-
Ανδρέα (χρόνια πολλά και για την περασμένη εβδομάδα) από αυτά που βλέπω και διαβάζω, δεν συνηθίζεται από πολλές εταιρείες να κάνουν τέτοιες κινήσεις αμισθί, ειδικά 5 μήνες αφού έχει λήξει η εγγύηση του αυτοκινήτου. Μακάρι να κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ανδρέα (χρόνια πολλά και για την περασμένη εβδομάδα) από αυτά που βλέπω και διαβάζω, δεν συνηθίζεται από πολλές εταιρείες να κάνουν τέτοιες κινήσεις αμισθί, ειδικά 5 μήνες αφού έχει λήξει η εγγύηση του αυτοκινήτου. Μακάρι να κάνω λάθος.Ευχαριστω πολυ!
Επειδη το εφερες σαν αντεπιχειρημα στον Μιχαλη που εχει Peugeot το εκανα θεμα... Δεν το κανουν πολλες εταιριες και να ξερεις οτι στο συνεργειο σου περασανε στην εγγυηση την πολλαπλη ειτε επειδη σε συμπαθουν και εισαι σωστος πελατης, ειτε επειδη καταλαβανε απο μονοι τους οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να πρεπει στα 2.5 χρονια που εχεις το αυτοκινητο να πληρωσεις πολλαπλη! Ο τριτος λογος δεν νομιζω να αφορα την περιπτωση σου . Τα κινητρα που μπορει να υπαρχουν τα γνωριζω . Το θεμα ομως ειναι να εχει αυτες τις ανοχες και η κεντρικη αντιπροσωπεια! Και η LION τις εχει...
-
Στην κεντρική αντιπροσωπεία έγινε η αλλαγή. Δεν ασχολούμαι με μεσάζοντες. (πλάκα κάνω, έχεις απόλυτο δίκιο περί ανοχής).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στην κεντρική αντιπροσωπεία έγινε η αλλαγή.To ιδιο κανει... Και αυτο το συνεργειο, της κεντρικης αντιπροσωπειας να σε κρατησει ικανοποιημενο θελει με οποιο τροπο μπορει...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Στην κεντρική αντιπροσωπεία έγινε η αλλαγή.
To ιδιο κανει... Και αυτο το συνεργειο, της κεντρικης αντιπροσωπειας να σε κρατησει ικανοποιημενο θελει με οποιο τροπο μπορει...
Ναι......για να σε κραταει υπνωτισμενο και οταν ερθει η στιγμη να ξανακανεις το ιδιο λαθος και να ξαναπαρεις Σιτροεν
(μιλαμε οτι σιγουρα θα παθω κατι απο τα γελια!!!!!!) -
Αφήστε ρε το παιδί ήσυχο!Που πέσατε να τον φάτε επειδή έπαθε μια τόση δα μικρή βλαβούλα!!!
Ζουάν ρε....ζουάν!!...Μπα σε καλό σας!!...
ΥΓ Σας έλειψα?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Σας έλειψα?!!!
Οχι μονο μας ειχες λειψει αλλα ειχαμε αρχισει να ανησυχουμε κιολας......
Tελικα η ζωη μου απεδειξε οντι οντως δεν υπαρχει καμμια ελπιδα.......
Εγραψε και ο ΑΛΛΟΣ!!!!!!Αμα γραψει και ο Μανος με βλεπω να πηγαινω να φουνταρω.....
-
Παιδία , θα θελα την συμβουλή σας στο εξής, λοιπόν έχω ένα xs 1.4 (2002 ναι αυτό με τα 75 καθαρόαιμα), έχω κάνει 65000 χλμ και έχω βρεθεί στο εξής δίλημμα, μου έχει προτείνει ένας φίλος μου, ο οποίος είναι φαναρτζής, να πάρω το 1.6 xsi με 25000 χλμ που του έφερε ένας πελάτης τρακαρισμένο. Το αυτοκίνητο θα υποστεί τις παρακάτω επισκευές: Αντικατάσταση το ταμπλό μιας κι άνοιξαν και οι δυο αερόσακοι, αλλαγή καπό, παρμπρίζ και μάσκα – φτερά και βάψιμο η μια πόρτα. Όλα τα μηχανικά αλλά και τα ανταλλακτικά θα αγορασθούν από την Peugeot και ο τεχνίτης είναι ο καλύτερος που ξέρω(by far). Ο ιδιοκτήτης το πουλάει μιας και δεν σηκώνει το κόστος της επισκευής, τα ανταλλακτικά μαζί με τα εργατικά και το αυτοκίνητο υπολογίζονται στα 10000 euro(ούτε euroπουλάκι παραπάνω) στην ίδια τιμή δηλαδή που θα πουλήσω το δικό μου. Το δίλημμα μου είναι αν αξίζει το κόπο να κάνω την αντικατάσταση μιας και το δικό μου έχει τα χιλιόμετρακια του σε σχέση με το 1.6 και 75 αλογάκια δεν είναι ότι καλύτερο(εάν θέλω να το πουλήσω σε δυο χρονάκια και θα υπάρχουν αρκετά 1.4 με τα 90 άλογα). Τώρα από την άλλη σου λέει ο άλλος καλά θα δώσεις το αυτοκίνητο σου για να πάρεις τρακαρισμένο… δεν διαφωνώ αλλά επειδή το έχω δει το αυτοκίνητο θέλει μόνο μοντάρισμα των ανταλλακτικών, επαναπρογραμματισμό των αερόσακων (+ αν κάτι άλλο μηχανικό προκύψει) στην επίσημη αντιπροσωπεία . Περιμένω τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ,
@ndy -
Παιδία , θα θελα την συμβουλή σας στο εξής, λοιπόν έχω ένα xs 1.4 (2002 ναι αυτό με τα 75 καθαρόαιμα), έχω κάνει 65000 χλμ και έχω βρεθεί στο εξής δίλημμα, μου έχει προτείνει ένας φίλος μου, ο οποίος είναι φαναρτζής, να πάρω το 1.6 xsi με 25000 χλμ που του έφερε ένας πελάτης τρακαρισμένο. Το αυτοκίνητο θα υποστεί τις παρακάτω επισκευές: Αντικατάσταση το ταμπλό μιας κι άνοιξαν και οι δυο αερόσακοι, αλλαγή καπό, παρμπρίζ και μάσκα – φτερά και βάψιμο η μια πόρτα. Όλα τα μηχανικά αλλά και τα ανταλλακτικά θα αγορασθούν από την Peugeot και ο τεχνίτης είναι ο καλύτερος που ξέρω(by far). Ο ιδιοκτήτης το πουλάει μιας και δεν σηκώνει το κόστος της επισκευής, τα ανταλλακτικά μαζί με τα εργατικά και το αυτοκίνητο υπολογίζονται στα 10000 euro(ούτε euroπουλάκι παραπάνω) στην ίδια τιμή δηλαδή που θα πουλήσω το δικό μου. Το δίλημμα μου είναι αν αξίζει το κόπο να κάνω την αντικατάσταση μιας και το δικό μου έχει τα χιλιόμετρακια του σε σχέση με το 1.6 και 75 αλογάκια δεν είναι ότι καλύτερο(εάν θέλω να το πουλήσω σε δυο χρονάκια και θα υπάρχουν αρκετά 1.4 με τα 90 άλογα). Τώρα από την άλλη σου λέει ο άλλος καλά θα δώσεις το αυτοκίνητο σου για να πάρεις τρακαρισμένο… δεν διαφωνώ αλλά επειδή το έχω δει το αυτοκίνητο θέλει μόνο μοντάρισμα των ανταλλακτικών, επαναπρογραμματισμό των αερόσακων (+ αν κάτι άλλο μηχανικό προκύψει) στην επίσημη αντιπροσωπεία . Περιμένω τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ,
@ndy1η γνώμη:
Αν ήταν ευκαιρία θα το έφτιαχνε και θα το πούλαγε αμέσως.Αλλά προτιμά να πουλήσει το δικό σου που έχει μεν τα χλμ αλλά όχι τσακίσματα παρά ένα xsi χιλιομαζεμένο.
Εγώ την αποψή μου την είπα, τώρα εσύ κάνε ότι σε φωτίσει ο Πανάγαθος..... -
1η γνώμη:
Αν ήταν ευκαιρία θα το έφτιαχνε και θα το πούλαγε αμέσως.Αλλά προτιμά να πουλήσει το δικό σου που έχει μεν τα χλμ αλλά όχι τσακίσματα παρά ένα xsi χιλιομαζεμένο.
Εγώ την αποψή μου την είπα, τώρα εσύ κάνε ότι σε φωτίσει ο Πανάγαθος.....Το δικό μου θα το πουλήσω εγώ, δεν θα εμπλακεί αυτός, όσο για το 'χιλιομαζεμένο' εάν το έβλεπες φίλε μου θα καταλάβαινες ότι δεν είναι έτσι, δυστυχώς για εμένα γιατί με βάζει σε δίλημμα. Τώρα εάν ολοκληρωθεί και το πουλήσει ο ίδιος χαλαρά θα πιάσει τα 13000 αλλά δεν καίγετε να το κυνηγήσει μιας και σίγουρα δεν πεινάει και σίγουρα τρακάρει πολύ ο κόσμος τώρα τελευταία άρα έχει και πολύ δουλεία. Όπως σας είπα είναι κολλητός φίλος και δεν τίθεται θέμα κέρδους από την πλευρά του.
-
1η γνώμη:
Εγώ την αποψή μου την είπα, τώρα εσύ κάνε ότι σε φωτίσει ο Πανάγαθος.....Το δικό μου θα το πουλήσω εγώ, δεν θα εμπλακεί αυτός, όσο για το 'χιλιομαζεμένο' εάν το έβλεπες φίλε μου θα καταλάβαινες ότι δεν είναι έτσι, δυστυχώς για εμένα γιατί με βάζει σε δίλημμα. Τώρα εάν ολοκληρωθεί και το πουλήσει ο ίδιος χαλαρά θα πιάσει τα 13000 αλλά δεν καίγετε να το κυνηγήσει μιας και σίγουρα δεν πεινάει και σίγουρα τρακάρει πολύ ο κόσμος τώρα τελευταία άρα έχει και πολύ δουλεία. Όπως σας είπα είναι κολλητός φίλος και δεν τίθεται θέμα κέρδους από την πλευρά του.
Μάλλον είμαι χαζούλης!!! Δεν καταλαβαινω που είναι το δίλημμα?Αφού είναι λοιπόν ΄΄λουλούδι΄΄ και ευκαιρία το car γιατί δεν το αγοράζεις να το φχαριστηθείς κιόλας?
-
φίλε @ndy, αυτό που έχω παρατηρήσει στο φόρουμ είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ζητάει μια συμβουλή, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, και απλώς περιμένει την επικύρωση των άλλων, για να έχει και τη συνείδησή του ήσυχη (το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αφορά αποκλειστικά εσένα).
προσωπικά το αυτοκίνητο δεν θα το αγόραζα, κι ας ήταν και του αδερφού μου, που λέει ο λόγος. από κει και πέρα, it's your money...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φίλε @ndy, αυτό που έχω παρατηρήσει στο φόρουμ είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ζητάει μια συμβουλή, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, και απλώς περιμένει την επικύρωση των άλλων, για να έχει και τη συνείδησή του ήσυχη (το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αφορά αποκλειστικά εσένα).Όχι εγώ πάντως.
Αρχικά σκεφτόμουν το 4θυρο Focus Ghia και σχεδόν το είχα αποφασίσει, αλλά τελικά βάσει και όσων διάβασα εδώ άλλαξα γνώμη και πήγα στο Astra H. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φίλε @ndy, αυτό που έχω παρατηρήσει στο φόρουμ είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ζητάει μια συμβουλή, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, και απλώς περιμένει την επικύρωση των άλλων, για να έχει και τη συνείδησή του ήσυχη (το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αφορά αποκλειστικά εσένα).προσωπικά το αυτοκίνητο δεν θα το αγόραζα, κι ας ήταν και του αδερφού μου, που λέει ο λόγος. από κει και πέρα, it's your money...
Δεν εχει να κανει με θεμα συνειδησης, απλα επειδή ροτόντας και κάνοντας κουβέντα για μερικά θέματα ίσως να γραφτούν επιχειρήματα που ίσως εγώ δεν έχω σκεφθεί . Μου λες ότι δεν θα το έπαιρνες ακόμα κι αν ήταν του αδερφού σου, δεν μου λες όμως το γιατί. Ας υποθέσουμε ότι απλά επειδή είναι από τρακάρισμα εάν όμως αύριο το πρωί (κούφια η ώρα ) πάθεις μια παρόμοια ζημιά και το μόνο που πρέπει να κάνεις θα ήταν να αγοράσεις τα ανταλλακτικά και να τα τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο σου, θα το έκανες(μιας και πλέον θα ήταν τρακαρισμένο)? Ποια θα ήταν η αντίδραση σου, δεν έχω βρεθεί σε αυτή την θέση(ευτυχώς) και θα θελα την γνώμη άλλων που έχουν βρεθεί(δυστυχώς).
Εγώ για παράδειγμα σκέφτομαι ότι τώρα το δικό μου μπορώ να το πουλήσω 10000
Μετά από 2 χρόνια δεν νομίζω να πιάνει 8000 , το 1,6 όμως ίσως να πουληθεί διαφορετικά…έτσι πιστεύω ίσως όμως και να μην είναι έτσι.
Όσο για το αν το έχω αποφασίσει, ζητάω γνώμες – συμβουλές άρα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το ‘λουλούδι’. Θα το αποφασίσω όταν το δω τελειωμένο Κυριακή ή Δευτέρα. Έως τότε Brain storming εάν προτίθεστε… -
To θέμα με τα τρακαρισμένα σηκώνει πολύ συζήτηση. Εφόσον όπως λές ο μάστορας είναι φίλος και πολύ καλός στην δουλεία τότε μάλλον δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί η δουλεία να γίνει προσεκτικά, να αλλαχτούν όλα όσα πρέπει να αλλαχτούν και το κυριότερο το αμάξι να πάει σε ένα καλό βαφεά. Αν όλα αυτά ισχύουν τότε γιατί οχί αλλά να θυμασαι οτι το αμάξι θα πουληθεί (στο μέλλον ) ως τρακαρισμένο ειδικά δε αν το πάρει έμπορος δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει.
Υ.Γ.10000 ευρώ για επιδίορθωση από στούκα πολλά τα λεφτά ρε παιδί μου ούτε εγώ θα τα έδινα θα πήγαινα σε καινούργιο αμάξι... -
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
...Αντικατάσταση το ταμπλό μιας κι άνοιξαν και οι δυο αερόσακοι, αλλαγή καπό, παρμπρίζ και μάσκα – φτερά και βάψιμο η μια πόρτα...Φίλε @ndy το παρμπίζ πως έσπασε; Επειδή χτυπήθηκε από το καπώ; 'Η μήπως επειδή εκτός από το εμπρός μέρος του πλαισίου (μάσκα, και πολύ πιθανά 'ράμφη' που χρειάζονται καλίμπρα από πολύ καλό τεχνίτη) υποχώρησαν-μετακινήθηκαν από το χτύπημα τα εμπρός κολονάκια; Μάθε.
Επίσης να ρωτήσεις μόνος σου σε Lion ή εξουσιοδοτημένο τις τιμές των ανταλλακτικών, ώστε να διαμοσφώσεις ίδια γνώμη για το ύψος της ζημιάς. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να υπολογίσεις και εργασία. Δεν έχω πρόθεση να κατηγορήσω το φίλο και γνωστό σου, αλλά πολύς κόσμος την έχει 'πατήσει' από φίλους και γνωστούς.
Από την άλλη πλευρά, γνωρίζοντας λίγα πράγματα από κοντά (έχω εξάδελφο βαφέα-φανοποιό) έχω δει εκπληκτική επισκευαστική δουλειά σε αυτοκίνητα που θεωρούσα μη επισκευάσιμα, με εύσημα από αντιπροσωπείες για ποιότητα δουλειάς και τελικό μετρήσιμο αποτέλεσμα. Έχω δει επίσης τον παραπάνω εξάδελφο να τραβάει τα μαλλιά του όταν ανέβασε Jetta ταξί στην καλίμπρα για μετρήσεις, και το βρήκε από τη δεξιά πλευρά 32 χιλιοστά ... μικρότερο σε μήκος μεταξονίου και αμαξώματος από κάκιστη προηγούμενη επισκευή!Καλή επιτυχία, ότι κι αν αποφασίσεις, και ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα!
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Ας υποθέσουμε ότι απλά επειδή είναι από τρακάρισμα εάν όμως αύριο το πρωί (κούφια η ώρα ) πάθεις μια παρόμοια ζημιά και το μόνο που πρέπει να κάνεις θα ήταν να αγοράσεις τα ανταλλακτικά και να τα τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο σου, θα το έκανες(μιας και πλέον θα ήταν τρακαρισμένο)? Ποια θα ήταν η αντίδραση σου, δεν έχω βρεθεί σε αυτή την θέση(ευτυχώς) και θα θελα την γνώμη άλλων που έχουν βρεθεί(δυστυχώς).
…Σε αυτη την περιπτωση θα το εφιαχνα μεν γιατι δεν θα μπορουσα να κανω και τιποτα αλλο αλλα μεσα στις αμεσες προτεραιοτητες μου θα ηταν να το πουλησω !!!
Οχι φιλε andy δεν θα το αγοραζα γιατι ειμαι σπαστικος και αν μετα αρχιζε το τσικι τσικι και το τσακα τσακα απο το ταμπλω θα ειχα παντα την ιδεα οτι φταιει το τρακαρισμα και θα αρχιζα' τι σοι μαλ...ς ειμαι που εμπλεξα και δεν καθομουν στα αυγα μου' και διαφορα τετοια που θα με χαλουσαν καθημερινα.
Αν εσυ εισαι χαλαρος και δεν σε νοιαζουν τετοια τοτε κανε οτι νομιζεις.Παντως συνυπολογισε το μουλτιπλεξ και τις περιπετιες που μπορει να σε βαλει και πραξε.
Απο γκαζια παντως εχεις δικιο ειναι η μερα με τη νυχτα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αρχικά σκεφτόμουν το 4θυρο Focus Ghia και σχεδόν το είχα αποφασίσει, αλλά τελικά βάσει και όσων διάβασα εδώ άλλαξα γνώμη και πήγα στο Astra H.
Φιλε Μανο,
Οπως και σε αλλο ποστ σου ειχα πει σε ειχα σε μεγαλη εκτιμηση.
Μετα απο αυτο που εγραψες νομιζεις οτι πρεπει να συνεχισω να σε εχω στο ιδιο επιπεδο!!!!
Ακου προτιμησε το Αστρα απο το Φοκους...
Γιατι ????? μολογα το!!!!! -
η λυση ειναι απλη. Ανταλαξτε κινητηρες Δεν θα σας παρει κανεις χαμπαρι
-
Οχι ρε γαμωτο δεν ειναι δυνατον ειπα μια κακια και με τιμωρησε ο θεος. Καποια κωλοπαιδα μου γρατζουνησανε το αμαξι. Ολο το καπο. Στην αντιπροσωπεια μου ζητησαν 90 ευρω για βαψιμο καπο. Ειναι καλα;
PEUGEOT FORUM