-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Sorry αλλά την εξωτερική θερμοκρασία πού την βλέπουμε;;
Το οδηγώ σπάνια πλέον το 307 και δεν το έχω παρατηρήσει...Στην κεντρική οθόνη, όπου και οι ενδείξεις ηχοσυστήματος, επάνω δεξιά.
-
γεια σας παιδιά...καινούριος στο forum...οδηγώ ένα 304 και ένα 406...της οικογένειας αλλά υγεία...΄γνωρίζετε μήπως πότε έρχεται το ανανεωμένο 307?
-
Λοιπόν το κουβάρι ξετυλίγεται, σχετικά με το antipollution fault που μου βγάζει ως ένδειξη, τελικά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε μέσω του προγράμματος της peugeot είναι το po501 venicle speed.Mε λίγα λόγια το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση και συνδεδεμένο με το πρόγραμμα ,το ταχύμετρο λειτουργεί κανονικά,αλλά μέσα από το πρόγραμμα η ταχύτητα είναι 0 !!!!!
Από εβδομάδα θα πάω στην lion και θα δούμε.....
Μάλλον κάποιος αισθητήρας είναι off...... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γεια σας παιδιά...καινούριος στο forum...οδηγώ ένα 304 και ένα 406...της οικογένειας αλλά υγεία...΄γνωρίζετε μήπως πότε έρχεται το ανανεωμένο 307?Καλωσόρισες!
Φωτογραφίες έχουμε δει πολλές φορές. Επίσης αρκετές φορές έχει ειπωθεί πως θα βγεί το 2004, αλλά δεν βλέπω φως, τουλάχιστον φέτος...
Από 2005 μάλλον και βλέπουμε, τίποτα επίσημο ακόμη...Φωτογραφίες, εδώ.
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Λοιπόν το κουβάρι ξετυλίγεται, σχετικά με το antipollution fault που μου βγάζει ως ένδειξη, τελικά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε μέσω του προγράμματος της peugeot είναι το po501 venicle speed.Mε λίγα λόγια το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση και συνδεδεμένο με το πρόγραμμα ,το ταχύμετρο λειτουργεί κανονικά,αλλά μέσα από το πρόγραμμα η ταχύτητα είναι 0 !!!!!
Από εβδομάδα θα πάω στην lion και θα δούμε.....
Μάλλον κάποιος αισθητήρας είναι off......Ταινία τρόμου έχει γίνει η ιστορία σου φίλε!
Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα!
-
ok, και τ΄ωρα μια δύσκολη ερώτηση... (κι αθτη τη φορά δεν ξέρω την απάντηση...)
ποιο από τα pins του ραδιοσιντι ευθύνεται για τη λειτουργία του ντιμερ? εχω ενα μπ3 πλειερ και δεν πεφτει ο φωτισμος του το βραδυ, ενω σε άλλο αυτοκίνητο το έκανε.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ok, και τ΄ωρα μια δύσκολη ερώτηση... (κι αθτη τη φορά δεν ξέρω την απάντηση...)ποιο από τα pins του ραδιοσιντι ευθύνεται για τη λειτουργία του ντιμερ? εχω ενα μπ3 πλειερ και δεν πεφτει ο φωτισμος του το βραδυ, ενω σε άλλο αυτοκίνητο το έκανε.
Νίκο καλημέρα!
Νομίζω πως τα πας καλά με τα γαλλικά:http://www.forum-auto.com/sqlforum/section4/sujet50701.htm
http://www.forum-auto.com/sqlforum/section13/sujet57384.htm
http://www.forum-auto.com/sqlforum/section4/sujet24253-35.htm
-
Το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να γίνει. Το σύστημα Multiplex βγάζει σήμα παλμού, αντί για σήμα τάσης στο illumination, ώστε η εργοστασιακή πηγή να έχει πολλές διαβαθμίσεις στη φωτεινότητα των πλήκτρων. Τα after-market μηχανήματα όμως δέχονται μια είσοδο 12v, την οποία αναγνωρίζουν ως on-off, δηλαδή αν είναι off τότε έχουν το φωτισμό στην υψηλή θέση, αν είναι on τότε τον χαμηλώνουν.
Ενδεικτικά έχουν περάσει πολλές πηγές από την Xsara μου και δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το dimmer σε καμία.
-
Καλή εβδομάδα σε όλους σας.
Πήγα στην 'Αυτοκίνηση'.
Απουσία της Peugeot, η περσινή ήταν καλύτερη.
Μου άρεσε το C4 εξωτερικά αλλά πολύ διαστημικό εσωτερικά. Επίσης αξίζει να παρατηρήσεται, όσοι πάτε, την αρμογή του καπώ με τα μπροστινά φτερά. Μα καλά οι άνθρωποι δεν το πρόσεξαν πριν τα πάνε στην έκθεση, στα τρία από τα τέσσερα C4 υπάρχει τουλάχιστον 1cm κενό στην αριστερή πλευρά ενώ δεξια είναι ακριβώς κολητα το καπώ με το φτερό. Απλώς θέλει μία μικρή ρύθμιση που δεν έκαναν!!!
Επίσης μου άρεσαν τα Astra, Mazda 3, Octavia 5 & Prius. -
Καλημέρα σας!
τελικά στο πρόβλημα τρέμουλου του 307 μου, με τα νέα ζαντολάστιχα, έφταιγε (τουλάχιστον) το σετ ζαντών, τις οποίες το κατάστημα θα πάρει πίσω και θα πάρω και τα χρήματά μου πίσω. Επομένως, πρέπει να διαλέξω από κάπου νέες ζάντες.
Το ερώτημα επομένως είναι: Πολυάκτινες ή 5-6 άκτινες;ΟΖ Superturismo GT (τις καινούριες) ή OZ Titan, για 205/55/16;
προβλέπω μάχη. Αν έχετε αντιπροτάσεις παρακαλώ ρίξτε!
...σχετικά με τα λάστιχα, μάλλον δεν θα μπορέσω να τα επιστρέψω - ρώτησα και στο ΙΝΚΑ και στο υπουργείο εμπορίου - είναι πολύ γκρίζα περιοχή και σε κάθε περίπτωση ή θα τα δεχτεί και αυτά ο έμπορος, ή θα γίνει δικαστήριο.
και γι'αυτό παρακαλώ για τη γνώμη σας.
->> και για να συνεισφέρω και στο forum λιγάκι, σχετικά με τη συμβατότητα των after-market ηχητικών προσθηκών σας, σε πολλά site του εξωτερικού έχω δεί adaptorες για συγκεκριμένα μοντέλα - μήπως υπάρχει κάτι και για σας;
φιλικά
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
...Το ερώτημα επομένως είναι: Πολυάκτινες ή 5-6 άκτινες;ΟΖ Superturismo GT (τις καινούριες) ή OZ Titan, για 205/55/16;
προβλέπω μάχη. Αν έχετε αντιπροτάσεις παρακαλώ ρίξτε!
Σπύρο προτείνω ΟΖ Titan για αισθητικούς αλλά και πρακτικούς λόγους: Μου αρέσουν οι 'ολιγοάκτινες', οι οποίες πλένονται και πολύ πιο εύκολα!
Ωραίες και οι OZ Hydra, αλλά αν σταιριάζουν με το χρώμα σου (μαύρο αν θυμάμαι καλά) νομίζω πως είναι πολύ όμορφες και οι OZ Record.
Τάκης
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το dimmer σε καμία.Καλα.... δεν μας κανει και μεγαλη εντυπωση που δεν το εχεις καταφερει ακομα....το αντιθετο θα μας εντυπωσιαζε!!! (νομιζες οτι δεν σε παρακολουθω παλιοχαρακτηρα????? )
-
O.Z Chrono-Evolution
-
λιγο ασχετο με το 307 αλλα υγεια,,,σημερα ειδα καπακι δυο απιστευτα πραγματα,,,γενικα δεν κρινω τις επιλογες αλλων οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση των αυτοκινητων τους, αλλα αυτα εβγαζαν ματι,,, πρωτα ενα lancia y με φως νεον γυρω απο την μπουκα της εξατμισης,,,και δευτερον ενα stilo που διπλα απο το αυτοκολλητο στην πισω πορτα της μαρκας ειχε βαλει ενα αυτοκολλητο που βαζουν στα pc που εγραφε 'powered by asus'... μονο εμενα μου φαινεται περιεργο?
-
Καλημέρα καλημέρα!
Κάποτε στο Kadett που είχα, είχα πίσω ένα σχετικά μεγάλο αυτοκόλλητο 'Intel Inside'
λοιπόν, επέστρεψα τελικά τις ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ζάντεσ 16' 'look' XSI, και πήρα τα χρήματά μου πίσω. Μου έμειναν όμως τα λάστιχα. Οι OZ Titan παιδια κοστίζουν 730-830 Ευρώ, ανάλογα με το που θα πάς...προσανατολίζομαι (πείτε μου αν διαφωνείτε) σε φρεσκοβγαλμένες ζάντες XSI η 307cc 16', δηλαδή μετεχειρισμένες υποτίθεται μιας ημέρας. Κόστος: 400 ευρώ περίπου.
Έχει κανείς καμία άκρη; Ζαντάς που ήξερα είχε 2(!) σετ, αλλά τα έδωσε...
ευχαριστώ,
Σπύρος
-
Hallo!
Ωραια τα λετε παιδες,αλλα ζαλιστηκα προσπαθωντας να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες! μιας κ δεν βρηκα αυτο που ηθελα,δε με βοηθατε στο ερωτημα που εχω?
Ke einai polu aplo!
Σκοπευω να αγορασω το 307cc sport με τα 177ps!(36500e) φοβεροοο! (αρε Βλαση... )
Λοιπον...πες τε μου Peugeotακιδες,ειναι καλη επιλογη?απο προβληματα πως παμε? Οτιδηποτε θα επρεπε να ξερω προτου παω κ το αγορασω θα ηθελα να το ξερω! ( πολλα ζηταω??)
Δυστυχως...το αυτοκινητο που εχω τωρα ειναι ενα Toyota Corolla G6 '98 (1300-89ps)! K λεω δυστυχως μιας κ ποτε δεν ειχα καποιο μηχανικο προβλημα αλλα ουτε κ ηλεκτρολογικο...!Εκτος απο μια αντικατασταση αμορτισερ (λογο καροδρομου που ειχαμε στο σπιτι μου) κ τα οποια τα αλλαξα με 0 κοστος! 6 χρονια μηχ. εγγυηση βλεπετε...
Κ οταν μπηκα στο threat για το peugeot κ αρχισα να διαβαζω για τα διαφορα προβληματα...καπου κολισα! Mετα θυμηθηκα κ πως εχει μονο 2 χρονια εγγυηση...φτουσου λεω...τι να κανω τωρα? To οτι μου αρεσει το 307cc ειναι αληθεια κ αυτο κανει ποιο μεγαλο το διλλημα μου...
Tι λετε κ σεις??
Σαν 2 κ 3 επιλογη εχω το megane cc κ αμα μου την δωσει στο τελος μπορει να φτασω κ στα λεφτα του subaru forester xt!!Φίλε centaurus, καλώς ήλθες στο 4Τ Forum. Σε παρακαλώ να γράφεις Ελληνικά από σεβασμό στα ματάκια μας , στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. τις οδηγίες χρήσης) και βέβαια στην Ελληνική γλώσσα
(Moderator nass)
ΟΚ mod! βλεπεις η ευκολια καμια φορα...
oops,αυτους τους τονους δεν θυμαμαι πως τους βαζω παλι... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το dimmer σε καμία.
Καλα.... δεν μας κανει και μεγαλη εντυπωση που δεν το εχεις καταφερει ακομα....το αντιθετο θα μας εντυπωσιαζε!!! (νομιζες οτι δεν σε παρακολουθω παλιοχαρακτηρα????? )
Ουστ! Κάντο εσύ να σε παραδεχτούμε.
Κ οταν μπηκα στο threat για το peugeot
Χαχα, δεν έχεις κι άδικο...
-
Ο χρήστης centaurus έγραψε:
Hallo!Καλώστον!
Σκοπευω να αγορασω το 307cc sport με τα 177ps!
Μπράβο! Βλέπω έχεις καλό σκοπό!
Δυστυχως...το αυτοκινητο που εχω τωρα ειναι ενα Toyota Corolla G6 '98 (1300-89ps)! K λεω δυστυχως μιας κ ποτε δεν ειχα καποιο μηχανικο προβλημα αλλα ουτε κ ηλεκτρολογικο...!Εκτος απο μια αντικατασταση αμορτισερ (λογο καροδρομου που ειχαμε στο σπιτι μου) κ τα οποια τα αλλαξα με 0 κοστος! 6 χρονια μηχ. εγγυηση βλεπετε...
Αυτό μερικοί το λένε... 'ευτυχώς'!
Κ οταν μπηκα στο threat για το peugeot κ αρχισα να διαβαζω για τα διαφορα προβληματα...καπου κολισα! Mετα θυμηθηκα κ πως εχει μονο 2 χρονια εγγυηση...φτουσου λεω...τι να κανω τωρα? To οτι μου αρεσει το 307cc ειναι αληθεια κ αυτο κανει ποιο μεγαλο το διλλημα μου...Tι λετε κ σεις??
Τα περισσότερα προβλήματα έχουν λυθεί. Τα μόνα που παραμένουν απ’ όσο ξέρω είναι ο χαζός διακόπτης των φλας που κολλάει μερικές φορές (εχω αλλάξει 3-4 στην εγγύηση) και τα ... 2 χρόνια εγγύησης!
Σαν 2 κ 3 επιλογη εχω το megane cc
Το μόνο που ξέρω είναι πως έχει ωραίο ... ποπό!
κ αμα μου την δωσει στο τελος μπορει να φτασω κ στα λεφτα του subaru forester xt!!
Μήπως να στην 'έδινε' από τώρα για να μην βασανίζεσαι;
-
παιδιά γεια και πάλι,
τελικά ψήνομαι για τις TOORA T950. Την χρωμιωμένη έκδοση - τις είδα και από κοντά, και ο πωλητής μου είπε οτι μόνο σε 15' προωθείται γενικά η απλή, μάτ έκδοση. 590 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή πιστεύω.
αρνητικά σχόλια για τις TOORA, μήπως; Το εργοστάσιο έχει και ISO 9001...
ευχαριστώ!
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
παιδιά γεια και πάλι,τελικά ψήνομαι για τις TOORA T950.!
Σπύρος
Σπυρο παρε οτι σου αρεσει αρκει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ για το 307 και να μην χρειαζονται προσθηκες.
Και για το τρεμουλο που ειχες ειμα πεπεισμενος οτι στις πιο πολλες περιπτωσεις φταιει το οδοστρωμα.
Πηγα Λαμια και μετα τα διοδια αρχισε να τρεμει στα 150.(ναι παει και τοσο καμμια φορα )
Μολις μπηκα στην ευθεια της Θηβας ως δια μαγειας εξαφανιστηκε το τρεμουλο(παλι στα 150)!!!
Αρα....το οδοστρωμα.....(σε συνδιασμο ισως με τα πλαϊνα του εκαστοτε ελαστικου)
PEUGEOT FORUM