-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μετατροπη ουσιας τωρα.
Αλουμινενιο λεβιε ταχυτητων(γνησιο της Peugeot) και εχουμε 3 δευτερολεπτα 0-100 κερδος.Πως γινεται αυτο???
Απλα ετσι νομιζουμε γιατι ολα τα γρηγορα εχουν αλουμινενιους λεβιεδες τωρα που βαλαμε στο δικο μας ,εμεις θα υστερησουμε???
Εχει κανεις αντιρηση??
(ευχαριστω αυτον που μου τον εκανε δωρο.Επιφυλασομαι....)τον αλουμινενιο απο το 206??
ερωτηση: αν βαλω 2 (παραλληλα ή σε σειρα), θα εχω ακομα πιο πολυ κερδος ??
(νομιζω οτι κατι τετοιο δικαιολογειται... Λογω μικροτερου βαρους - αδρανειας ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μετατροπη ουσιας τωρα.
Αλουμινενιο λεβιε ταχυτητων(γνησιο της Peugeot) και εχουμε 3 δευτερολεπτα 0-100 κερδος.Πως γινεται αυτο???
Απλα ετσι νομιζουμε γιατι ολα τα γρηγορα εχουν αλουμινενιους λεβιεδες τωρα που βαλαμε στο δικο μας ,εμεις θα υστερησουμε???
Εχει κανεις αντιρηση??
(ευχαριστω αυτον που μου τον εκανε δωρο.Επιφυλασομαι....)τον αλουμινενιο απο το 206??
ερωτηση: αν βαλω 2 (παραλληλα ή σε σειρα), θα εχω ακομα πιο πολυ κερδος ??
(νομιζω οτι κατι τετοιο δικαιολογειται... Λογω μικροτερου βαρους - αδρανειας )Bαλτα με usb... το δοκιμασε γνωστος απο γνωστο που γνωριζε τον γνωστο του αλλου, σε τρακτερ. Δουλευει!
-
τον αλουμινενιο απο το 206??
Δεν πιστευω ο μοχλος να ειναι απο 206 και να υποβαθμισα το αμαξι μου..
Θα σε φαω εσενα που μου το εκανες δωρο -
Αν ειναι απο 206 μη στενοχωριεσαι... Τον φορα και το RC! Λιγο το κακο οποτε.
-
Τι εγινε ρε nakata με το προγραμμα που μας ελεγες οτι θα δοκιμαζε ο δικος σου και θα μας ελεγε αν αξιζει??
Υπαρχει κοσμος που καιγετε για 5 αλογα και συ μας εχεις σε αναμενα καρβουνα...
Οπως βλεπεις φιλε patrick ενδιαφερομαστε για σενα και πιεζουμε η
μηπως δεν εχει νοημα να πιεζουμε το nakata να απαντησει στον patrick -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τι εγινε ρε nakata με το προγραμμα που μας ελεγες οτι θα δοκιμαζε ο δικος σου και θα μας ελεγε αν αξιζει??
Υπαρχει κοσμος που καιγετε για 5 αλογα και συ μας εχεις σε αναμενα καρβουνα...
Οπως βλεπεις φιλε patrick ενδιαφερομαστε για σενα και πιεζουμε η
μηπως δεν εχει νοημα να πιεζουμε το nakata να απαντησει στον patrickΕχει χαθει, οντως ο nakata... Αν φευγει ενας και ερχεται παλι ενας δεν κανουμε τιποτα. Το θεμα ειναι να αυξανομαστε!
-
den μπαινω στη λογικη να ψαχνω ποιος κρυβεται πισω απο το καθε ψευδωνυμο... δεν εχει και πολυ νοημα στο ιντερνετ... αν καποιος θεωρει εξυπναδα να μπαινει με διαφορετικα ψευδωνυμα, προβλημα του... εδω δημιουργηθηκε ολοκληρο θεμα με το διαγωνισμο της πεζο για το
ΠΠΡ και παλι ακρη δεν βγαλανε... θα το ψαξω εδω που δε εχω και τιποτα να χασω?στ αδικα μας τωρα. ενας φιλος αλλαξε πολλ/στη στα 500κμ και μαλλον παει παλι για αλλαγη (30.000 κμ). Το εχει παρουσιασει και σε εσας?
-
den μπαινω στη λογικη να ψαχνω ποιος κρυβεται πισω απο το καθε ψευδωνυμο... δεν εχει και πολυ νοημα στο ιντερνετ... αν καποιος θεωρει εξυπναδα να μπαινει με διαφορετικα ψευδωνυμα, προβλημα του...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
den μπαινω στη λογικη να ψαχνω ποιος κρυβεται πισω απο το καθε ψευδωνυμο... δεν εχει και πολυ νοημα στο ιντερνετ... αν καποιος θεωρει εξυπναδα να μπαινει με διαφορετικα ψευδωνυμα, προβλημα του...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ?
Οι παλιοι ξερουν... Σωστα Νικο;
Χαβαλες να γινεται... Και να βγει ακρη με το τι γινεται με τα nickname δεν αλλαζει τιποτα, χαιρω πολλυ. Αν δεν εχεις ομως τι να κανεις ειναι καλη ενασχοληση! -
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ποιοσ ειναι αυτοσ που αλλαζει ονοματα?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ποιοσ ειναι αυτοσ που αλλαζει ονοματα?Mιλαμε για εσενα... Δεν μας συστηθηκες! Κατευθειαν να μαθεις για ποιον μιλαμε ρωτησες. Ετσι κανει ο σωστος ο κοσμος; Δεν νομιζω! Λοιπον φιλε 307ΚΙΑ περιμενουμε.
-
με τι κάθεστε και ασχολείστε, ώρες ώρες... δουλειά δεν είχε ο διάολος, που λέει και ο λαός
εδώ υπάρχουν άλλα θέματα που μας καίνε! κατ'αρχάς, είδατε το 307 cc από κοντά; πώς σας φάνηκε; έχουμε καμία τιμή για το σετάκι μεταλλικών πεντάλ, δερμάτινου τιμονιού και λεβιέ; επίσης, γνωρίζουμε αν υπάρχει σίτα αλουμινίου για τον προφυλακτήρα για να αντικαταστήσουμε το πλαστικό 'χαμόγελο' και πόσο πάει η τοποθέτηση;
(πώς φαίνεται ότι πλησιάζουν χριστούγεννα και ετοιμάζομαι για μετατροπές ουσίας, ε; υπολογίζω ότι με τις παραπάνω επεμβάσεις θα κερδίσω γύρω στα 15 αλογάκια στον τροχό)
-
Nικο θα σε μαλωσω!!! ειναι δυνατον να μη μου συνεβει εμενα κατι τετοιο.Τι με περασες δηλαδη
Και οταν μου συνεβει αρχισε:
1.να σφυραει το cd...
2.Να αναβουν ολοι οι γλομποι στο ταμπλω(Χριστουγενιατικο δεντρο και βαλε....)
3.Να αναβουν τα μεγαλα φωτα....
4.Να δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες...
5.Να σβυσει στη μεση του δρομου το μοτερ(μετα απο λιγο ξαναπηρε..)
Παρακαλω τι ειπατε????
Τασο οταν τα βαλεις ολα πανω τραβα και μια δυναμομετρηση μπας και χασουμε κανα αλογο και τρεχουμε να το βρουμε
Α....και φωναξε μας να το δουμε για να πορευτουμε αναλογα...
Ηρεμηστε με το nickname...λεμε και καμμια μαλα..ια για να περναει η ωρα μας και να μην πλητουμε..
Θα πρεπει να σας ξαναθυμησω το ηθος και τον αλυγιστο χαρακτηρα που εχουν στα δυσκολα οι κατοχοι 307??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και οταν μου συνεβει αρχισε:
1.να σφυραει το cd...
2.Να αναβουν ολοι οι γλομποι στο ταμπλω(Χριστουγενιατικο δεντρο και βαλε....)
3.Να αναβουν τα μεγαλα φωτα....
4.Να δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες...
5.Να σβυσει στη μεση του δρομου το μοτερ(μετα απο λιγο ξαναπηρε..)
Παρακαλω τι ειπατε????σου συνέβησαν όλα αυτά??? η πλάκα είναι ότι μια μέρα έπιασα κουβέντα με έναν βενζινά, και απ' αυτόν έμαθα πρώτη φορά όλα τα προβλήματα (και τον πολλαπλασιαστή που τα παίζει!). 'από ηλεκτρικά έχεις βαρεθεί να τρέχεις στα συνεργεία, ε;' μου είπε. είναι να μη σου βγει το όνομα, τελικά
ρε σεις, μήπως το δικό μου και του dev είναι συλλεκτικά, που δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα; (καλά, ζοάν και φλας δε μετράνε!)
-
aman δεν μου τα ειχατε πει ολα αυτα... μηπως επρεπε να εχω παρει κορολα τελικα?
-
Βρε Nικολη αμα στα λεγαμε ολα με τη μια, πρωτον δεν θα ειχα με να λεγαμε τιποτα μετα απο λιγο καιρο και δευτερο θα ειχες φυγει τρεχοντας να το αλλαξεις!!!!
Δηλαδη τι νομιζετε οταν σας απειλω οτι θα αρχισω να γραφω τα προβληματα που ειχα με το πρωτο 307??Οτι σας λεω ψεματα και σας κανω πλακα???
Με εχετε για τετοιο παλιοχαρακτηρα???
(και με μπλε γραμματα.....οπως Peugeot )
(εμαθα και κολπακια τωρα θα σας διαλυσω...να δειτε τι θα παθετε οταν μαθω και τις παραθεσεις.Την αλλη φορα τυχαια το πετυχα ) -
νίκο, τα'χουμε ξαναπεί. το 307 είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο στην κατηγορία του, με πολύ ελκυστική τιμή για αυτά που προσφέρει, που είχε όμως την ατυχία να κυκλοφορήσει κάπως βιαστικά, με αποτέλεσμα να το συνοδεύουν αρκετά προβλήματα νεότητας. αν παρατηρήσεις, όσοι από εμάς έχουμε αγοράσει το αυτοκίνητο σχετικά πρόσφατα (εννοώ μέσα στον τελευταίο χρόνο), έχουμε σαφώς λιγότερα προβλήματα από τους παλαιότερους κατόχους. επίσης, δε νομίζω να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα που να αναφέρθηκε σε συνεργείο και να μη λύθηκε εντός εγγύησης, χωρίς κανένα κόστος. εντάξει, έχουμε ένα μικροπροβληματάκι με το ζοάν, αλλά πού θα πάει, κοτζάμ wrc έχει κερδίσει η πεζώ, αυτό δεν θα λύσει;
τώρα, το ότι το έχουμε ρίξει λίγο στον χαβαλέ τώρα τελευταία και δε συζητάμε για την τεχνολογική ανωτερότητα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί δείχνει ανθρώπους απαλλαγμένους από το σύνδρομο 'το δικό μου είναι το καλύτερο, γιατί το διάλεξα εγώ'.
-
Ναι αλλά το δικό μου είναι το καλύτερο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έχουμε καμία τιμή για το σετάκι μεταλλικών πεντάλ, δερμάτινου τιμονιού και λεβιέ; επίσης, γνωρίζουμε αν υπάρχει σίτα αλουμινίου για τον προφυλακτήρα για να αντικαταστήσουμε το πλαστικό 'χαμόγελο' και πόσο πάει η τοποθέτηση;
(πώς φαίνεται ότι πλησιάζουν χριστούγεννα και ετοιμάζομαι για μετατροπές ουσίας, ε; υπολογίζω ότι με τις παραπάνω επεμβάσεις θα κερδίσω γύρω στα 15 αλογάκια στον τροχό)Για τιμονι-λεβιε-πενταλ ετοιμαζε μια 450αρα... 370 αν θυμαμαι καλα εχει το τιμονι. Το τιμονι θα το πληρωνα γιατι εχει τελεια αισθηση, οσο για τα υπολοιπα καποια στιγμη και βεβαια θα τα εβαζα! Για το χαμογελο του προφυλακτηρα δεν νομιζω να υπαρχει κατι να το αντικαθιστα. Δεν εχω δει τουλαχιστον και γνωστος που το ειχε ψαξει στην αντιπροσωπεια του ειπανε οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο σαν αξεσουαρ στους καταλογους κ το θεωρουν απιθανο να βρεθει.
Ναι αλλά το δικό μου είναι το καλύτερο...
Επειδη το διαλεξες εσυ...
Επρεπε να συμπληρωσεις γιατι ειπαμε... Ειμαστε και μετριοπαθεις! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλε skullone σου ορκιζομαι οτι αν κρατουσα τα ιδια ηχεια δεν υπηρχε περiπτωση να βελτιωθει ο ηχος το θεο μπαρμπα να ειχα
Στην διαθεση σου τα 'τερατα' που ειχε απο τη μανα του να τα δεις και να βαλεις τα γελια.
Το θεμα το εχεις θεσει σοβαρα και σε ολα αυτα που λες εχεις δικιο απλα εγω απλοποιοντας τα πραγματα για να καταλαβαινομαστε με ολους μιλαω γενικευοντας και χοντρικα.
Δηλ ειναι σχεδον σιγουρο (αν οχι νομος) οτι ενα φτηνο ηχειο ειναι και ευκολοδιεγερτο με την εννοια οτι εχει μικρο μαγνητη κακη κατασκευη και παιζει με φτηνοσηστηματα αρα φροντισαν πριν απο μας για μας να παιζει δυνατα.
Αν θες να ακριβολογησουμε δεν παιζει πιο δυνατα αλλα πιο 'φωναχτα'(ακομα καλυτερα πιο τσιριχτα!!)
Επειδη σημερα δεν εχω πολυ χρονο να σας τα πρηξω!!! θα σας γραψω αλλη φορα λεπτομερειες απο τον ηχο, τωρα που ηρεμησα λιγο απο την ζοχαδα με τις ταπετσαριες, την ψιλορυθμιση και την ακροαση με ενα cd της προκοποης που εβαλα μαζι με ενα φιλο hifiντελα.
Παντως φιλε skullone επειδη οι γνωσεις σου ειναι ενδιαφερουσες και πιο πολλες απο τις δικες μου θα ηταν ενδιασφερον να τις ανταλασαμε με pm η κανενα τηλεφωνακι (παλι με pm!!)Χμμμ, στάσου να τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο μικρός μαγνήτης δεν συνεπάγεται και ευκολία οδήγησης. Για να είναι ευκολοοδήγητο το ηχείο χρειάζεται τα εξής:
-
Εύκολο φορτίο. Αυτό το μετράμε με την εμπέδηση (το ανάλογο της αντίστασης στο εναλλασσόμενο ρεύμα). ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ είχα γράψει ότι θέλουμε χαμηλή εμπέδηση. Ένα φορτίο 4Ω θέλει στο συνεχές ρεύμα διπλάσια ένταση ρεύματος από ένα των 8Ω. Στο εναλλασσόμενο δεν θυμάμαι τον τύπο, αλλά και πάλι, όσο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ είναι η αντίσταση του ηχείου, τόσο πιο ΔΥΣΚΟΛΑ θα οδηγηθεί, γιατί θα θέλει περισσότερο ρεύμα από τον ενισχυτή. Έτσι, αν είχες ηχεία των 8Ω και τα άλλαξες με ηχεία των 4Ω, αναγκάζεις τον ενισχυτάκο του ραδιο-CD σου να ξεζουμίζεται πασχίζοντας να βγάλει το ρεύμα που θέλουν τα ηχεία που έβαλες.
-
Χαμηλής μάζας πηνίο φωνής.
-
Χαμηλής αδράνειας (άρα και μάζας) κώνο ή θόλο.
-
'Αράχνη' (ανάρτηση ηχείου στο σημείο που ο κώνος ή ο θόλος ενώνεται με το πηνίο φωνής) με γρήγορη απόκριση.
-
Κατάλληλα σχεδιασμένο ηχείο (καμπίνα ηχείου). Δηλαδή πρέπει η πόρτα να έχει το σωστό σχήμα. Αυτό βέβαια το αφήνουμε κατά μέρος, γιατί ζητάμε από της μυλωνούς τον πισινό καλλιγραφία. Άλλωστε, η πόρτα του αυτοκινήτου δε σχεδιάστηκε για να την κάνουμε ηχείο, αλλά για άλλη δουλειά.
Είναι μύθος αυτό που λένε ότι τα φθηνά ηχεία οδηγούνται πιο δύσκολα. Ξέρεις από δίπολα; Ειδικά τα ηλεκτροστατικά/μαγνητοστατικά έχουν αντίσταση που κατεβαίνει μερικές φορές μέχρι και στο 1Ω (!!!!), με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να απαιτούν ολόκληρο υποσταθμό της ΔΕΗ για να παίξουν σε αποδεκτές εντάσεις. Άσε τα διάφορα εξωτικά ηχεία των πολλών χιλιάδων ευρώ που έχουν πολλές φορές ευαισθησία κατώτερη των 80 dB/W/m!
Συνεπώς, όταν θες να αναβαθμίσεις τα ηχεία σου, βρες ένα σετ που να σου αρέσει και να έχουν υψηλή μέση αντίσταση (π.χ. με ονομαστική τα 8Ω να μην κατεβαίνουν στην πραγματικότητα κάτω από τα 6) και υψηλή ευαισθησία. Όσον αφορά δε την τιμή, αν το ηχητικό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο στις εντάσεις που θες να ακούς, δε νομίζω να σε πειράξει καθόλου αν κληθείς να πληρώσεις ένα απρόσμενα χαμηλό ποσό.
-
PEUGEOT FORUM