταλισμα ειναι χουι σε ολα τα Πεζω, αν θυμαμαι καλα ειναι απο τα θρος του στροφαλου, και αστο να κροταλιζει.Με καθησυχάζεις τώρα, απλώς μου κάνει εντύπωση που ο θόρυβος είναι πολύ πιο έντονος όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο. Βασικά, φοβόμουν για καμιά μίζα...
drdino, περίπου όπως τον περιγράφεις είναι ο θόρυβος.
-
Τεντωτήρας ιμάντα, αν είναι αυτό που λέω. Ξύσιμο, από την στιγμή που δουλεύει η μίζα μέχρι να πάρει μπρος. Ψιλοτρομακτικός θόρυβος...
-
Τεντωτήρας ιμάντα, αν είναι αυτό που λέω. Ξύσιμο, από την στιγμή που δουλεύει η μίζα μέχρι να πάρει μπρος. Ψιλοτρομακτικός θόρυβος...
Το φτιάχνουμε ή το αφήνουμε όπως είναι? Μου το έκανε και εμένα προχτές το απόγευμα.. αλλά μόνο τότε και μόνο μία φορά... Να πάω και την άλλη εβδομάδα συνεργείο λέτε? Αν ναι, θα με πηγαίνει μία - μία ...
-
Eγώ επειδή ήμουν σε εγγύηση το άλλαξα. Μάλιστα τους είπα από πριν τι ήταν, και μου είπαν μπράβο που το κατάλαβα!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εεεεε....να σας πω..
Εμεις που εχουμε γρηγορα και και καλοταξιδα αυτοκινητα το χρειαζομαστε γιατι πας 180 χωρις να το καταλαβεις
Παντως τωρα με αυτα τα αστεια ορια που εχουν οντως ειναι χρησιμο γιαυτον και μονο τον λογο.Και μια εωτηση προς τον αγαπητο vinman.
Παρατηρησα οτι η επαναφορα του τιμονιου ειναι σχεδον ανυπαρκτη(καλα υπερβαλω λιγο!!).
Ετσι ειναι και το δικο σου????
Στο 307 ηταν βιαιη σχεδον(παλι υπερβαλω βεβαια) και αυτο βολευε στα στενα και τωρα μου ψιλοκακοφαινεται.
Και ...μηπως ξερεις πως απενεργοποιειται το συστημα αυτοματης αναδιπλωσης των καθρεπτων???Παντως ρε φιλαρες χθες που το οδηγησα λιγο στην πολη δεν το ειδα να υστερει πουθενα στο γκαζι.Η εγω ειμαι πολυ αργος ή τελικα η ροπη κανει το θαυμα της και το παπορι τσουλαει μια χαρα.
Ενα αλλο που θα πρεπει να συνηθισω ειναι ο τεμπελης..θελει ειδικη σταση το χερι για να βαλει ταχυτητες χωρις να ακουμπαει πανω του.Εκτος απο σφιχτο στροφηλικι που ειναι ενοχλητικο ,σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι βολικο ομως.
Επισης και το μοτερ εχει καπως τραχεια λειτουργια αλλα δεν ξερω αμα στρωσει με τα χιλιομετρα.
Α...και το ραδιοσιντι εχει αξιοπρεπεστατη αποδοση ειναι και Mp3.1.θα το συνηθήσεις το τιμόνι...εμένα μου φαίνεται άμεσο,και όσο για τα στενά μπαίνω κόβωντας άμεσα...
2.Δεν μπορείς, τουλάχιστον απο τις ρυθμίσεις της κεντρικής οθόνης....Τώρα αν υπάρχει άλλο κόλπο θα σε γελάσω...
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πριν βγείς να κλείνεις τους καθρέπτες απο τον διακόπτη εσωτερικά οπότε δεν θα σου ανοίγουν αυτόματα μόλις ξεκλειδώσεις...
3.Φαντάσου πως τσουλάει το ''παπόρι''με το δίλιτρο μοτέρ...
4.Ο τεμπέλης θα σου φανεί πολύ χρήσιμος στις μεγάλες διαδρομές...
5.Το μοτέρ θα στρώσει.....
6.Το R/CD όντως έχει πολύ καλές περγαμηνές....αλλά στο δικό μου δεν παίζει mp3... Προφανώς παίζει μόνο στα 407 με τους νέους κινητήρες σαν το δικό σου... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...μηπως ξερεις πως απενεργοποιειται το συστημα αυτοματης αναδιπλωσης των καθρεπτων???Αυτό είδα στο δίλιτρο 407 που πήρε εξάδελφος και χάζεψα σα ...βλάχος...
Πολύ καλό γκάτζετ, και θες να το σβήσεις;
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
με το antipolution fault ανησυχούμε ή το αντιπαρερχόμαστε? το εμφανίζει συνοδεία ρονταρίσματος και αμα το σβήσεις και το ξαν΄βάλεις μπροστα εξαφανίζεται. μάλλον windows έχει μέσα στο τσιπάκιΝίκο πήγαινε ρίξε ένα service pack!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες με τα κρύα, το 307 μου παίρνει μπρος με ένα κροτάλισμα (σήμερα και χτες μάλιστα ήταν πολύ δυνατό). Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;(Σε κακεντρεχείς που θα μου προτείνουν να το βάψω μπλε και να ροβολήσω κατά σούνιο μεριά, θα θυμήσω ότι είναι ήδη μπλε )
Επειδή έχουμε το ίδιο χρώμα, μην ανησυχείς!
Κρύα μέταλλα και ανοχές... Εγώ πριν ξεκινήσω, χειμώνα-καλοκαίρι, πάντα περιμένω ένα-δυο λεπτά να κυκλοφορήσουν τα λάδια. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί. Αλήθεια, δεν το είχες παρατηρήσει παλιότερα;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κρύα μέταλλα και ανοχές... Εγώ πριν ξεκινήσω, χειμώνα-καλοκαίρι, πάντα περιμένω ένα-δυο λεπτά να κυκλοφορήσουν τα λάδια. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί. Αλήθεια, δεν το είχες παρατηρήσει παλιότερα;
Τάκη, επειδή παλιότερα το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο τα βράδια σε λιγότερο βόρεια/ψυχρή περιοχή απ' ό,τι τώρα, ίσως να μην το έκανε τόσο έντονα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τάκη, επειδή παλιότερα το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο τα βράδια σε λιγότερο βόρεια/ψυχρή περιοχή απ' ό,τι τώρα, ίσως να μην το έκανε τόσο έντονα.
Piston slap
Το κάνει το σιβικ μου από τις 30.000 χλμ. αλλά όχι το καλοκαίρι. Πολλοί ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ κινητήρες κάνουν αυτό το θόρυβο όταν είναι κρύοι χωρίς να επηρεάζεται η αξιοπιστία τους. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το κάνει το σιβικ μου από τις 30.000 χλμ. αλλά όχι το καλοκαίρι. Πολλοί ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ κινητήρες κάνουν αυτό το θόρυβο όταν είναι κρύοι χωρίς να επηρεάζεται η αξιοπιστία τους.
Είναι αυτό που λένε, 'it's not a bug, it's a feature'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Piston slap
Το κάνει το σιβικ μου από τις 30.000 χλμ. αλλά όχι το καλοκαίρι. Πολλοί ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ κινητήρες κάνουν αυτό το θόρυβο όταν είναι κρύοι χωρίς να επηρεάζεται η αξιοπιστία τους.Λεωνίδα σ'ευχαριστούμε για τις τεχνικά καταρτισμένες απόψεις σου που δίνουν πάντα τον κατάλληλο τεχνικό όρο για τις περιφραστικές μας διατυπώσεις.
PEUGEOT FORUM