-
[quote='Samael']Aν και το χρωμα ειναι καθαρα προσωπικη αποψη ενα θα πω:
ΜΑΥΡΟ !!!
Εχει αλλη δυναμη το χρωμα.....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΜΑΥΡΟ ΟΛΕ!!!
-
me εχετε πρηξει με τα χρωματα. ενα ειναι το χρωμα.
one to rule them allΛΕΥΚΟ.-
Να υπενθυμισω οτι το λευκο ειναι το χρωμα που περιεχει ολα τ αλλα.
Ετσι , στην τιμη που εσεις πηρατε ενα αυτοκινητο εγω πηρα καμια δεκαρια.
και μ αυτα τα τελευταια λογια αποχωρω και ιδρυω το white_car_forum..για τον ηχο , εχω να πω οτι αποτελουν μεγαλο προβλημα οι θεσεις των ηχειων στις πορτες. του ραλυ - που ηταν κουφιες- δημιουργουσαν ενα καλο αντηχειο -αυτα συμφωνα με τον καλογεροπουλο η περιπου...
οσο για η συζητηση με το 206 κλαμπ, δεν ειδα και μεγαλη ανταποκριση απο εμας. Αληθεια εμεις ποσοι ειμαστε εδω , εχει μετρησει κανεις? για να κανουμε μια λιστα...
- Νικος Αποστολακης nikapos@yahoo.com
τελος, σχολιαζοντας τα περι flames να πω οτι παρατηρειται απο πολλους γκολφακηδες να την πεφτουν σε ολους οσους δεν προσκυνουν την τεχνολογικη ανωτεροτητα του VWgroup (γελια)...
ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΟΥΝΤΙ ΤΤ 180 PS !
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΟΥΝΤΙ ΤΤ 180 PS !Προδοτη! Θα γινεις ΤΤΚΙΑΣ δηλαδη; (Μου αρεσει πως ακουγεται! Σαν να λεει βλαχος 'τα αυτακια σου'!)
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δεν προλαβαινω να σας τα μαθω γιατι επεξεργαζομαι μια λυση για mp3 player στο 307 και αναλωνομαι εκει...
Ανδρέα, πες μας αν μπορείς περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το θέμα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα (φαντάζομαι και τους υπόλοιπους 307άκηδες).
-
ena poly kalo site gia mp3 einai to http://www.highwaymp3.com
exi ola ta montela - amerikanika alla yparxoun antistoixa eurwpaika ki exei poly kalo forum -
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Δεν προλαβαινω να σας τα μαθω γιατι επεξεργαζομαι μια λυση για mp3 player στο 307 και αναλωνομαι εκει...
Ανδρέα, πες μας αν μπορείς περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το θέμα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα (φαντάζομαι και τους υπόλοιπους 307άκηδες).
Σας παραπλανησα! Πειραζα τον Μιχαλη με το συγκεκριμενο post! Η λυση που μου βρηκανε ειναι ενα mp3 player με δικη του μνημη στο μεγεθος μιας κασσετας. Φορας τα ακουστικα και οδηγεις!
Απο την αλλη φιλος μου σε cordoba (παω κ εγω για γαργαρες...) εβαλε pioneer mp3 player των 550euro και με 2 120αρια pioneer μπροστα και τα μαμα πισω παιζει α ψ ο γ α!
-
Tελικα καλα που λεω και καμια μαλ..ια καιεμφανιζονται και οι φιλοι που μονο μας διαβαζουν και σπανιως γραφουν!!!
(εσενα εννοω pug και superbilly )
Γιατι αγαπητοι φιλοι δεν μας καταδεχεστε???Γιατι????
Οσο για σενα nakata-307akia-patrick σου απαγορευω να παρεις αλλο αμαξι μεχρι που να φιαξεις τι site που εχεις υποσχεθει!!!!!
Samael για ριξε μια ματια στο cd να δεις τη μαρκα καλυτερα γιατι η cdιερα ειναι blaupunkt το cd ειναι clarion .Πες μας αν κανω λαθος(που μακαρι να κανω!!!) -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Απο την αλλη φιλος μου σε cordoba (παω κ εγω για γαργαρες...)
να μην πας καθόλου για γαργάρες, γιατί το προηγούμενο αμάξι μου ήταν cordoba (δύο μοντέλα πίσω), και έχω να λέω τα καλύτερα. στα 90 χιλιάδες χλμ. το μόνο που μου παρουσίασε ήταν μια τρόμπα βενζίνης και -τι άλλο;- ένας χαλασμένος γρύλλος στο τζάμι του οδηγού (έχετε παρατηρήσει ότι πάντα χαλάνε σαββατοκύριακο, όταν είναι κλειστά τα συνεργεία; ). βέβαια, δεν πήγαινε (κινητήρας 1600 8v, με 75 άλογα, έλεος!!!) και δεν έστριβε, ΑΛΛΑ ήθελε μόνο τα λαδάκια του και τις βενζίνες του, και από τριξίματα μηδέν! ακούγεται περίεργο για σέατ, αλλά είναι αληθινό, μάλλον θα πέτυχα το καλό κομμάτι.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Απο την αλλη φιλος μου σε cordoba (παω κ εγω για γαργαρες...)
να μην πας καθόλου για γαργάρες, γιατί το προηγούμενο αμάξι μου ήταν cordoba (δύο μοντέλα πίσω), και έχω να λέω τα καλύτερα. στα 90 χιλιάδες χλμ. το μόνο που μου παρουσίασε ήταν μια τρόμπα βενζίνης και -τι άλλο;- ένας χαλασμένος γρύλλος στο τζάμι του οδηγού (έχετε παρατηρήσει ότι πάντα χαλάνε σαββατοκύριακο, όταν είναι κλειστά τα συνεργεία; ). βέβαια, δεν πήγαινε (κινητήρας 1600 8v, με 75 άλογα, έλεος!!!) και δεν έστριβε, ΑΛΛΑ ήθελε μόνο τα λαδάκια του και τις βενζίνες του, και από τριξίματα μηδέν! ακούγεται περίεργο για σέατ, αλλά είναι αληθινό, μάλλον θα πέτυχα το καλό κομμάτι.
Kαι η αδερφη μου εχει 205 1,4 93΄με 140.000Κm και δεν εχει παθει απολυτως τιποτα ασε που στριβει και μας τα ριχνει στην ευθεια και σε τιποτα σφιχτα ανηφορικα κομματια...
Ειπα οτι θα κανω γαργαρες χαριτολογωντας. Ποτε στη ζωη μου δεν εχω κατηγορησει αυτοκινητο, ειδικα αλλου! Αυτα που εχουν περασει απο την οικογενεια μας εχω το δικαιωμα πιστευω να το κανω!
-
ανδρέα, το ξέρω ότι το είπες χαριτολογώντας, και η απάντησή μου δεν περιείχε καμία προσωπική μομφή απέναντί σου. απλώς θέωρησα σκόπιμο να αναφέρω τις εμπειρίες μου, παίρνοντας αφορμή το μήνυμά σου, γιατί σε όλους μας μερικές φορές αρέσει να 'κράζουμε' μάρκες και μοντέλα (το καινούργιο ibiza, για παράδειγμα, εδώ μου έχει κάτσει!), αλλά όπως λέει και ο μιχάλης, εμείς απλώς τα αγοράσαμε τα ρημάδια, δεν τα φτιάξαμε κιόλας, και καλό είναι όλοι μας (ξεκινώντας από τον εαυτό μου) να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να αναγνωρίζουμε τα λίγα ή πολλά θετικά μοντέλων ακόμα και εταιρειών που για τους χ, ψ λόγους δεν χωνεύουμε, γιατί στο τέλος αυτό μπορεί να μας κάνει καλύτερα συνειδητοποιημένους αγοραστές, και -γιατί όχι- οδηγούς στο μέλλον.
-
Δυσκολα παρεξηγω ανθρωπους φιλε tazz... Σαφως και καταλαβα το πνευμα σου και σου απαντησα να ξεκαθαρισω και εγω με τη σειρα μου τις αποψεις μου για αυτοκινητα αλλων εταιριων! Παραδειγμα: ΚΙΑ SORENTO: Μου αρεσει περισσοτερο απο καθε αλλο τζιποειδες της κατηγοριας του και το θεωρω και πολυ καλο αυτοκινητο αλλα εχει ενα και μοναδικο προβλημα για εμενα.... το σημα στο εμπρος καπω!!!
Α! Στο 205 αλλαξαμε και ημιαξονια.
-
Ειδες ρε παιδι μου τι κανει ο γαμη...ος ο γραπτος ο λογος..
Αλλιως το γραφεις αλλα αν δεν δεις και την εκφραση και τον τονο φωνης του αλλου τρεχα γυρευε να καταλαβεις τι εννοει.
Γιαυτο και πριν λιγο δικαιολογουμουν στον καλο φιλο frixo μπας και στραβοπιασει την χοντραδα που εγραψα ενω αν με ηξερε ακομα θα γελαγε.
Με την ευκαιρια ισως θα ηταν σκοπιμο αν μας παρισεψει ωρα καμμια μερα να συναντηθουμε απο κοντα να τα πουμε .
Και πιστεψτε με εχουμε πολλα να πουμε γιατι ειναι πολλα πραγματα που ουτε γραφονται εδω μεσα αλλα και να γραφονται βαριεσε να τα γραφεις... -
Συμφωνώ να κανονίσουμε συνάντηση, όπως έκαναν οι φίλοι του Alfa 147 Forum.
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κι εσείς αλλά μου φαίνεται ότι τα 307 έχουν πληθύνει πολύ, τουλάχιστον στους δρόμους της Αττικής. Επειδή κάνω πολλά χλμ κάθε μέρα, συναντώ πάρα πολλά, σε διάφορα χρώματα. Νομίζω πάντως ότι το πιο δημοφιλές χρώμα είναι το γκρι sidobre (δηλ. το δικό μου) -
1.MDVQ----------116
2.Hiluxboy--------103
3.nakata-----------51
4.tazz--------------39
5.Superbilly 16V--38
6.nikapos---------27
.Dev--------------27
7.kkot-------------21
8.frixos-----------18
9.tm--------------17
10.pastri-----------16
11IONIKOS---------12
12.beachbum------11
13.p307------------10
14.samael---------9
.NIΠΑ------------9
15.STI--------------8
16.tsardaklis-----7
17.pug-------------6
18.kapsopod------5
19.atsinoni--------3
.alekoulis------3
20.Takinen--------2
.Maverick------2
.pkst------------2
21.bill-------------1
ESQOG-------1Αυτοι ειμαστε και διπλα ο αριθμος των δημοσιευσεων μεχρι και την 41η σελιδα. Συγχωρηστε μου τυχον λαθη, ειναι πολυ βαρετη δουλεια....
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Συμφωνώ να κανονίσουμε συνάντηση, όπως έκαναν οι φίλοι του Alfa 147 Forum.
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κι εσείς αλλά μου φαίνεται ότι τα 307 έχουν πληθύνει πολύ, τουλάχιστον στους δρόμους της Αττικής. Επειδή κάνω πολλά χλμ κάθε μέρα, συναντώ πάρα πολλά, σε διάφορα χρώματα. Νομίζω πάντως ότι το πιο δημοφιλές χρώμα είναι το γκρι sidobre (δηλ. το δικό μου)Mακαρι να μπορουσα! Εμενα πρεπει να μου περισσεψουν τουλαχιστον 5 ωρες... Ειμαι Λαμια τα σαββατοκυριακα και Λαρισα τις καθημερινες!
-
Λίγο απουσίασα και άρχισαν τα παράπονα .
Πάντως εγώ στο καταπληκτικό εργοστασιακό στέρεοφωνικό του 307, μαζί με τα θεσπέσια ηχεία του, έχω κάνει μια τρομερή πατέντα. ΄Εχω βάλει τον τζάμι του συνοδηγού να τρίζει στον ρυθμο της μουσικής, και σε συνδιασμο με τα αλεξήλια, τα πισω καθίσματα, και το υπέροχο σε ηχητική απόκρυση ζουάν, έχω πραγματικό surround ήχο στο 307. Μάλιστα αν αρχίζει και το τζάμι του οδήγου θα έχω και Dolby Digital 5.1. Τι να το κάνω το Home cinema μετα???
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Λίγο απουσίασα και άρχισαν τα παράπονα .Πάντως εγώ στο καταπληκτικό εργοστασιακό στέρεοφωνικό του 307, μαζί με τα θεσπέσια ηχεία του, έχω κάνει μια τρομερή πατέντα. ΄Εχω βάλει τον τζάμι του συνοδηγού να τρίζει στον ρυθμο της μουσικής, και σε συνδιασμο με τα αλεξήλια, τα πισω καθίσματα, και το υπέροχο σε ηχητική απόκρυση ζουάν, έχω πραγματικό surround ήχο στο 307. Μάλιστα αν αρχίζει και το τζάμι του οδήγου θα έχω και Dolby Digital 5.1. Τι να το κάνω το Home cinema μετα???
Eχεις car cinema! Τρομελη δουλεια στις πορτες ωστε να εξαλειφθουν οι τριγμοι κανει ειδικο μονωτικο πισσοχαρτο. Εχω βαλει στο Hilux και εκτος του οτι δεν ακουγονται τριγμοι οταν εχω δυνατα την ενταση, κλεινεις την πορτα και νομιζεις οτι μπηκες σε θωρακισμενο. Θελει υπομονη και ωρα ομως για να κανεις αυτη τη δουλεια!
-
Ωχ ροπμα εγινα παλι.
Και να σκεφτητε οτι λεω οτι δεν εχω χρονο.
Καλα με λενε οι φιλοι μου πολυλογα....
Θα σιγησω για λιγο γιατι τελικα οντως σας τα εχω κανει τουμπανο και αποδεδειγμενα τωρα(ειχες δεν ειχες παλιοσαυρα με εξεθεσες παλι ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ωχ ρομπα εγινα παλι.
παλιοσαυραSlurp!
Το να γραφεις πολλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι εισαι πολυλογας... Συχνα δειχνει ανθρωπο με αποψη και δεν εχω προβλημα να μεινεις και να μας τα λες!
PEUGEOT FORUM