-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλη βδομαδα φιλαρες,
Το συντονισμα που εκανε στις περιπου 2600 στροφες απο χτες τον 'ακουω ' κιολας!!!!
Τον εχει ακουσει κανενας τοσο εντονα για να εχω καμμια ιδεα τωρα που θα το παω συνεργειο και να μην ψαχνουμε αδικα???Welcome to the club . Να και σε κάτι που δεν είσαι πρωτοπορος .. Ναι τον ακούμε και έντονα μάλιστα....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Τον συντονισμό αυτό τον είχα και εγώ πριν καιρό, και μάλιστα πολλές φορές ακουγόταν πολύ δυνατά, σαν να έτριζε όλο το αμάξι απο πίσω. Δεν τον ξανάκουσα εδώ και ενάμιση χρόνο που άλλαξα τελικό. Οπότε υποψιάζομαι πως πρέπει να φταίει το τελικό καζανάκι. Όσες φορές το είχα πάει στην Peugeot πάντα κάτι έκανα στην εξάτμιση και ο ήχος του συντονισμού μειωνόταν, αλλα δεν κράταγε και πολύ.
Όντως κατι παίζει στο καζανάκι... σε εμένα μέχρι και βάση μηχανής αλλάξανε για να τον εντοπισουν (αρκετά εξυπηρετικοι) και όταν πειραξανε κάτι σαν φλάντζα στο καζανάκι μειώθηκε ο συντονισμός για καποιες μέρες... Μετά ξανά τα ίδια...
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Μου αλλαξαν και το ζουαν με ενα καινουργιο κεραμικο το ποποιο αντεχει λεει περισσοτερο σε υψηλες θερμοκρασιες και συνεπως λυνει το προβλημα.
Το γνωστό ζουανοανέκδοτο ... Μακάρι να είναι έτσι αλλά κάτι μου λέει ότι θα σου σκούζει και αυτό...
-
Ρε παιδια και μενα κατι μου λεει οτι απο εξατμιση μερια ειναι,αλλα να παρει ο διαολος τον ακουω απο δεξια και η εξατμιση ειναι αριστερα(ή κανω λαθος??? )
Και κατι ακομα να ρωτησω αν ξερετε...
Τα τακακια βγαζουν ενδειξη στο ταμπλω ή οταν το καταλαβουμε οτι φαγωθηκαν ειναι πολυυυυυυ αργα!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια και μενα κατι μου λεει οτι απο εξατμιση μερια ειναι,αλλα να παρει ο διαολος τον ακουω απο δεξια και η εξατμιση ειναι αριστερα(ή κανω λαθος??? )
Και κατι ακομα να ρωτησω αν ξερετε...
Τα τακακια βγαζουν ενδειξη στο ταμπλω ή οταν το καταλαβουμε οτι φαγωθηκαν ειναι πολυυυυυυ αργα!!!ΤΣ ΤΣ ΤΣ !!!
Εισαι και από τους παλιούς εδώ μέσα και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις....
Ναι είναι αριστερά!
Οχι δεν βγάζει ένδειξη! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια και μενα κατι μου λεει οτι απο εξατμιση μερια ειναι,αλλα να παρει ο διαολος τον ακουω απο δεξια και η εξατμιση ειναι αριστερα(ή κανω λαθος??? )Οπως πας ή όπως έρχεσαι?
Γιατί να μη βγάζει ένδειξη για τα τακάκια? Αν ο φρενάς έκανε σωστή δουλειά τότε λογικά θα πρέπει να βγάλει ένδειξη κάποια στιγμή (η οποία λέει ότι πλέον φρενάρεις με τη δαγκάνα).
-
Απο τους παλιους ειμαι μεν Δημητρη, αλλα τελευταια εχω να ασχοληθω τοσο πολυ καιρο με το 307 που δεν θυμαμαι αν εχω το 2θυρο ή το 4θυρο
Οποτε ή ειναι ιδεα μου(που δεν νομιζω) ή κατι πιο σοβαρο απο οτι πιστευω , συμβαινει.
Αυτο ρε παιδια που με φοβιζει ειναι οτι το δικο μου εχει κανει μολις 22000χλμ
Τι θα γινει στις 100000 δηλαδη????θα το μαζευουμε στο ζεμπιλι!!???(ασε εσυ μην απαντησεις...ξερουμε τι θα πεις....που θα παει δεν θα απολυθεις να μην εχουμε αναστολες??? )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(ασε εσυ μην απαντησεις...ξερουμε τι θα πεις....που θα παει δεν θα απολυθεις να μην εχουμε αναστολες??? )
ΧΑ! Φυλαχθείτε! Ο καιρός γαρ εγγύς.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(ασε εσυ μην απαντησεις...ξερουμε τι θα πεις....που θα παει δεν θα απολυθεις να μην εχουμε αναστολες??? )
ΧΑ! Φυλαχθείτε! Ο καιρόc γαρ εγγύc.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αυτο ρε παιδια που με φοβιζει ειναι οτι το δικο μου εχει κανει μολις 22000χλμ
Τι θα γινει στις 100000 δηλαδη????θα το μαζευουμε στο ζεμπιλι!!???(ασε εσυ μην απαντησεις...ξερουμε τι θα πεις....που θα παει δεν θα απολυθεις να μην εχουμε αναστολες??? )
Ειμαι ηδη στις 91000 και το αυτοκινητο μου φαινεται ακομα ενα κοματι. Εχω σκληρα αμπορτισερ και καθε μερα περναω και απο χωματοδρομο. Δεν ακογεται σχεδον τιποτα. Οσο δε για το μοτερ οταν βρισκω καλη βενζινη ξυριζει ασε δε που μου εφτιαξαν το ζουαν και γενικα εγινε πιο ησυχο!
-
Γελάτε, γελάτε!
Μπορεί να κάνει κανένα τσακ ή τσικ, αλλά δεν σπάει , δεν χαλάει!
( ...και δε βρίσκω σκόρδο σε emoticon... )
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ειμαι ηδη στις 91000 και το αυτοκινητο μου φαινεται ακομα ενα κοματι. Εχω σκληρα αμπορτισερ και καθε μερα περναω και απο χωματοδρομο. Δεν ακογεται σχεδον τιποτα. Οσο δε για το μοτερ οταν βρισκω καλη βενζινη ξυριζει ασε δε που μου εφτιαξαν το ζουαν και γενικα εγινε πιο ησυχο!
Απο το στομα σου και στης Πεζω το αυτι!!!!
Καλα για το μοτερ δεν το συζηταμε.
Πρεπει (εκτος απο λιγο θορυβο που κανει) να ειναι το καλυτερο που υπαρχει ασχετα με τι λενε στα χαρτια οι αλλοι.
Οδηγησα για πολυ λιγο ενα καινουργιο Φοκους και εψαχνα να δω που ειναι τα 115 αλογα που δηλωνουν....Ρε δεν παν να λενε οτι ειναι μακρυ και βαρυ και τα ρεστα...τι με νοιαζει εμενα ....αφου δεν παει (σε αισθηση τουλαχιστον) βημα...τουλαχιστον στο δικο μας του ριχνεις μια γκαζια και ξεχνας το ζουαν και τα υπολοιπα χαζα που κανει. -
Ξέρω γιατί τα λες αυτά, Μιχάλη... Δεν έχεις λεφτά να το αλλάξεις, έτσι?
Κι εγώ τα ίδια λέω!
-
Φτου ρε π@υστη μου!!!!
Παλι καρφωθηκα... -
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Έχω ένα 307 XS και θέλω να αλλάξω αμορτισέρ και ελατήρια για να το χαμηλώσω και να το σκληρήνω.
Αξίζει ο κόπος και τα χρήματα;
-
Ο χρήστης pgt307 έγραψε:
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.Έχω ένα 307 XS και θέλω να αλλάξω αμορτισέρ και ελατήρια για να το χαμηλώσω και να το σκληρήνω.
Αξίζει ο κόπος και τα χρήματα;
Χρόνια πολλά και σε σένα!
Περίμενε να μαζευτούν οι αδειούχοι που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, να σε ενημερώσουν. Εγώ έχω αλλάξει αμορτισέρ χωρίς να το χαμηλώσω και χωρίς να το 'σφίξω'.
-
Το Σάββατο 24/12, είδα σε εξατμισά στη γειτονιά μου, έναν πιτσιρίκο με 307 Xsi, να τοποθετεί ανοξείδωτο μπουρί αντί 190
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Αγαπητοι μου φιλοι.
Μιχαλης. -
Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι το εξής: Στο 'μαγαζί' έχει πέσει η κίνηση, είτε γιατί μας έχει φάει η δουλειά (πρώτα εμένα ίσως), είτε γιατί λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, είτε γιατί δεν έχουμε τι να πούμε, είτε γιατί βαρεθήκαμε βρε αδερφέ.
Τι θα λέγατε, σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης να το γυρίσουμε σε Peugeot forum-club-λέσχη-καφενείο-γηροκομείο και δεν ξέρω τι άλλο, μπας και μαζευτεί και κανείς 'αδελφός' να ζωντανέψουμε;Ναι, ξέρω, υπάρχει και το psclub.gr, αλλά εκεί είναι παιδική χαρά. Γράφει κάποιος το πρόβλημά του, υπάρχουν μια-δυο επμεριστατωμένες απαντήσεις και μετά αρχίζει το πανηγύρι: έτσι και γιουβέτσι, ντήλι-ντήλι το καντήλι, οι πεζούκλες και τα πεζουλίνια και η μπιμπιμπό... ρε μπας και γέρασα;
-
Καλημέρα Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Μια και πλησιαζει ο καιρός να αλλάξω και εγώ αμορτισέρ, σκέφτομαι τι να βάλω. Να πάρω αυτά που έχει η Peugeot ή κάποια αftermarket. Δεν θέλω να χαμηλώσω το αυτοκίνητ ούτε να το κάνω πιο σκληρό. Θέλω να έχει ένα καλό επίπεδο άνεσης, μιας και κοπανάει αρκετά με τον ημιάκαμπτο. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.
-
Χρόνια Πολλά και απο εμένα!
Άντε και καλά χιλιόμετρα...
PEUGEOT FORUM