-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Περίεργο εγώ δεν το έχω ακούσει μέχρι τώρα ... Θα στήσω αυτί αύριο .. (είναι έντονο?)
Oχι...εντονο δεν ειναι και ουτε το κανει παντα.Κατι σαν 'υποκωφο κρακ κρακ' ακουγεται και μονο οταν πας πανω απο 150 (και ναι.. παει 210 σε κατηφορα και στριβει με 195 την κατηφορικη στην Ακρατα!!!)** και φυσαει.
**
Θα είναι από το πανί
-
ειμαι κατοχος ενος 307cc απο τον μαιο του 2004 και σημερα που μιλαμε εχει 32000χλμ
τα προβληματα που αντιμετωπισα με το αυτοκινητο αυτο ηταν ελαχιστα μον ενας γρυλος του παραθυρου του οδηγου και διαφοροι τριγμοι
ο γρυλος αλλαχτηκε αμεσα και οσον αφορα τους τριγμους τους αντιμετωπιζω με ενα σπρευ σιλικονης περιπου καθε μηνα και ελαφρο γρασαρισμα σε ολες τις αρθρωσεις της οροφης (με βοηθησαν οι ανθρωποι του φανοποιειου της πεζω στην πατρα που ηταν πολυ εξυπηρετικοι και μου εδειξαν πως να τα κανω ολα αυτα)
ελα ομως που το πεζω μου ειχε αλλη γνωμη
εδω και 15 ημερες και ενω ελειπα εκτος πατρων αρχησε να ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος απο την πισω δεξια κολωνα ο οποιος δεν υποχωρουσε με ολες τις γνωστες μεθοδους
αναγκαστικα λοιπον επισκευτηκα το συνεργειο και περιεγραψα την κατασταση
αμεσως οι τεχνικοι του φανοποιειου και ενω ειχαν δουλεια το εκαναν μια βολτα και καταλαβαν τι συμβαινει
και τι ηταν αυτος ο καινουργιος θορυβος το πισω κομματι της οροφης που βρισκεται και το τζαμι στην επανω μερια εχει δυο μικρους 'πιρους' που μπαινουν στο επανω κομματι της οροφης και στην κατω μερια δυο 'πατηματα-βασεις' που πατανε σε εναν αξονα
αυτα και τα 4 σημεια ειχαν τσοχα που στο ενα (επανω αριστερα οπου ακουγονταν και ο θορυβος) ειχε φαγωθει τελειως αμεσως αντικατεστησαν και τις 4 με καινουργιες και ως δια μαγειας στην βολτα μετα δεν υπηρχε ο παραμικρος θορυβος
ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυλογια μου αλλα το θεωρησα απαραιτητο να σας ενημερωσω
καλα χλμ σε εσας και στα πεζω σας -
Καλωσόρισες!
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυλογια μου αλλα το θεωρησα απαραιτητο να σας ενημερωσωΓι'αυτό είμαστε εδώ, να τα λέμε..
καλα χλμ σε εσας και στα πεζω σας
Επίσης, επίσης!
-
**Μιλάμε η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο!!!
Χτες το βράδυ με έπιασε λάστιχο πίσω αριστερά έξω από το σπίτι φίλου, τα γνωστά βρισίδια, τέλος πάντων άντε να το βγάλω να το πάω Γ' Σεπτεμβρίου να το φτιάξω και να ξεμπερδεύω. Βγάζω το 1ο μπουλόνι, το 2ο, το 3ο και φτάνω στο ασφαλείας, με το που βάζω το ειδικό κλειδί και πρίν ασκήσω οποιαδήποτε πίεση, τσααααακ κόβεται το ΄΄κεφάλι΄΄ από το μπουλόνι!!!!!!!!!!!!!!
Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση, φυσικά το car δεν πάει πουθενά, καλώ οδική βοήθεια, ο ανθρωπάκος κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά φυσικά δεν βγαίνει με τίποτα, αποτέλεσμα το αυτοκίνητο έξω από τον Αγνάντη και εγώ να περιμένω έως αύριο το πρωί να δω τι θα γίνει!!!
Από ότι έμαθα και από ότι θυμάμαι όταν έβαλα τις ζάντες (οι ζάντες από xsi 16αρες) μαζί με τα λάστιχα από επώνυμο μ&%@κα λαστιχά των Αθηνών, επιστήμονα του είδους κατά πολλούς, το μπουλόνι ασφαλείας το έσφιξε με αεροπίστολο και όχι με το χέρι και μπουλονόκλειδο όπως ήθιστε!!!
Αντε να δώ τώρα πως θα ξεμπλέξω **[/b] -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
[b] Βγάζω το 1ο μπουλόνι, το 2ο, το 3ο και φτάνω στο ασφαλείας, με το που βάζω το ειδικό κλειδί και πρίν ασκήσω οποιαδήποτε πίεση, τσααααακ κόβεται το ΄΄κεφάλι΄΄ από το μπουλόνι!!!!!!!!!!!!!!Prwta bgazeis to mpouloni asfaleias kai meta ta alla.
Kai antistrofa ta bazeis.
Etsi askite ligoteri piesi se auto.Αντε να δώ τώρα πως θα ξεμπλέξω
Tha sou sygolisoun to mpouloni me to kleidi, me prosoxi gia na min ginei zimia stis zantes, kai tha bgei.
Meta pairneis ena kainourgio setaki asfaleias(isws kai kannena pio piotiko) kai eisai ready.
Oute gata oute zimia...mono ligos ekneurismos.
Shit happens -
Νομίζω ότι υπάρχει ένα εργαλείο το οποίο βιδώνει μέσα στο σπασμένο μπουλόνι και μετά μπορεί να το ξεβιδώσει.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
[b] Βγάζω το 1ο μπουλόνι, το 2ο, το 3ο και φτάνω στο ασφαλείας, με το που βάζω το ειδικό κλειδί και πρίν ασκήσω οποιαδήποτε πίεση, τσααααακ κόβεται το ΄΄κεφάλι΄΄ από το μπουλόνι!!!!!!!!!!!!!!
Prwta bgazeis to mpouloni asfaleias kai meta ta alla.
Kai antistrofa ta bazeis.
Etsi askite ligoteri piesi se auto.Αντε να δώ τώρα πως θα ξεμπλέξω
Tha sou sygolisoun to mpouloni me to kleidi, me prosoxi gia na min ginei zimia stis zantes, kai tha bgei.
Meta pairneis ena kainourgio setaki asfaleias(isws kai kannena pio piotiko) kai eisai ready.
Oute gata oute zimia...mono ligos ekneurismos.
Shit happensΔεν ήξερα ότι έπρεπε πρώτα να βγάλω αυτό, πρώτη φορά το ακούω
Ασε που δεν νομίζω ότι άσκησα τόσο μεγάλη πίεση που να δημιουργήσω ζημιά σε αυτό. Πιστεύω ότι σίγουρα ήταν από πριν off επειδή με το που το έβαλα το κλειδί μου έκανε εντύπωση που ΄΄κλότσησε΄΄ με το πρώτο. -
Ευτυχώς όλα οκ, το έβγαλε το μπουλόνι αφού το χάραξε με ένα λεπίδι για να κουμπώσει το κλειδί επάνω.
Εφτιαξε και το λάστιχο, συνολικό κόστος 15€
Πάλι καλά! -
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
αυτα και τα 4 σημεια ειχαν **τσοχα **που στο ενα (επανω αριστερα οπου ακουγονταν και ο θορυβος) **ειχε φαγωθει τελειως **αμεσως αντικατεστησαν και τις 4 με καινουργιες και **ως δια μαγειας **στην βολτα μετα δεν υπηρχε ο παραμικρος θορυβος
Μετά την Πρωτοχρονιά θα δωρίσω στο CLUB PEUGEOT 307 μια πράσινη τσόχα 2Χ2 που δεν θα χρειάζομαι πλέον. Ελπίζω να φτάσει για όλους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά την Πρωτοχρονιά θα δωρίσω στο CLUB PEUGEOT 307 μια πράσινη τσόχα 2Χ2 που δεν θα χρειάζομαι πλέον. Ελπίζω να φτάσει για όλους.
Σε ευχαριστούμε!! (Αλλα θα πρέπει να μας κάνεις δώρο και το CC όπου και θα ταιριάζει ) (Να αρχίσουμε να προσευχόμαστε να είναι 'γούρικη' η τσόχα ώστε να φτάσουν τα cc για όλους? )
-
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2005 16:15Στην ανάκληση αυτοκινήτων Peugeot 307 και 407, για έλεγχο και αποκατάσταση της στήριξης του αερόσακου κεφαλής, και για εγκατάσταση νέου λογισμικού στη μονάδα ελέγχου αυτοματισμών (BSI), αντίστοιχα, προχώρησε η εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική αντιπροσωπεία αυτοκίνητων Peugeot, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Η ανάκληση για το μοντέλο 307 περιλαμβάνει 118 οχήματα και αφορά το προηγούμενο μοντέλο, ανεξαρτήτως κυβισμού και επιπέδου εξοπλισμού. Οι αριθμοί σειράς των εμπλεκομένων οχημάτων είναι συγκεκριμένοι και βρίσκονται μέσα στο διάστημα από 83921144 έως και 84047873. Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασκευάστηκαν την περίοδο μεταξύ Νοεμβρίου 2004 και Μαρτίου 2005.
Συγκεκριμένα, η στήριξη του αερόσακου κεφαλής (αερόσακος τύπου «κουρτίνας») της αριστερής πλευράς ενδέχεται να μην είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι ο αερόσακος κεφαλής ενδέχεται να μην αναπτυχθεί σωστά σε περίπτωση σύγκρουσης και ανάλογα με τον τύπο της σύγκρουσης και τη μορφολογία του οδηγού, να μην εκτελέσει πλήρως την αποστολή του. Η ανάκληση περιλαμβάνει έλεγχο και αποκατάσταση της στήριξης του αριστερού αερόσακου κεφαλής, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Η ανάκληση για το μοντέλο 407 περιλαμβάνει 883 οχήματα, ανεξαρτήτως κυβισμού και επιπέδου εξοπλισμού, οι αριθμοί σειράς των οποίων είναι συγκεκριμένοι και βρίσκονται μέσα στο διάστημα από 21014283 έως και 21093095. Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασκευάστηκαν την περίοδο μεταξύ Νοεμβρίου 2003 και Αυγούστου 2004.
Συγκεκριμένα, ο αντικλεπτικός διακόπτης της μίζας μπορεί, σε σπάνιες περιπτώσεις, να ενεργοποιήσει τη μίζα και στην εξαιρετική περίπτωση που θα υπάρξει συνδυασμός της παραπάνω ενεργοποίησης με την ύπαρξη επιλεγμένης ταχύτητας στο κιβώτιο ταχυτήτων και τη μη ασφάλιση του χειρόφρενου από τον οδηγό, μπορεί να οδηγήσει σε «σκορτσάρισμα».
Η ανάκληση περιλαμβάνει την εγκατάσταση νέου λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου αυτοματισμών (BSI), το οποίο επισημοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2004. Επισημαίνεται, ότι τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μετά το Σεπτέμβριο του 2004 διαθέτουν αυτό το εξελιγμένο λογισμικό.
Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. καλεί όλους τους κατόχους των κυκλοφορούντων εμπλεκομένων οχημάτων να έρθουν σε επαφή με τον Επίσημο Έμπορο ή τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή PEUGEOT της επιλογής τους, προκειμένου να προχωρήσουν στον προβλεπόμενο από την κατασκευάστρια εταιρεία έλεγχο ή/και επέμβαση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όλοι οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες ονομαστικές επιστολές.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 5761101.
-
To είχα ρωτήσει νομίζω και παλιότερα: αμορτισέρ και ελατήρια από cc πως το ακούτε και πως το βλέπετε?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
To είχα ρωτήσει νομίζω και παλιότερα: αμορτισέρ και ελατήρια από cc πως το ακούτε και πως το βλέπετε?Frixos αν σκεφτεσαι για αναρτηση πουλαω και εγω την δικια μου bilstein sprint τα χοντροκαλαμα και ελατηρια apex 55 mm ειναι με 8000 χλμ και τα ελατηρια ουτε 1000 αν ενδιαφερεσαι πες μου
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
To είχα ρωτήσει νομίζω και παλιότερα: αμορτισέρ και ελατήρια από cc πως το ακούτε και πως το βλέπετε?
Frixos αν σκεφτεσαι για αναρτηση πουλαω και εγω την δικια μου bilstein sprint τα χοντροκαλαμα και ελατηρια apex 55 mm ειναι με 8000 χλμ και τα ελατηρια ουτε 1000 αν ενδιαφερεσαι πες μου
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά πηγαίνω για αγορά καινούργιας ανάρτησης
-
Εγώ συνεχίζω τα δικά μου.......
Στον Αγνάντη που ρώτησα για του cc μου είπαν ότι δεν μπαίνουν!!! Τα μανίσια έχουν 235, τα ελατήρια 195 και εργασία περίπου στα 130 €. -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Στον Αγνάντη που ρώτησα για του cc μου είπαν ότι δεν μπαίνουν!!! Τα μανίσια έχουν 235, τα ελατήρια 195 και εργασία περίπου στα 130 €.έχω ακούσει πάντως για hatchback που έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία τα αμορτισέρ-ελατήρια του cc. δε ρωτάς και πουθενά αλλού;
btw, αν ξαναβάλεις τα μαμά αμορτισέρ, γιατί να αλλάξεις και τα ελατήρια;
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στον Αγνάντη που ρώτησα για του cc μου είπαν ότι δεν μπαίνουν!!! Τα μανίσια έχουν 235, τα ελατήρια 195 και εργασία περίπου στα 130 €.έχω ακούσει πάντως για hatchback που έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία τα αμορτισέρ-ελατήρια του cc. δε ρωτάς και πουθενά αλλού;
btw, αν ξαναβάλεις τα μαμά αμορτισέρ, γιατί να αλλάξεις και τα ελατήρια;
Οχι δεν θα τα αλλάξω, απλά ρώτησα τιμή έτσι απλά να ξέρω
-
Παιδιά έχει κανείς απο σας το 307 με τον δίλιτρο κινητήρα; Αν ναι παρακαλώ άς γράψει τις εντυπώσεις/εμπειρίες του.
Επίσης γνωρίζει κανένας αν ενδέχεται να 'βγεί' το 307 με τον δίλιτρο που φοράει το C4 VTS; (Αυτόν με τα 177 άλογα)
-
Ο χρήστης fozzie έγραψε:
Επίσης γνωρίζει κανένας αν ενδέχεται να 'βγεί' το 307 με τον δίλιτρο που φοράει το C4 VTS; (Αυτόν με τα 177 άλογα)
Θα βγει, και αν δεν κάνω λάθος είναι ο ίδιος κινητήρας που φοράει και το 206 RC.
PEUGEOT FORUM