-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με εχετε παρεξηγήσει!!Εγω δεν εχω τίποτα με τους 'πεζούς' ( ) ίσα ισα.....αξίζουν την συμπάθεια και την στήριξή μας στις δύσκολες ώρες που περνάνε συνεχεια με τα αυτοακίνητά τους..εεε..αυτοκίνητα ήθελα να πω!!!
(ΥΓ Που τα βρίσκω...που τα βρίσκω!!!!?? )Ευχαριστουμε κυριε kouk... Μας κανετε και ξεχναμε τα προβληματα μας. Το οτι δινω ομως το βραδυ μαθημα δεν μπορω να το ξεχασω. Καντε κατι! Ο καθηγητης του συγκεκριμενου μαθηματος εχει BMW και με ζηλευει μεχρι αηδιας και δεν με περναει.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Με εχετε παρεξηγήσει!!Εγω δεν εχω τίποτα με τους 'πεζούς' ( ) ίσα ισα.....αξίζουν την συμπάθεια και την στήριξή μας στις δύσκολες ώρες που περνάνε συνεχεια με τα αυτοακίνητά τους..εεε..αυτοκίνητα ήθελα να πω!!!
(ΥΓ Που τα βρίσκω...που τα βρίσκω!!!!?? )Ευχαριστουμε κυριε kouk... Μας κανετε και ξεχναμε τα προβληματα μας. Το οτι δινω ομως το βραδυ μαθημα δεν μπορω να το ξεχασω. Καντε κατι! Ο καθηγητης του συγκεκριμενου μαθηματος εχει BMW και με ζηλευει μεχρι αηδιας και δεν με περναει.
Μην ανησυχείς παιδί μου! ....Παραπλάνηση είναι!!και να σε συμπαθούσε...πάλι θα σε έκοβε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην ανησυχείς παιδί μου! ....Παραπλάνηση είναι!!και να σε συμπαθούσε...πάλι θα σε έκοβε!!!Eνας κομπλεξικος wmbδακιας δηλαδη ειναι και τιποτα αλλο....
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μην ανησυχείς παιδί μου! ....Παραπλάνηση είναι!!και να σε συμπαθούσε...πάλι θα σε έκοβε!!!
Eνας κομπλεξικος wmbδακιας δηλαδη ειναι και τιποτα αλλο....
Αυτό ακριβώς!
Αλλωστε δεν κάνει το αμάξι τον άνθρωπο!!!
Και όπως έχουμε πει στο προηγούμενο μάθημα:'Ολοι οι γύφτοι έχουν BMW,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχουν BMW είναι γύφτοι!' -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και όπως έχουμε πει στο προηγούμενο μάθημα:'Ολοι οι γύφτοι έχουν BMW...Aυτό θα πει αυτογνωσία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Eνας κομπλεξικος wmbδακιας δηλαδη ειναι και τιποτα αλλο....
Αυτό ακριβώς!
Αλλωστε δεν κάνει το αμάξι τον άνθρωπο!!!
Και όπως έχουμε πει στο προηγούμενο μάθημα:'Ολοι οι γύφτοι έχουν BMW,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχουν BMW είναι γύφτοι!'Σιγουρα. Απλα τυχαινει να εχει BMW....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και όπως έχουμε πει στο προηγούμενο μάθημα:'Ολοι οι γύφτοι έχουν BMW...
Aυτό θα πει αυτογνωσία!
Βάλτε ρε όλη την φράση!!
-
Οι 'συνάδελφοι' στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας 'πατεντάρουν' led flashes...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα τουρμπίσεις τον 1.6 8βάλβιδο των 90 ίππων? Δεν είναι σωστή κίνηση... Καλύτερα χίλιες φορές να βρεις έναν 1.8 16βάλβιδο με 118 ή ένα δίλιτρο με 136 ίππους και να τον βάλεις επάνω. Υπάρχει φυσικά και η λύση του 1.6-120 των Saxo/106, αλλά αυτός δεν ταιριάζει και τόσο στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.Συμφωνώ με τα παραπάνω. Και εγώ έχω μια Xantia (γνωστός θαμώνας του Citroen Forum ) με τον 1600 8v και την θηριώδη απόδοση των 90 ίππων.
Περιμένω πότε το μοτέρ θα αρχίσει να ζητάει διάφορα πράγματα (έχει 138.000 χλμ που θα πάει) έτσι ώστε να βρώ ένα ωραίο 1800 16v ή ένα 2.0 8v ή ακόμα καλύτερα 16v (αν και με το 16v θα θέλουν αρκετά πράγματα αλλαγή στην ξανθούλα) και τσουπ! Να μαι με νέο αυτοκίνητο.
Στην χειρότερη περίπτωση +28 ίπποι δεν είναι και λίγοι (μην σκεφτώ το σενάριο των +46 ίππων δηλαδή), ότι πρέπει για τις ανησυχίες μου είναι και άφθονη ροπή απο χαμηλά μιας έχω το κόλλημα αυτό. -
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόβλημα που μου εμφανίστηκε χτες βράδυ:
Οπως ξεκινούσα απότομα από φανάρι, κάτι που έχω κάνει και άλλες φορές, όχι όμως στα κόκκινα (μέχρι 5000 rpm), και αρκετά σπάνια (2 φορές το μήνα ας πούμε), και αφού έφτασα τα 100 χλμ/ω, σταματώντας στο επόμενο φανάρι, διαπίστωσα οτι δεν είχα 2η, 4η και όπισθεν!!! δηλαδή όλες οι ταχύτητες που είναι 'κάτω' δεν κούμπωναν πια, και ο μοχλός μπορούσε να ακουμπήσει ακόμα και το χειρόφρενο!
Προφανώς η ντίζα δεν άντεξε τις αλλαγές. Όλοι ξέρουμε πόσο προβληματική αίσθηση έχει το κιβώτιο του 307.....
Σήμερα πρωί στη Lion, μου είπαν αρχικά οτι είναι ντίζα κιβωτίου, και οτι είναι πολύ μικρή ζημιά. Στην πορεία της ημέρας, φάνηκε οτι παραγγείλανε και νεο επιλογέα ταχυτήτων (!), ο οποίος κοστίζει 150 ευρώ περίπου.
Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; ο μοχλός δεν έχει αίσθηση 'σπασμένου'. Απλά, σαν να μην παίζει η ντίζα μέσα.
μήπως πάνε να μου χρεώσουν αχρείαστα πράγματα; Τι λέτε; Υπάρχει καμία ανάκληση 307 για κιβώτιο, την οποία μπορώ να επικαλεστώ;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
...θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόβλημα που μου εμφανίστηκε χτες βράδυ...Γειά σου Σπύρο!
Ίσως χρειάζεται αλλαγή ο μοχλός ταχυτήτων επειδή έσπασε το σημείο έδρασης της ντίζας ( υποθέτω, εντάξει; ) Έλεγξε τον μοχλό όταν τον βγάλουν και ζήτησε να σου εξηγήσουν για ποιό λόγο χρειάζεται αντικατάσταση...Περί ανάκλησης δεν γνωρίζω κάτι σχετικό.
Περιμένουμε νέα σου!
-
ΟΚ παίδες,
τελικά TakisB έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς έφταιγε. Το σιάξανε :-), και το παραλαμβάνω το απόγευμα.
Συμπέρασμα: το κιβώτιο του 307 είναι για τον Π, και προσέξτε μην παρα-τραβάτε προς τα κάτω τις ταχύτητες. Με το μαλακό. Δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα σαφές τέλος της διαδρομής. Κακό αυτό.
Συμπέρασμα 2: Το τουτου το οδηγώ ΤΡΟΜΕΡΑ κυριλέ...και μια φορά στο τόσο το ανοίγω και εγώ...και με πρόδωσε!!!
Κόστος: 0. Δεν ξέρω γιατί. Κανονικά έχει 150 ευρώ το ανταλλακτικό. Έχει κανείς καμία ιδέα;
(ΟΚ, μη με δείρετε, απλά ρωτάω...!)
Σπύρος
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Περιμένω πότε το μοτέρ θα αρχίσει να ζητάει διάφορα πράγματα (έχει 138.000 χλμ που θα πάει) έτσι ώστε να βρώ ένα ωραίο 1800 16v ή ένα 2.0 8v ή ακόμα καλύτερα 16v (αν και με το 16v θα θέλουν αρκετά πράγματα αλλαγή στην ξανθούλα) και τσουπ! Να μαι με νέο αυτοκίνητο.Σφήνα που ενδιαφέρει και τους πεζούς. Ο δίλιτρος οκταβάλβιδος με τα 123 άλογα ήταν γενικά πιο ομοιογενής από τον αντίστοιχο 16βάλβιδο με τα 155 που φόραγε μεταξύ άλλων το Xantia 16v. Πολύ ροπάτος, ελαστικός και χωρίς τη ράθυμη λειτουργία του 16ν. Τον φόραγε και το 306 Xsi (αν βρείτε κανένα να μου τρυπήσετε τη μύτη. )
-
Παιδιά από επίσημα τεχνικά χείλη εδω έμαθα ότι παρατηρήθηκε μια βλάβη σε ένα 307 ( ) που θα ήθελα να μοιραστώ και μαζί σας τόσο για να σας ενημερώσω ώστε να προετοιμασθείτε όσο και για να ακούσω τις απόψεις σας!!!
Αλήθεια έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς κάτι παρόμοιο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παιδιά από επίσημα τεχνικά χείλη εδω έμαθα ότι παρατηρήθηκε μια βλάβη σε ένα 307 ( ) που θα ήθελα να μοιραστώ και μαζί σας τόσο για να σας ενημερώσω ώστε να προετοιμασθείτε όσο και για να ακούσω τις απόψεις σας!!!Αλήθεια έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς κάτι παρόμοιο?
'Νέας γενιάς immobiliser σχεδιάζει η Peugeot.
Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά μ'επιτυχία στο WRC.' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[
'Νέας γενιάς immobiliser σχεδιάζει η Peugeot.
Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά μ'επιτυχία στο WRC.'Η peugeot προχωρησε ενα βημε μπροστα απο την opel και δεν αφηνει τον επιδοξο κλεφτη ουτε καν να μπει μεσα στο αυτοκινητο. H opel παλευει ακομη με κατι ηλεκτρονικες μοναδες και κατι τετοια...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7775&postdays=0&postorder=asc&start=0
-
Touche.
Πάντως το παλεύει και η Peugeot με τα ηλεκτρονικά της.
-
τελικά οι ευρωπαίοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν να πάμε να αγοράσουμε γιαπωνέζικα. Με βλέπω με κανένα χιουντάι, το οποίο το έχει ο πατέρας μου (τρίτο του χιουνται απο το 91) και κανένα από αυτά δεν του είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς κάτι παρόμοιο?
Ναι...συνεβει σε εμενα οταν με ειχε καλεσει ο >Προβερα για να κανω τεστ το 307 και να του πω την γνωμη μου σαν εμπειρος και γρηγορος οδηγος 307!!!
Τοτε δεν ειχαμε δωσει μεγαλη σημασια γιατι νομιζαμε οτι ηταν κατι που ειχε συμβει σε αυτοκινητο προπαραγωγης.
Αλλα ξανασυνεβει παλι και στον Μαρκους που, ολο αγωνια τοτε θυμαμαι, με ρωταγε.....
'Ειναι καλο???Πως το βλεπεις????'
Για αυτο προχθες το βραδυ ειχε σπασει το κινητο μου απο τις κλησεις!!!!!
Μαλλον ο Προβερα θα ητανε που τον ειχε βαλει ο Μαρκους να με παρει για να μαθει πιο πολλες λεπτομερειες.Αλλα ειχε αποκρυψη και τους εφτυσα μωρε....ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ
Πλάκα ξε-πλάκα, σιγά-σιγά την πετούγια από δω και μπρος!
PEUGEOT FORUM