-
Το πάθατε το εγκεφαλικό ε?
Νομιζατε ότι σβήστηκε?...Οχι ρε....σας λυπηθήκαμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε....σας λυπηθήκαμε!Ποτε.....μα ποτε ....εναςκατοχος 307 δεν ειναι για λυπηση!!!!!
Και να μας το σβυνατε παλι 250 σελιδες θα γραφαμε για το ποσο καλο αυτοκινητο εχουμε -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πάθατε το εγκεφαλικό ε?Νομιζατε ότι σβήστηκε?...Οχι ρε....σας λυπηθήκαμε!
Merci mon chef!
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Γεια χαρά στους 307άκηδες.
Θέλω να ρωτήσω τι λέει το αυτόματο κιβώτιο του 307. Εχει κανείς εμπειρίες μαζί του ?Συγγνώμη αν το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί, αλλά μου είναι κάπως δύσκολο να κοιτάξω 250 σελίδες.
Δεν θυμάμαι να έχει κάποιος αυτόματο...
Eίχε αναφέρει κάτι ο Sado για αυτόματο SW στην Αγγλία...
-
Χαιρετώ όλη την παρέα..
Μιας και βρήκαμε λύση για το ζουάν (ας είναι καλά ο Τάκης με τις αναλυτικές οδηγίες του) (http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=3645)
μήπως βρήκε κανείς λύση με τον περίφημο συντονισμό στις 2.800? (Τώρα που δεν μου τρίζει το ζουάν άρχισα να καλομαθαίνω
) -
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Χαιρετώ όλη την παρέα..
Μιας και βρήκαμε λύση για το ζουάν (ας είναι καλά ο Τάκης με τις αναλυτικές οδηγίες του) (http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=3645)
μήπως βρήκε κανείς λύση με τον περίφημο συντονισμό στις 2.800? (Τώρα που δεν μου τρίζει το ζουάν άρχισα να καλομαθαίνω
)Καλώστο το παιδί!
Οδηγείς με 2.750 το πολύ ή 2.850 τουλάχιστον!
Σπάνια το παρατηρώ και αν τύχει να μ' ενοχλήσει, το διορθώνω άμεσα με το γκάζι...
-
Kala re!
Ti doyleia exete eseis edw?Sorry gia ta Greeklish alla gia akoma mia fora efage kolla to pc
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλώστο το παιδί!
Οδηγείς με 2.750 το πολύ ή 2.850 τουλάχιστον!
Σπάνια το παρατηρώ και αν τύχει να μ' ενοχλήσει, το διορθώνω άμεσα με το γκάζι...
Η αλήθεια είναι και ότι με ενοχλεί λίγο περισσότερο όταν αφήνω το γκάζι και πέφτουν οι στροφές σε αυτό το φάσμα στροφών και όχι στη πορεία, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό...
Πάντως η συμβουλή σου για το ζουάν ήταν ανεκτίμητη... 15 μέρες and counting χωρίς το γνωστό ήχο (αν και δεν θα με πείραζε να το ψέκαζα και κάθε βδομάδα.. )Κώστας
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Kala re!
Ti doyleia exete eseis edw?Sorry gia ta Greeklish alla gia akoma mia fora efage kolla to pc
Χε χε.... είδες? Αποδείχτηκε ότι τα προβληματάκια που είχαμε όταν το πήραμε κανούργιο αντέχουν σε βάθος χρόνου αλλά δεν μας παρουσιάζονται νέες ανεπιθύμητες εκπλήξεις, όπως σε κάποιους άλλους
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος το πως αφαιρείται το radio-cd μας; Στις 4 γωνίες του οι τρύπες είναι απλά design, ή περιέχουν βίδες; Απλές, άλλεν, σταυρωτές; Δεν έχω προλάβει ούτε να κοιτάξω! Ή μάλλον, το πρωί βιάζομαι και το βράδυ δεν βλέπω... (Η πολλή δουλειά τρώει τον** υπάλληλο** ).
Το πρόβλημα είναι το εξής: το ραδιόφωνο χάνει μερικές φορές το σήμα, και στην περίπτωση αυτή αν ψάξω άλλο σταθμό 'τρέχει τρελλά' χωρίς να σταματάει σε κάποιον από τους εκατοντάδες σταθμούς που υπάρχουν. Έτσι θέλω να αρχίσω από τα απλά: Μήπως έχει χαλαρώσει το βίσμα της κεραίας από τη θέση του;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος το πως αφαιρείται το radio-cd μας; Στις 4 γωνίες του οι τρύπες είναι απλά design, ή περιέχουν βίδες; Απλές, άλλεν, σταυρωτές; Δεν έχω προλάβει ούτε να κοιτάξω!τάκη, οι τρύπες όντως περιέχουν βίδες, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για να τις ξεβιδώσεις χρειάζεσαι ειδικό 'κατσαβιδάκι' της peugeot. μύθος ή πραγματικότητα, θα σε γελάσω
εγώ, πάντως, ξέρω γιατί δεν πιάνει καλά το ραδιόφωνό μου: μου έκλεψαν την κεραία για τρίτη φορά
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τάκη, οι τρύπες όντως περιέχουν βίδες, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για να τις ξεβιδώσεις χρειάζεσαι ειδικό 'κατσαβιδάκι' της peugeot. μύθος ή πραγματικότητα, θα σε γελάσωOK, βίδες torques, κλασσική PSA, έχω τα εργαλεία!
εγώ, πάντως, ξέρω γιατί δεν πιάνει καλά το ραδιόφωνό μου: μου έκλεψαν την κεραία για τρίτη φορά
Δυστυχώς, η μόνη λύση είναι το 'βίδωνε-ξεβίδωνε'...
-
ρε σεις!
απο το τεχνικα θεματα βρεθηκατε στο αυτοκινηση, το πηρατε μυρωδια??
-
Επειδή μου έχουν φάει ήδη 2, σκέφτομαι να ρίξω μια σταγόνα logo στη βίδα και χαίρετε. Φοβάμαι μόνο μήπως στη λύσσα τους τραβήξουν καμιά κλωτσιά στο αμάξι οι αλήτες.
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε σεις!απο το τεχνικα θεματα βρεθηκατε στο αυτοκινηση, το πηρατε μυρωδια??
Εγώ το είδα, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί μυρίζομαι συμφωνία του υποκόσμου.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
τάκη, οι τρύπες όντως περιέχουν βίδες, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για να τις ξεβιδώσεις χρειάζεσαι ειδικό 'κατσαβιδάκι' της peugeot. μύθος ή πραγματικότητα, θα σε γελάσω
OK, βίδες torques, κλασσική PSA, έχω τα εργαλεία!
Η λύση είναι κεραία 'καρχαρίας' ή λίγη κόλλα στην βάση.
Βέβαια εγώ έβαλα κόλλα στο 206 και όταν η κεραία έσπασε στο πλύσιμο δεν μπορώ να την αλλάξω... ...αλλά τουλάχιστον δεν μου την ξανακλέψανε!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
307: αυτοκίνητο ή τεχνικό πρόβλημα???
-
σταθμους, μωρε, πιανει??
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ρε σεις!
απο το τεχνικα θεματα βρεθηκατε στο αυτοκινηση, το πηρατε μυρωδια??
αυτοκίνητο τεχνικό προβλημα...
γιατι να διαλεξεις αφου ολα μπορουν να συνδιαστουν??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τάκη, οι τρύπες όντως περιέχουν βίδες, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για να τις ξεβιδώσεις χρειάζεσαι ειδικό 'κατσαβιδάκι' της peugeot. μύθος ή πραγματικότητα, θα σε γελάσω
OK, βίδες torques, κλασσική PSA, έχω τα εργαλεία!
Η λύση είναι κεραία 'καρχαρίας' ή λίγη κόλλα στην βάση.
Βέβαια εγώ έβαλα κόλλα στο 206 και όταν η κεραία έσπασε στο πλύσιμο δεν μπορώ να την αλλάξω... ...αλλά τουλάχιστον δεν μου την ξανακλέψανε!!!
ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου την έχουν βουτήξει...στο προηγούμενο VTS μου την είχαν κλέψει μία φορά.
η κεραία καρχαρίας τι είναι; -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το ζητήξαμε ρε φίλε δηλαδής... για να σταματήξει η πλάκα με τα τεχνικά!
...Αλλά μερικοί να 'ούμε το τραβάνε σκοινί-κορδόνι να 'ούμε...
... κάτι manoi
Εγώ το είδα, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί μυρίζομαι συμφωνία του υποκόσμου.
... κάτι Krusηδες
... και κάτι τριαντάφυλλοι, που είναι και Peugeotφιλοι δήθεν
αυτοκίνητο τεχνικό προβλημα...
γιατι να διαλεξεις αφου ολα μπορουν να συνδιαστουν??Αλλά εμείς αντέχουμε ρε, εδώ αντέξαμε ολόκληρο ζουάν μέχρι που το λύσαμε, και δυο-τρείς αναβαθμίσεις λογισμικού, (Windows και service packs μας 'χώνει' η PSA; ) την πλάκα σας δεν θα αντέχαμε;
Πού είσαι Μιχάλη; Ενισχύσεις...
PEUGEOT FORUM