-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Λαμιωτης ειμαι και ουτε δωθε ξιερνε τπτισ για του προγραμμα...
Στη Λαρισα σπουδαζω!Δλδ αν δω 307 με Λαμιωτικες πινακιδες εσυ θα εισαι.....!?!
Τα παιδια στην Πεζο της Λαρισας παντως ειναι οκ ατομα....Αντε να δουμε..... -
ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Η LION ΑΘΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !ΝΟΝΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ !ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ?
-
Ναι φιλε samael αν δεις Λαμιωτικες πινακιδες και καμπινεδι χρωμα ΑΥΤΟΣ θα ειναι.
Αν δεις μπορτνω με Αθηναικες πινακιδες και 17αρες ζαντες θα ειμαι ΕΓΩ!!! -
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΣΗΜΕΝΙΕΕΣ ΕΒΡΙΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ 200ΚΟΣΑΡΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΑΚΑΤΑ!ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΞΕΡΟΥΝ!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ Ο 307ΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΩ ΝΑΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑΚΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΙΕΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ!!ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ 20ΑΡΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι φιλε samael αν δεις Λαμιωτικες πινακιδες και καμπινεδι χρωμα ΑΥΤΟΣ θα ειναι.
Αν δεις μπορτνω με Αθηναικες πινακιδες και 17αρες ζαντες θα ειμαι ΕΓΩ!!!ΛΟΛ!
Γιατι ρε και εσυ Λαρισα το κυκλοφορεις το εργαλειο?!?
Καμπινεδι χρωμα?!?!?!Σαν το χρωμα του καμπινε δλδ? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αν δεις μπορτνω με Αθηναικες πινακιδες και 17αρες ζαντες θα ειμαι ΕΓΩ!!!Εβαλε τις 17αρες για να μη κοιταζει ο κοσμος το σκοτωμενο χρωμα που πηγε και διαλεξε...
Νakata μας αναnakataσες... Αλλα αν δεν ειμασταν τοσο εξυπνοι να σε καταλαβουμε θα ειχαμε παρει golf! XA!XA!
-
Φιλε Samael καμπινεδι ειναι ενα αθλιο χρωμα που εχει βγαλει η Πεζω και μπορουμε να το πουμε και αλλιως:
ΣΑΥΡΑ
Ευτυχως στο παραπεντε το γλυτωσα και γω αφου μεχρι στο διαζυγιο φτασαμε με την συζυγο για να την 'πεισω' να μην το παρουμε.
Βλεπεις ο αφελης της εχω δωσει το δικαιωμα να εχει την απολυτη επιλογη για το χρωμα(ευτυχως μαρκα και μοντελο με αφηνει να διαλεξω εγω ).
Αλλα που να φανταστω οτι η Πεζω θα εβγαζε ΚΑΙ τετοιο απεριγραπτο χρωμα!!
Τελικα πετυχα ακομα μια περηφανη νικη απεναντι στο φεμινισμο και πηρα το ωραιοτερο χρωμα που εχει η Πεζω:
ΜΠΟΡΝΤΩ -
Για να καταλάβω, το καμπινεδί είναι ίδιο με το μελιτζανί; γιατί αν είναι αυτό, μου αρέσει. όσο για το μπορντώ, καλό είναι βρε μιχάλη (ήταν η δεύτερη επιλογή μου), αλλά κανένα δεν συγκρίνεται με το blue recife (dev, θα μιλήσεις και συ, ή θα πλακωθώ μόνος μου; )
άσχετο, πέτυχα το σάββατο το μεσημέρι στο δρόμο ένα μαύρο 307, με σηματάκι HDI στο πορτ μπαγκάζ, και αθηναϊκές πινακίδες. τελικά εισάγεται και το ντίζελ στην ελλάδα;
-
kampinedi μαλλον εννοει το ανοιχτο πρασινο.
οσο για μενα το πηρα λευκο, μιας και συδιαζει τα πλεονεκτηματα του ασημι, (δε λερωνει δεν ζεσταινεται δεν ειναι τοσο ευαισθητο σε μικρογρατζουνιες - φαινονται λιγοτερο) κι επιπλεον φαινεται τεραστιο και πολυ αριστοκρατικο. -
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.
Ειναι ενα μυστηριο που σε ελευθερα ελληνικα ειναι 'το χρωμα του ουρανου' και το αυτοκινητο που εχει αυτο το χρωμα (οπως με μεγαλα γραμματα εγραψα) ειναι σαν ΣΑΥΡΑ.....Αν εννουσα το μελιτζανι θα ελεγα ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ.
Οσο για το δικο σου Τασο τετοιο ηταν το πρωτο μου 307 αλλα δεν με πηγε το χρωμα και ειπα να αλλαξω να φυγει η γκαντεμια.
Παντως σαν χρωμα σιγουρα το μπλε ειναι πιο ωραιο, αλλα στο 307 νομιζω οτι του παει καλυτερα το μπορντω γιατι το μικραινει λιγο.
Με το μπλε ειχα την εντυπωση οτι ηταν σαν πολυμορφικο.
Αυτο παντως που πραγματι το κανει αλλο αμαξι ειναι η ζαντα.
Με μια μικρη επιφυλαξη σας λεω(χτες πηγα Μεγαρα και βγηκα Εθνικη) οτι και η τελικη ειναι στα ιδια επιπεδα με τα 15αρια, οποτε οταν ειμαι 100% σιγουρος για αυτα που λεω θα σας μιλησω για τους διαφορους καραγκιοζηδες που βγαινουν και λενε οτι τους κατεβει επειδη τους το ειπε ο φιλος του μπατζανακη του τριτου τους ξαδερφου χωρις να το εχουν δοκιμασει οι ιδιοι. -
Βρε Νικο δηλαδη αν με το μπλε του Τασου νομιζα οτι ηταν μεγαλο με το ασπρο (οπως ευθαρσως ομολογησες) τι θα ελεγα??Οτι μοιαζει με
SCANIA
Παντως το ασπρο οντως εχει αυτα τα προτερηματα που αναφερεις συν το οτι το καλοκαιρι ζοριζει πολυ λιγοτερο το κλιματισμο ΣΥΝ
το οτι αν του βαλεις και ενα μπλε φαρο θα το νομιζουν ετσι μεγαλο που ειναι για νοσοκομειακο και θα σου ανοιγουν δρομο!!!!!!
Αριστοκρατη μου εσυ(μονο εμενα θα κοροιδευετε για πρωτοπορο... ) -
ναι ρε παιδια, με κατι πρεπει να ψωνιστω...
ειχα ασπρο το ραλλυ και το λατρεψα για το προτερημτα του. επιπλεον το ασπρο του πηγαινε πολυ.στο 307 το ασπρο δειχνει. και με μπεζ δερμα μεσα δεν σου λέω τίποτα. Χρειαστηκε βεβαια μια μικρη μαχη με τον εμπορο που δε ηθελε να το βαλει επειδη δεν του παει (επειδη το δινουν με το 307 πριμιουμ λεω εγω) αλλά νικησα.
κι ετσι απ το μικρό φονέα γιγάντων, που σεβονταν και φοβοντουσαν ολοι οι μπαρμπαδες με τα κομπρεσερ (compressor) και φθονούσαν οι κατα πολυ ακριβοτεροι γκολφακηδες, περασα σε ενα τουτου που καταπινει χιλιομετρα με ανεση λιμουζινας.
οσο για το μπλε φαρο, στο παρισι ολα τα περιπολικα ειναι ασπρα 307. κατι σα να παιρνεις λευκη ξαρα εδω.
μιλωντας για μαχη με την αντιπροσωπεια, και μιας κι εχω χρονο, η τελευταια μαχη δοθηκε την προηγουμενη εβδομαδα. το αυτοκινητο εχω κανονισει να το παρω 1/1/2004 και με πηραν απο τις 21 νοεμβριου και μου ζητουσαν εξοφληση. Τα τρια μου πηραν που λεει κι η ορθουλα. Φαινεται δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν τα δωρα στους υπαλληλους τους. Και λογικο ειναι μιας και τωρα που ολοι κανουν προσφορες για να κερδισουν πελατες, η πεζο κανει το κουνελι! Ασε που ο ανταγωνισμος εχει φτασει στα υψη... μεγκαν, γκολφ, μαζντα κι οσονουπω φοκους και αστρα. κι οσο για την κατηγορια του 206 τα πραγματα ειναι εξισου σκληρα.
-
Δείτε και μόνοι σας...
Φαίνεται πεντακάθαρα ποιό είναι το μεγαλύτερο...
-
... !!! ρε σεις! το μπλε ειναι σαν δυο απο τα αλλα!!!
τρομερή διαφορα!!!
(μου θυμιζει τη διαφημηση με το A-class με το μακρυ τους και το κοντο τους!)(παω να κανω γαργαρες με hexalen... ακους εκει a-class!)
-
Οντως το μπλε δειχνει μεγαλυτερο... Τοσο που με ζαλιζει κ το βλεπω λιγο θολο !!!
-
κρίμα που δεν πείρα μπλέ
ρε παιδιά όμως ,χωράει στην πόλη γιατί σαν πολυ μεγάλο μου μοιάζει!!?? . Επίσης θέλει επαγγελματικό δίπλωμα ή κάνει και το απλό??τσ τσ τσ κοίτα τι κάνει ένα χρώμα ρε παιδί μου!!
-
telika οντως, εχετε δικιο... το μπλε δειχνει πιο μεγαλο... αλλα και πιο θωλο. δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται...
-
Tελικα μετα απο πολυ κοπο καταλαβατε οτι το μπλε δειχνει το μεγαλυτερο.
Αυτο αντε και το ξεπερναμε.
Καλα δεν παρατηρησατε (ευκολα κιολας )πως το πιο ωραιο ειναι το
ΜΠΟΡΝΤΩ
Τοση εμπαθεια ρε παιδια????? -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Οντως το μπλε δειχνει μεγαλυτερο... Τοσο που με ζαλιζει κ το βλεπω λιγο θολο !!!αυτό συμβαίνει επειδή είναι και το πιο γρήγορο, και ο φακός δεν προλαβαίνει να το αποτυπώσει! ενώ το μπορντώ, ως το πιο αργό από όλα, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. δε λέω, ωραίο το μπορντώ σου, μιχάλη μου, αλλά πολύ αργό, βρε παιδί μου. σου χρειάζεται προγραμματάκι από το μάντσεστερ
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ......ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ
PEUGEOT FORUM