-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...και χαρτόνι στο παρμπρίζ....μην ξεχνάμε το χαρτονι στο παρμπρίζ παιδιά!
Εχει ζουάν η BMW?!!...Δεν εχει!!!Να γιατί δεν μπορεί να πάει ίσια! Τώρα εξηγείται! Και το αντικαθιστά με χαρτόνι στο παρμπρίζ!
Παλιο-γερμανοί... τι περιμένεις...
Απαιχτο!!!
-
Αφού πιάσαμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις, μεταξύ τυρού και αχλαδίου,
μήπως έχει κανείς έγκυρες πληροφορίες για κάμπινγκ στην Κέρκυρα;
Θα πάω 2-15/8 και ψάχνομαι... -
Καλες διακοπες φιλε Τακη.
Η γυναικα μου ειναι απο Κερκυρα.
Ψαξε βορεια της πόλης στις περιοχες Δαφνιλα και Υψος. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κυριε Kouk τι αυτοκινητο οδηγειτε;;;
Αντρεα οπως εχεις διαπιστωσει ειμαι πολυ επιεικης με τον κυριο κουκ.
Ο λογος?????ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
Νομιζω οτι τωρα πλεον θα σου λυθυκαν ολες οι αποριες για τον εν λογω κυριο!!!!!!!!
Και σαν κατοχος 307 δειξε και συ την αρμοζουσα μεγαλοψυχια για αυτον........Ηξερα το τι οδηγει αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι μου κανει εντυπωση πως με τετοιο αυτοκινητο δεν πασχει απο γεροντικη ανία...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Κυριε Kouk τι αυτοκινητο οδηγειτε;;;
Αντρεα οπως εχεις διαπιστωσει ειμαι πολυ επιεικης με τον κυριο κουκ.
Ο λογος?????ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
Νομιζω οτι τωρα πλεον θα σου λυθυκαν ολες οι αποριες για τον εν λογω κυριο!!!!!!!!
Και σαν κατοχος 307 δειξε και συ την αρμοζουσα μεγαλοψυχια για αυτον........Ηξερα το τι οδηγει αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι μου κανει εντυπωση πως με τετοιο αυτοκινητο δεν πασχει απο γεροντικη ανία...
...μπορεί και να πάσχω!!!
-
Chat έγινε το θέμα...
(Moderator) -
sorry...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Chat έγινε το θέμα...
(Moderator)Οντως... Ζητουμε συγνωμη....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Chat έγινε το θέμα...
(Moderator)You spoil all the fun!
-
Απο απαντηση σε αλλη θεματικη ενοτητα: Service 307 1,6 60000 αλλαγη φιλτρα βενζινης, γυρης, μπουζι, και αλλαγη ιμαντα χρονισμου (χωρις λαδια το service) ολα αυτα 133€
Φιλε, TsardakisB, μονο 133Εuro για service 60000kμ, με ιμαντα χρονισμού???
Πολύ καλή τιμη!!!
Πηγαινεις σε εξουσιοδοτημενο ή οχι και σε ποιό;;;
Σου θυμιζω μονο οτι το 307 δεν εχει φιλτρο βενζινης.
Την ανω τιμη μου δωσανε μονο για το κοστος του σετ αντ/κων του ιμαντα χρονισμου. -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Καλες διακοπες φιλε Τακη.
Η γυναικα μου ειναι απο Κερκυρα.
Ψαξε βορεια της πόλης στις περιοχες Δαφνιλα και Υψος.Ευχαριστώ πολύ!
-
Μιχάλη σήμερα λέμε συγχαρητήρια για το Μπραντς Χατς, έτσι;
Πάντα τέτοια! -
Πήγαινα που λέτε για μπανάκι στη ΛΟΥΤΣΑ μια ωραία μέρα...
Είχα φορτώσει στο 307 του μπαμπά άλλα 3 άτομα και πήγαινα με ΣΧΕΤΙΚΑ γρήγορους ρυθμούς σε ένα φιδίσιο δρόμο αν ξέρετε κοντά στην παραλία.
Τότε έρχεται μια στροφή που φαινόταν βατή... (λέω κι εγώ δεν έχω βάρκα, έχω 307)
Η στροφή ήταν λίγο πιο απότομη από όσο αρχικά φαινόταν και μπήκα με σταθερό γκάζι κάπου με 80-85χλμ.
Το αμάξι πέταξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κώλο, τα λάστιχα έτριζαν και παραλίγο να γυρίσω τελείως.
Ευτυχώς κατάφερα με 2 ανάποδες τιμονιές να το επαναφέρω.Οργίστηκα γιατί ποτέ δεν περίμενα τέτοια αντιδραση από τέτοιο αυτοκίνητο εκτός αν τρέχεις πάνω σε γυαλί...
Και οι συνοδηγοί μου δεν περίμεναν να φύγει τόσο το αμάξι.
Λέτε να φταίνε και τα λάστιχα; Dunlop sp sport από μαμά, το αμάξι δεν έχει κάνει ούτε 2.000χλμ
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Η στροφή ήταν λίγο πιο απότομη από όσο αρχικά φαινόταν και μπήκα με σταθερό γκάζι κάπου με 80-85χλμ.Να γιατί σε πέταξε. Μια που ήταν πιο απότομη από αυτό που νόμιζες αρχικά ή έπρεπε να αμυνθείς κόβοντας ταχύτητα ή να πατήσεις περισσότερο γκάζι ώστε να φύγει μπροστά το αυτοκίνητο. Τώρα, επειδή ήταν φορτωμένο, με το σταθερό γκάζι μεταφέρθηκε το βάρος πίσω και γι'αυτό σου πέταξε κώλο. Νομίζω?
Αν ερχόσουν από Βραυρώνα προς Λούτσα, νομίζω πως ξέρω ποια στροφή λες και εκεί είναι έτσι κι αλλιώς εύκολο να χάσεις πρόσφυση αν δεν την ξέρεις, γιατί το οδόστρωμα είναι πολύ γλυστερό.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
εκτός αν τρέχεις πάνω σε γυαλί...Αυτο εκανες.Δεν υπαρχει δρομος στην Λουτσα που να ΜΗΝ ειναι ετσι!!!!!
-
υπάρχει και το γνωστό ρητό που λέει 'fast in=slow out' και το ανάποδο. μερικές φορές είναι προτιμότερο να 'πουλάς' την είσοδο στη στροφή, προσεγγίζοντάς την αμυντικά, όπως είπε και ο νικόλας, και να επιταχύνεις όταν δεις την έξοδο.
εκτός και αν με τα χιλιόμετρα που είχες, όταν κατάλαβες ότι μπήκες με πολλά άφησες ασυναίσθητα το γκάζι και έκοψες απότομα το τιμόνι, οπότε το πίσω μέρος, που ήταν και φορτωμένο, συμπεριφέρθηκε σαν εκκρεμές.
-
Προσπάθησα πάντως να μην αφήσω γκάζι ή να πατήσω φρένο και να πηγαίνω σταθερά και όπου με βγάλει...
Το χωράφι με τις πατάτες φάνηκε απειλητικό -φάτσα μπροστά μου- και μια στιγμη νόμισα ότι θα το συναντήσω.
Τρόμος!Ξενέρωσα με το αυτοκίνητο και θα εμπιστεύομαι πλέον μόνο το παλιό καλό ibiza μου το οποίο μου φαίνεται και πιο σταθερό στις μεγάλες ταχύτητες!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Τότε έρχεται μια στροφή που φαινόταν βατή... (λέω κι εγώ δεν έχω βάρκα, έχω 307)
Το αμάξι πέταξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κώλο, τα λάστιχα έτριζαν και παραλίγο να γυρίσω τελείως.
Eυτυχώς κατάφερα με 2 ανάποδες τιμονιές να το επαναφέρω.Οργίστηκα γιατί ποτέ δεν περίμενα τέτοια αντιδραση από τέτοιο αυτοκίνητο εκτός αν τρέχεις πάνω σε γυαλί...
Και οι συνοδηγοί μου δεν περίμεναν να φύγει τόσο το αμάξι.
Λέτε να φταίνε και τα λάστιχα;
Το χωράφι με τις πατάτες φάνηκε απειλητικό -φάτσα μπροστά μου- και μια στιγμη νόμισα ότι θα το συναντήσω.
Τρόμος!Αναρρωτιέμαι γιατί πρέπει να φτάνει κανείς στα όρια του δυστυχήματος για να αρχίσει να κατανοεί τους κινδύνους της οδήγησης στους ελληνικούς δρόμους. Αφού την έβγαλες καθαρή, κάνε καλή χρήση αυτής της εμπειρίας.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ξενέρωσα με το αυτοκίνητο και θα εμπιστεύομαι πλέον μόνο το παλιό καλό ibiza μου το οποίο μου φαίνεται και πιο σταθερό στις μεγάλες ταχύτητες!
Φιλε allex ουτε το Ιμπιζα να εμπιστευεσαι γιατι ειναι σαφως χειροτερο απο το 307.
Νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις να πηγαινεις πιο προσεκτικα γιατι η πειρα σου δεν σου επιτρεπει προς το παρον να κανεις εκτιμησεις για το πιο αμαξι ειναι καλυτερο απο το αλλο και πιο θα σε πουλησει η οχι.
Αντιμετωπισε αμυντικα τους δρομους και ιδιαιτερα απο κει που δεν εχεις ξαναπερασει και μονο καλο θα δεις απο αυτο. -
πάντως, φίλε αλέξη (σωστά; ), αν ανατρέξεις στις παλιές σελίδες του thread (πράγμα σχεδόν αδύνατο πλέον, λόγω όγκου) θα διαβάσεις συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με το αν 'γυρίζει' ή όχι το 307, και όλοι είχαμε καταλήξει στο ότι γίνεται μεν, αλλά απαιτεί ειδικούς χειρισμούς δε. μάλιστα, σου θυμίζω ότι οι περισσότερες ενστάσεις του ειδικού τύπου αφορούσαν αυτό ακριβώς το στοιχείο, ότι το αυτοκίνητο δηλαδή είναι υπερβολικά ασφαλές σε σχέση π.χ. με το 306.
όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία δόση μομφής ή νουθεσίας, απλώς μερικές φορές (μήπως τις περισσότερες; ) όταν κάτι πηγαίνει στραβά φταίμε εμείς που υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας και όχι το αυτοκίνητο (εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις φθαρμένων ελαστικών, τελειωμένων αναρτήσεων κ.λπ. που ακόμα και τότε εμείς ουσιαστικά φταίμε).
άλλωστε, ακόμα δεν έχει επινοηθεί το αυτοκίνητο που θα αψηφά τους νόμους της φυσικής
PEUGEOT FORUM