-
ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΡΕΜΟΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΕΝΑ 1.4 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΡΕΜΟΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΕΝΑ 1.4 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!den eimai eirwnas file mou
aplws exei parei to 1.6 to 307 enas kolitos kai exei xenerwsei
apo thema telikis,anyway to amaxi mou aresei kai emena,exei polu kalous xorous,oso gia ta 1.4 exeis dikio einai pio grigora oxi epidei exoun pio polla aloga ,alla epidei exoun liga killa!!!!! -
§???lfistis']>Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΡΕΜΟΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΕΝΑ 1.4 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!
den eimai eirwnas file mou
apo thema telikis,anyway to amaxi mou aresei kai emena,exei polu kalous xorous,oso gia ta 1.4 exeis dikio einai pio grigora oxi epidei exoun pio polla aloga ,alla epidei exoun liga killa!!!!! [/quote]H τελική ταχύτητα ΔEN εξαρτάται από το βάρος. Eίναι συνάρτηση του αεροδυναμικού συντελεστή, της μετωπικής επιφάνειας, της πυκνότητας του αέρα και φυσικά της ισχύος του κινητήρα. Pόλο παίζει βέβαια και η κλιμάκωση του κιβωτίου
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ FAOYLT AIRBAG KATI TETOIO MΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ COM ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ COM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΛΟΓΟΥΣ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
§???lfistis']>ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΡΕΜΟΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΕΝΑ 1.4 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!den eimai eirwnas file mou
apo thema telikis,anyway to amaxi mou aresei kai emena,exei polu kalous xorous,oso gia ta 1.4 exeis dikio einai pio grigora oxi epidei exoun pio polla aloga ,alla epidei exoun liga killa!!!!!H τελική ταχύτητα ΔEN εξαρτάται από το βάρος. Eίναι συνάρτηση του αεροδυναμικού συντελεστή, της μετωπικής επιφάνειας, της πυκνότητας του αέρα και φυσικά της ισχύος του κινητήρα. Pόλο παίζει βέβαια και η κλιμάκωση του κιβωτίου[/quote]
Φιλε Ikar...
Λες οτι δεν παιζει ρολο το βαρος ομως παιζει ρολο η ισχυς.Εστω ενα 307 1.6... Γιατι το συγκεκριμενο αυτοκινητο οταν φορτωθει και μπουνε 5 ατομα μεσα θα χασει καποια χιλιομετρα απο την τελικη του;;;
Εχω μπερδευτει!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
§???lfistis']>ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΡΕΜΟΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΕΝΑ 1.4 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!
den eimai eirwnas file mou
apo thema telikis,anyway to amaxi mou aresei kai emena,exei polu kalous xorous,oso gia ta 1.4 exeis dikio einai pio grigora oxi epidei exoun pio polla aloga ,alla epidei exoun liga killa!!!!!H τελική ταχύτητα ΔEN εξαρτάται από το βάρος. Eίναι συνάρτηση του αεροδυναμικού συντελεστή, της μετωπικής επιφάνειας, της πυκνότητας του αέρα και φυσικά της ισχύος του κινητήρα. Pόλο παίζει βέβαια και η κλιμάκωση του κιβωτίου
oxi den 8a xasei se teliki. apla 8a tin piasei se megalytero xrono.
Φιλε Ikar...
Λες οτι δεν παιζει ρολο το βαρος ομως παιζει ρολο η ισχυς.Εστω ενα 307 1.6... Γιατι το συγκεκριμενο αυτοκινητο οταν φορτωθει και μπουνε 5 ατομα μεσα θα χασει καποια χιλιομετρα απο την τελικη του;;;
Εχω μπερδευτει!!! [/quote] -
Ξέρει κανείς τεχνικές λεπτομέρειες για το ABS του 307;
Δηλ ποιας γενιάς είναι, ποιας εταιρείας, κλπ... Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γι' αυτό. -
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Ξέρει κανείς τεχνικές λεπτομέρειες για το ABS του 307;
Δηλ ποιας γενιάς είναι, ποιας εταιρείας, κλπ... Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γι' αυτό.αν δεν κάνω λάθος είναι της bosch. σχετικά με το ποιας γενιάς είναι, αν θυμάμαι καλά δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στο manual (και δεν είναι το μοναδικό θέμα, εδώ που τα λέμε, που μένει κάπως σκοτεινό. το συγκεκριμένο manual μού δίνει την εντύπωση ότι κάποιος δεν ήθελε να το πολυπειράζουμε το αυτοκίνητο, ελέω multiplexing ίσως; )
-
Mιλώντας πάντα για μηδενική κλίση στο οδόστρωμα, το βάρος του αυτοκινήτου δεν επηράζει την ταχύτητά του, αφού υπάρχει ισοροπία δυνάμεων. Tο βάρος επηρεάζει προφανώς αρνητικά την επιτάχυνση. Όπως γράφτηκε, θα φτάσει στην τελική του ταχύτητα πιο αργά, αν βέβαια δεν έχει τελειώσει νωρίτερα η ευθεία.
Προφανώς το φορτωμένο αυτοκίνητο θα κάνει περισσότερο χρόνο από τα πχ 170-190χλμ./ώρα από το ελαφρύ και με δεδομένο ότι όσο πλησιάζεις στην τελική ο ρυθμός επιτάχυνσης πέφτει, νομίζεις ότι δεν την φτάνει ποτέ και βλέπεις το ελαφρύ να απομακρύνεται...
Ένα παράδειγμα σχέσης βάρους-ισχύος-αεροδυναμικού συντελεστή και επιδόσεων: (εργοστασιακές τιμές)
Forester Turbo:
ισχύς: 177
Bάρος: 1.410
0-100: 8.1
Tελική: 205E-Class 200 Komp
Iσχύς: 163
Bάρος: 1495
0-100: 9.7
Tελική: 225Tο Forester είναι πιο δυνατό, πιο ελαφρύ, αλλά με το ζόρι πάει πάνω από τα 200 αφού είναι ψηλό κι ογκώδες, ενώ η E-Class με κορυφαία αεροδυναμική (0,26) αργεί μεν στα 100 και στις επιταχύνσεις αλλά εξφανίζεται στα πολλά
-
Τι λετε βρε παιδια?
**Το βαρος ΣΑΦΩΣ και επηρεαζει τη τελικη ταχυτητα!!! ** -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Mιλώντας πάντα για μηδενική κλίση στο οδόστρωμα, το βάρος του αυτοκινήτου δεν επηράζει την ταχύτητά του, αφού υπάρχει ισοροπία δυνάμεων. Tο βάρος επηρεάζει προφανώς αρνητικά την επιτάχυνση. Όπως γράφτηκε, θα φτάσει στην τελική του ταχύτητα πιο αργά, αν βέβαια δεν έχει τελειώσει νωρίτερα η ευθεία.Προφανώς το φορτωμένο αυτοκίνητο θα κάνει περισσότερο χρόνο από τα πχ 170-190χλμ./ώρα από το ελαφρύ και με δεδομένο ότι όσο πλησιάζεις στην τελική ο ρυθμός επιτάχυνσης πέφτει, νομίζεις ότι δεν την φτάνει ποτέ και βλέπεις το ελαφρύ να απομακρύνεται...
Ένα παράδειγμα σχέσης βάρους-ισχύος-αεροδυναμικού συντελεστή και επιδόσεων: (εργοστασιακές τιμές)
Forester Turbo:
ισχύς: 177
Bάρος: 1.410
0-100: 8.1
Tελική: 205E-Class 200 Komp
Iσχύς: 163
Bάρος: 1495
0-100: 9.7
Tελική: 225Tο Forester είναι πιο δυνατό, πιο ελαφρύ, αλλά με το ζόρι πάει πάνω από τα 200 αφού είναι ψηλό κι ογκώδες, ενώ η E-Class με κορυφαία αεροδυναμική (0,26) αργεί μεν στα 100 και στις επιταχύνσεις αλλά εξφανίζεται στα πολλά
Οποτε την επηρεαζει... Αυτο μας ειπες!!!
-
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ #307!!!
Να τις χιλιάσουμε παιδιά!!!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΑUDI A3 1.6 ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΣΕ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΤΑ 200 ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΑΣΕ 205 ΜΕ ΤΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 210 ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΣΙΑ!ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΤΣΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕ 170 ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 307 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ 150 ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ 160 ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ !
-
Χθες το μεσημέρι γυρνώντας απο γλυφάδα στην παραλιακή, είχα την 'χαρά' να με κεράσει τσάι του βουνου ένα μαύρο mini ( το απλό όχι το S ) που το οδηγούσε ένα πολύ φίνο γκομενάκι. Ήταν ένα απο τα καλύτερα τσαγιάσματα που έχω φάει . Λέω λοιπόν να πάω να στηθώ στην παραλιακή μπας και την ξαναπετύχω. Μπορεί στο δέυτερο τσάγιασμα να με λυπηθεί και να μου δώσει το κινητο της.
-
Η θεωρια λεει οτι την επηρεαζει και μαλιστα πολυ γιατι ειναι καθαρα θεμα αναλογιας κιλων ανα ιππο.Ομως σε μερικα αυτοκινητα ,και ισως και στο δικο μας,που εχουν κοντα σαζμαν και μπορουν να γεμιζουν και την πεμπτη απλα αργει να τα πιασει.Για απαντηστε οσοι εχουν παραπανω επιστημονικη γνωση και οχι στο περιπου οπως εγω......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Η θεωρια λεει οτι την επηρεαζει και μαλιστα πολυ γιατι ειναι καθαρα θεμα αναλογιας κιλων ανα ιππο.Ομως σε μερικα αυτοκινητα ,και ισως και στο δικο μας,που εχουν κοντα σαζμαν και μπορουν να γεμιζουν και την πεμπτη απλα αργει να τα πιασει.Για απαντηστε οσοι εχουν παραπανω επιστημονικη γνωση και οχι στο περιπου οπως εγω......έγραψα πιο πάνω από τι εξαρτάται η τελική ταχύτητα σε οδόστρωμα με μηδενική κλίση, σαν απόλυτο νούμερο και όχι πόσος χρόνος απαιτείται. Αν έχει κάποιος άλλος αντίθετη άποψη ας την τεκμηριώσει
-
Oυτε εσυ τεκμηριωσες κατι, απλα τη γνωμη σου ειπες!!!
Δηλαδη το ιδιο 'εργο' χρειαζεται να διατηρησεις μια μαζα 1000κιλων στα (πχ) 190χαω και ιδια μια μαζα 5000κιλων????
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Φιλε Ikar...
Εχω μπερδευτει!!!Βεβαίως και έχει σημασία το βάρος στην τελική ταχύτητα!!
Πολύ σημαντική μάλιστα!
Στη κατηφόρα, αν είναι φορτωμένο το αυτοκίνητό μας, η τελική του ταχύτητα θα είναι υψηλότερη ενώ στην ανηφόρα θα μειωθεί.
Αν είμαστε σε 'απόλυτη' ευθεία και οι τριβές είναι σχεδόν μηδαμινές τότε, οπως σωστά γράφει ο lkar, απλά θα αυξηθεί ο χρόνος που θα κάνουμε να την 'πιάσουμε'...
Ποτέ όμως δεν συναντάμε αυτές τις συνθήκες, οπότε κατά κανόνα, με την αύξηση του βάρους η τελική ταχύτητα μειώνεται, ακόμα και αν κινούμαστε σε δρόμο με μηδενική κλίση.... -
Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ. Η ΤΡΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
ΑΡΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ
-
Ακομα περιμένω το 307 μου!!!
έκανα την παραγγελία λιγες μερες πριν την μείωση ,όταν λοιπον ανακοινωθηκε η μείωση με πείραν τηλεφωνο από την αντιπροσωπια και μου είπαν αν θέλω να ενταχθω και εγω στην μείωση, 470 ευρο,να ξανακάνουμε ολα τα χαρτια απο την αρχη. Ετσι και έκανα ,αλλά ακόμα περιμένω να έρθουν τα χαρτια για να μου βγάλουν τις πινακίδες . Το σαββατο πηγα στην εκθεση ,που έχει ερθει πλεον ταμαξι μου, το είδα το ξαναειδα το εβαλα και εμπρος!! αλλα ακομα περιμενω
εχω κλεισει στην αναμονη εναμιση μηνα!!!
PEUGEOT FORUM