-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Παρακαλω τα φωτα σας. Το κιβωτιο στο 306 φιλου μου τα εφτυσε κ δεν επισκευαζεται. Υπαρχει περιπτωση να βρει λυση με λιγοτερα απο 900€ που του ζηταει το συνεργειο του για τοποθετηση μεταχειρισμενου;
Ευχαριστω.Ας κοιταξει μονος του σε μαντρα με κομενα. Αγοραζει το σαζμαν αφου το εξετασει για χτυπηματα, ρωγμες και διαρροες, και του τοποθετουν. Ισως του ερθει φθηνοτερα. Εκτος και εαν στο συνεργειο του δινουν εγγυηση, εστω και 6 μηνες ειναι καλα.
-
Φίλε MDVQ (αλήθεια, προτιμάτε τα ψευδώνυμα, ή μιλάτε και με Τάκη, Γιώργο κτλ? :-),
όντως αυτό αρχίζω να συμπεραίνω και εγώ. Και με τις προηγούμενες, 195/65/15, κάτι ψιλά τα καταλάβαινα στην Αττική Οδό, αλλά όχι τόσο έντονα όσο τώρα.
Και δεν είναι και τοοοοοοσο έντονο τελικά, απλά ανησυχώ αν θα χαλάσει κάτι αν το αφήσω έτσι για πάντα.To διαφορικό εννοείς οτι φθείρεται στους μπροστά τροχούς, ε; πίσω δεν έχουμε κάτι τέτοιο εμεις. Ίσως το πάω για να τσεκάρω λίγο τον πίσω αριστερά που δεν ήταν 100% 'λάδι' στην προηγοούμενη ζυγοστάθμιση.
πάντως ΚΑΝΕΝΑ τρέμουλο από Δαφνί μέχρι Σκαραμαγκά, και από Σκαραμαγκά μέχρι Κερατσίνι από Σχιστό.....όσο και αν προσπάθησα, από τα 100 μέχρι τα 150, σταματώντας και σε ενδιάμεσες ταχύτητες, και με νεκρά και με ταχύτητα στο κιβώτιο, ΔΕΝ έτρεμε.
λές ρε φιλαράκο; Να φταίει η Αττική, και κομμάτια των υπόλοιπων δρόμων; Μακάρι!
Τελικά το ζόρι το τραβάει το forum και η κοπέλα μου μου φαίνεται !!!
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Φίλε MDVQ (αλήθεια, προτιμάτε τα ψευδώνυμα, ή μιλάτε και με Τάκη, Γιώργο κτλ? :-),Σπύρος
Οταν καποτε συναντηθηκα με κατι παιδια απο δω μεσα το πρωτο που εκανα ητανε να βαλω τα γελια οταν αρχισαμε τις συστασεις με τα παρατσουκλια!!!!
Σαν χαζο ρομποτακι αισθανομουνα.
Απλα νομιζα οτι μετα τοσο καιρο και τοσες φορες που εχει γραφει το ονομα μου το ηξερες!!!(φαινεται δεν μας παρακολουθεις πολυ )
Φιλικα
Μιχαλης. -
Nαι, το θυμηθηκα τωρα.
απλά γραφω από το γραφείο, και είμαι λιγο αφηρημένος υποθετω
Σχετικά με τις ζάντες 16' που φοράμε μερικοί από εδώ, έχουν στραβώσει σε κανένα από εσάς; Τι πίεση θα βάζατε για άνεση; Εμένα μου είπανε να τα έχω στο 32....
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Καλημέρα στην εκλεκτή ομήγυρηΜια που πλησιάζει η ώρα του πρωτου service εκτός εγγύησης έχει κανείς καμία πρόταση για συνεργείο?Το αυτοκίνητο είναι 307 SW 1.6.
Όλες οι προηγούμενες επισκέψεις ήταν στην Λιον στο Κηφισσό και γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να ακούσω και για εναλλακτικές.
Θα προτιμούσα κάτι προς τα δυτικά προάστια.
Ευχαριστώ....
Παναγιώτης
Β.Γκάλλο
Π.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - Β. ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΣΟΥΝΤΑ 72 & ΠΕΤΑΛΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, 14343 / ΤΗΛ: 210-2529550 2533002 / FAX: 210-2522813Στα 7 περίπου χρόνια που έχω Peugeot, είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
-
έχουν στραβώσει σε κανένα από εσάς; ....Eεε....ειδες λοιπον οτι σωστα γραφω οτι δεν μας παρακολουθεις???
Ειναι δυνατον να εχει συμβει η ασχημη και να μην το εχω παθει εγω???
Μου στραβωσανε μετα απο ενα εντελως ηλιθιο χτυπημα με πολλα σε κατι τσιμεντα αλλα τις εφιαξα φτηνα και χωρις να φαινεται τιποτα στον Παυλιδη στο Περιστερι(ή καπου εκει πανω στην Θηβων)Τηλ.5762917-5752115 για το απευκταιο!!! -
Nαι, το θυμηθηκα τωρα.απλά γραφω από το γραφείο, και είμαι λιγο αφηρημένος υποθετω
Σχετικά με τις ζάντες 16' που φοράμε μερικοί από εδώ, έχουν στραβώσει σε κανένα από εσάς; Τι πίεση θα βάζατε για άνεση; Εμένα μου είπανε να τα έχω στο 32....
Εγώ παίζω από 32 έως 35.
35 συνιστά ο κατασκευαστής στο ταμπελάκι του, ανάμεσα στους μεντεσέδες της πόρτας του οδηγού.
32 τα συνεργεία, που προσφέρει και μεγαλύτερη άνεση.
Οι δοκιμές θα σε πείσουν. Ότι σου αρέσει Σπύρο, κι ότι σου ταιριάξει τελικά... -
Μιχάλη καλωσόρισες! Πάλι ταξιδάκι 'αναψυχής' είχαμε;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Παρακαλω τα φωτα σας. Το κιβωτιο στο 306 φιλου μου τα εφτυσε κ δεν επισκευαζεται. Υπαρχει περιπτωση να βρει λυση με λιγοτερα απο 900€ που του ζηταει το συνεργειο του για τοποθετηση μεταχειρισμενου;
Ευχαριστω.Η ίδια απάντηση όπως και στον Παναγιώτη παραπάνω...
Β.Γκάλλο
ΤΣΟΥΝΤΑ 72 & ΠΕΤΑΛΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, 14343 / ΤΗΛ: 210-2529550 2533002 / FAX: 210-2522813Σε 206 CC που είχε έρθει αφού κούρεψε τα πάντα, παρακολούθησα συζήτηση με ποσό σαφώς μικρότερο προ καιρού. Έχουν άκρες στα μεταχειρισμένα από τα οποία είχα ψωνίσει αρκετά στο παλιό μου 106...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Η ίδια απάντηση όπως και στον Παναγιώτη παραπάνω...
Β.Γκάλλο
ΤΣΟΥΝΤΑ 72 & ΠΕΤΑΛΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, 14343 / ΤΗΛ: 210-2529550 2533002 / FAX: 210-2522813Σε 206 CC που είχε έρθει αφού κούρεψε τα πάντα, παρακολούθησα συζήτηση με ποσό σαφώς μικρότερο προ καιρού. Έχουν άκρες στα μεταχειρισμένα από τα οποία είχα ψωνίσει αρκετά στο παλιό μου 106...
Ας κοιταξει μονος του σε μαντρα με κομενα. Αγοραζει το σαζμαν αφου το εξετασει για χτυπηματα, ρωγμες και διαρροες, και του τοποθετουν. Ισως του ερθει φθηνοτερα. Εκτος και εαν στο συνεργειο του δινουν εγγυηση, εστω και 6 μηνες ειναι καλα.
Σας ευχαριστω αμφοτερους. Για την ιστορια βρηκαμε τελικα με 500 περιπου τοποθετημενο!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μιχάλη καλωσόρισες! Πάλι ταξιδάκι 'αναψυχής' είχαμε;Οχι...
ελλειψη...εμπνευσης!! και πολυ φορτο εργασιας -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μιχάλη καλωσόρισες! Πάλι ταξιδάκι 'αναψυχής' είχαμε;
Οχι...
ελλειψη...εμπνευσης!! και πολυ φορτο εργασιαςΑυτό το τελευταίο είναι γεγονός πως μας τρώει ιδιαίτερα, τώρα τελευταία...
Αλήθεια ο Ανδρέας τι γίνεται; Καιρό έχουμε να τον ακούσουμε, ή μάλλον να τον διαβάσουμε!
Ανδρέαααααα, που είσαι ρε παιδί; -
Δεν θυμαμαι εαν το αναφεραμε παλιοτερα αλλα για το ζουαν στο συνεργειο που παω εκαναν μια μετατροπη και εβαλαν ζουαν απο HDI και περιμενει τα αποτελεσματα. Εαν τους κρατησει θα στειλει υπομνημα στα κεντρικα στη Γαλλια για ενημερωση. Οσο για τα michelin primacy νομιζω οτι θελουν περισσοτερο ζεσταμα για κρατανε καλα.
Μακάρι να γίνει κάτι, αν και εγώ ατύχησα τον Ιούνιο που έβαλα ζουάν από honda και για έναν μήνα ήμουν οκ,αλλά μετά και αυτό άρχιζε να τρίζει και μάλιστα πολύ περισσότερο από τα της PEUGEOT!!!!!
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Äåí èõìáìáé åáí ôï áíáöåñáìå ðáëéïôåñá áëëá ãéá ôï æïõáí óôï óõíåñãåéï ðïõ ðáù åêáíáí ìéá ìåôáôñïðç êáé åâáëáí æïõáí áðï HDI êáé ðåñéìåíåé ôá áðïôåëåóìáôá. Åáí ôïõò êñáôçóåé èá óôåéëåé õðïìíçìá óôá êåíôñéêá óôç Ãáëëéá ãéá åíçìåñùóç. Ïóï ãéá ôá michelin primacy íïìéæù ïôé èåëïõí ðåñéóóïôåñï æåóôáìá ãéá êñáôáíå êáëá.
ÌáêÜñé íá ãßíåé êÜôé, áí êáé åãþ áôý÷çóá ôïí Éïýíéï ðïõ Ýâáëá æïõÜí áðü honda êáé ãéá Ýíáí ìÞíá Þìïõí ïê,áëëÜ ìåôÜ êáé áõôü Üñ÷éæå íá ôñßæåé êáé ìÜëéóôá ðïëý ðåñéóóüôåñï áðü ôá ôçò PEUGEOT!!!!!
Äåí Üíôåîå ôï éáðùíéêü ðÜíù ôïõ êáé óå åêäéêåßôáé .ÐÝñá ôçò ðëÜêáò õðÜñ÷åé êáé íïìßæù üôé Ý÷åé äçìïóéåõôåß îáíÜ åäþ Ýíáò ôýðïò óõíäÝóìïõ ðïõ äåí áðáéôåß âßäùìá .Èá ôï îáíáøÜîù êáé èá êïéôÜîù íá ôï ðïóôÜñù îáíÜ . ÁðëÜ ôï Ý÷ù åíôïðßóåé êáé óå áñêåôÝò öùôü óáí ðñþôï óýíäåóìï óå êéíçôÞñåò íôÞæåë ,äåí ìðïñåß êÜôé èá áíôÝ÷åé ðáñáðÜíù
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αλήθεια ο Ανδρέας τι γίνεται; Καιρό έχουμε να τον ακούσουμε, ή μάλλον να τον διαβάσουμε!
Ανδρέαααααα, που είσαι ρε παιδί;Ζωωωω! Απλα εχω γινει σωστος φοιτητης και δεν βρισκω χρονο για το forum!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ζωωωω! Απλα εχω γινει σωστος φοιτητης και δεν βρισκω χρονο για το forum!!!Good for you!
-
κουιζ:
που βρίσκεται ο αισθητήρας θερμοκρασίας?
(γι αυτούς που το γνωρίζουν ήδη ας μην απαντήσουν ακομα...)
-
Καλημέρα αγαπητά μου μαστόρια!
Δεν μου έχει βάλει δακτυλίδια ο @$%^$*, στις ζάντες που είχα βάλει. Ίσως φταίει αυτό για το μικρό τρέμουλο που έχω ακόμα. Σήμερα πάω στον Παυλίδη που πρότεινε ο Μιχάλης, για να το τσεκάρω.
αρχίζω και βγάζω αφρούς. Αλήθεια, αν τελικά είναι και οι ζάντες ρημάδια, 'προβλέπεται' να τις πάω πίσω και να πάρω τα χρήματά μου πίσω επίσης;;
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
κουιζ:που βρίσκεται ο αισθητήρας θερμοκρασίας?
(γι αυτούς που το γνωρίζουν ήδη ας μην απαντήσουν ακομα...)
Κύριε, κύριε, να πώ, να πώ;
-
Καλημέρα αγαπητά μου μαστόρια!Δεν μου έχει βάλει δακτυλίδια ο @$%^$*, στις ζάντες που είχα βάλει. Ίσως φταίει αυτό για το μικρό τρέμουλο που έχω ακόμα. Σήμερα πάω στον Παυλίδη που πρότεινε ο Μιχάλης, για να το τσεκάρω.
αρχίζω και βγάζω αφρούς. Αλήθεια, αν τελικά είναι και οι ζάντες ρημάδια, 'προβλέπεται' να τις πάω πίσω και να πάρω τα χρήματά μου πίσω επίσης;;
Σπύρο όταν λες δακτυλίδια, εννοείς αποστάτες; Είναι πράγματι 'δακτυλίδια' που βγάζουν τις ζάντες πιο έξω. Σ’αυτή την περίπτωση προφανώς οι ζάντες δεν έχουν το offset που χρειάζεται το 307, και γι’ αυτό μπαίνουν. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι φταίει αυτό για τον κραδασμό...
PEUGEOT FORUM