-
Δηλαδή στο 407 v6 τα ζουάν θα ακούγονται στερεοφωνικά?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δηλαδή στο 407 v6 τα ζουάν θα ακούγονται στερεοφωνικά?κατά το γνωστό ανεκδοτο:..'Πνίχτους Μήτσο..πνίχτους!!!'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κατά το γνωστό ανεκδοτο:..'Πνίχτους Μήτσο..πνίχτους!!!'
Eγω δεν το ξερω!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δηλαδή στο 407 v6 τα ζουάν θα ακούγονται στερεοφωνικά?Ναι...και θα τους βαλουμε και παραμετρικο εκουαλαιζερ πανω για να εχουμε πιο καλα πριμα!!!
(ελπιζω μεχρι τοτε να εχεις τελειωσει και την μελετη σου στο θεμα που εχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κανεις ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι...και θα τους βαλουμε και παραμετρικο εκουαλαιζερ πανω για να εχουμε πιο καλα πριμα!!!
(ελπιζω μεχρι τοτε να εχεις τελειωσει και την μελετη σου στο θεμα που εχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κανεις )Τα 407, όπως και τα 406, δεν έχουν προβλήματα με ζουάν. Σε αυτό έχετε την αποκλειστικότητα εσείς οι 307κιδες.
-
Αγαπητοι φιλοι μη κατοχοι 307 θελουμε να σας ευχαριστησουμε απο τα βαθη της ψυχης μας για το ενδιαφερον που δειχνετε για το τοπικ μας.
Ειναι καλυτερο να μας αγαπατε η να μας μισειτε παρα να αδιαφορειτε παντελως για μας.Δεν θα το αντεχε ο περηφανος χαρακτηρας μας.Και επειδη ξερουμε οτι δεν μας μισειτε γιατι ειστε καλοι ανθρωποι και η αδιαφορια( ειναι κατι που εμπρακτως αποδεικνυεται αφου γραφετε στο τοπικ μας) δεν ισχυει τοτε...
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΦΟ307ΠΕΖΩΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ?????
-
Συμπληρώνοντας το Μιχάλη, πιστεύω ότι το 'μαγαζί' γεμίζει κάθε μέρα γιατί πρώτα έχει ζεστή ατμόσφαιρα και έπειτα οι μόνιμοι 'θαμώνες' δεν αγνοούν τον αυτοσαρκασμό, πρώτη ύλη για την γενικότερη αίσθηση του χιούμορ!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΥΣΗ ΖΟΥΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ...ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο FATHER ΜΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΩ ΔΙΟΤΙ Ο FATHER ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΓΑΝΑΤΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ 190 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ 205
-
Μια ερωτηση: Τι πρεπει να εχεις φαει πριν κοιμηθεις για να δεις στον υπνο σου το 307 ; Και κυριως πως να το κανεις να υλοποιηθει ,αυτο το ονειρο.Εχω δοκιμασει με γουρουνοπουλο ρολο,παιδακια,μοσχαρισιες μπιζολες,παστιτσιο αλλα το μονο που καταφερα ειναι να γινω ακομα πιο χοντρος.Οποιος το εχει καταφερει ας μου πει γιατι βλεπω οτι με τις χρηματοδοτησεις δεν βγαζω ακρη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια ερωτηση: Τι πρεπει να εχεις φαει πριν κοιμηθεις για να δεις στον υπνο σου το 307 ; Και κυριως πως να το κανεις να υλοποιηθει ,αυτο το ονειρο.Εχω δοκιμασει με γουρουνοπουλο ρολο,παιδακια,μοσχαρισιες μπιζολες,παστιτσιο αλλα το μονο που καταφερα ειναι να γινω ακομα πιο χοντρος.Οποιος το εχει καταφερει ας μου πει γιατι βλεπω οτι με τις χρηματοδοτησεις δεν βγαζω ακρη.Αερόσολες με σάλτσα ζουάν Βασίλη!!!!
Το ανέκδοτο που δεν ξέρει ο Αντρέας:
Τα μυρμήγκια κάνουν βόλτα στην ζούγκλα όταν περνάει ο ελέφαντας και πατάει μερικά!!
Αμέσως ο Αρχηγός Μέρμηγκας διατάζει επίθεση και ολα τα μυρμήγκια σκαρφαλώνουν στον ελέφαντα και αρχίζουν να τον δαγκώνουν!
Αυτός ψιλοενοχλείται...τινάζεται...και πάρτα κάτω τα μυρμηγκάκια!!..Εκτός....εκτός από τον Μήτσο που μένει γατζωμένος στον λαιμό του ελέφαντα!!!
Αμέσως λοιπόν του φωνάζει ο Αρχηγός:'Πνίχτον Μήτσο!!..Πνίχτον!!' -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ìéá åñùôçóç: Ôé ðñåðåé íá å÷åéò öáåé ðñéí êïéìçèåéò ãéá íá äåéò óôïí õðíï óïõ ôï 307 ; Êáé êõñéùò ðùò íá ôï êáíåéò íá õëïðïéçèåé ,áõôï ôï ïíåéñï.Å÷ù äïêéìáóåé ìå ãïõñïõíïðïõëï ñïëï,ðáéäáêéá,ìïó÷áñéóéåò ìðéæïëåò,ðáóôéôóéï áëëá ôï ìïíï ðïõ êáôáöåñá åéíáé íá ãéíù áêïìá ðéï ÷ïíôñïò.Ïðïéïò ôï å÷åé êáôáöåñåé áò ìïõ ðåé ãéáôé âëåðù ïôé ìå ôéò ÷ñçìáôïäïôçóåéò äåí âãáæù áêñç.×ïéñéíÝò êáé óôéöÜäï??
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...Τι πρεπει να εχεις φαει πριν κοιμηθεις για να δεις στον υπνο σου το 307 ; ...Εχω δοκιμασει με γουρουνοπουλο...Βασίλη ( ; ) πολύ Αστερίξ διάβασες στα νιάτα σου και σου δημιούργησε γαλατικούς συνειρμούς για το 307!
Πρόσεχε, με όλα αυτά που το παλεύεις, ο Οβελίξ καραδοκεί!Δοκίμασε κάτι ελαφρύ και ντελικάτο, μην παρασύρεσαι!
Χοιρινές και στιφάδο??
Μα με τέτοιο δείπνο μόνο ... Murat 124, ή έστω 131 θα ονειρευτείς!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Τι πρεπει να εχεις φαει πριν κοιμηθεις για να δεις στον υπνο σου το 307 ; ...Εχω δοκιμασει με γουρουνοπουλο...
Βασίλη ( ; ) πολύ Αστερίξ διάβασες στα νιάτα σου και σου δημιούργησε γαλατικούς συνειρμούς για το 307!
Πρόσεχε, με όλα αυτά που το παλεύεις, ο Οβελίξ καραδοκεί!Δοκίμασε κάτι ελαφρύ και ντελικάτο, μην παρασύρεσαι!
Ναι Βασιλης. Αν κατεβεις προς Λεβιδι μερια στην πλατεια εχει ενα ψητοπωλειο που φτιαχνει ενα ρολο 'ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ'.Δοκιμασε και θα δεις!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...Αν κατεβεις προς Λεβιδι μερια στην πλατεια εχει ενα ψητοπωλειο που φτιαχνει ενα ρολο 'ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ'.Δοκιμασε και θα δεις!!OK φίλε! Με την πρώτη ευκαιρία...
-
Στο Λεβίδι έχει μια γαμώ τις ταβέρνες.
'ο Κώστας' λέγεται και είναι πάνω από την πλατεία, στη μεριά προς Αθήνα... -
Καλημέρα σας!
έχω μια απλή ερώτηση για σας:
έχω το 307 1.6 XS, με τις γνωστές 195/65/15 ζάντες. Σκέφτομαι να βάλω τώρα λάστιχα και ζάντες, και να πάω στην διάσταση 205/55/16.
πρόκειται να δώ διαφορά στην τελική ή/και την επιτάχυνση; Έχω δεί 209 km/h 2 ή 3 φορές....Κάτι τέτοιο θα με εκνεύριζε λιγάκι.
Πάντως από κάποιο site όπου συγκρίνονται οι διαστάσεις μεταξύ ελαστικών με κάποια εφαρμογή java, φαίνεται οτι το 205/55/16 είναι 0,4% μικρότερης συνολικής περιφέρειας - αμελητέο μάλλον.
Και φυσικά λέω για τα Michelin pilot primacy, αν και τα Continental Premiumcontact μια χαρά ήταν και αυτά, τουλάχιστον για τα πρώτα 30.000 km..
σας ευχαριστώ!
Σπύρος
-
δεν χρειάζεται να έχεις φάει τίποτα. εγώ απο τη στιγμή που το παράγγειλα και μέχρι να το παραλάβω, το έβλεπα συχνά στον ύπνο μου.
και τώρα που είπα ύπνο, να θυμηθώ να ανεβάσω φωτος απο το καλοκαιρι που το 307 μετατράπηκε σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (λέμε τώρα).
-
Δεν ξερω τι λετε περι Ονειρων αλλα καποια παιδακια δεν θα ξαναονειρευτουν...
Συγκρουση νταλικας που μετεφερε τζαμια με σχολικο λεωφορειο απο τα Τρικαλα. Το δυστυχημα εγινε εξω απο τα Καμενα Βουρλα... Μιλανε για 10 νεκρους και αρκετους σοβαρα τραυματιες.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε περι Ονειρων αλλα καποια παιδακια δεν θα ξαναονειρευτουν...Συγκρουση νταλικας που μετεφερε τζαμια με σχολικο λεωφορειο απο τα Τρικαλα. Το δυστυχημα εγινε εξω απο τα Καμενα Βουρλα... Μιλανε για 10 νεκρους και αρκετους σοβαρα τραυματιες.
Κριμα
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Καλημέρα σας!έχω μια απλή ερώτηση για σας:
έχω το 307 1.6 XS, με τις γνωστές 195/65/15 ζάντες. Σκέφτομαι να βάλω τώρα λάστιχα και ζάντες, και να πάω στην διάσταση 205/55/16.
πρόκειται να δώ διαφορά στην τελική ή/και την επιτάχυνση; !
Κατ αρχην να τονισουμε οτι αυτα που γραφουμε εδω μεσα δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενα ουτε ελεγχμενα........
Δηλ θελω να πω ...μη μας την πεσει κανενας και αρχισει οτι εγω ειδα διαφορα 0,03' για 0-100 και περισοτερη η λιγοτερη τελικη 0,2 χλμ/ωρα.
Παντως η γενικη αισθηση ειναι οτι με τα 16 παει καλυτερα το 307 και αν εξαιρεσεις το φαρδυτερο πελμα που σιγουρα θα σου καλυτερεψει λιγο το φρεναρισμα και το σπιναρισμα μην περιμενεις τιποτα το δραματικο...Μαλλον λιγο πιο ζωηρο θα ειναι.Παντως θα ειναι σιγουρα πολυ πιο ομορφο...Ρε Αντρεα τι ειναι αυτο που εγραψες πρωι πρωι!!!
PEUGEOT FORUM