-
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠΞΥΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΣΗΜΙ!ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 250 ΕΥΡΩ....ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΘΕΛΙΕ ΑΛΛΑΓΗ?
-
250 ευρώ, όπως έχω ξαναγράψει, έχω δώσει για αλλαγή φτερού (με μαϊμού)-επαναφορά μπασμένου προφυλακτήρα, κάτι άλλα ψιλά συν το βάψιμο. Είναι πάρα πολλά για στρώσιμο επιφάνειας και βάψιμο χωρίς χρήση ανταλλακτικών. Για κορόιδα ψάχνουν;
-
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟ ΞΥΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ?
-
Επειδή είναι 'δικός σου' ζητάει τόσα. Πήγαινε σε έναν άλλο μάστορα.
-
ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΛΑΜΑΡΙΝΑΔΙΚΟ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .......ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ -
Εμενα μου εβαψε τελικα η αντιπροσωπεια το καπω για 105
-
DeCarbon Performance ... καλύτερα των Bilstein και στα 40% πιο φθηνά !!!
Εγγύησηsport = κανονικό μήκος
sprint = λίγο πιο κοντά για ελατήρια χαμηλώματος -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
sprint = λίγο πιο κοντά για ελατήρια χαμηλώματοςΣυμφωνώ απόλυτα Πολύ καλό αμορτισέρ.Το έχω στο σάξο μου εδώ και 10000χλμ.Πολύ καλή άνεση(σε σχέση με την σκληρότητα τους)και μεγάλη βελτίωση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έμαθα ότι γνωστός μου που πήρε 307 1,6 SW πριν ένα χρόνο είχε πρόβλημα με το ζουάν στους 3 μήνες. Δεν του το άλλαξαν, αλλά του το άλειψαν με κάποια αλοιφή (γράσσο; ) και πρόσφατα άρχισε πάλι να τρίζει. Επίσης στη Lion του κρατάνε εδώ και 20 μέρες το αυτοκίνητο περιμένοντας κάποιο ανταλλακτικό για άλλο πρόβλημα (δεν ξέρω ποιο).
Ερωτήσεις:- Έτσι γίνεται με το ζουάν; Δεν το αλλάζουν αλλά το 'αλείφουν';
- Δεν παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης όταν το αμάξι μένει στο συνεργείο;
- Άλλο συνεργείο με καλό όνομα στην Αθήνα (γιατί αυτό μάλλον μας τελείωσε);
(μμμμφφφφφφμμφφφφγκμφφφφφφφφφφ)
Ο ΑΓΝΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΟΝΟ 5€ .
ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ 10/2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ .
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ BLACK OUT ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ SOFTWARE ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ SERVICE , OXI ΣΑΝ ΤΗΝ LION -
Φίλε Ντίνο να είσαι καλά που μου το θύμισες!
Και μένα μου άλλαξε ο Γκάλλο την πλεξούδα του συναγερμού από τον δεύτερο μήνα που πήρα το αυτοκίνητο, και από τότε δεν είχα κανένα πρόβλημα... -
Ο χρήστης NTINOS_307 έγραψε:
Ο ΑΓΝΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΟΝΟ 5€ .Σιγά την πατέντα... από Σιτροέν βάζουν
Απλά δεν το λένε να μην στεναχωριέσται -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
sprint = λίγο πιο κοντά για ελατήρια χαμηλώματοςΕνδιαφέρουσα πρόταση Βασίλη!
Που θα βρούμε πληροφορίες στο net για τα DeCarbon αν δεν σου κάνει κόπο;
Α... το mail μου με τις φωτό από αεροπορικά ατυχήματα το πήρες;
Τάκης
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εχει πληροφορίες στο citroen forum, έχουν γράψει σίγουρα ο mirage και κάποιος άλλος (που δε θυμάμαι τώρα)...
Σας προσκαλούμε ευχαρίστως.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Α... το mail μου με τις φωτό από αεροπορικά ατυχήματα το πήρες;
Τάκης
http://www.amorteam.gr
Mπούκης ονομάζεται ο αντιπρόσωπος
Perormance μόνο , είναι πιο σφιχτά από τα νορμάλ και δεν κοπανάνε
Είναι monotube αερίου και έχουν χοντρό καλάμι.
Τα είχα συστήσει στον mirage και έμεινε υπερευχαριστημένος
τιμή για το 106 270 € .... για το 307 δεν ξέρωΔεν πήρα κανένα mail Τάκη
-
Για τα αμορτισέρ τα έχουμε συζητήσει
Εγώ πάντως θα έβαζα τα Peugeot θεωρώ οτι είναι πολύ καλό αμορτισέρ. Πάντως αν είναι να βάλεις aftermarket και εγώ προτείνω τα DeCarbon Perfomance σε σχέση με τα Bilstein.
Από την Amorteam θα σου δώσουν τηλέφωνο για μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και θα σου πουν αν υπάρχουν αμορτισέρ για 307. Λογικά θα σε στείλουν στον Ματσικίδη. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τον τιμή και μετά πάρε και τον Γκαγκαστάθη ( θα βρείς τηλέφωνο στον Χρυσό Οδηγό, θα σου δώσει και αυτός καμιά ιδέα αφού έχει και Bilstein και peugeot sport και πιθανόν να έχει και original peugeot πιο φθηνά από την LION ) ο οποίος κάνει ο ίδιος εισαγωγές γαλλικών ανταλλακτικών και φέρνει και DeCarbon να σου δώσει και αυτός μια τιμούλα πιθανώς να είναι πιο φτηνός...
Και κάτι ακόμα βρες και ένα καλό συνεργείο για να τα βάλεις και να κάνεις ευθυγράμμιση γιατί τα δύο αυτά μαγαζιά είναι καταστήματα ανταλλακτικών.
Αυτά
Υ.Γ Δεν κάνω διαφήμιση απλά προσπαθώ να ενημερώσω όσο πιο πολύ μπορώ -
Πηρα τελικα στην Amorteam και μου ειπαν τελικα οτι δεν υπαρχει de carbon performance για 307. Μου αντιπροτειναν τα osrav τα οποια ειναι αζωτου, ρυθμιζομενα σε σκληροτητα και κοστιζουν 650
-
ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΕΖΟ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΕΤΣΙ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ?82000ΚΜ ΕΧΩ
-
[quote='tsardaklis']Πηρα τελικα στην Amorteam και μου ειπαν τελικα οτι δεν υπαρχει de carbon performance για 307. Μου αντιπροτειναν τα osrav τα οποια ειναι αζωτου, ρυθμιζομενα σε σκληροτητα και κοστιζουν 650
-
Σήμερα το πρωί άλλαξα λάδια στο εξουσιοδοτημένο που πηγαίνω και μου πρόσφεραν αμορτισέρ αερίου/λαδιού Sachs Performance χωρίς χαμήλωμα, με τα 'μαμά' ελατήρια, 300
-
[quote='tsardaklis']Πηρα τελικα στην Amorteam και μου ειπαν τελικα οτι δεν υπαρχει de carbon performance για 307. Μου αντιπροτειναν τα osrav τα οποια ειναι αζωτου, ρυθμιζομενα σε σκληροτητα και κοστιζουν 650
PEUGEOT FORUM