-
κυκλοφόρησε επιτέλους το manual της haynes για το 307. για περισσότερα, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.haynes.co.uk/
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
κυκλοφόρησε επιτέλους το manual της haynes για το 307. για περισσότερα, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.haynes.co.uk/Επίσης στο παρακάτω link υπάρχει το Haynes manual for sex in the car και δεν κάνω πλάκα
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Επίσης στο παρακάτω link υπάρχει το Haynes manual for sex in the car και δεν κάνω πλάκα
https://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/BookFeature_SexManualView?new=Y&storeId=10001&catalogId=10001Αυτο το manual το δινουν δωρο με καθε αγορα smart!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Τώρα εγώ τι να πω Τάσο, 20 χρόνια μετά...
Δηλαδη συμμετειχες και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο;;;
Πλααακα κανω....
Δυστυχώς, ήμουν στη βασική εκπαίδευση όταν έληξε ο πόλεμος....
Τώρα μ'αυτό που μου είπες βέβαια Ανδρέα, με αναγκάζεις να σκεφτώ αν πρέπει να προβώ σε αποκαλύψεις... υποψιάζεσαι ποιός μπορεί να ήταν παλιότερος από μένα;
-
Παιδιά καλημέρα.
Έκανα test drive 407 ST Executive 1,8. Ροπάτο χαμηλά αλλά ψόφιο ψηλά ιδίως με 5η. Ποιότητα κύλισης πολύ καλή. Οι αναρτήσεις συνδιάζουν πραγματικά άνεση και κρατήματα χωρίς να γέρνει ιδιαίτερα στις στροφές. Τιμόνι αρκετά καλό και με μικρό κύκλο στροφης.
Όμως τα σχεδόν 32000e για το δίλιτρο με επιπλέον εξοπλισμό μου φαίνονται αρκετά.
Το 307 το παίρνουν 11000e.
Iδιαίτερα έξυπνο το άνοιγμα του πορτ-παγκάζ, ο διακόπτης είναι το ψηφίο '0' στο λογότυπο '407'. Ούτε ο πωλητής δεν το ήξερε την πρώτη ημέρα που πήγα να το δω, εξου και το λάθος μου να σας πω ότι ανοίγει μόνο από το χειρηστήριο του κλειδιού της μίζας.
Αλήθεια Ηilux αντιπρωσοπεία της Peugeot έχεις και τα ξέρεις τόσο καλά? -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Όμως τα σχεδόν 32000e για το δίλιτρο με επιπλέον εξοπλισμό μου φαίνονται αρκετά.πόσο 'επιπλέον' είναι αυτός ο εξοπλισμός; θυμάμαι ότι το δίλιτρο κάνει γύρω στα 27000, και έχει σχεδόν τα πάντα πάνω.
Το 307 το παίρνουν 11000e.
τι χρονολογίας, και με πόσα χιλιόμετρα;
πάντως, στα 1.8 υπάρχει και άλλη καινούργια πρόταση, από τον βορρά, δε ρίχνεις μια ματιά και κατά κει;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τώρα εγώ τι να πω Τάσο, 20 χρόνια μετά...
Δηλαδη συμμετειχες και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο;;;
Πλααακα κανω....
Δυστυχώς, ήμουν στη βασική εκπαίδευση όταν έληξε ο πόλεμος....
Τώρα μ'αυτό που μου είπες βέβαια Ανδρέα, με αναγκάζεις να σκεφτώ αν πρέπει να προβώ σε αποκαλύψεις... υποψιάζεσαι ποιός μπορεί να ήταν παλιότερος από μένα;
Σιγουρα ο πατερας μου... Πανε 30 χρονια!
Το σχολιο παντως για τον Μιχαλη εχει γινει, ποιος μας εμεινε Τακη;
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Αλήθεια Ηilux αντιπρωσοπεία της Peugeot έχεις και τα ξέρεις τόσο καλά?Αντιπροσωπεια δεν ξερω αν εχει ,αυτο που ξερω ειναι οτι εχει παραγγειλει το 407 και υποθετω οχι απο προσπεκτ!!!!
(αν και απο δαυτον ολα μπορεις να τα περιμενεις!!!! ) -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
... υποψιάζεσαι ποιός μπορεί να ήταν παλιότερος από μένα;
Εγω οπως ειπε και ο σαυρας ειμαι εκτος συζητησης.....
Αρα ποιος αληθεια???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
... υποψιάζεσαι ποιός μπορεί να ήταν παλιότερος από μένα;
Εγω οπως ειπε και ο σαυρας ειμαι εκτος συζητησης.....
Αρα ποιος αληθεια????Μη έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια, ήθελα να πειράξω το Μιχάλη!
Για σταθείτε... Λέτε να είμαι μεγαλύτερος;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ρε δεν αφηνεις τα σαπια λεω γω....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αλήθεια Ηilux αντιπρωσοπεία της Peugeot έχεις και τα ξέρεις τόσο καλά?
Αντιπροσωπεια δεν ξερω αν εχει ,αυτο που ξερω ειναι οτι εχει παραγγειλει το 407 και υποθετω οχι απο προσπεκτ!!!!
(αν και απο δαυτον ολα μπορεις να τα περιμενεις!!!! )Mερικες φορες, σε καποια πραγματα, υπαρχει τυφλη εμπιστοσυνη! Εγω συμφωνησα με τον πατερα μου με την συγκεκριμενη αγορα αμεσως μολις εμαθα οτι εχει 2 κλειδια με τηλεχειρισμο!!! Ετσι θα εχω και εγω κλειδι με τηλεχειρισμο!!!
Ρε δεν αφηνεις τα σαπια λεω γω....
Μη μασατε!!! Αφου καταφερνω και συνεννοουμαι μαζι σας δεν γερασατε! Μια χαρα ειστε....
Καλημερα παληκαρια!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μη μασατε!!! Αφου καταφερνω και συνεννοουμαι μαζι σας δεν γερασατε! Μια χαρα ειστε....Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο????
Μηπως πρεπει να αρχισεις να ανυσηχεις εσυ που μπορεις και συνεννοησαι μαζι μας!!! -
Φίλε tazz καλημέρα, όπως & σε όλες τις παλιοσειρές!!!
πόσο 'επιπλέον' είναι αυτός ο εξοπλισμός; θυμάμαι ότι το δίλιτρο κάνει γύρω στα 27000, και έχει σχεδόν τα πάντα πάνω.
Λοιπόν έχουμε: α) Προβολείς XENON 800, β) συναγερμός 300, γ) Ηi-Fi JBL 800, δ) δερμάτινα 1950 ε) ζάντες 17' 285. Σύνολο 30875e.
τι χρονολογίας, και με πόσα χιλιόμετρα;
XT 1,6 5θ 82000km 3 ετών (σε 2 μήνες)
πάντως, στα 1.8 υπάρχει και άλλη καινούργια πρόταση, από τον βορρά, δε ρίχνεις μια ματιά και κατά κει;
Αν εννοείς το Astra, καλό αλλά μου τη σπάει αφάνταστα που δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας νερού. Μήπως είμαι ιδιότροπος;
Καλό ΠΣΚ.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Αν εννοείς το Astra, καλό αλλά μου τη σπάει αφάνταστα που δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας νερού. Μήπως είμαι ιδιότροπος;
καθόλου ιδιότροπος, κι εμένα με ενοχλεί αυτό, και μάλλον είναι η τάση στα καινούργια μοντέλα. μάλιστα, σε όποιον πωλητή το λες, σου απαντάει: 'μα έχει προειδοποιητικό λαμπάκι!' όταν ανάψει το λαμπάκι, θα είναι αργά όμως...
πάντως, δεν εννοούσα το astra, το οποίο το βρίσκω αισθητικά φλύαρο - αν και είμαι σίγουρος ότι σε κάνα 2μηνο που θα πλημμυρίσουν κυριολεκτικά οι δρόμοι από δαύτα, θα το συνηθίσουμε. αναφερόμουν στο volvo S40. αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μηπως πρεπει να αρχισεις να ανυσηχεις εσυ που μπορεις και συνεννοησαι μαζι μας!!!Μπα... Καλα ειμαι! Εχω κοιταχτει σε γιατρο!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καθόλου ιδιότροπος, κι εμένα με ενοχλεί αυτό, και μάλλον είναι η τάση στα καινούργια μοντέλα. μάλιστα, σε όποιον πωλητή το λες, σου απαντάει: 'μα έχει προειδοποιητικό λαμπάκι!' όταν ανάψει το λαμπάκι, θα είναι αργά όμως...
πάντως, δεν εννοούσα το astra, το οποίο το βρίσκω αισθητικά φλύαρο - αν και είμαι σίγουρος ότι σε κάνα 2μηνο που θα πλημμυρίσουν κυριολεκτικά οι δρόμοι από δαύτα, θα το συνηθίσουμε. αναφερόμουν στο volvo S40. αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα...
Ναι, έχεις δίκιο. Φαίνεται αρκετά καλή πρόταση & όμορφο αυτοκίνητο. Θα πάω να το δώ.
-
Πάει χάλασε το forum μας , δεν βλέπω τίποτα το ενδιαφέρον να αναφέρουμε εδώ και 2-3 σελίδες....
SORRY GUYS.... -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Πάει χάλασε το forum μας , δεν βλέπω τίποτα το ενδιαφέρον να αναφέρουμε εδώ και 2-3 σελίδες....
SORRY GUYS....Μοιαζει με CLUB PEUGEOT 407 και οχι μ'αυτο που γραφει το πανω μερος της σελιδας
Με το 206 club τι γινετε τι θα περιλαμβανουν οι καινουργιες κατασκευες -
Αφού έχουμε απροβλημάτιστα αυτοκίνητα, και δεν κάναμε και καμμία βελτίωση την τελευταία εβδομάδα, συζητάμε και τίποτα διαφορετικό! Που είναι το πρόβλημα; Εδώ, στην άτυπη παρεούλα μας, δεν φοράμε παρωπίδες του τύπου: 'Εδώ είναι 206club και θέλω να βλέπω μόνο 206'...
PEUGEOT FORUM