-
Ο χρήστης 307sw έγραψε:
γεια χαρα παιδες....καινουργιο 307sw.......διαβαζω το βιβλιαρακι και παταω το κουμπακι του κλειδωματος που βρισκετε στο ταμπλω,πανω απο το ραδιο cd και αριστερα....,για να κανω οπως λεει υπερκλειδωμα......να μην μπορουν δηλαδη οι πορτες να ανοιγουν απο εξω.....το παταω μια φορα παρατεταμενα οπως ελεγε .....μου βγαζει στην οθονη ενδειξη οτι ειναι οκ και οτι πραγματοποιηθηκε το υπερκλειδωμα...δοκιμαζω και τισ πορτες απο μεσα και ειναι ολα οκ....το ξαναπαταω και το απενεργοποιω...Δεν το πάτησα ποτέ παρατεταμένα...
Τρια χρόνια και κάτι, όταν το πατάω, κλειδώνουν τα πάντα, ανοίγουν από μέσα αλλα δεν ανοίγουν απ’ έξω. Το ξαναπατάω και απενεργοποιείται. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα... -
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ(ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ).ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ>ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΓΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 104000ΚΜ ΕΠΑΝΩ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΓΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 104000ΚΜ ΕΠΑΝΩ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ?Μετα απο τις 104089km...
-
Παιδια πουλαω τα ελατηρια μου apex 55mm 3 ημερων και τα αμορτισερ bilstein sprint τα χοντοκαλαμα με 10000 χλμ ειναι ολα αχτυπητα και δουλεμενα σε εθνικη και πωλουνται λογω ρυθμιζομενης
Ελατηρια 160 eur.
Aμορτισερ 400 eur. -
Πέσαμε, πολύ πέσαμε..............
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Πέσαμε, πολύ πέσαμε..............Εμ κι εσύ τους έιπες πως να φτιάξουν το ζουάν, με τι θα ασχολείσται τώρα???
-
-
Τάκη μου θυμίζει μια σόμπα kresky που είχαμε πριν χρόνια στο σπίτι!!!
Γι αυτό πουλάκι μου παρκάρισες μακρυά στο Σείρο??
Πέρα από την πλάκα ωραίο είναι
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
My new face...Δηλαδη?????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
My new face...
Δηλαδη?????
Βρε...ο Μιχάλης!! Που ήσουνα βρε ψυχή?!! Εχει πέσει η κίνηση, να βοηθήσω?
Για την σίτα που έβαλε λέει ο συμπάσχων! Για να αφήνει πιο πολύ αέρα να ψύχει το ζουάν!
-
εν απανταω.......δεν απανταω........
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
εν απανταω.......δεν απανταω........Καλά...αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου και σκάσεις!!!!
Αλήθεια....308 θα βγάλει το εργοστάσιο? Η έσπασε το καλούπι με την επιτυχία του 307?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια....308 θα βγάλει το εργοστάσιο? Η έσπασε το καλούπι με την επιτυχία του 307? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια....308 θα βγάλει το εργοστάσιο? Η έσπασε το καλούπι με την επιτυχία του 307?
Εσένα θα σε κάνω ban!
Ασε με ρε λίγο με τους φίλους μου-αλήτες-πουλιά του 307-δεν-ξαναπαίρνω-αμάξι-με-ζουάν Φόρουμ, που το έχουν και στα Τεχνικά αντι στην Αυτοκίνηση!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τάκη μου θυμίζει μια σόμπα kresky που είχαμε πριν χρόνια στο σπίτι!!!Γι αυτό πουλάκι μου παρκάρισες μακρυά στο Σείρο??
Γιατί βρε αποπέρνεις το παιδί? Ωραίο το έκανε , μία χαρά, αλήθεια πόσο σου πήγε?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τάκη μου θυμίζει μια σόμπα kresky που είχαμε πριν χρόνια στο σπίτι!!!Σωστός! Ξέρεις πόση ζέστη τώρα μπορεί να βγάλει το καλοριφέρ; Το δοκίμασα φεύγοντας από τα Χάνια 1.20' το βράδυ!
Γι αυτό πουλάκι μου παρκάρισες μακρυά στο Σείρο??
Μπήκα από την πρώτη είσοδο στο parking και το πρώτο γνωστό αυτοκίνητο που είδα ήταν η TS του Στέλιου κι είπα να σταθώ εκεί να φωτίσω το χώρο που είχε σκοτεινιάσει!
Ευχαριστώ! Μ'αρέσει και μένα!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
My new face...
Δηλαδη?????
Γιατί βρε αποπέρνεις το παιδί? Ωραίο το έκανε , μία χαρά, αλήθεια πόσο σου πήγε?
Καλησπέρα!
Μαύρη αλουμινένια σίτα ( κοτετσόσυρμα κατά τον dog80 ) ηλεκτροστατικά βαμμένη, βαφή στο χρώμα του αμαξώματος των μαύρων πλαστικών εμπρός, πίσω και στα πλάγια, και ολική βαφή των προφυλακτήρων μπρός-πίσω με το βάλε βγάλε τους λόγω αόρατης ζαρντινιέρας και κορίνας παρασυρόμενης στην εθνική από ξαφνικό ισχυρό πλάγιο ρεύμα αέρα, πολύ φιλικά, συγγενικά, από εξάδελφο επαγγελματία του είδους, 250
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασε με ρε λίγο με τους φίλους μου-αλήτες-πουλιά(χωρίς την γρίππη τους βέβαια... )
του 307-δεν-ξαναπαίρνω-αμάξι-με-ζουάν Φόρουμ, που το έχουν και στα Τεχνικά αντι στην Αυτοκίνηση!!!
Μετά από δυόμιση χρόνια και 250 σελίδες, μπορούμε άραγε να αλλάξουμε την αρχική επιλογή του nakata / 307ΑΚΙΑΣ και να ζητήσουμε από τους διαχειριστές του forum το CLUB PEUGEOT 307 να φύγει από τα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις και να πάει στα Περί αυτοκίνησης;
Αν συμφωνούν και οι συνάδελφοι βεβαίως βεβαίως... ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
-
Γεια χαρά στους 307άκηδες.
Θέλω να ρωτήσω τι λέει το αυτόματο κιβώτιο του 307. Εχει κανείς εμπειρίες μαζί του ?Συγγνώμη αν το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί, αλλά μου είναι κάπως δύσκολο να κοιτάξω 250 σελίδες.
-
Τάκη όμορφη η σίτα σου...! ...αλλά πρέπει να αλλάξεις την υπογραφή σου...θέλει sita update!
PEUGEOT FORUM