-
Κρίμα που δεν έχει για το 307 ......... πάντως και τα Sachs Performance είναι πολύ καλά.
-
Για μανισια εδω στη newland μου ειπαν 350
-
[quote='tsardaklis']Για μανισια εδω στη newland μου ειπαν 350
-
Τωρα που το λες δικιο εχεις. Και εχω απεναντι μου ισως το καλυτερο συνεργειο της Θεσ/νικης. Θα παω σε αυτους να τα αλλαξω.
-
Ευχομαι σε ολους σας καλα Χριστούγεννα & προσοχή στους δρομους.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Ευχομαι σε ολους σας καλα Χριστούγεννα & προσοχή στους δρομους.Καλά Χριστούγεννα και σε σένα φίλε!
-
50.200 χλμ. και 2,5 χρόνια είναι αρκετά για τα Pirelli P7.
Το δώρο Χριστουγέννων φέρνει καινούρια 'παπά' στο 307, και βγήκα για τιμοληψίες, σε διαστάσεις 90-60-90,
εεεεε.... 205/55-16 V εννοούσα...!Michellin Pilot Exalto ΙΙ..............500
-
Καλοι μου φιλοι (και καλοι μας φιλοξενουμενοι).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
Μιχαλης.
-
Χρόνια πολλά, καλά, σβέλτα και ασφαλή!
Τάκης
-
Χρονια πολλά σε όλους και καλές γιορτες.
-
Χρονια πολλα και παντα με υγεια!
Κατοπιν εορτης, αλλα πιανεται...
-
Καλημέρα κύριοι συνάδελφοι!
Χθες παρουσιάστηκε το πρώτο πραγματικά ενοχλητικό πρόβλημα στο 307 μετά από δυόμιση χρόνια: Στάζουν τα κεραμίδια! Υγρασία και... σταγόνες στο εμπρός αριστερό σημείο της ηλιοροφής!
Στην Αττική οδό και με 90 περίπου χλμ. ( βροχή και παλιά λάστιχα που ψοφάνε για υδρολίσθηση ) την πρώτη σταγόνα δεν την 'πίστεψα', αλλά με τις επόμενες τρελάθηκα! Τα νεύρα μου...
Το μεσημέρι πάω στο Γκάλλο για διερεύνηση του θέματος. -
Επιπλέον έχω καταλήξει ως προς τα υποδήματα:
Michellin Pilot Exalto II και Sachs Performance,
συνολικό κόστος 500 + 300 = 800 -
Τακη ειναι νομος απαραβατος
'Οτι δεν υπαρχει δεν χαλαει!!!'
Κορόιδα ειμαστε εμεις που το πηραμε ανηλιο??????
Καλου κακου κρατα απο δω και περα και μια ομπρελλα!!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τακη ειναι νομος απαραβατος
'Οτι δεν υπαρχει δεν χαλαει!!!'
Κορόιδα ειμαστε εμεις που το πηραμε ανηλιο??????
Καλου κακου κρατα απο δω και περα και μια ομπρελλα!!!!!Τετοια πες εσυ μαυρογατε, τετοια πες στον ανθρωπο...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Καλου κακου κρατα απο δω και περα και μια ομπρελλα!!!!!Έχω καπελάκι με ενσωματωμένη ομπρελίτσα και ανεμιστηράκι τύπου 'νιγηριανός πωλητής cd σε λαϊκή - πανηγύρι'!
-
.. ωχ ωχ ωχ!!
Οταν βλεπω προβληματα ηλιοφορης, πραγματικα συμπασχω...
Οχι γιατι εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα τυγχανει να εχω κι εγω ηλιοφορη στο πεζω μου και οσο να 'ναι ταυτιζομαι!!Τακη ευχομαι να λυθει το προβλημα χωρις καμμια περαιτερω ταλαιπωρια!!
Ρε Μιχαλη, πολυ ... απολυτο ειναι αυτο που εγραψες... οτι δεν υπαρχει, δε χαλαει.. Δηλαδη, να μη περναμε αυτοκινητο???
Χμ... ισως να ταιριαζει αυτο για την περιπτωση του κουκου!Ασχετο, αλλα.. Ρε συ, νικο.. Δε το πας σε μια πριονοκορδελα να σου κοψει απο αρχη παραθουρου και πανω, να το κανεις cabrio?? ουτως ή αλλως, καλοκαιρια το χρησιμοποιεις!
-
Τι είπες πάλι ρε συ?!!
Πάντως στο 206 που χάλασε η ηλιοροφή το καλοκαίρι και απλώς την έκλεισα χωρίς να την επισκευάσω...ακόμα δεν έχω δει διαροές!!! Λές??!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έχω καπελάκι με ενσωματωμένη ομπρελίτσα και ανεμιστηράκι τύπου 'νιγηριανός πωλητής cd σε λαϊκή - πανηγύρι'!
Ρε συ!
και γιατι λες οτι εισαι προγραμματιστης ?!?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: Τι είπες πάλι ρε συ?!!Πάντως στο 206 που χάλασε η ηλιοροφή το καλοκαίρι και απλώς την έκλεισα χωρίς να την επισκευάσω...ακόμα δεν έχω δει διαροές!!! Λές??!!
Το 'πριονοκορδελα' σκηνικο το καναμε πλακα, με ενα φιλαρακι απο μικρα.. γουσταραμε cabrio.. λεγαμε θα παμε τα αυτοκινητα και οτι περισσευει απο τη λαμαρινα της πορτας και πανω, παρσιμο! Ειχαμε μια διαφωνια, αν θα κοψουμε και το παρ - μπριζ
Γιατι δε πας να τη φτιαξεις ρε συ την ηλιοροφη στο 206?? κριμα ειναι.. Αυτη η οροφη ειναι αξιοζηλευτη!
PEUGEOT FORUM