-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...ειναι θεμα εγκεφαλου και οπως λενε και οι κατεχοντες οταν το αναβεις και το σβυνεις κανει ριμπουτ('η καπως ετσι) και ξαναδουλευουν μερικα συστηματα που κομπλαρουν...Λέτε το λογισμικό της Peugeot να το φτειάχνει η Microsoft!!!
Το επόμενο κόλπο θα είναι όπως λέει και το ανέκδοτο 'βγείτε όλοι έξω (από το αυτοκίνητο) και ξαναμπείτε'!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Υπαρχουν πολλες ... σαυρογατες!
Αυτες φοβαμαι και γω......ειδικα αν ειναι απο Λαμια μερια ..αυτες εχουν και δηλητηριο!!!!
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Na arxisw na anisixw ?
Καλα ακομα δεν εχεις αρχισει?????Τι περιμενεις???Την ανατιναξη....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Υπαρχουν πολλες ... σαυρογατες!
Αυτες φοβαμαι και γω......ειδικα αν ειναι απο Λαμια μερια ..αυτες εχουν και δηλητηριο!!!!
Eσυ μη φοβασαι! Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει!!!
Τα αμορτισερ τελικα τα θελεις;
-
Σας ευχομαι καλο χειμωνα αν και οι δικες μου διακοπες δεν τελειωσαν, αυριο φευγω παλι για Κερκυρα.
Οσον αφορα τα πειρακια ειχα και εγω προβλημα στην Κερκυρα στο προηγουμενο ταξιδι μου αφου εβαλα απλη αμολυβδη απο no name πρατηριο, ολα επανηλθαν οταν μισο αδειασε το ρεζερβουαρ και γεμισα με v-power που χρησιμοποιω συνεχεια.
Εχω 90000κμ και στις δυστροπες ανηφορες της Κερκυρας (Κοντογυαλος)μυρισε ο συμπλεκτης, ευτυχως δεν πατηναρει, αλλα αν κρινω απο τη σκληρυνση του πενταλ του συμλεκτη παω μαλλον για αλλαγη. Πιστευω να βγαλει ακομη 30000κμ.
Τα λεμε σε μια εβδομαδα.
Κατι ακομη μετα την αλλαγη του ιμαντα εκκεντροφορου σφυριζει λες και εχει τουρμπινα!!! (Πολυ καλος ηχος, με φτιαχνει). Στο συνεργειο μου ρυθμισανε την τανιση του ιμαντα δυναμο & με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα συνεχιζει. Πιστευω οτι προερχεται απο το ρουλμαν του τεντωτηρα ιμαντα δυναμο που δεν αλλαχθηκε οπως αυτο του εκκεντροφορου. -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Σας ευχομαι καλο χειμωνα αν και οι δικες μου διακοπες δεν τελειωσαν, αυριο φευγω παλι για Κερκυρα.Τυχερέ ΝΙΠΑ! Γύρισα από Κέρκυρα το Σάββατο και πέρασα πολύ ωραία!
...Οσον αφορα τα πειρακια ειχα και εγω προβλημα στην Κερκυρα στο προηγουμενο ταξιδι μου αφου εβαλα απλη αμολυβδη απο no name πρατηριο, ολα επανηλθαν οταν μισο αδειασε το ρεζερβουαρ και γεμισα με v-power που χρησιμοποιω συνεχεια...
Το πρατήριο Shell στην έξοδο από Κέρκυρα για Παλαιοκαστρίτσα, δεξιά, είχε την καλύτερη τιμή που βρήκα, και V-Power χωρίς...πειράκια!
-
geia sas paidia eimai katoxos tou 307 me 16valvido 14ari moter...apo gkazi de to sizitame psiloapelpisia alla aksioprepestato...an kai olokainourgio(11000km)exei kseskistei sta provlimata...exo paratirisei kai o ego oti ta peirakia mpainoun sinexeia akoma kai stin 3h kai sth 4h...giati?kserei kaneis? A! iposimeiosi...ean agapate to amaksaki sas makria apo tin LION stin thessaloniki...eksaitias tis den exo pleon pleuriko aerosako...!
-
Φιλε tiras δεν ξερω που μενεις αλλα η LION με την NEWLAND στην πολιχνη ειναι η μερα με την νυχτα μαλλον.Αψογο service χωρις αλλα σχολια.
-
Φιλε tiras δεν ξερω που μενεις αλλα η LION με την NEWLAND στην πολιχνη ειναι η μερα με την νυχτα μαλλον.Αψογο service χωρις αλλα σχολια.
-
Ίσως είναι λίγο άτοπο αλλά θα τη κάνω την ερώτηση παρά το ότι βρισκομαι στο club του 307. Είμαι μεταξύ της Alfa 147 5θ 1.6 Distinctive, Golf 1.6 FSi kai 307 1.6. H alfa μου αρέσει σαν σχήμα, το Golf είναι καινούριο και έχει πολύ καλή αξία μεταπώλησης και το 307 είναι η επιλογή της λογικής μια και η γυναίκα μου δουλεύει στην Peugeot άρα τσάμπα service κλπ. Αυτό που με δυσαρεστεί στο 307 είναι ότι προσπαθούν να σου πουλήσουν το αμάξι όπως αυτοί θέλουν και δε σε αφήνουν να το διαμορφώσεις εσύ. Δίνω παράδειγμα. Θεωρώ σημαντική την ύπαρξη clima στο αυτοκίνητο και όχι απλού A/C. Στο 307 αυτό υπάρχει μόνο στην έκδοση ΧΤ Premium ενώ δεν διατίθεται σαν έξτρα σε καμία από τις άλλες εκδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με το δερμάτινο τιμόνι και με κάποια άλλα αξεσουαρ. Το κακό με το ΧΤ Premium είναι ότι έχει την επένδυση ξύλου στο ταμπλώ και στις πόρτες που κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη γυφτιά αφού είναι κακή απομίμηση ξύλου. Και μαντέψτε δε μπορώ να το πάρω με άλλη επένδυση.
Μου τη δίνει άσχημα αυτή η νοοτροπία που έχουν και άλλες αντιπροσωπίες δηλαδή πάρε ότι σου προσφέρουμε. Ρε γαμώτο εγώ πληρώνω άρα δε πρέπει και το αυτοκίνητο μου να το διαμορφώσω όπωε θέλω εγώ? Τέλοσ πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω τις απόψεις σας. Α και να μη ξεχάσω υπάρχει καμμιά βελτίωσει για τον κινητήρα του 307 (1.6 110 Hp) ο οποίος από ότι έχω ακούσει είναι δυναμομετρημένος στα 118? Θ αμπορούσε να πάει ασ πούμε στα 130-140 χωρίς λύσεις turbo βέβαια. -
Φίλε tiras καλωσόρισες! Βρίσκεις άδειο σχεδόν το 'μαγαζί' γιατί ο κόσμος λείπει σε διακοπές προφανώς. Κι εγώ δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Lion της Αθήνας, αλλά όπως σου λέει κι ο tsardaklis, υπάρχουν καλά και αξιόπιστα εξουσιοδοτημένα.
Αλήθεια τι προβλήματα έχεις; -
Ίσως είναι λίγο άτοπο αλλά θα τη κάνω την ερώτηση παρά το ότι βρισκομαι στο club του 307. Είμαι μεταξύ της Alfa 147 5θ 1.6 Distinctive, Golf 1.6 FSi kai 307 1.6. H alfa μου αρέσει σαν σχήμα, το Golf είναι καινούριο και έχει πολύ καλή αξία μεταπώλησης και το 307 είναι η επιλογή της λογικής μια και η γυναίκα μου δουλεύει στην Peugeot άρα τσάμπα service κλπ. Αυτό που με δυσαρεστεί στο 307 είναι ότι προσπαθούν να σου πουλήσουν το αμάξι όπως αυτοί θέλουν και δε σε αφήνουν να το διαμορφώσεις εσύ. Δίνω παράδειγμα. Θεωρώ σημαντική την ύπαρξη clima στο αυτοκίνητο και όχι απλού A/C. Στο 307 αυτό υπάρχει μόνο στην έκδοση ΧΤ Premium ενώ δεν διατίθεται σαν έξτρα σε καμία από τις άλλες εκδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με το δερμάτινο τιμόνι και με κάποια άλλα αξεσουαρ. Το κακό με το ΧΤ Premium είναι ότι έχει την επένδυση ξύλου στο ταμπλώ και στις πόρτες που κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη γυφτιά αφού είναι κακή απομίμηση ξύλου. Και μαντέψτε δε μπορώ να το πάρω με άλλη επένδυση.
Μου τη δίνει άσχημα αυτή η νοοτροπία που έχουν και άλλες αντιπροσωπίες δηλαδή πάρε ότι σου προσφέρουμε. Ρε γαμώτο εγώ πληρώνω άρα δε πρέπει και το αυτοκίνητο μου να το διαμορφώσω όπωε θέλω εγώ? Τέλοσ πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω τις απόψεις σας. Α και να μη ξεχάσω υπάρχει καμμιά βελτίωσει για τον κινητήρα του 307 (1.6 110 Hp) ο οποίος από ότι έχω ακούσει είναι δυναμομετρημένος στα 118? Θ αμπορούσε να πάει ασ πούμε στα 130-140 χωρίς λύσεις turbo βέβαια. -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Ίσως είναι λίγο άτοπο αλλά θα τη κάνω την ερώτηση παρά το ότι βρισκομαι στο club του 307. .Αγαπητε φιλε δεν ειναι ακριβως ατοπο αλλα απο την αλλη εμεις εχοντας κατα νου και τα αλλα αυτοκινητα που ανεφερες διαλεξαμε το 307.Οποτε τι περιμενεις να σου πουμε....
Οσο για το κλιμα που λες δεν νομιζω να ειναι και τοσο καθοριστικο γιατι μην ξεχνας οτι ειναι ενα αιρκοντισιον με καποια προσθετα ηλεκτρονικα που μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα δουλευουν στην εντελεια!!!
Στο δικο μου πχ ειμαι σιγουρος οτι αυτο που δειχνει σαν εξωτερικη θερμοκρασια ειναι κουκουρουκου και φαντασου τωρα να δουλευει το κλιμα βασει αυτου.Να εισαι σιγουρος οτι θα ειχες κανει σαουνα!!!
Παντως οτι και να επιλεξεις καλοριζικο. -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
·····
-
···
-
···
-
···
-
····
-
···
PEUGEOT FORUM