-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα χθες για πρωτη φορα το 307 f/l .....σε μαυρο...οσοι πηρατε τη προηγουμενη εκδοση ησασταν πολυ τυχεροι κατα την αποψη μου...
+1
-
Καλά τα μάθατε τα νέα?
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
Παιδια πως καταλαβαινετε οτι εχει καει φλατζα τι συμπτωματα εχει?
Πρόσεξε μην σε πιάσουν κότσο. Το 'κάηκε' η φλάντζα είναι πολλές
φορές αρπαχτή. Το κόστος είναι μεγάλο, πλαναρίσματα κλπ, άσε που
μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και κολάρα που θα βγούν πάνω κλπ.- Καίγονται λάδια ή βλέπεις λάδια ψηλά στη μηχανή?
- Χάνεις νερά ενώ π.χ δεν έχει πρόβλημα η συμπίεση στο ψυγείο?
Πήγαινε σε άλλο συνεργείο και κάνε τον 'άσχετο', π.χ ρίξτε μια ματιά
στο αυτοκίνητο κλπ κλπ. χωρίς να αναφέρεις φλάντζες κλπ.
Πές ότι θέλεις να δείς αν θέλει ρύθμισμα η μηχανή. -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Καλά τα μάθατε τα νέα?'Ελα, ρίχτα...
-
Δεν έφταναν τα παλιά;
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Παιδια πως καταλαβαινετε οτι εχει καει φλατζα τι συμπτωματα εχει?
Πρόσεξε μην σε πιάσουν κότσο. Το 'κάηκε' η φλάντζα είναι πολλές
φορές αρπαχτή. Το κόστος είναι μεγάλο, πλαναρίσματα κλπ, άσε που
μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και κολάρα που θα βγούν πάνω κλπ.- Καίγονται λάδια ή βλέπεις λάδια ψηλά στη μηχανή?
- Χάνεις νερά ενώ π.χ δεν έχει πρόβλημα η συμπίεση στο ψυγείο?
Πήγαινε σε άλλο συνεργείο και κάνε τον 'άσχετο', π.χ ρίξτε μια ματιά
στο αυτοκίνητο κλπ κλπ. χωρίς να αναφέρεις φλάντζες κλπ.
Πές ότι θέλεις να δείς αν θέλει ρύθμισμα η μηχανή.Τιποτα απο ολα απλα ρωτουσα Δεν εχω κανενα προβλημα ευτυχως μετα απο 43000 χλμ. Αν και εχω ακουσει οτι αυτα που ειχαν προβλημα φλατζας ηταν τα 1.4 με 90 hp
-
Ετσι το έγραψα για να σας αφυπνήσω επειδή μέρες τώρα δεν υπήρχε ούτε ένα ποστάρισμα
-
Ο μ****ς εμπιστεύτικα τα σαΐνια της αντιπροσωπέιας, και δεν έβαλα αντιπαγωτικό στο νερό των κα8αριστήρων. Και τώρα, όλα παγωμένα εκεί μέσα. Τώρα βρίζω τον εαυτό μου.
Κάτι άλλο τώρα. Σκέφτομαι να βάλαω στο κύκλωμα των πιτσιλιστιρων μια ανεπίστροφη βαλβίδα, ωστε να αποφέυγω εκέινα τα 1-2 δευτερόλεπτα που δουλεύουν οι καθαριστήρες χωρίς νερό (παρόλη την καθυστέρηση στην έναρξ λειτουργίας που έχουν). Τι λέτε; Θα δουλέψει; Που να ψάξω για βαλβίδα;
-
Να επαναφέρω την ερώτηση για το Service manual…ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω?
Κάποιο link ίσως?
Επίσης σχεδόν από τότε που το αγόρασα σε στροφές μέσα στην πόλη με μικρή ταχύτητα ακούγεται ένας ήχος από το τιμόνι (ίσως) ένα τακ τακ(??), το έχει κανένας άλλος?
Έχει ρωτήσει κανένας περί τινός πρόκειται ?? -
Mπιλιοφόρος ίσως?
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Να επαναφέρω την ερώτηση για το Service manual…ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω?Γιοκ!
Αν μάθεις κάτι, σφύρα κι από δώ!Κάποιο link ίσως?
http://users.bigpond.net.au/skystar/peugeot307/
http://www.peugeotlogic.com/
φτώχεια...
υπάρχει και αυτό, με πανάκριβη συνδρομή:
https://www.infotec.peugeot.comΕπίσης σχεδόν από τότε που το αγόρασα σε στροφές μέσα στην πόλη με μικρή ταχύτητα ακούγεται ένας ήχος από το τιμόνι (ίσως) ένα τακ τακ(??), το έχει κανένας άλλος?
Έχει ρωτήσει κανένας περί τινός πρόκειται ??Στην ευθεία ή όταν περιστρέφεται;
Στην περιστροφή, ίσως φταίει το κάλυμμα του τιμονιού που δεν κουμπώνει πάντα άριστα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο μ****ς εμπιστεύτικα τα σαΐνια της αντιπροσωπέιας, και δεν έβαλα αντιπαγωτικό στο νερό των κα8αριστήρων. Και τώρα, όλα παγωμένα εκεί μέσα. Τώρα βρίζω τον εαυτό μου.'Αντιπαγωτικό' χειμώνα-καλοκαίρι, και απεσταγμένο νερό, για να γλυτώσεις τα άλατα που βρωμίζουν και τελικά βουλώνουν τα μπεκ (πιτσιλιστήρια) και τα σωληνάκια, καθώς και την αντλία του δοχείου.
Σκέφτομαι να βάλαω στο κύκλωμα των πιτσιλιστιρων μια ανεπίστροφη βαλβίδα, ωστε να αποφέυγω εκέινα τα 1-2 δευτερόλεπτα που δουλεύουν οι καθαριστήρες χωρίς νερό (παρόλη την καθυστέρηση στην έναρξ λειτουργίας που έχουν). Τι λέτε; Θα δουλέψει; Που να ψάξω για βαλβίδα;
Καλη σκέψη! Προφανώς θα δουλέψει, αλλά που θα βρείς τόσο μικρή ανεπίστροφη βαλβίδα να ταιριάξει στη διατομή με τα σωληνάκια;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Προφανώς θα δουλέψει, αλλά που θα βρείς τόσο μικρή ανεπίστροφη βαλβίδα να ταιριάξει στη διατομή με τα σωληνάκια;Σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων έχει
Είναι universal. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Προφανώς θα δουλέψει, αλλά που θα βρείς τόσο μικρή ανεπίστροφη βαλβίδα να ταιριάξει στη διατομή με τα σωληνάκια;
Σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων έχει
Είναι universal.Αλήθεια Χρίστο; Παίζει το κόλπο;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Προφανώς θα δουλέψει, αλλά που θα βρείς τόσο μικρή ανεπίστροφη βαλβίδα να ταιριάξει στη διατομή με τα σωληνάκια;
Σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων έχει
Είναι universal.Αλήθεια Χρίστο; Παίζει το κόλπο;
Ναι
αρκετα αυτοκινητα εχουν απο την μάνα τους.
Στο ΑΧ που δεν ειχε εβαλα και εκανε δουλειά, θέλω να βαλω και στο 106 αλλα ξεχνάω να πάω να πάρω. -
Όταν βάλεις θέλω επίδειξη!
-
Ανταλλακτικα αυτοκινήτων; Δηλαδή; Θεσσαλονίκη ας πούμε, υπάρχει περίπτωση να έχεις ο γκαγκαστάθης;
Τώρα θυμήθικα πως όταν έκανα το αυτόματο πότισμα του κήπου, είχα κάτι μικρές ανεπίστροφες, με πολύ μικρό Φ. Θα πάω να δω, και θα αναφέρω!
Μήπως να τραβήξω και μια σερπαντίνα με το αντιψυκτικό στο δοχείο των καθαρστήρων, να καθαρίζει και καλύτερα;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Στην ευθεία ή όταν περιστρέφεται;
Στην περιστροφή, ίσως φταίει το κάλυμμα του τιμονιού που δεν κουμπώνει πάντα άριστα.Όταν για παράδειγμα πάω να παρκάρω ή παίρνω μικρές στροφές – μανούβρες, έχω την αίσθηση ότι έρχεται από τον τροχό…ένα τακ κάνει…
Όταν λες κάλυμμα τιμονιού, εννοείς ?? -
Έχεις αλλάξει φλασιέρα; Αν ναι, μπορεί στην διαδικασία της συναρμολόγησης του πλαστικού στην κολώνα να μην το έκλεισαν σωστα. Όμως ο θόρυβος θα ήταν περισσότερο ένα ξύσιμο.
Επίσης έλεγξε τα πατάκια σου. Εγώ μια φορα μπαίνοντας στο αμάξι, το είχα σπρώξει προς τα μπροστά, με συνέπεια να ακουμπά στην κολώνα του τιμονιού και να κανει τακ-τακ και να μεταφέρει κραδασμούς. Εχοντας διαβάσει διάφορα για κρεμαγιέρες κτλ, πανικοβλήθηκα, αλλά όλα οκ τελικά!
-
Στο Xsara, όταν τραβάς το μοχλό για να κάνεις πλύση, η αντλία δουλεύει για ένα δευτερόλεπτο πριν αρχίσει η κίνηση των καθαριστήρων, για αυτό το λόγο. Στο 307 δεν ισχύει?
PEUGEOT FORUM