-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μπράβο Ανδρέα! Για να 'αποστομώνεις' τους 'κακούς'!Τους κακους και τους αργους! Που εχουμε 2 εδω μεσα.....
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μπράβο Ανδρέα! Για να 'αποστομώνεις' τους 'κακούς'!
Τους κακους και τους αργους! Που εχουμε 2 εδω μεσα.....
Kαλα ξερουμε οτι ο ενας εισαι εσυ.......Ποιον εννοεις αραγε σαν δευτερο????ποιον....?????
Και κατι αλλο για οσους δεν ξερουν.....Ο κυριος Hilux ειναι φοιτητης (και μαλιστα αριστος) στα κομπιουτερ
Μηπως ...λεω μηπως....αυτο σας λεει κατι του τι μπορει να κανει ΕΙΚΟΝΙΚΑ???????Οχι βρε καχυποπτοι δεν εννοω για την φωτογραφια με το κοντερ στα 180!!!!!!!
-
Από ποιότητα κατασκευής τί λέει το 307? Εννοώ τριγμούς που τους θεωρώ ιδιαίτερα ενοχλητικούς.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και κατι αλλο για οσους δεν ξερουν.....Ο κυριος Hilux ειναι φοιτητης (και μαλιστα αριστος ) στα κομπιουτερ
Μηπως ...λεω μηπως....αυτο σας λεει κατι του τι μπορει να κανει ΕΙΚΟΝΙΚΑ???????Ισως να κανω πολλα πραγματα εικονικα αλλα το σιγουρο για εσενα ειναι πως το μοναδικο ισως που μπορεις να κανεις εικονικα ειναι να με περασεις.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
160 σελίδες!Πάμε με 160... περίπου στις 5.800r/min αν δεν κάνω λάθος; Θα το επαληθεύσω το απόγευμα!
Παρεπιπτόντως, στην Αττική Οδό τα 160 με 5η έρχονται στις 4.800r/min!
-
Κοίτα ρε γκάζια το 307!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
160 σελίδες!
Πάμε με 160... περίπου στις 5.800r/min αν δεν κάνω λάθος; Θα το επαληθεύσω το απόγευμα!
Παρεπιπτόντως, στην Αττική Οδό τα 160 με 5η έρχονται στις 4.800r/min!
Oποτε του Μιχαλη, που ειναι και μπορντω θα τα πιανει στις 4.235r/min.
-
το μοναδικο ισως που μπορεις να κανεις εικονικα ειναι να με περασεις.Ακομα και ετσι θα ειμαι παντα ο [size=12]μπορντω εικονικος σου εφιαλτης[/size] που σε περναει απο πανω!!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κοίτα ρε γκάζια το 307!Λεω και γω που ειναι αυτο το παληκαρι και δεν μας καταδεχεται!!!!
Μαλλον προσπαθει να συνελθει απο το σοκ που επαθε οταν αντικρισε την καινουργια κεραια που βαλανε στο Ξανθια.(ξερεις εσυ αυτη που μοιαζει με αμορτισερ!!!! ) -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κοίτα ρε γκάζια το 307!Εσενα δε δικαιολογω να λες κακιες για τα peugeot...
Παντα τα μικροτερα παιδια μας οικογενειας ζηλευουν τα μεγαλυτερα!Μιχαλη... επειδη ενας γνωστος μου εχει xantia και ποτε δεν επιανε καλα το ραδιοφωνο, μηπως γνωριζεις εσυ με ποιο κουμπακι ανοιγει η κεραια;;; Απο την εξωτερικη δεν πιανει τιποτα.
Epishw εχω ακουσει οτι σε καποια citroen μπορεις να πιασεις και nova μιας και εχει προεγκατεστημενο δορυφορικο πιατελο στην αναρτηση! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Λεω και γω που ειναι αυτο το παληκαρι και δεν μας καταδεχεται!!!!
Μαλλον προσπαθει να συνελθει απο το σοκ που επαθε οταν αντικρισε την καινουργια κεραια που βαλανε στο Ξανθια.(ξερεις εσυ αυτη που μοιαζει με αμορτισερ!!!! )Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Εντάξει, κατάλαβα ότι μιλάς για ασφαλίτικη, αλλά?
-
Κοίτα ρε γκάζια το 307!
Εσενα δε δικαιολογω να λες κακιες για τα peugeot...
Παντα τα μικροτερα παιδια μας οικογενειας ζηλευουν τα μεγαλυτερα!Μιχαλη... επειδη ενας γνωστος μου εχει xantia και ποτε δεν επιανε καλα το ραδιοφωνο, μηπως γνωριζεις εσυ με ποιο κουμπακι ανοιγει η κεραια;;; Απο την εξωτερικη δεν πιανει τιποτα.
Epishw εχω ακουσει οτι σε καποια citroen μπορεις να πιασεις και nova μιας και εχει προεγκατεστημενο δορυφορικο πιατελο στην αναρτηση!...όχι ζηλεύουμε το ντουλαπάκι που είναι κ ψυγείο..!
-
Οκ ...ξαδερφια μας Γαλλοι...το πιασαμε το υπονοουμενο...Το παραδεχομαστε οτι ειναι κακο να παιζεις με τον πονο του αλλου και μεις προβληματα εχουμε, απλα δεν μας ετυχε ακομα τα αμορτισερ να βγουν απο το καπω σαν κεραια!!!
Οταν γινει ΚΑΙ αυτο θα ερθουμε να κλαψουμε μαζι!!!
(προς το παρον κοιταμε να το συμαζεψουμε απο τις διακοπες που ψιλοσκορπισε!!!!) -
Οταν αποκτήσετε την ανάρτηση της 'ξαδέρφη' σας (εγώ νόμιζα ότι είναι αδέλφω) ...όταν, ελάτε να μας ψυθιρίσετε στο αυτί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οταν αποκτήσετε την ανάρτηση της 'ξαδέρφη' σας (εγώ νόμιζα ότι είναι αδέλφω) ...όταν, ελάτε να μας ψυθιρίσετε στο αυτί...Και να αποκτησουμε την αναρτηση της ξαδερφης μας παλι θα σας περναμε!!!
-
Ο άνθρωπος έκανε 275.000 χλμ και τότε κόπηκε ένα top mountain και τον κοροϊδευετε;
Είμαι περίεργος πόσα χιλιόμετρα αντέχει του 307.Τέλος πάντων για να μην νομίζετε οτι σας κράζω και ξεκινήσει κανένας ενδο-οικογενειακός πόλεμος μεταξύ ξαδερφιών (και εγω μια Χantia έχω) να σας πω ότι κολητός μου έχει ένα 307 1.6 XSI και ομολογώ ότι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο με σαφώς δυνατότερο κινητήρα παο το δικό μου 1600 των 90 αλόγων αφού το έχω πάρει αρκετές φορές για βόλτα.
Αφού λοιπόν γνωρίζω εκ των έσω τα προβλήματακια σας ώρα να διασκεδάσω τους αδερφούς Citroen - άκηδες .- Το ζουάν το βγάζει κάθε 1000 ή 2000 χλμ ;
- Το διακόπτη των φλάς κάθε 5000 χλμ (ο φίλος μου τον έχει αλλάξει ήδη μια φορά και τώρα μετά απο κανά 6-7 μήνες ξανάρχισε τα ίδια και χειρότερα ξέρει κανείς κάτι να τον ενημερώσω)
- Το απίθανο (δεν με βόλεψε όπως του Xantia, πχ σε στροφή δεν μπορείς να πειράζεις το radio-cd ενω στο Xantia γίνετε) χειριστήριο του radio-cd γιατί κάνει τα δικά του ακόμα και μετά απο αλλαγή (προ 6-7 μήνες και αυτό)
- Σοβαρά τώρα. Κάθε 30.000χλμ αλλάζετε λάδια. Αν ναί τι λάδια βάζει η Peugeot απο κινητήρα jet ? Γιατί ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν εμπιστέυομαι σε τίποτα και πουθενά λάδια πάνω απο 10.000 μετά βίας 15.000 (εγώ βάζω mobil-1 0-40W και κάθε 7500 το πολύ 8000 αλλάζουν για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και το βλέπω στο μοτέρ ότι ακούγετε καλύτερα απο άλλα Xantia.
- Θέλει να το πάει για το service του 1 χρόνου (τον έκλεισε και έχει 13000 χλμ περίπου) και αν έχετε κανένα καλό συνεργείο να προτείνετε θα ήταν ευπρόσδεκτο μιας και δεν τον πολυκαλύπτει η απρόσωπη Lion που πήγε την πρώτη φορά.
-
Οταν αποκτήσετε την ανάρτηση της 'ξαδέρφη' σας (εγώ νόμιζα ότι είναι αδέλφω) ...όταν, ελάτε να μας ψυθιρίσετε στο αυτί...
Και να αποκτησουμε την αναρτηση της ξαδερφης μας παλι θα σας περναμε!!!
Μπορεί να μας περνάτε στις ευθείες (αν πετύχετε κανένα μικρό δηλαδή σαν το δικό μου 1600 (90hp) ή 1800 8V(103hp)) αλλά πριν τις στροφές πλακώνεστε στα φρένα για να μπείτε με καμιά 30άρια χιλιόμετρα λιγότερα (οκ μην βαρλατε το ξεφτύλισα λίγο αλλά ΟΚ επειδή έχετε τα 110 αλογάκια μην μας τρελάνετε) απο την ξαδέλφω σας και με την ψυχή στο στόμα.
Διαδίδετε τελευταία ότι το 307 1,4 8V (με τον παλιό καλό TU) το πατάνε κάτι GOLF III 1,4 60 ίππων ισχύει (έχετε και εσείς τον αντίστοιχο γάϊδαρο στην γκάμα σας). Ισχύει ?
-
Μετά από πολύ καιρό ,γειά σας φιλοι μου, αν και σας παρακολουθώ δεν έχω χρόνο για να γράφω.
Απλά να σας ενημερώσω πως με το 307 μου έχω κάνει πλέον 15.000 σε ένα χρόνο και δεν μου έχει βγάλει απολύτως τίποτα εκτός από την οθόνη του υπολογιστή ταξιδίου και ραδιοφωνου τον πρώτο μήνα. όπως είχα γράψει και τότε μου την είχαν αλλάξει αμέσως.
Στις διακοπές με βόλεψε πάρα πολύ, αφού χώρεσε ολόκληρη την μετακόμιση που χρείαζεται να πάρεις μαζί σου όταν πας διακοπές με μωρό παιδί.
να εισασθε καλά και καλό χειμώνα.
-
Παιδιά, μη προσπαθείτε άδικα, εδώ δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του αμορτισέρ από τη σφαίρα λαδιού/αζώτου...
Επίσης, ας μη μιλήσουμε για θέματα εγγύησης και after sales service...
-
Φίλος πήρε το 307...
Μετά από 3 μήνες πήγε για έλεγχο γιατί λεει κάτι ξέχασαν να βιδώσουν στην μπροστά ανάρτηση σε ορισμένα αυτοκίνητα της παρτίδας. Μα καλά τι πίνουν οι τύποι στα εργοστάσια που συναρμολογούν 307. Το αμάξι πάει για facelift και ακόμα ταλαιπωρείται από παιδικές ασθένειες και λάθη συναρμολόγησης.
Και το καλύτερο ρωτάει ' το πρόβλημα με το ζουάν λύθηκε?' και το αστέρι ο πωλητής απαντά 'ποιο πρόβλημα????????μα κύριε ποτέ δεν είχε πρόβλημα το ζουάν στα 307 1.6!!!!!!'
PEUGEOT FORUM