-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα....υπαρχει και στη Γκιωνα κομπιουτερ.....τοση εξελιξη πλεον βρε παιδι μου!!!!!!Ετοιμάσου να σου κάει η οθόνη για 5η φορά!!!
-
παιδια, ειδικά αυτο με τον υαλοκαθαριστήρα είναι αλήθεια. Στην εψιλον που το πήγε να του το φτιάξουν, ο ένας τεχνικός φώναζε τον άλλο να έρθει να δει το θέαμα.
Δηλ. για να καταλάβω νακάτα... πούλησες το 307 στον πατέρα σου και τώρα το οδηγείς εσύ? Μήπως ο πατέρας σου θέλει να αγοράσει και το δικό μου 307 και να το οδηγώ εγώ?
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα....υπαρχει και στη Γκιωνα κομπιουτερ.....τοση εξελιξη πλεον βρε παιδι μου!!!!!!Βαρδούσια κυριε Μιχάλη... Βαρδούσια...!!!
-
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΑΝΑΦΟΡΕς ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΑΤΗΕΡ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
-
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΛΙ ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ...ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΟΥ ΚΡΥΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ΜΙΧΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΖΝΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΡΩΤΗΣΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ 192 ΑΛΟΓΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟςΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ -
Μάγκες, είναι απίστευτο, αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται:
Οι ζάντες (Oxigin Eins) που είχα παραγγείλει, 'δεν είχαν μπεί στο container και δεν φτάσανε ποτέ στην Αθήνα'.
Έχω ξενερώσει τρομερά, γιατί αρχικά με το τρέμουλο και τώρα με την παραγγελία που δεν ευόδωσε, είμαι 2 μήνες με 430 ευρώ πεταμένα, χωρίς λάστιχα και με μια μόνιμη τσαντίλα.
Παιδιά, θέλει κανείς τα λάστιχα που έχω; Τα παίρνουν στα λαστιχάδικα πίσω μια χαρά, είναι καινούρια. Michelin Pilot Primacy 205/55/16 91H, 4αδα. Δεκτός κάθε έλεγχος - ακόμα και να τα φορέσετε και να τα κάνουμε και test-drive.
Δεν ξέρω αν σκέφτομαι λάθος, απλά έχω κουραστεί...
σας ευχαριστώ,
Σπύρος Άνθης
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Μάγκες, είναι απίστευτο, αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται:Οι ζάντες (Oxigin Eins) που είχα παραγγείλει, 'δεν είχαν μπεί στο container και δεν φτάσανε ποτέ στην Αθήνα'.
Έχω ξενερώσει τρομερά, γιατί αρχικά με το τρέμουλο και τώρα με την παραγγελία που δεν ευόδωσε, είμαι 2 μήνες με 430 ευρώ πεταμένα, χωρίς λάστιχα και με μια μόνιμη τσαντίλα.
Παιδιά, θέλει κανείς τα λάστιχα που έχω; Τα παίρνουν στα λαστιχάδικα πίσω μια χαρά, είναι καινούρια. Michelin Pilot Primacy 205/55/16 91H, 4αδα. Δεκτός κάθε έλεγχος - ακόμα και να τα φορέσετε και να τα κάνουμε και test-drive.
Δεν ξέρω αν σκέφτομαι λάθος, απλά έχω κουραστεί...
σας ευχαριστώ,
Σπύρος Άνθης
Ισως τα αγορασει και αυτα ο πατερας του Λαζαρου...
Σε λυπαμαι, αλλα συμβαινουν και αυτα! Υπομονη!
-
Παιδιά, ένα μαγαζί (Παυλίδης, στο Περιστέρι στη Θηβών) έχει τις μαμίσιες τις 16άρες του 307, μεταχειρισμένες (υποτίθεται) για μόνο 2-3 χιλιόμετρα.
για 350-400 ευρώ, τι λέτε; να το ΞΑΝΑρισκάρω;
ευχαριστώ,
Σπύρος
-
Παιδιά, ένα μαγαζί (Παυλίδης, στο Περιστέρι στη Θηβών) έχει τις μαμίσιες τις 16άρες του 307, μεταχειρισμένες (υποτίθεται) για μόνο 2-3 χιλιόμετρα.για 350-400 ευρώ, τι λέτε; να το ΞΑΝΑρισκάρω;
ευχαριστώ,
Σπύρος
Σπύρο, αν η τιμή είναι καλή σε σχέση με τις καινούριες από Peugeot, και δεν έχουν πρόβλημα που θα φανεί στη ζυγοστάθμιση, τις θεωρώ καλή λύση. Και πλένονται και σχετικά εύκολα. Και παίρνουν ακριβώς και τα Primacy!
Τάκης -
Η τιμή λογικά θα είναι πάρα πολύ καλή. Πρόκειται να τις τσεκάρω στο μηχάνημα και χωρίς λάστιχο, για να βεβαιωθώ οτι δεν έχουν τρελές αποκλίσεις, και οτι γυρνάνε σωστά.
Αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέχω, παρακαλώ πείτε μου!!
-
Αφού είναι ελάχιστα 'φορεμένες', λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Για σιγουριά όμως, και επειδή θα υπάρχει σκόνη, πάρε μαζί σου χαρτομάντηλα, ρίξε ένα ξεσκόνισμα και ψάξε για χτύπημα που θα έχει ξεφτίσει το βερνίκι...
Ψείρισμα δηλαδή... -
Εδώ στο γραφειο συζητάμε για την πιθανότητα να είναι επισκευασμένες. Από ότι άκουσα, δεν φαίνεται καμια διαφορά από τις καινούριες.
μήπως η 'ελαφρώς' μεταχειρισμένη είναι τελικά μεγάλο ρίσκο;
-
Τι να σου πω ρε Σπύρο, δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα...
Αν δεν μπορείς να διαπιστώσεις το αν είναι επισκευασμένες, και τις πάρεις, καλύτερα να σκέφτεσαι ότι είναι από κάποιο XSI ή CC που ήθελε να βάλει 17άρες ή και μεγαλύτερες του γούστου του... -
Εδώ στο γραφειο συζητάμε για την πιθανότητα να είναι επισκευασμένες. Από ότι άκουσα, δεν φαίνεται καμια διαφορά από τις καινούριες.;
Οντως δεν μπορει να καταλαβεις αν ειναι επισκευασμενες η οχι.
Εγω εφιαξα σε αυτο το μαγαζι τις δικες μου 17αρες και ηταν σαν καινουργιες!!!!
Αλλα αν επισκευαστουν οπως πρεπει δεν εχουν κανενα προβλημα
Ετσι τουλαχιστον με εχει διαβεβαιωσει πολυ καλος φιλος που εχει βουλκανιζατερ και τον εμπιστευομαι.
Βεβαια δεν μιλαμε για σπασμενες......
Παντως το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι σοβαρο και τουλαχιστον εγω θα τον εμπιστευομουνα.
Ελπιζω να μην κανει σε εσενα την στραβη!!!! -
Καλημερα σε ολους.
Σχετικα με τα primacy που φοραω εδω και 5000κμ θελω να τονισω οτι ειμαι σχετικα απογοητευμενος σε σχεση με τα pilot που ειχα. Φαινεται να υστερουν τόσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο οδοστρωμα σε σχεση με τα pilot στα οποια αν εξαιρεσης το θορυβο & παρα τα 50000κμ που ειχαν, κρατουσαν ικανοποιητικα.
Πήγα στο λαστιχα να του τα δωσω πισω για να βαλω τα energy και μου τα αγοραζε μολις 150euro!!!
Tελικα θα συμβιβαστω.
Υπαρχει καποιος αλλος με αντιστοιχη εμπειρια?
(σσ: τα λαστιχα ειναι φρεσκα w3604)Tip: Αν σας εχει κρεμασει η εσωτερικη μονωση του καπω κοληστε τη με βενζινοκολα αφου καθαρισετε τις επιφανειες με οινοπνευμα. Εγινε ξανα σαν καινουργια!!! Eπιπλεον αλλαξα και τη μονωση τροπετου κατω απο το συστημα μηχανισμου υαλοκαθαριστηρων, κοστος 68euro, είχε ξεφτισει απο την υγρασια και την υψηλη θερμοκρασια.
-
Παίδες, δίνω τα λάστιχα σε ένα βουλκανιζατέρ έναντι 150 ευρώ μόνο.
Έχω κουραστεί.
Αν τα θέλει κανείς από εσάς, για 150 ευρώ, ας τα πάρει. Δεκτή ΚΑΘΕ δοκιμή.
Michelin Pilot Primacy, 205/55/16 H.
ευχαριστώ,
Σπύρος Άνθης
6946-33-1999, αύριο πρωί τα επιστρέφω, βιαστείτε παρακαλώ. -
Παίδες, δίνω τα λάστιχα σε ένα βουλκανιζατέρ έναντι 150 ευρώ μόνο.Έχω κουραστεί.
σπύρο, μπες στο σάιτ του καρλή (http://www.karlis.gr), έχει σε προσφορά τις πολυάκτινες εργοστασιακές της peugeot σε 15 και 16 ίντσες, για περιορισμένα κομμάτια!
(ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, στην τύχη πέτυχα την προσφορά χτες, ούτε πού βρίσκεται το μαγαζί δεν ξέρω )
-
Το έγραψα και στο Περι αυτοκίνησης, Κλήση για ταχύτητα
Σήμερα το απόγευμα, ανάμεσα στις εξόδους Αχαρνών και Άνω Λιοσίων, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τσίμπησα την κλήση μου για υπερβολική ταχύτητα. Για ένα μικρό κομμάτι έχει όριο 80 και το σεσουάρ του officer έγραψε 124...
Στην ερώτησή μου αν ήμουν σίγουρα εγώ, γιατί κάνω μεγάλη προσπάθεια τελευταία να οδηγώ ροπάτα και οικονομικά, (αλήθεια λέω ) με διαβεβαίωσε ότι αυτά τα καινούρια δεν κάνουν λάθος, και ότι δεν μου παίρνει τις πινακίδες, αν και θα έπρεπε κανονικά... 33 ευρώ, και κλήση με ενσωματωμένη ταχυπληρωμή παρακαλώ!
Την ώρα δε που έγραφε τα σχετικά, αδιάφορα με ρώτησε: Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει μ'αυτό; ( το 307)
-48.500 περίπου, απαντώ.
-Προβλήματα έχεις;
-Όχι, τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα, ξαναλέω.
-Έχω το ίδιο, αλλά θα το δώσω το ...δελαμπούρ να πούμε, χάλια, έχω αλλάξει τη φλασιέρα δυό φορές να πούμε, θα το δώσω στη μάνα μου να πούμε και θα πάρα κανα leon turbo να πούμε...Δεν πάει και του έχω απάνω και πρόγραμμα, εξάτμιση και σκούπα να πούμε, 12 άλογα παραπάνω...
(Μυρίζει superchips η υπόθεση, έχει τελειώσει και τα γραπτά, έχω υπογράψει και παραλάβει χαρτιά,
οπότε λέω να δοκιμάσω... )- Και τι τελική σου βγάζει μ'αυτά τα καλούδια;
- Δεν έχει παραπάνω από 195 με τίποτα, ποτέ και πουθενά το ρημάδι...
- Περίεργο, τον τσιγκλάω, το δικό μου τελείως μαμά και φορτωμένο τίγκα με παιδιά σκυλιά και προίκα για 15 μέρες κάμπιγκ και μου βγάζει άνετα 205, και δείχνει να έχει κι άλλο!
Οπότε αλλάζει έκφραση, και από το συγκαταβατικό περνάει στο υπηρεσιακό: - Μπορείτε να πηγαίνετε κύριε, τελειώσαμε!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το έγραψα και στο Περι αυτοκίνησης, Κλήση για ταχύτηταΣήμερα το απόγευμα, ανάμεσα στις εξόδους Αχαρνών και Άνω Λιοσίων, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τσίμπησα την κλήση μου για υπερβολική ταχύτητα. Για ένα μικρό κομμάτι έχει όριο 80 και το σεσουάρ του officer έγραψε 124...
Στην ερώτησή μου αν ήμουν σίγουρα εγώ, γιατί κάνω μεγάλη προσπάθεια τελευταία να οδηγώ ροπάτα και οικονομικά, (αλήθεια λέω ) με διαβεβαίωσε ότι αυτά τα καινούρια δεν κάνουν λάθος, και ότι δεν μου παίρνει τις πινακίδες, αν και θα έπρεπε κανονικά... 33 ευρώ, και κλήση με ενσωματωμένη ταχυπληρωμή παρακαλώ!
Την ώρα δε που έγραφε τα σχετικά, αδιάφορα με ρώτησε: Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει μ'αυτό; ( το 307)
-48.500 περίπου, απαντώ.
-Προβλήματα έχεις;
-Όχι, τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα, ξαναλέω.
-Έχω το ίδιο, αλλά θα το δώσω το ...δελαμπούρ να πούμε, χάλια, έχω αλλάξει τη φλασιέρα δυό φορές να πούμε, θα το δώσω στη μάνα μου να πούμε και θα πάρα κανα leon turbo να πούμε...Δεν πάει και του έχω απάνω και πρόγραμμα, εξάτμιση και σκούπα να πούμε, 12 άλογα παραπάνω...
(Μυρίζει superchips η υπόθεση, έχει τελειώσει και τα γραπτά, έχω υπογράψει και παραλάβει χαρτιά,
οπότε λέω να δοκιμάσω... )- Και τι τελική σου βγάζει μ'αυτά τα καλούδια;
- Δεν έχει παραπάνω από 195 με τίποτα, ποτέ και πουθενά το ρημάδι...
- Περίεργο, τον τσιγκλάω, το δικό μου τελείως μαμά και φορτωμένο τίγκα με παιδιά σκυλιά και προίκα για 15 μέρες κάμπιγκ και μου βγάζει άνετα 205, και δείχνει να έχει κι άλλο!
Οπότε αλλάζει έκφραση, και από το συγκαταβατικό περνάει στο υπηρεσιακό: - Μπορείτε να πηγαίνετε κύριε, τελειώσαμε!
Βρε Τακη να πουμε επρεπε να του πεις οτι βγαζει τελικη 190 μηπως και σου επαιρνε πισω την κληση να πουμε... Τα στρουμφακια εχουν πολλη φαση να πουμε οταν τη βγαζεις καθαρη με 33 ευρα... Αν το μανικι ηταν μεγαλυτερο δεν ξερω ποσο εποικοδομητικη θα ηταν η συζητησουλα! Παντως δεν πρεπει να εφυγες και στενοχωρημενος....
-
Τάκη , ωραία του την είπες ....... μην σου πω ότι έπρεπε να του πεις και παραπάνω
PEUGEOT FORUM