-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΓΡΑ!Οκ! Αυτήν εννοώ σφραγισμένη. Δεν χρειάζεται συμπλήρωμα υγρών.
Care free που λέμε. -
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΥΓΡΩΝ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ?
-
Πάντως το δικό μου θέμα με το φλας είναι όντως ο διακόπτης και τώρα που πήγα να ρωτήσω για την αντικαταστασή του μου ήπαν για 160,00€ κόστος.
Σιγά μην το αλλάξω -
[quote='frixos']Πάντως το δικό μου θέμα με το φλας είναι όντως ο διακόπτης και τώρα που πήγα να ρωτήσω για την αντικαταστασή του μου ήπαν για [b]160,00
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ 3ΠΟΡΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΑΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΙ?ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
-
Θελει βαψιμο ολο το πισω φτερο εκει μου το χτυπησαν και εμενα το κοστος ηταν 190 ευρω σε αντιπροσωπεια peugeot
-
150 MOY ΖΗΤΗΣΑΝ.ΣΕ 3 ΛΑΜΑΡΙΝΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
-
παίδες, σε όλα τα εξουσιοδοτημένα, αλλαγή λαδιών προβλέπεται επίσημα κάθε 30.000. άλλο πότε τα αλλάζουμε εμείς
-
Εγω καθε 10κ με φουλ συνθετικο ΒΡ οπου μετα τι 8500-9000χλμ παρατηρω μια μικρη τραχυτητα στις χαμηλες στροφες που πιστευω οτι ειναι απο το λαδι που φτανει στα τελευταια του.
-
Κι εγώ, κάθε 10.000 χλμ. Shell Helix Ultra.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κι εγώ, κάθε 10.000 χλμ. Shell Helix Ultra.Πόσο τα περνεις Τακη?
Στο καρφουρ που κοιταγα προχθες ειναι το πιο ακριβο λαδι. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κι εγώ, κάθε 10.000 χλμ. Shell Helix Ultra.
Πόσο τα περνεις Τακη?
Στο καρφουρ που κοιταγα προχθες ειναι το πιο ακριβο λαδι.Χρίστο στο τελευταίο service πριν ένα μήνα περίπου, γύρω στα 66,5
-
Ρε φιλαρες παρα ειναι ακριβα τα λαδια που βαζετε.
Εγω που βαζω ειδικα λαδια που τα χρησιμοποιουν σε αγωνες (Silkolene Pro4) ειναι πιο φτηνα!!!!
Μηπως να βαζατε κατι καλυτερο και πιο φτηνο -
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!!?!?!?!?
ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ????
ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ????
- faint -
-
Μολις γυρισα απο το συνεργειο για αλλαγη λαδιων. Λαδι, φιλτρο λαδιου, ροδελα και καθαριστικο τζαμιων 66
-
ναι, ισχυει αυτο με τα αυτοματα. ενας ταξιτζης με 406 αυτοματο μου ειπε οτι το εχει αλλαξει 3 φορες. με διαφορα προβληματα, δεν αλλαζε ταχυτητες, κολλουσε και αλλα. περιεργο! αλλα ισως οι μηχανικοι εδω να μην εχουν τις γνωσεις για επισκευη, οποτε παει ολο για αλλαγη.
-
Περίεργο αυτό με τα κιβώτια. Η αλήθεια είναι οτι το 4αρι είναι ψιλοαπαράδεκτοα αλλά είναι αρκετά παλιό για να βγάζει προβλήματα. Στην New Land πάτε για service? Μόνο εκεί πήζουν στα ταξί
-
[quote='TakisB'][quote='frixos']Πάντως το δικό μου θέμα με το φλας είναι όντως ο διακόπτης και τώρα που πήγα να ρωτήσω για την αντικαταστασή του μου ήπαν για [b]160,00
-
[quote='frixos']Καμιά ιδέα βρε παιδιά μπας και μπορέσω να το φτιάξω χωρίς να προβώ σε αντικατάσταση και ΄΄χωσιμο΄΄ 160
-
Α πα πα μην το πειράξεις...δυστυχώς εάν το θες λειτουργικό πρέπει να τα σκάσεις!
PEUGEOT FORUM