-
Η κεραία που μπαίνει στα αυτοκίνητα ¨καγκουρό¨ που τα οδηγούν ¨πίθηκοι¨ και θεωρούν όλους τους απλούς οδηγούς ¨σαλιγκάρια¨...
Πιάσαμε για τα καλά το ζωικό βασίλειο!
Η κεραία ¨καρχαρίας¨ είναι αυτή που μοιάζει με το πτερύγιο του καρχαρία... την έχουν πολλά αυτοκίνητα που έχουν gps.
-
Πάρτε κεραίες 'καρχαρίες', κάνουν καλή δουλειά.
Θα είναι και ασορτί με την τεράστια εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάρτε κεραίες 'καρχαρίες', κάνουν καλή δουλειά.Θα είναι και ασορτί με την τεράστια εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα...
Beware the Peugeots!!!! Brrrr real scary man!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βέβαια εγώ έβαλα κόλλα στο 206 και όταν η κεραία έσπασε στο πλύσιμο δεν μπορώ να την αλλάξω... ...αλλά τουλάχιστον δεν μου την ξανακλέψανε!!!
βρε νίκο, δεν την έσπαγες κατευθείαν; και χωρίς κόλλα, δε θα στην ξανακλέβανε
-
Ποτέ κόλλα σε κεραία. Μετά από αυτό που είδα στον Θοδωρή ( αυτόν που φτίαχνει τα μικροχτυπήματα ) δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί το αμάξι ξανά στο πλυντήριο χωρίς να έχω βγάλει εγώ για να είμαι σίγουρος την κεραία. Καινούργιο Stilo (χωρίς πινακίδες ακόμα ) με ουρανό γεμάτο λακουβίτσες από την κεραία που την πήραν παραμάζωμα οι βούρτσες...
-
Αυτό πάλι πως έγινε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό πάλι πως έγινε;Κατέβηκε η βούρτσα χαμηλά, βρήκε η κεραία στον άξονα της βούρτσας ... και κλάαααμα ο Stiloς...
Γενικότερα, ποτέ πλύσιμο στις βούρτσες...
-
Για την ακρίβεια σχεδόν ξεριζώθηκε η κεραία. Και κλάμα ο Stiloς δεν λές τίποτα. Πάλι καλά που του το έφτιαξε χωρίς βάψιμο...Αν το έβαφε εκεί να έβλεπες κλάμα Και ήταν και σε χρώμα παναγία σώσε για βάψιμο. Ουρανί ή αλλιώς Gris Iceland
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ρε σεις!
απο το τεχνικα θεματα βρεθηκατε στο αυτοκινηση, το πηρατε μυρωδια??
Το ζητήξαμε ρε φίλε δηλαδής... για να σταματήξει η πλάκα με τα τεχνικά!
...Αλλά μερικοί να 'ούμε το τραβάνε σκοινί-κορδόνι να 'ούμε...
... κάτι manoi
Εγώ το είδα, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί μυρίζομαι συμφωνία του υποκόσμου.
... κάτι Krusηδες
307: αυτοκίνητο ή τεχνικό πρόβλημα???
... και κάτι τριαντάφυλλοι, που είναι και Peugeotφιλοι δήθεν
αυτοκίνητο τεχνικό προβλημα...
γιατι να διαλεξεις αφου ολα μπορουν να συνδιαστουν??Αλλά εμείς αντέχουμε ρε, εδώ αντέξαμε ολόκληρο ζουάν μέχρι που το λύσαμε, και δυο-τρείς αναβαθμίσεις λογισμικού, (Windows και service packs μας 'χώνει' η PSA; ) την πλάκα σας δεν θα αντέχαμε;
Πού είσαι Μιχάλη; Ενισχύσεις...
Τς τς τς....ακους εκει υποκόσμου... ...κάτι μπριζολάκια υποσχέθηκαν τα παιδιά..!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αυτό πάλι πως έγινε;
Κατέβηκε η βούρτσα χαμηλά, βρήκε η κεραία στον άξονα της βούρτσας ... και κλάαααμα ο Stiloς...
Γενικότερα, ποτέ πλύσιμο στις βούρτσες...
Καλός είσαι Τάκη...ποτέ πλύσιμο στις βούρτσες;
Μια ζωή εκει ΤΑ πλένω όλα τα αυτοκίνητα της οικογενείας αλλά φροντίζω να κάνω τα αυτονόητα (εάν δεν το κάνουν υπάλληλοι-σπάνια να μην το κάνουν) ...ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ!Μυαλό θέλει;
-
Παιδια τα εχω ακομα τα ελατηρια apex 55mm με 1000χλμ και τα αμορτισερ bilstein sprint τα χοντοκαλαμα με 10000 χλμ. Αυριο μπαινει η ρυθμιζομενη ΚW
Ελατηρια 160 eur.
Aμορτισερ 400 eur. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Γενικότερα, ποτέ πλύσιμο στις βούρτσες...
Μια ζωή εκει ΤΑ πλένω όλα τα αυτοκίνητα της οικογενείας αλλά φροντίζω να κάνω τα αυτονόητα (εάν δεν το κάνουν υπάλληλοι-σπάνια να μην το κάνουν) ...ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ!Μυαλό θέλει;
Θέλει μυαλό... λιγουλάκι...
Για τις βούρτσες: νομίζω πως ότι κουβαλάνε πάνω τους από προηγούμενα πλυσίματα, γδέρνει το βερνίκι του αυτοκινήτου και παρουσιάζεται με τον καιρό το 'φαινόμενο της αράχνης', δηλαδή πολλές μικρές γρατζουνιές που στο φως φαίνονται σαν ιστός αράχνης.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Γενικότερα, ποτέ πλύσιμο στις βούρτσες...
Θέλει μυαλό... λιγουλάκι...
Για τις βούρτσες: νομίζω πως ότι κουβαλάνε πάνω τους από προηγούμενα πλυσίματα, γδέρνει το βερνίκι του αυτοκινήτου και παρουσιάζεται με τον καιρό το 'φαινόμενο της αράχνης', δηλαδή πολλές μικρές γρατζουνιές που στο φως φαίνονται σαν ιστός αράχνης.
ενώ εάν τους το πας να το πλύνουν στο χέρι είσαι εξασφαλισμένος...ξέρεις τι μαζεύει το σφουγγάρι και το δέρμα που στο σκουπίζουν;
έχω και γνωστό μου που του το έκαναν κ@λος... -
H λυση για την κεραια ειναι να βαλετε μια απο 156 που ειναι βιδωτη και εχει υψος περιπου 10cm. Εγω αυτο εκανα αλλα δεν πιανει και τελεια τους σταθμους σε δυσκολα σημεια. Υπαρχουν δυο τυποι μια με χοντρο και μια με λεπτο βισμα. Νομιζω οτι για μας κανει η χοντρουλα. Ασε που χαμηλωνει και το αυτοκινητο
-
Η δική μου... κεραία χαμηλώματος
Super Market Γαλαξίας, 4,60
-
[quote='TakisB']Η δική μου... κεραία χαμηλώματος
-
Δεν ξέρω Κώστα... είναι θέμα τύχης και ψαξίματος...
Είχαμε γράψει παλιότερα εδώ.
Εκτός από μπλέ και μαύρη, έχω δει μπορντώ και χρυσαφί. Άρα κάπου θα υπάρχει και ασημί! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Δεν ξέρω Κώστα... είναι θέμα τύχης και ψαξίματος...Είχαμε γράψει παλιότερα εδώ.
Εκτός από μπλέ και μαύρη, έχω δει μπορντώ και χρυσαφί. Άρα κάπου θα υπάρχει και ασημί!Πάντωσ χτυπάει στο μάτι. Πρόσεχε μην την φάνε
-
[quote='TakisB']Η δική μου... κεραία χαμηλώματος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πήρες 3-4 καβάτζα γιατί αυτές τις κλέβουν περισσότερο...
από λήψη πώς τα πάει;Έχω και μια ίδια μαύρη, έχω και τη 'μαμά'. Θεωρητικά κινδυνεύω λίγο (σχετικό...) γιατί έχω κλειστό γκαράζ στο σπίτι και στη δουλειά.
Η λήψη ίσως είναι λίγο χειρότερη από τη μαμά, αλλά μπρος στα κάλλη τί είναι... η λήψη;
PEUGEOT FORUM