-
Το πήρα ψύχραιμα γιατί σκέφτηκα ότι αν με σταματούσαν δυο μήνες πριν, πριν αρχίσω 'τις οικονομίες', εκτός από τις πινακίδες, θα μου έπαιρναν και το ...σώβρακο!
-
Γειά σας και πάλι!
λοιπόν, αύριο βάζω ξανά 195/65/15 Η. Το ξέρω, μπορεί να το θεωρείτε έγκλημα, αλλά θα έχω τη μέγιστη δυνατή άνεση, και θα είμαι (λογικά!) 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω τρέμουλα και τέτοιες βλακείες.
Το να βάλω αργότερα ζάντες (π.χ. COTYA - αλήθεια, τι λέτε γι'αυτές; 620 ευρώ στην Λάηον, ίσως και με 10% έκπτωση) είναι κακό, όσον αφορά τα λάστιχα; ή μπορώ να αλλάξω ζάντες όποτε θέλω;
ευχαριστώ και πάλι!
Σπύρος
-
Αν κατάλαβα καλά, ξαναβάζεις 195/65/15 Η στις σιδερένιες ζάντες που έχεις.
Οκ, θα σου έρθει και φθηνότερα, ενώ σκέφτεσαι να βάλεις αργότερα τις COTYA σε 15'' έτσι;
Ωραίες είναι Σπύρο, και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι πλέον και τον ίσκιο σου μετά τα έξοδα και τη λαχτάρα που πέρασες!! -
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λές, Τάκη!!!! Ασε που είμαι και ψύρας, και οποιαδήποτε απώλεια σε άνεση με εκνευρίζει. Τα λάστιχα τα 195/65/15 π.χ. τα φούσκωνα 2.1 αντί για 2.4, για να έχω επιπλέον άνεση, και πάλι λίγο μου φαινόταν.
Μήν τα πολυλογώ. 15άρες ζάντες ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ , και αργότερα βλέπουμε!!!
οι Cotya παιδιά έχουν 158 € η μία για την 15 ιντσών, και 180 € οι 16άρες, για να ξέρετε.
-
λοιπον παιδια το εδωσα το ττ δεν αντεξα.......και πηγα και ξαναοδηγησα το 307 του μπαμπα πλεον και εβαψα τους προφυλακτηρες ασημι εγινε κουκλι!
Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν πήρες ποτέ ΤΤ?
Καχυποπτε...
Καλά εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν... αλλά λέμε τώρα ....να μην προσβάλουμε το παλουκάρι....
-
Παιδιά, ένα μαγαζί (Παυλίδης, στο Περιστέρι στη Θηβών) έχει τις μαμίσιες τις 16άρες του 307, μεταχειρισμένες (υποτίθεται) για μόνο 2-3 χιλιόμετρα.
για 350-400 ευρώ, τι λέτε; να το ΞΑΝΑρισκάρω;
ευχαριστώ,
Σπύρος
Eγώ πάντως αγόρασα από 307 cc arianne 16αρες με μονοψήφιο αριθμό χλμ (τσεκαρισμένο) στα 400 € τον Μάιο.Οπότε αν βρήκες τέτοια τιμή με τόσα λίγα χλμ σίγουρα είναι πολύ καλή.Στην lion αν θυμάμε καλά έχουν 800 - 850 €
-
ΦΡΙΞΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ pM ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΦΡΙΞΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ pM ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΛαζαρε αν δεν ξαναπαρεις 307 θα εχεις την καταρα ολων μας ........
Κανονισε λοιπον την επομενη αγορα σου -
πςςςς!
ρε σεις! θα φτασετε τις 200 σελιδες και ακομα για .. προβληματα θα μιλατε!!!
Χαιρετιζω!
με θυμαστε ??
Μια και λετε για προβληματα, θελω να σας πω, οτι το 106 μου (το ειπαμε ειμαι φιλοξενουμενος), στα 35000 θελει αμορτισερ... Αντιμετωπιζω κι εγω προβλημα με τρεμουλο στο τιμονι... οι ζαντες μου, μαλλον θελουν καποια περιποιηση.. Η ηλιοροφη τριζει στο τζαμι και ο μηχανισμος σα να εχει ... χαλαρωσει και κοπαναει....
Κατα τα αλλα, πεταει και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο olympios! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κατα τα αλλα, πεταει και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο olympios!Νικο αν πεις καλη κουβεντα για Πεζω θα αρχισω πραγματι να ανησυχω για τον ψυχικο σου κοσμο καλε μου φιλε!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πςςςς!ρε σεις! θα φτασετε τις 200 σελιδες και ακομα για .. προβληματα θα μιλατε!!!
Χαιρετιζω!
με θυμαστε ??
Μια και λετε για προβληματα, θελω να σας πω, οτι το 106 μου (το ειπαμε ειμαι φιλοξενουμενος), στα 35000 θελει αμορτισερ... Αντιμετωπιζω κι εγω προβλημα με τρεμουλο στο τιμονι... οι ζαντες μου, μαλλον θελουν καποια περιποιηση.. Η ηλιοροφη τριζει στο τζαμι και ο μηχανισμος σα να εχει ... χαλαρωσει και κοπαναει....
Κατα τα αλλα, πεταει και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο olympios!Καλώστο το μικρό αδερφάκι!
Τριαντάφυλλε ρίξε λαδωματάκια, ζυγοστάθμιση, Bilstein και καλές πτήσεις φίλε!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κατα τα αλλα, πεταει και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο olympios!
Νικο αν πεις καλη κουβεντα για Πεζω θα αρχισω πραγματι να ανησυχω για τον ψυχικο σου κοσμο καλε μου φιλε!!!!
Κοίτα, Μιχάλη, τόσο μαλακό που είναι το GΤi, όντως σε λίγο θα αρχίσει να πετάει.
-
... μιχαλη, αστον να λεει τον νικο!
Ειναι ακομα ... ζαλισμενος απο το jet lag της πτησης!
Τακη, γι αμορτισερ, θα κοιταξω να δω τι γινεται... Σκεφτομαι μεχρι και της μαμας του να ξαναβαλω αμορτισερ.. 150 ευρω εχουν και τα 4
Τωρα μιας και φτανει στο τελος η εγγυηση, θελω να το παω για ενα γενικο ελεγχο να μου τακτοποιησουν αυτες τις μικροχαζομοαρουλες και μετα απο καινουργιο χρονο βλεπουμε, γιατι θα εχουμε επεμβασεις και σε φρενα! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κατα τα αλλα, πεταει και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο olympios!
Νικο αν πεις καλη κουβεντα για Πεζω θα αρχισω πραγματι να ανησυχω για τον ψυχικο σου κοσμο καλε μου φιλε!!!!
Κοίτα, Μιχάλη, τόσο μαλακό που είναι το GΤi, όντως σε λίγο θα αρχίσει να πετάει.
Ειπα και γω ........
Τωρα ειμαι ησυχος οτι ολα πανε καλα!!!! -
Καλό είναι ρε το 106...
Εχει καλή πηγή, γι'αυτό... χαχαχαχα!
-
Γειά σας παιδιά,
ένας συνάδελφος στη δουλειά, ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού στο 3πορτο 307 μου, την άφησε να κοπανήσει στο τέρμα της, και φυσικά μου έκανε γούβα στην πόρτα χτυπώντας σε κολωνάκι... είχα παρκάρει έτσι ώστε να μην έβρισκε με τίποτα, παρα μόνο αν την πίεζες πέρα από το όριο της ουσιαστικά...αφήστε...
(το έκανε επίτηδες)...τελοσπάντων,**Πήρα προσφορά 120 Ευρώ από την Κόνδωρ, στην Κηφησίας. Σαν συνεργείο / φαναρτζίδικο τι λέει;
**
ευχαριστώ,Σπύρος
Υ.Γ. μου θυμίζει την παλιά διαφήμηση της πεζώ για το 307: 'Terrible thing, envy'...
-
Σπύρο, αν 'σε παίρνει', βάλε τον ζηλιάρη να πληρώσει...
-
Αν δεν εχει φυγει το χρωμα, γινεται η δουλεια με βεντουζα και πολυ λιγοτερα χρηματα...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ....ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΜΙΑΚΑΙ ΚΑΛΗ?
-
Επειδή είναι συνεργάτης, και δεν θέλω να φανει κάτι άσχημο, θα τα βάλουμε μισα-μισά.
Για 60 ευρώ προτιμώ συνεργείο και να γίνει καινούριο. Με βεντούζα θα ήταν 100% ΟΚ; Δεν έχει φυγει χρώμα, και δεν φαίνεται κάν γρατζουνιά. Βέβαια, είναι πάνω στο οριζόντιο νεύρο της πόρτας, οπότε αυτό ίσως αποτελέσει πρόβλημα, γιατί πρέπει να γίνει λιγάκι 'καλλιτεχνικό', κάνω λάθος;
Αλήθεια, η βεντούζα πώς δουλεύει;
Σπύρος
PEUGEOT FORUM