-
Κοίταξε και τις ΟΖ Superleggera!
Η μείωση του αναρτώμενου βάρους εχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα! -
thanx magkes!
-
Επιτέλους, έχω πάλι το παλιό καλό μου τουτού, πήγα στην Lion και τελικά το πρόβλημα με το antipollution fault λύθηκε, τι ήταν? Μα μ@_=κια του υπάλληλου του Αγνάντη που δεν πέρασε σωστά το καινούργιο λογισμικό με την τηλεφόρτωση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο κυριολεκτικά να σέρνεται!!!!!!
Πήγα λοιπόν στην Lion έσβησαν το λογισμικό και το ξαναπέρασαν και πλέον το τουτού μου ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,μάλιστα διαπιστώνω και μία αύξηση της ροπής, ένα καλύτερο ΄΄τράβηγμα΄΄ έως τις 3.000 στροφές!!!
Συμπέρασμα?Μα ποιο άλλο από το ότι τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα είναι μόνο για αλλαγή λαδιών και τίποτα παραπάνω -
Βλεπω παλι πανε για facecontrol....εεε...facelifting στο 307cc απο ανοιξη?
...
Ουφ,παω να παιξω κανα jokeraki,lottaki,κινο ξερωγω,μου λειπουν ακομα λιγα χρηματα...! (για κεινο το ατιμο το xt...) -
Καλό μήνα σε όλους!
Μια ερώτηση: Είναι λογικό το δέρμα στο τιμόνι να έχει ξεφτίσει ήδη πριν το αμάξι κλείσει 2 χρόνια?
*...Το ζουάν δεν άντεξε ούτε μήνα - μόλις 20 μέρες χρειάστικαν για να αρχίζει να σκούζει πάλι *
Μπάμπης
-
αν το δέρμα έχει ξεφτίσει, και είσαι λογικά ακόμα στην εγγύηση, μπορείς ίσως να τους πιέσεις να στο αλλάξουν στην εγγύηση, ειδικά αν δεν έχεις κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα. Σίγουρα με κάποιο σερβις γίνεται ακόμα ανετότερα, αφού τους αφήνεις χρήματα έτσι και αλλιώς.
Κάτι άλλο: Σε θέματα άνεσης, τα 205/55/16 που φοράει λογικά το XSI σου (αφού έχεις δέρμα :-)), πως τα βαθμολογείς;
γενικά, αγαπητοί φίλοι του φόρουμ , σκέφτομαι μπας και μείνω στα 195/65/15 για να έχω τη μέγιστη δυνατή άνεση. Απλά μια σκέψη!
Σπύρος
-
αν το δέρμα έχει ξεφτίσει, και είσαι λογικά ακόμα στην εγγύηση, μπορείς ίσως να τους πιέσεις να στο αλλάξουν στην εγγύηση, ειδικά αν δεν έχεις κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα. Σίγουρα με κάποιο σερβις γίνεται ακόμα ανετότερα, αφού τους αφήνεις χρήματα έτσι και αλλιώς.
Κάτι άλλο: Σε θέματα άνεσης, τα 205/55/16 που φοράει λογικά το XSI σου (αφού έχεις δέρμα :-)), πως τα βαθμολογείς;
γενικά, αγαπητοί φίλοι του φόρουμ , σκέφτομαι μπας και μείνω στα 195/65/15 για να έχω τη μέγιστη δυνατή άνεση. Απλά μια σκέψη!
Σπύρος
Από προσωπική και μόνο εμπειρία σου λέω ότι δεν θα δεις καμιά απολύτως διαφορά στην άνεση, εγώ τα έχω 4 μήνες και είμαι super ικανοποιημένος!!!
-
Τελικά δεν μπορώ να καταλαβώ τι γίνεται με αυτό το 'δέρμα' στο τιμόνι και τον λεβιέ των Peugeot. Φίλος με 206 τα έχει αλλάξει και τα 2 μες την εγγύηση χωρίς κανένα πρόβλημά.
-
Εμένα πάλι τα 'δέρματά' μου δεν έχουν παρουσιάσει καθόλου φθορά, μετά από δυό χρόνια και κάτι, παρά το πήγαινε-έλα των καθισμάτων λόγω παιδιών. Και δυό φορές που έφυγε από τη θέση της μια γωνία της επένδυσης της πλάτης στο κάθισμά μου, μπήκε στη θέση της πανεύκολα...
-
paidia oson afora to timoni an den sto allaksoun logw fthoras toy s les oti xalase i korna kai sou allazoun oli tin stefani xwris kanena problima!to exw kanei mono kai mono gia na einai kainoyrio to derma!oson afora tis zantes toy xsi den parousiazoyn problimata anesis k deixnoyn teleies eidika me ena xamilwmataki!!
-
Μήπως γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει το 307 facelift?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Μήπως γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει το 307 facelift?Ψυθιρίζεται για το 2005. Ίσως τον Μάρτη στη Γενεύη.
Φωτογραφίες, δημοσιευμένες από το 2003, εδώ.
-
Αγαπητοί εν Peugeot αδελφοι
Θα ήθελα να καταγγείλω επώνυμα τον φίλο Hiluxboy ως σατανιστή και άτομο που εμπλέκεται σε τελετές μαύρης μαγείας και βουντούΟ εν λόγω συνάδελφος προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 24/09/04 δημοσίευσε την παρακάτω απάντηση του σε προηγούμενο σχόλιο μου
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μήπως να βγάλει η peugeot τα ζουάν του 307 σε ξεχωριστή συσκευασία ως αξεσουάρ για άλλα αυτοκίνητα
Τόσα ούφο υπάρχουν που αγοράζουν λεντάκια, ποτηροθήκες και διάφορα άλλα. Άν το σπρώξει κανείς σωστά στην αγορά ξέρετε πόσα ζουάν μπορεί να πουλήσειΠαναγιώτης (που παρεπιπτόντως δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ ζουάν στο 307 SW)
Λεγε λαμακιες μπας και αυριο εισαι για ζουαν....
Σήμερα μετά απο επίσκεψη στη lion για τον εκνευριστικό θόρυβο που εμφανίστηκε τελείως ξαφνικά μετά απο δυό+ χρόνια απο την αγορά του αυτοκινήτου και πρίν ακόμη το δεί μηχανικός η διάγνωση ήταν ζουάν.
Μάλιστα εκδηλώθηκε έντονος θαυμασμός για το γεγονός ότι είναι το πρώτο που αλλάζεται απο την αγορά του αυτοκινήτου και μου δηλώθηκε ότι παροτι εκτός εγγυήσεως η αντικατάσταση θα γίνει δωρεάν.
Αγαπητέ hiluxboy μετά την έμπρακτη απόδειξη των μαντικών σου και βάλε ικανοτήτων, προτείνω την συμμετοχή σε πανελ του Χαρδαβέλλα.Η ακόμη καλύτερα δική σου εκπομπή 'Hilux live' αντιστοιχη του 'Maria Papapetros live'
Επίσης αν αναλαμβάνεις και εξαφανίσεις παρακαλω ενημέρωσε με. Έχω μια λίστα, που όλο και μεγαλώνει, με άτομα που νομίζω ότι η παρουσία τους σε αυτό το κόσμο είναι περιττή
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
, με άτομα που νομίζω ότι η παρουσία τους σε αυτό το κόσμο είναι περιττήΤο προβλημα με το εν λογω κυριο ειναι οτι αν διαθετει και την ικανοτητα εξαφανισης δεν θα μπορει να αυτοεξαφανιστει γιατι ειναι πρωτος στη λιστα των περιττων!!!
-
Είμαι στα 41.000 Km και έχω ακόμα τα Dunlop SP300 από τη μάνα του 307 (1.6, αγορά ΝΟΕ 2001).
Επειδή το αυτοκίνητο τελευταία έχει γίνει πολύ σκληρό στις διάφορες ανωμαλίες (όχι ότι δεν ήταν πάντα, αλλά τώρα τελευταία το κακό έχει παραγίνει), υποψιάζομαι ότι σε αυτό συμβάλλουν και τα 'στεγνά' πλέον ελαστικά.
Από συνεργείο αντιπροσώπου μου είπαν ότι με τα MICHELIN ENERGY θα βελτιωθεί πολύ η άνεση (γεγονός που μου έχουν επιβεβαιώσει φίλοι που φοράν το ENERGY σε άλλα αυτοκίνητα). Βλέπω επίσης ότι τα ENERGY τα φοράνε και τα Megane, Golf, Corolla.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Υπάρχει κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει;
-
Σήμερα μετά απο επίσκεψη στη lion για τον εκνευριστικό θόρυβο που εμφανίστηκε τελείως ξαφνικά μετά απο δυό+ χρόνια απο την αγορά του αυτοκινήτου και πρίν ακόμη το δεί μηχανικός η διάγνωση ήταν ζουάν.Μάλιστα εκδηλώθηκε έντονος θαυμασμός για το γεγονός ότι είναι το πρώτο που αλλάζεται απο την αγορά του αυτοκινήτου και μου δηλώθηκε ότι παροτι εκτός εγγυήσεως η αντικατάσταση θα γίνει δωρεάν.
Πώς? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΖΟΥΑΝ??? Μαρία, φέρε παιδί μου ένα καφέ στον κύριο να τον κεράσουμε, τι λέτε, αφήστε το πάνω μας, δωρεάν θα σας το αλλάξουμε, αλλοίμονο...
-
ÓÞìåñá ìåôÜ áðï åðßóêåøç óôç lion ãéá ôïí åêíåõñéóôéêü èüñõâï ðïõ åìöáíßóôçêå ôåëåßùò îáöíéêÜ ìåôÜ áðï äõü+ ÷ñüíéá áðï ôçí áãïñÜ ôïõ áõôïêéíÞôïõ êáé ðñßí áêüìç ôï äåß ìç÷áíéêüò ç äéÜãíùóç Þôáí æïõÜí.
ÌÜëéóôá åêäçëþèçêå Ýíôïíïò èáõìáóìüò ãéá ôï ãåãïíüò üôé åßíáé ôï ðñþôï ðïõ áëëÜæåôáé áðï ôçí áãïñÜ ôïõ áõôïêéíÞôïõ êáé ìïõ äçëþèçêå üôé ðáñïôé åêôüò åããõÞóåùò ç áíôéêáôÜóôáóç èá ãßíåé äùñåÜí.Eßíáé óßãïõñá 1.6??????êáé 307 ????? êáé Ðåæþ????
Ëïéðüí áðï ôá smiley êáôáëáâáßíåéò ôé ðáèáßíåé êÜðïéïò æïõáíüðëçêôïò üôáí ôï áêïýåé ??
Ñå ìðÜò êáé ôá Sw Ý÷ïõí Üëëåò âÜóåéò ?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Λοιπόν απο τα smiley καταλαβαίνεις τι παθαίνει κάποιος ζουανόπληκτος όταν το ακούει ??
Ναι το ξέρω και παρόμοια ήταν κι η αρχική αντίδραση του hiluxboy.
Δεν ήταν όμως ανάγκη να αρχίσει το βουντού για να πάθω κι εγώ τα ίδια
Αμάν πιά. Να μη δείτε άνθρωπο να προκόβει Αμέσως να πέσετε να τον φάτε.Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον χωρικό που ψόφησε η κατσίκα του και όταν άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται εμφανίστηκε ο θεός και του είπε πως μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτός του ζήτησε να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα.
Τέλος πάντων. την άλλη βδομάδα που θα πάς να αλλάξω το ζουάν θα πάρω απο την boutique Peugeot και ένα νέο original αξεσουάρ.
Ένα σκόρδο ή μάλλον καλύτερα μια πλεξούδα -
θα πάρω απο την boutique Peugeot και ένα νέο original αξεσουάρ.
Ένα σκόρδο ή μάλλον καλύτερα μια πλεξούδαΚαλα... παρε πρωτα μια σειρα απο ζουαν που θα σου χρειαστει μελλοντικα και βλεπουμε!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πώς? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΖΟΥΑΝ??? Μαρία, φέρε παιδί μου ένα καφέ στον κύριο να τον κεράσουμε, τι λέτε, αφήστε το πάνω μας, δωρεάν θα σας το αλλάξουμε, αλλοίμονο...
Ναι ετσι συμβανει στην Πεζω......για πες μας τι συμβαινει στη Σιτροεν οταν ας πουμε, πας και τους λες ''Ραγισε η παλαπλη.Τι κανουμε τωρα??''
Για λελε..για λεγε?????
PEUGEOT FORUM