-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Ακομα περιμένω το 307 μου!!!
......
εχω κλεισει στην αναμονη εναμιση μηνα!!!... το καλο πραγμα αργει να γινει!! Εγω περιμενα 3 μηνες!
στο μεταξυ, κοβε βολτες 'της παρηγοριας' με το rs -
Ο χρήστης tm έγραψε:
......
εχω κλεισει στην αναμονη εναμιση μηνα!!!... το καλο πραγμα αργει να γινει!! Εγω περιμενα 3 μηνες!
στο μεταξυ, κοβε βολτες 'της παρηγοριας' με το rsΑμ εσύ μου ήθελες και ηλιοροφή...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... το καλο πραγμα αργει να γινει!! Εγω περιμενα 3 μηνες!
στο μεταξυ, κοβε βολτες 'της παρηγοριας' με το rsτο RS δεν μου αρεσει ειναι δυπορτο!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
......
στο μεταξυ, κοβε βολτες 'της παρηγοριας' με το rsΑμ εσύ μου ήθελες και ηλιοροφή...
καλα εγω αμα τους ελεγα με ηλιοροφη ..μαλλον το 308 θα επερνα..
-
Πρωτη φορα ,αν δεν κανω λαθος, υπαρχει σοβαρη τεκμηριωση για το θεμα τελικης.Αν και εδω που τα λεμε σκοπος αυτου του τοπικ δεν ειναι η αναπτυξη επιστημονικων θεωριων δεν ειναι και κακο που και που να διαβαζουμε και κατι που μας κανει να σκεφτομαστε.
Παντως η πιο πειστικη απαντηση κατα την γνωμη μου ειναι του φιλου ΝΙΠΑ .
Να θεσω ομως και ενα ερωτημα.
Αυτο που λεμε για το βαρος πρεπει να ισχυει σε περιπτωσεις που εχουμε τελευταια σχεση στο κιβωτιο (και μαλλον μακρια) γιατι ας υποθεσουμε οτι το αυτοκινητο σπαει το σαζμαν και εχει μονο τις τρεις πρωτες σχεσεις και η τελικη του περιοριζεται στα 130 χλμ που πιανει η τριτη.
Νομιζω οτι σε καθε περιπτωση τα χιλιομετρα αυτα θα τα πιανει οσο βαρος και να εχει.
Αρα?????εδω δεν ισχυει το βαρος????
Για να δουμε τι θα απαντησετε εδω καλοι φιλοι μπας και ξεστραβωθουμε λιγο και μεις οι μη κατεχοντες -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Αμ εσύ μου ήθελες και ηλιοροφή...Κοιτα... επρεπε να διαλεξω:
- Ανοιχτο (206CC)
- Ηλιοροφη (106)
Μετα απο πολλα ονειρα για το τι ακριβως θα ηθελα κατεληξα στο 106 και εφ' οσον δεν πωλειται ανοιχτο, υποχρεωτικα με ηλιοροφη! Δεν το μετανιωσα ουτε μια στιγμη, καθως η αισθηση ειναι τελειως διαφορετικη!! (οδηγικα εννοω... μετα τα 250χαω λειτουργει σαν αεροτομη! σκεφτομαι μαλιστα να κανω καμμια πατεντα και να ανοιγει αυτοματα αναλογα με την ταχυτητα system Porsche style )
Σοβαρα, ομως, εκτος το οτι απο τη στιγμη που λες 'θελω ηλιοφορη' μετρας αντιστροφα 3 μηνες, το χρωμα επρεπε επισης να γινει ειδικη παραγγελια στο εργοστασιο, οποτε ο χρονος αναμονης ηταν δεδομενος!!(ναι, υπαρχει κοσμος που ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ για να παρει ΑΥΤΟ το χρωμα! ... go figure )
(αν ποτε τ' αλλαζα, παλι 206cc θα 'παιρνα... Αφου δε μπορω να εχω barchetta!! ) -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλα εγω αμα τους ελεγα με ηλιοροφη ..μαλλον το 308 θα επερνα..η ηλιοροφη αξιζει!
Αξιζει την αναμονη προκειμενου να παρεις αυτο που θες, οπως ακριβως το θες!! Το ιδιο δεν κανουμε και με τις γυναικες, π.χ. (πως ?!?!?!?! )(Να στειλουμε μια ομαδικη επιστολη διαμαρτυριας στη Ford, γιατι δε βγαζει το rs τετραπορτο και μας αναγκαζει να αγοραζουμε αλλα αυτοκινητα ??!?!?! )
σταματω, ομως, γιατι ειμαστε εκτος θεματος και ειναι κριμα γιατι ειναι ωραιο thread!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(Να στειλουμε μια ομαδικη επιστολη διαμαρτυριας στη Ford, γιατι δε βγαζει το rs τετραπορτο και μας αναγκαζει να αγοραζουμε αλλα αυτοκινητα ??!?!?! )αυτό με τις τρίπορτες σπορ εκδόσεις αδυνατώ να το καταλάβω. γιατί, δηλαδή, πρέπει οπωσδήποτε όποιος θέλει σχετικά σπορ αυτοκίνητο να έχει να επιλέξει αποκλειστικά μεταξύ τρίπορτου γρήγορου ή χλιαρού πεντάπορτου; γιατί, για παράδειγμα, το 206rc να μην κυκλοφορήσει και σε πεντάπορτη έκδοση; και μη μου απαντήσει κανείς ότι το wrx και το evo βγαίνουν μόνο σε πεντάπορτο, για όποιον θέλει επιδόσεις...
και μια άσχετη απορία, γνωρίζει κανείς πώς ξεχωρίζουμε στο δρόμο ένα 307 1.4 από ένα 1.6 ή ένα δίλιτρο;
-
Πολυ απλο.
Ανοιγουμε το παραθυρο και ΡΩΤΑΜΕ Σοβαρα τωρα δεν νομιζω να υπαρχει καμμια διαφορα εκτος απο τα xsi που φοραν ζαντες τις οποιες ομως φορανε και πολλα 1,4.
Τι λες και συ Hiluxboy??? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το ιδιο δεν κανουμε και με τις γυναικες, π.χ. (πως ?!?!?!?! )ναι μπραβο ετσι ακριβος, μονο που τις γυναικες τις παιρνουμε χωρις εγγύηση και δωρεαν οδική,ή γενικός, βοήθεια!!
Σχετικά με το ερώτημα του φιλου TAZZ από ότι τα χαζεψα λίγο τα 2 μοντελα σε photos μαλλόν δεν εχουν διαφορα. Ο μονος τροπος είναι να 'ανοιξετε' μαζί σε φανάρι, εκει θα καταλάβεις σιγουρα.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πολυ απλο.
Ανοιγουμε το παραθυρο και ΡΩΤΑΜΕαφού πρώτα έχουμε ρωτήσει πώς πάει από ζοάν, φλας κ.λπ. φαντάζομαι
έχω μια υποψία ότι τα ξεχωρίζουμε από τα τάσια (τα 1.6 έχουν κάπως βαθύτερα κοψίματα στις ακτίνες τους, ενώ στα 1.4 είναι λίγο πιο μικρά και κυκλικά τα ανοίγματα στα τάσια - εκτός αν το εργοστάσιο άλλαξε τα τάσια από κάποια στιγμή και μετά, και όλα έρχονται με τα ίδια).
α, και δεν το 'ανοίγω' ποτέ στα φανάρια με άλλα 307. μόνο με λεόν και φόκους (θα'γραφα και με μεγκάν, αλλά αυτά ακόμα σπανίζουν).
-
Τazz εισαι πολυ πεζος και καθολου πρωτοτυπος.Δεν ρωταμε ποτε τετοια πραγματα.Απλα σκουπιζουμε και οι δυο το δακρυ που εχει αρχισει να σιγοκυλαει στα μαγουλα μας και σιγοψυθιριζουμε.1,4 η 1,6????
τα διλιτρα εχουν ολα ζαντες.Οποτε εκει μονο ανοιγουμε το παραθυρο να σιγοκλαψουμε μαζι του... Και ολα σιγα-σιγα για να μην μας παρουν χαμπαρι....... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πρωτη φορα ,αν δεν κανω λαθος, υπαρχει σοβαρη τεκμηριωση για το θεμα τελικης.Αν και εδω που τα λεμε σκοπος αυτου του τοπικ δεν ειναι η αναπτυξη επιστημονικων θεωριων δεν ειναι και κακο που και που να διαβαζουμε και κατι που μας κανει να σκεφτομαστε.
Παντως η πιο πειστικη απαντηση κατα την γνωμη μου ειναι του φιλου ΝΙΠΑ .
Να θεσω ομως και ενα ερωτημα.
Αυτο που λεμε για το βαρος πρεπει να ισχυει σε περιπτωσεις που εχουμε τελευταια σχεση στο κιβωτιο (και μαλλον μακρια) γιατι ας υποθεσουμε οτι το αυτοκινητο σπαει το σαζμαν και εχει μονο τις τρεις πρωτες σχεσεις και η τελικη του περιοριζεται στα 130 χλμ που πιανει η τριτη.
Νομιζω οτι σε καθε περιπτωση τα χιλιομετρα αυτα θα τα πιανει οσο βαρος και να εχει.
Αρα?????εδω δεν ισχυει το βαρος????
Για να δουμε τι θα απαντησετε εδω καλοι φιλοι μπας και ξεστραβωθουμε λιγο και μεις οι μη κατεχοντεςF=1/2 Cx * S * d * V^2
F: δύναμη που απαιτείται (όχι ισχύς ούτε ενέργεια)
Cx: αεροδυναμικός συντελεστής
S: μετωπική επιφάνεια
d: πυκνότητα αέρα
V: ταχύτηταΤο κιβώτιο φυσικά και παίζει ρόλο, όταν μιλάμε όμως για ίδια αυτοκίνητα, έχουν προφανώς και την ίδια κλιμάκωση, όπως και το ίδιο γινόμενο Cx*S
-
Δηλ φιλε lkar απο οτι θυμαμαι απο το λυκειο λυνουμε την εξισωση ως προς V kαι εκει βλεπουμε οτι δεν υπαρχει το βαρος???Η μηπως το F εχει και τον παραγοντα βαρος μεσα.Μπορεις να κανεις τον κοπο να μας το εξηγησεις???
-
Χαιρετώ όλους τους 307κηδες. Σήμερα έβαλα στο 307 τις σκούρες μεμβράνες της Llumar. Άλλαξε πολύ η εμφάνιση του, έγινε πολύ όμορφο. Επίσης κρατάνε και την θερμοκρασία του αυτοκινήτου από τον ήλιο σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό για μένα ειναι ότι καλύτερο μιας και δεν έχω γκαράζ , και το παρκάρω στο δρόμο και έτσι το χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος.
Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα. -
καλορίζικες! έβαλες και στο παρμπρίζ; ρωτάω γιατί απ' όσο γνωρίζω το παρμπρίζ του 307 είναι αθερμικό, και αναρωτιέμαι αν η τοποθέτηση μεμβράνης επηρεάζει αυτή του την ιδιότητα. επίσης, γνωρίζεις τι συμβαίνει σε περίπτωση που σου σπάσουν κάποιο τζάμι και η ασφάλεια καλύπτει και τη θραύση κρυστάλλων; αναλαμβάνει η ασφάλεια και το κόστος αντικατάστασης της μεμβράνης ή αυτό επιβαρύνει εσένα; πόσο σου κόστισαν εργασία & υλικά;
-
Στο παρμπριζ δεν έβαλα, μου είπαν και οι ιδιοι πως επειδή το παρμπριζ του 307 είναι αθερμικό καλύτερα να μην βάλω. Πάντως μπορείς να βάλεις και στο παρμπριζ αν θες και θα είναι πολύ όμορφο αλλά είναι πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα με τους μπάτσους που ειδικά το βράδυ που δεν μπορούν να σε διακρίνουν θα σε σταματάνε συνέχεια. Για την ασφάλεια υποψιάζομαι πως δεν σε καλύπτει αν σου σπάσουν κανά τζάμι. Θα ρώτησω για να μάθω όμως για να είμαστε σίγουροι. Τις μεμβράνες (alu dark) τις έβαλα στην llumar στην κηφισίας, η διαδικασία κράτησε 2 περίπου ώρες, και για το τρίπορτο 307 πλήρωσα 184 euros μαζί με το φπα και τα εργατικά.
Επίσης στο site τους http://www.llumar.gr μπορείς να βρεις πολλές ακόμα πληροφορίες. -
Μήπως ξέρει κανεις κάποιο site που να έχει τα official αξεσουάρ της Peugeot για το 307?
-
ρτο επισημο site της pegeot το γαλλικό έχει κάποια αξεσουαρ : http://www.peugeot.fr/cgi-bin/pppfcwebf ... CDV=1pt5a3
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Μήπως ξέρει κανεις κάποιο site που να έχει τα official αξεσουάρ της Peugeot για το 307?Κοίταξε στο Ιταλικό site Peugeot.it στην boutique-accesories θα βρείς τα πάντα απο μπουτίκ και αξεσουάρ με φωτογραφίες αλλά και τιμές !!!
PEUGEOT FORUM