-
Να τον ακούς τον Τάκη ξέρει!!!
Dr TakisB Ζουανολογος-Σεξολόγος
-
εχω παρατηρησει τα εξης: οταν στριβω το τιμονι με αργους ρυθμους, και κυριως γυρω απο την θεση τηε ευθειας, νιωθω ενα τριξιμο στο τιμονι. ανεξαρτητως εδαφους αυτο. ελεγξα τα υγρα του υδραυλικου. και ολα οκ. πρεπει να ανησχυχω? επισης, οταν στον αυτοματο κλιματισμο επιλεγω αερα στα ποδια μονο, συνεχιζει να ερχεται αερας στους αεραγωγους του ταμπλο. ειναι νορμαλ αυτο?
-
takis B ευχαριστω για τις απαντησεις....για το ντουκ που ακουγετε απο κατω οχι δεν ειναι απο το αυτοματο κλειδωμα του πορτ - μπαγαζ,γιατι το εχω απενεργοποιημενο....πρεπει να ειναι οπως λενε αυτοι απο την ενεργοποιηση του ESP.To κανει μονο στα οχηματα με esp και ειναι απο την πρωτη μερα ετσι...............ΜΟΥ ΛΕΣ ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ' αλλα δεν μου λες ΤΙ ειναι το ζουαν-ποια η λειτουργεια του δηλαδη.....παντως να εισαι καλα
-
Ο χρήστης 307sw έγραψε:
ΜΟΥ ΛΕΣ ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ' αλλα δεν μου λες ΤΙ ειναι το ζουαν-ποια η λειτουργεια του δηλαδη.....παντως να εισαι καλαOι 200 από 238 σελίδες του θέματος είναι αφιερωμένες στον Δον Ζουάν! Κλασικό και διαχρονικό προβλημα του 307 (μαζί με την πετούγια του Gronholm ) . Διάβασε λίγο πίσω ή βάλε 'ζουαν' στην αναζήτηση για να μην τα ξαναγράφουνε!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΟΥ ΛΕΣ ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ' αλλα δεν μου λες ΤΙ ειναι το ζουαν-ποια η λειτουργεια του δηλαδη.....παντως να εισαι καλα
Oι 200 από 238 σελίδες του θέματος είναι αφιερωμένες στον Δον Ζουάν! Κλασικό και διαχρονικό προβλημα του 307 (μαζί με την πετούγια του Gronholm ) . Διάβασε λίγο πίσω ή βάλε 'ζουαν' στην αναζήτηση για να μην τα ξαναγράφουνε!
Κώστα δεν πειράζει, επαναλήψεις κάνουμε! Κι επειδή από πετούγιες πάμε καλά, φίλε 307sw εδώ είχε γράψει ο Σπύρος τον ορισμό του ζουάν.
Ένα ευτελούς μάλλον αξίας εξάρτημα, που λειτουργεί ως σύνδεσμος της πολλαπλής εξαγωγής με την εξάτμιση.
Πολύ πρόχειρα και απλοϊκά, η πολλαπλή εξαγωγής είναι σταθερά βιδωμένη στον κινητήρα, ο οποίος κινείται ελαφρώς πάνω στις βάσεις του όταν λειτουργεί. Η εξάτμιση είναι στερεωμένη στο αμάξωμα. Άρα το περίφημο 'ζουάν' καλείται να κρατήσει σταθερή (επιτυχώς) και αθόρυβη (ανεπιτυχώς) την παραπάνω σχέση...Σε φώτισα, ή τα έγραψα πολύ 'μπακάλικα';
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σε φώτισα, ή τα έγραψα πολύ 'μπακάλικα';Για μαναβης καλα τα μιλας τα μπακαλιστικα!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σε φώτισα, ή τα έγραψα πολύ 'μπακάλικα';
Για μαναβης καλα τα μιλας τα μπακαλιστικα!!!
Μαθαίνω ξένες γλώσσες Μιχάλη!
-
Και μια εμπειρία:
Είχα χρόνια να οδηγήσω αυτοκίνητο μεγαλύτερο από το δικό μου...
και οδήγησα για λίγο το 407 με τον κινητήρα των 2,2 λίτρων/160ίππων και το 6άρι κιβώτιο. Το αυτοκίνητο ήταν 'συμπαγές' σε αίσθηση, άριστα ηχομονωμένο, με πολύ καλή ανάρτηση που ήταν σφιχτή, χωρίς να χτυπάει, ενώ φιλτράριζε άνετα τις ανωμαλίες και δεν έγερνε. Και 'πήγαινε'... τραβούσε δυνατά με 3η, 4η, 5η, εκεί που χρειάζεται δηλαδή... -
Πήγα το αμάξι μου (307 XSi 1.6) για το 'μεγάλο' service των 60.000km σήμερα και είπα να σας ενημερώσω για τις εργασίες και τις τιμές
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ ΤΙΜΗ ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ 1 1,29 € 1,29 € ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 1 7,64 € 7,64 € ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 307 1 10,00 € 10,00 € ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕΤ ΕΜΠΡ 307 1.6-2.0 1 52,81 € 52,81 € ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕΤ ΟΠΙΣΘ 1007/307 1 34,01 € 34,01 € ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ DOT4 0,0L 1 4,97 € 4,97 € ΙΜΑΝΤΑΣ 307 K6-LE1125 1 10,40 € 10,40 € ΜΠΟΥΖΙ 4 6,40 € 25,60 € ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΕΩΣ 307 1 15,16 € 15,16 € ΥΓΡΟ ΥΑΛ/ΡΩΝ 500ML 1 1,71 € 1,71 € ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ 1 3,07 € 3,07 € ΛΑΔΙ ULTRA 1L12X1 5W-40 4 17,52 € 70,08 € ΣΥΝΟΛΟ: 236,74 € ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ C 2,8 44,03 € 123,28 € Ε/Τ ΤΑΚΑΚΙΩΝ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΩΝ 0,6 44,03 € 26,42 € Ε/Τ ΤΑΚΑΚΙΩΝ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΩΝ 0,8 44,03 € 35,22 € ΣΥΝΟΛΟ: 184,93 € GRANDE ΣΥΝΟΛΟ: 421,66 €
Τί λέτε, μου τον πιάσανε λίγο ή απλώς νομίζω;
Μπάμπης
-
ΜΑΣ τον πιασανε
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οθονη εχω αλλαξει 2 φορες(και νομιζω οτι θα παω και για τριτη) και κασετοφωνο αλλη μια.
Τα κασετοφωνα ειναι για τα μπαζα αλλα δεν εχουμε και καμμια αλλη επιλογη.
Οθονη να τους βαλεις να στην αλλαξουν μεχρι να πετυχεις την καλη.
Ετσι για να μην πλητεις ρε παιδι μου!!!Μετά από 3 χρόνια το έχω κι εγώ το προβληματάκι με την οθόνη…επειδή όπως καταλάβατε είμαι εκτός εγγύησης προ πολλού,
Αυτό το μαραφέτι χρεώνεται ??? πόσο??? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εχω παρατηρησει τα εξης: οταν στριβω το τιμονι με αργους ρυθμους, και κυριως γυρω απο την θεση τηε ευθειας, νιωθω ενα τριξιμο στο τιμονι. ανεξαρτητως εδαφους αυτο. ελεγξα τα υγρα του υδραυλικου. και ολα οκ. πρεπει να ανησχυχω? επισης, οταν στον αυτοματο κλιματισμο επιλεγω αερα στα ποδια μονο, συνεχιζει να ερχεται αερας στους αεραγωγους του ταμπλο. ειναι νορμαλ αυτο?κανεις δεν το ειδε μαλλον, μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εχω παρατηρησει τα εξης: οταν στριβω το τιμονι με αργους ρυθμους, και κυριως γυρω απο την θεση τηε ευθειας, νιωθω ενα τριξιμο στο τιμονι. ανεξαρτητως εδαφους αυτο. ελεγξα τα υγρα του υδραυλικου. και ολα οκ. πρεπει να ανησχυχω?Μήπως ο τριγμός προέρχεται από το πλαστικό καπάκι της κολόνας του τιμονιού, πάνω από την μονάδα διακοπτών; Όποτε άλλαξα μονάδα διακοπτών, για το γνωστό πρόβλημα του διακόπτη τως φλάς, η εφαρμογή του πλαστικού δεν ήταν πάντα η καλύτερη. Αν είναι αυτό, δεν είναι ανησυχητικό, απλά εκνευριστικό. Λύνεται με 'λύση-αρμολόγηση' του πλαστικού.
... επισης, οταν στον αυτοματο κλιματισμο επιλεγω αερα στα ποδια μονο, συνεχιζει να ερχεται αερας στους αεραγωγους του ταμπλο. ειναι νορμαλ αυτο?
Μάλλον δεν είναι πρόβλημα, το κάνει και σε μένα. Πηγαίνει αέρας και στους αεραγωγούς του ταμπλό, με αρκετά μειωμένη παροχή όμως, ίσως για να έχουν σωστές ενδείξεις οι αισθητήρες θερμοκρασίας περιβάλλοντος.
-
[quote='babiz']Πήγα το αμάξι μου (307 XSi 1.6) για το 'μεγάλο' service των 60.000km σήμερα και είπα να σας ενημερώσω για τις εργασίες και τις τιμές
[code]
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ ΤΙΜΗ
ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ 1 1,29 -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Πήγα το αμάξι μου (307 XSi 1.6) για το 'μεγάλο' service των 60.000km σήμερα και είπα να σας ενημερώσω για τις εργασίες και τις τιμέςGRANDE ΣΥΝΟΛΟ: [b] 421,66 €[/b]
> >Τί λέτε, μου τον πιάσανε λίγο ή απλώς νομίζω; > >Μπάμπης Τόσα έδωσε φίλος μου για το service **διετίας **σε VW Bora 1,6 αυτόματο (Karenta). [λιγότερα από 20.000 χλμ!]:roll:
-
Για το xantia έδωσα λιγότερα
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως ο τριγμός προέρχεται από το πλαστικό καπάκι της κολόνας του τιμονιού, πάνω από την μονάδα διακοπτών; Όποτε άλλαξα μονάδα διακοπτών, για το γνωστό πρόβλημα του διακόπτη τως φλάς, η εφαρμογή του πλαστικού δεν ήταν πάντα η καλύτερη. Αν είναι αυτό, δεν είναι ανησυχητικό, απλά εκνευριστικό. Λύνεται με 'λύση-αρμολόγηση' του πλαστικού.
δεν ακούγεται τρίξιμο, νιώθω στο τιμόνι το τρίξιμο. θα το παω στην αντιπροσωπέια για αντικατάσταση του μοχλοδιακόπτη γιατί τώρα με την ζέστη δεν επανέρχεται μόνο του με την πρώτη, αλλά πηδάει κάποια δόντια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δεν ακούγεται τρίξιμο, νιώθω στο τιμόνι το τρίξιμο. .
Και γω το εχω παρατηρησει αυτο αραια και που και μονο σε εντονη ζεστη...
Μαλλον δεν ειναι τιποτα σοβαρο.
Ρε φιλαρες απο 'πειρακια' πως πατε????
Μιλαμε οτι με εχει γα...σει!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
δεν ακούγεται τρίξιμο, νιώθω στο τιμόνι το τρίξιμο. .
Και γω το εχω παρατηρησει αυτο αραια και που και μονο σε εντονη ζεστη...
Μαλλον δεν ειναι τιποτα σοβαρο.
Ρε φιλαρες απο 'πειρακια' πως πατε????
Μιλαμε οτι με εχει γα...σει!!!δεν αντέχω άλλο..............
-
Είχα καιρό να ακούσω πειράκια στο 307 λόγο της super αμόλυβδης που έβαζα. Οπότε την περασμένη εβδομάδα, άφησα το ντεπόζιτο να φτάσει στην ρεζέρβα και πήγα και έβαλα 20 euros απλή αμόλυβδη απο bp. Έκανα περίπου 40 χιλιόμετρα, και άρχισαν πάλι τα πειράκια να βαράνε. Σήμερα που έβαλα πάλι super αμόλυβδη εξαφανίστηκαν. Έχουμε ευαίσθητο κινητήρα τη να κάνουμε.
Αφού να σκεφτείτε, όταν τον καθαρίζω χρησιμοποιώ μωρομάντηλα pampers για να μην πάθει καμία αλλεργία
PEUGEOT FORUM