-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Απλα στ' αληθεια δεν ακουγεται πλεον.Θα ακουστεί όταν αρχίσουν οι υγρασίες κι οι βροχές!
Λαδια-φιλτρο δεν αλλαζουμε καθε 30.000 στο σερβις;;; Ή εννοεις προαιρετικα να αλλαξω νωριτερα; (Τη σταθμη-υφη-χρωμα του λαδιου τα ελεγχω τακτικα)
Το 307 θέλει service κάθε 30.000 χλμ και αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χλμ. ή κάθε χρόνο αν κάνεις λιγότερα, λέει το βιβλίο κατασκευαστή. Εγώ αλλάζω κάθε 10.000 χλμ.
- Τα λαστιχα (dunlop ψιλο-χαλια απο την αρχη) νομιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν πλεον, σωστο; Καμια προταση;
Έβαλα Continental SportContact II. Πολύ καλά, αθόρυβα και σε καλή τιμή.
- Για το κλιμστιστικο δεν κανετε καμια συντηρηση; Δεν εμφανιζει πτωση αποδοσης, αλλα δεν θελει τιποτα;
Στο service που έκανα πριν 15-20 μέρες ζήτησα έλεγχο, χωρίς να έχω πτώση απόδοσης. Το έβαλαν στους 14 βαθμούς (έχω αυτόματο κλιματισμό) και μετά από 3-4 λεπτά έβαλαν ηλεκτρονικό θερμόμετρο σε έναν αεραγωγό. Ήταν ok.
Μια μορφή συντήρησης είναι και η λειτουργία του κλιματιστικού το χειμώνα για ένα 10λεπτο κάθε 15 μέρες. (Ενδείκνυται και για τα οικιακά κλιματιστικά).Ευχαριστω.
Δεν κάνει τίποτις!
-
Βασικά έπρεπε πριν την λήξη της εγγύησης να αλλάξεις α) αισθητήρα λαδιού β) λάστιχα στην ηλιοροφή και γ) διακόπτες αλλά δεν πειράζει με εξαίρεση τον διακόπτη όλα τα άλλα είναι πταίσματα. Για το λάστιχο μπορείς να πάς σε φανοποιό ή σε εταιρεία που βάζει after market ηλιοροφές για να στο φτιάξουν μια και καλή. Νομίζω είνα της Webastο η ηλιοροφή οπότε ρώτα εκεί.
Για λάστιχα εγώ προτείνω και τα Pilot Exalto 2. Καλά για τα Dunlop no comments. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Λαδια-φιλτρο δεν αλλαζουμε καθε 30.000 στο σερβις;;; Ή εννοεις προαιρετικα να αλλαξω νωριτερα; (Τη σταθμη-υφη-χρωμα του λαδιου τα ελεγχω τακτικα)
Το 307 θέλει service κάθε 30.000 χλμ και αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χλμ. ή κάθε χρόνο αν κάνεις λιγότερα, λέει το βιβλίο κατασκευαστή. Εγώ αλλάζω κάθε 10.000 χλμ.
Tακη ή εγω ειμαι εγκληματιας ή καποιος απο τους δυο εχει λαθος! Το αυτοκινητο το πηγα για ελεγχο στα 10.000 και δεν μου αλλαξαν λαδια. Αλλαξα για πρωτη φορα στα 30.000! Η επομενη αλλαγη λαδιων ημουνα σιγουρος οτι θα γινει με το σερβις στις 60.000. Απλα νομιζω οτι μου ειχαν πει κατι για ενδιαμεσο ελεγχο στα 45.000 ή στον ενα χρονο. Θα ελεγξω παντως το βιβλιο και θα τους παρω κι ενα τηλεφωνο. Μηπως το 1.6 με το 1.4 εχουν αλλο διαστημα για λαδια/σερβις; [κουφο, αλλα τι να υποθεσω;]
-
Tακη ή εγω ειμαι εγκληματιας ή καποιος απο τους δυο εχει λαθος!;
Δυστυχως φιλε μου εισαι εγκληματιας
(η μαλλον οχι εσυ ,αυτοι που σου κανουν σερβις στο αυτοκινητο)
-
Εγώ αλλάζω λάδια καθε 8000 χιλιόμετρα με τα Shell Ηelix Ultra.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια, θα τρελαθω. Πηρα τηλ το σερβις της Λαιον στη Θεσσαλονικη. Μου ειπαν επι λεξει: Θα ερθετε για ενδιαμεσο ελεγχο στις 45.000, οπου ενδεχομενως να χρειστουν καποια 'αναλωσιμα' (πχ τακακια, φιλτρα), που δεν 'βγαζουν' 30.000 (αν ειχαν αλλαχθει στο 1ο σερβος) ή 60.000 (αν δεν ειχαν αλλαχθει στο 1ο σερβις). Λαδια δεν θα αλλαξουμε!
Τι συμβαινει;;;; -
Ρε παιδια, θα τρελαθω. Πηρα τηλ το σερβις της Λαιον στη Θεσσαλονικη. Μου ειπαν επι λεξει: Θα ερθετε για ενδιαμεσο ελεγχο στις 45.000, οπου ενδεχομενως να χρειστουν καποια 'αναλωσιμα' (πχ τακακια, φιλτρα), που δεν 'βγαζουν' 30.000 (αν ειχαν αλλαχθει στο 1ο σερβος) ή 60.000 (αν δεν ειχαν αλλαχθει στο 1ο σερβις). Λαδια δεν θα αλλαξουμε!
Τι συμβαινει;;;;Συμβαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
-
ΦΤΟΥ!!
Πρόβλημα.....(ντάξει, προβληματάκι, μην τα παραλέω κιόλας )
Ανάβεις δεξί φλας, κάνει τσικ το μοχλάκι αλλά δεν ανάβει το τόξο και φυσικά ούτε το φλας!!!!
Πάω για αλλαγή διακόπτη ή παίζει τίποτα ΄΄αλλο?Ακου αλλαγή λαδιών κάθε 30.000 χλμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Λαδια δεν θα αλλαξουμε!
Τι συμβαινει;;;;Συμβαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
Συμφωνώ απόλυτα. Άμεση αλλαγή.-
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
ΦΤΟΥ!!
Πρόβλημα.....(ντάξει, προβληματάκι, μην τα παραλέω κιόλας )
Ανάβεις δεξί φλας, κάνει τσικ το μοχλάκι αλλά δεν ανάβει το τόξο και φυσικά ούτε το φλας!!!!
Πάω για αλλαγή διακόπτη ή παίζει τίποτα ΄΄αλλο?Κλασσικά... αλλαγή...
-
Εχει παει κανεις για σερβις στα 90000χλμ να μας πει ποσο του βγηκε; Ρωταω επειδη πρεπει να ειναι το μαεγαλο και μαλλον τα εξοδα θα ειναι αντιστοιχα μεγαλα.
-
Μεγάλα είναι τα 60άρια και μικρά τα 30άρια, σύμφωνα με το βιβλίο κατασκευαστή.
Βέβαια ίσως στα 90.000 να χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας χρονισμού των εκκεντροφόρων. Δεν θυμάμαι, πρέπει να δώ το βιβλίο... -
Ρε παιδια θα τρελλαθω!!(απο τη χαρα μου...)
Απο απολυτως εγκυρη πηγη (μμμμμ... τωρα που το γραφω δεν μου πολυαρεσει ο χαρακτηρισμος για τον εν λογω κυριο )Παμε απο την αρχη λοιπον....
Ενας τυπος μου ειπε οτι ειδε 307 με 390.000 χλμ στο κοντερ και δεν ειχε παθει τιποτα το αξιολογο......
Αρα εχουμε ελπιδες για το μελλον με το αμαξακι μας!!!Κουϊζ:
Σε ποιον νομιζεται οτι αναφερομαι??????? (για τον τυπο εννοω..) -
Στον Μινχάουζεν;
-
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΡΩΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.....ΒΑΖΩ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ,ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 65 ΕΥΡΩ.ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 103000 ΚΜ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στον Μινχάουζεν;Για να προλαβω και τους υπολοιπους.... απιστους δεν ειναι ουτε ο Μιχαουζεν ουτε ο Πινοκιο...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια θα τρελλαθω!!(απο τη χαρα μου...)
Απο απολυτως εγκυρη πηγη (μμμμμ... τωρα που το γραφω δεν μου πολυαρεσει ο χαρακτηρισμος για τον εν λογω κυριο )Παμε απο την αρχη λοιπον....
Ενας τυπος μου ειπε οτι ειδε 307 με 390.000 χλμ στο κοντερ και δεν ειχε παθει τιποτα το αξιολογο......
Αρα εχουμε ελπιδες για το μελλον με το αμαξακι μας!!!Κουϊζ:
Σε ποιον νομιζεται οτι αναφερομαι??????? (για τον τυπο εννοω..)Ανδρέας.
trusted.- -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΡΩΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.....ΒΑΖΩ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ,ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 65 ΕΥΡΩ.ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 103000 ΚΜΚαλά είναι Λάζαρε! Σφραγισμένη έβαλες πάλι; (Χωρίς συντήρηση-συμπλήρωμα υγρών)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ανδρέας.
trusted.-Νικησε ο Τακης!!!!!!
(εξαλλου σε ποιον αλλον θα μπορουσα να κανω χοντρη πλακα )
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΓΡΑ!
PEUGEOT FORUM