-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Οταν ενεργοποιειτε τον πισω υαλοκαθαριστηρα στο 307 αυτος δουλευει απο την αρχη διακοπτομενα ή στην αρχη κανει καποιες συνεχομενες κινησεις και μετε συνεχιζει διακοπτομενα;;;;Για να δουλέψει ο πίσω υαλοκαθαριστήρας συνεχόμενα, πρέπει να κρατάς το διακόπτη στο 'ελατήριο' μετά το κλικ ενεργοποίησης, οπότε ρίχνει και νερό. Αν το αφήσεις, σκουπίζει συνεχόμενα το νερό μερικές φορές και επανέρχεται στη διακοπτόμενη λειτουργία. Το γράφουν οι οδηγίες χρήσης.
-
όντως ο τουρίστας αργύρης είναι τούμπανο. δουλεύει και σε εξουσιοδοτημένο οπότε εχει εκπτώσεις σε ανταλλακτικά.
για το επιπεδο του καθενός ξεχωριστά δεν φταίει το φόρουμ.
τάκη, δεν είδα την κουβέντα σου για το βουλευτή στο εκει φόρουμ γιατί παρακολουθούσα την εδώ κουβέντα.
Μιχάλη είδα αυτά που έγραψες.δευτέρα-τετάρτη έκανα 1100 χμ. με αβένσις.
δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.
εντελώς αδιάφορο σε όλες τις καταστάσεις.
καθόλου νεύρο στην επιτάχυνση.
αποθηκευτικοί χώροι στην καμπίνα ελάχιστοι.
με το που ΄΄εβγαζες τη ζώνη ασφαλείας σφύραγε σπαστικά.
ήταν αθόρυβο, αλλά όχι και ιπτάμενο χαλί. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Áí ôá ðñïâëçìáôá ðáñïõóéáæïíôáé ìïíï ïôáí æåóôåíåôå õðåñâïëéêá áðï ôïí çëéï ôïôå äåí íïìéæù íá åéíáé ðñïâëçìá ôçò ïèïíçò
Äåí å÷ù áêïõóåé áëëï öéëï áðï äù ìåóá ìå áõôï ôï ðñïâëçìá..
ÅÉÍÁÉ ÊÁÍÅÉÓ ÁËËÏÓ????
(êáé óôï áëëï ôï 307 ðïõ åé÷á äåí åé÷å ôåôïéï ðñïâëçìá!!Åé÷å âåâáéá áëëá!!!)Eßíáé èÝìá ðáñôßäáò ,äåí åß÷áìå ðñüâëçìá ìå ôçí ïèüíç êáé áðïêôÞóáìå üôáí ôçí áíôéêáôáóôÞóáìå ãéá áëëüôñéï ðñüâëçìá ,ôþñá åìöáíßæåé ãñáììÝò óáí óõíÝ÷åéá ôùí ÷áñáêôÞñùí ,ôßðïôá óçìáíôéêü êáé ìå ëßãç áäéáöïñßá ïýôå ðïõ óå åíï÷ëåß ....óôï Ýôåñï Ðåæþ (206) ..ôçí Ý÷ù îåñïøÞóåé óôïí Þëéï áêüìá êïõëÜ ôÝôïéïõ åßäïõò äåí Ý÷åé êÜíåé ìéá äõü öïñÝò Ýìåéíå áíáììÝíç áëëÜ êÜðïéï êïõëü åß÷á êÜíåé êáé âÜæïíôáò -âãÜæïíôáò êëåéäß Ýóôñùóå ..
-
Παιδιά, έχω ένα προβληματάκι με το 406 μου. Επειδή δεν υπάρχει 406 forum το λέω εδώ. Ελπίζω να μην πειράζει.
Εδώ και 4 περίπου μήνες όταν πατάω φρένο ακούω τσίρισμα. Όσο πάει και πιο πολύ. Έχετε εσείς τέτοιο πρόβλημα; Είχα παρόμοιο πρόβλημα και με ένα Rover που είχα παλιά, όχι τόσο έντονο, αλλά μου έλεγαν πως οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον δεν χρησιμοποιούν αμίαντο στην κατασκευή των τακακιών.
Στο 406, είχα αλλάξει δισκόπλακες και τακάκια πριν 4 χρόνια μέσα στα πλαίσια της εγγύησης επειδή οι δικές του ήταν στραβές.
Πήγα χθες και ρώτησα την Peugeot τι να κάνω και το μόνο που μου είπαν είναι ότι δεν διορθώνεται.
Σκέφτηκα τη λύση να αλλάξω δισκόπλακες με άλλες, εκτός αντιπροσωπείας, αλλά δεν ξέρω τι μάρκα και αν με αυτή την κίνηση λυθεί το πρόβλημα ή θα πετάξω άδικα τα λεφτά μου.
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! -
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Σκέφτηκα τη λύση να αλλάξω δισκόπλακες με άλλες, εκτός αντιπροσωπείας, αλλά δεν ξέρω τι μάρκα και αν με αυτή την κίνηση λυθεί το πρόβλημα ή θα πετάξω άδικα τα λεφτά μου.
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!Αλλαξε πρωτα μαρκα τακακια φιλε μας και αν δεν διορθωθει κοιτας και τις δισκοπλακες.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ -
Το σφύριγμα από τα φρένα (όταν πατάς φρένο μόνο) οφείλεται κατά 99,9% στα τακάκια!
Συμβαίνει είτε όταν είναι πολύ καινούργια είτε όταν έχουν φθαρεί!Μια επιλογή σε σχετικά μαλακό τακάκι (Textar?!) μάλλον θα σου λύσει το πρόβλημα!!
-
@jimpap
Áí äåí ôñáâÜåé äåîéá -áñéóôåñÜ Þ äåí Ý÷åé êñáäáóìïýò ìåôÜ áðï êÜðïéá ÷ëì êáé ìåôÜ ôüôå áðëÜ Üëëáîå ôáêÜêéá ....Ôá äéêÜ ìïõ(åñãïóôáóéáêÜ áíåõ áìéÜíôïõ ) Ýêáíáí ôÝôïéï Þ÷ï ðïõ íüìéæåò üôé öñÝíáñå êÜôé Üëëï (ç äáãêÜíá áò ðïýìå) ðÜíù óôïí äßóêï ...Ìå áëëáãÞ üëá Ïê -
Οκ παιδιά, θα αλλάξω πρώτα τακάκια με άλλα πιο μαλακα και αν το ξανακάνει θα κοιτάξω για δισκόπλακες.
Σας ευχαριστώ. -
καλημέρα και καλή εβδομάδα...
σε συνέχεια του τόπικ για προβλήματα με το 307 με ελαττωματικά ραδιο σιντι και τασια που τα κλέβουν έχω να προσθέσω τα εξής:-
ενός γνωστού του έκλεψαν τον ένα υαλοκαθαριστήρα. Τον έκοψαν με τανάλια απο τη βάση του.
-
εμένα μου έκαναν μια γρατζουνιά με κλειδί στο πορτ μπαγκάζ
-
ένα πετραδάκι μου σημάδεψε το παρμπρίζ
-
Τα λάστιχα μου φαγώθηκαν στα πλάγια το καλοκαίρι μετά από επίσκεψη στα μέγαρα και κίνηση σε γρήγορους ρυθμούς
-
ενός άλλου του έκλεψαν το αυτοκίνητο.
Η Λάιον αρνήθηκε να αποκαταστήσει στα πλαίσια της εγγύησης όλα τα παραπάνω και το καταγγέλω.
Σοβαρά τώρα, έβαλα καινούργια λαστιχάκια, προσφορά συνφορουμίτη και δοκίμασα και μπουζί ιριδίου με τα οποία το αυτοκίνητο παρουσίασε αρκετή βελτίωση , τουλάχιστον σε αίσθηση από χαμηλά... Μιχάλη ευχαριστώ..
-
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
...ενός γνωστού του έκλεψαν τον ένα υαλοκαθαριστήρα. Τον έκοψαν με τανάλια απο τη βάση του...Νίκο μήπως τον ...φύτεψαν όπως στη διαφήμιση, μπας και φυτρώσει δίλιτρο με το καλό μοτέρ με τα 177 άλογα;
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
... Μου έτυχε μια-δυο φορές, βροχερά Σαββατοκύριακα, στα βουνά του Hilluxboy, αλλά έστρωσε μόνο του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Μέχρι να στρώσει όμως δούλευε σαν... 504 diesel!
Ωχ...εβαλε τα βουντου σε ενεργεια ο γρουσουζης....Ρε μεχρι εδω κατω φτανει η ενεργεια του....Φτου φτου φτου Παναγιτσα μου(εσυ η ιδια που βοηθας και τον ΑΛΛΟ να μην σταξει το φαρμακι του )
Να βγαλετε τα σκορδα και να βαλετε ρελε! Πιανουν σε καθε ειδους καταρα και ματι...
Μερικοι βεβαια το ζητα και ο οργανισμος τους οποτε δεν μπορουν να αντιμετωπισουν το κακο ματι με τιποτα!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...ενός γνωστού του έκλεψαν τον ένα υαλοκαθαριστήρα. Τον έκοψαν με τανάλια απο τη βάση του...
Νίκο μήπως τον ...φύτεψαν όπως στη διαφήμιση, μπας και φυτρώσει δίλιτρο με το καλό μοτέρ με τα 177 άλογα;
Να προσέχετε τον βέλιουρα και τη μουχρίτσα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...ενός γνωστού του έκλεψαν τον ένα υαλοκαθαριστήρα. Τον έκοψαν με τανάλια απο τη βάση του...
Νίκο μήπως τον ...φύτεψαν όπως στη διαφήμιση, μπας και φυτρώσει δίλιτρο με το καλό μοτέρ με τα 177 άλογα;
Να προσέχετε τον βέλιουρα και τη μουχρίτσα!
Τώρα κάνουν και ψυχανάλυση μόνοι τους!!!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Μιχάλη ευχαριστώ..Για πιο πραγμα???
τελος παντων ...παρακαλω!!!!! -
λοιπον παιδια το εδωσα το ττ δεν αντεξα.......και πηγα και ξαναοδηγησα το 307 του μπαμπα πλεον και εβαψα τους προφυλακτηρες ασημι εγινε κουκλι!
-
και ο μπαμπάς τι οδηγάει τώρα;;;; μη μας πεις ότι του έδωσες το tt!!!
-
ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟ 307 ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ
-
λοιπον παιδια το εδωσα το ττ δεν αντεξα.......και πηγα και ξαναοδηγησα το 307 του μπαμπα πλεον και εβαψα τους προφυλακτηρες ασημι εγινε κουκλι!
Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν πήρες ποτέ ΤΤ?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν πήρες ποτέ ΤΤ?
Καχυποπτε...
-
Καλα....υπαρχει και στη Γκιωνα κομπιουτερ.....τοση εξελιξη πλεον βρε παιδι μου!!!!!!
PEUGEOT FORUM