-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αφού έχουμε απροβλημάτιστα αυτοκίνητα, και δεν κάναμε και καμμία βελτίωση την τελευταία εβδομάδα, συζητάμε και τίποτα διαφορετικό! Που είναι το πρόβλημα; Εδώ, στην άτυπη παρεούλα μας, δεν φοράμε παρωπίδες του τύπου: 'Εδώ είναι 206club και θέλω να βλέπω μόνο 206'...χμ.... αυτο που ειπες, τακη, με προβληματιζει λιγακι...
... τα χρησιμοποιειτε τα αυτοκινητα σας, ετσι ?? -
Εγώ Τριαντάφυλλε του 'πίνω το αίμα' καθημερινά, μόνος ή με τα 'οικογενειακά μου βάρη'!
Απροβλημάτιστα! (Εντάξει, θέλω πάλι αμορτισέρ...) -
Αφού παραπονιέστε ότι δεν αναφέρουμε προβλήματα, ορίστε κάτι περίεργο που μου συνέβη προχτές:
παρκάρω, σβήνω μηχανή, κλειδώνω, και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μένει αναμένη! όταν ξανάβαλα το κλειδί στη μίζα και ξαναέσβησα τη μηχανή, έσβησε και η οθόνη. δεν μου το έχει ξανακάνει, και μάλλον ήταν κάποιο μπέρδεμα των ηλεκτρονικών, αλλά επειδή θυμάμαι ότι κάποιος είχε παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητο έμεινε από μπαταρία πολύ νωρίς, αναρωτιέμαι μήπως του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο (έμεινε δηλ. η οθόνη αναμένη με το αυτοκίνητο σταματημένο) και δεν το είχε προσέξει.
α, και κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω: με τη δεύτερη ζυγοστάθμιση που έκανα, εξαφανίστηκε οριστικά το τρέμουλο στα 130 χαω, αν και μάλλον το πρόβλημα δεν το έλυσε η ζυγοστάθμιση, αλλά το ότι έφερα τα μπροστινά ελαστικά πίσω (conti premium contact 15άρια).
το τρίξιμο στο τιμόνι τις ζεστές μέρες παραμένει πάντως, προφανώς λόγω διαστολής των πλαστικών. αρκετά εκνευριστικό, αλλά υποθέτω πως δεν είναι κάτι σοβαρό και λέω αυτό το μήνα να μην πάω στο συνεργείο, έτσι για αλλαγή.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...παρκάρω, σβήνω μηχανή, κλειδώνω, και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μένει αναμένη...Τάσο μια 'σύνδεση' στο διαγνωστικό της Peugeot ίσως βοηθήσει...
...εξαφανίστηκε οριστικά το τρέμουλο στα 130 χαω, αν και μάλλον το πρόβλημα δεν το έλυσε η ζυγοστάθμιση, αλλά το ότι έφερα τα μπροστινά ελαστικά πίσω...
Σωστός!
...το τρίξιμο στο τιμόνι τις ζεστές μέρες παραμένει πάντως, προφανώς λόγω διαστολής των πλαστικών. αρκετά εκνευριστικό, αλλά υποθέτω πως δεν είναι κάτι σοβαρό και λέω αυτό το μήνα να μην πάω στο συνεργείο, έτσι για αλλαγή...
Και πάλι σωστός...
Εγώ λέω να πάω προς το τέλος της εβδομάδας για λάδια.
Έχω καιρό να πάω και φοβάμαι ότι μπορεί να ανησυχήσουν... -
Ρε Φριξο μας γκαντεμιασες!!!
Το προβλημα με με το αναμα της οθονης μου το εχει κανει και μενα μια φορα αλλα απο τοτε τιποτα...
Μου παρουσιασε ομως το εξης.Τωρα με την ζεστη η οθονη ειναι σαν ξεπλυμενη και δυσκολα βλεπεις τις ενδειξεις.Οταν πεσει η θερμοκρασια ολα ΟΚ.
Τι λετε επ αυτου???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Τωρα με την ζεστη η οθονη ειναι σαν ξεπλυμενη και δυσκολα βλεπεις τις ενδειξεις.Οταν πεσει η θερμοκρασια ολα ΟΚ.
Τι λετε επ αυτου????Μιχάλη μήπως δεν φταίει η ζέστη αλλά η αντηλιά;
Με δυνατό ήλιο και την κατάλληλη γωνία (για την ηλιακή ακτινοβολία) και γω δεν την ξεχωρίζω και πολύ καλά την οθόνη!
Ίσως φταίει βέβαια και η πρεσβυωπία μου... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Τωρα με την ζεστη η οθονη ειναι σαν ξεπλυμενη και δυσκολα βλεπεις τις ενδειξεις.Οταν πεσει η θερμοκρασια ολα ΟΚ.
Τι λετε επ αυτου????Μιχάλη μήπως δεν φταίει η ζέστη αλλά η αντηλιά;
Με δυνατό ήλιο και την κατάλληλη γωνία (για την ηλιακή ακτινοβολία) και γω δεν την ξεχωρίζω και πολύ καλά την οθόνη!
Ίσως φταίει βέβαια και η πρεσβυωπία μου...αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να διακρίνω όταν έχει ήλιο, είναι η ένδειξη του κεντρικού κλειδώματος, δίπλα στα αλάρμ. σε χειρότερο σημείο δεν μπορούσαν να το βάλουν.
αυτό που λέει ο μιχάλης νομίζω ότι το έχω παρατηρήσει κι εγώ, μόνο που δεν έκανε ζέστη ούτε ήταν πρωί όταν συνέβη. η οθόνη είχε πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα από το συνηθισμένο (ειδικά στις γωνίες), αλλά μετά από κανένα τέταρτο επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα. αυτό συνέβη 2-3 φορές, αλλά ούτε που ασχολήθηκα, και έκτοτε δεν με έχει ξανααπασχολήσει. μήπως τελικά αυτή είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγώ Τριαντάφυλλε του 'πίνω το αίμα' καθημερινά, μόνος ή με τα 'οικογενειακά μου βάρη'!
Απροβλημάτιστα! (Εντάξει, θέλω πάλι αμορτισέρ...)ετσι, ετσι!
Διοτι αγαπητοι μου, ετσι και δεν του πιουμε το αιμα, τοτε τι κανουμε ??
(Χμ.... πρεπει να δω στο βιβλιαρακι ποτε αλλαξα λαδια και λαστιχα, μηπως πρεπει να τα 'γυρισω' κι εγω!)
Α! και κατι που μου συνεβη τωρα τελευταια...
Εχω αρχισει και γλυκοκοιταω το ibiza fr .... ειμαι σοβαρα αρρωστος???Παιδια, οσο για τα προβληματα και τους τριγμους που αναφεροντε! Σαν κατοχος alfa 75, μπορω να πω οτι αυτα ειναι πταισματα και μην ασχολειστε!!
(μπορει να το επιβεβαιωσει και ο μιχαλης!)
Το λαθος των γαλλικων ειναι οτι στην αρχη ειναι αθορυβα και σιγα σιγα στα βγαζουν, με αποτελεσμα να εχεις συνηθισει αλλιως!
Οι ιταλοι, απο την αλλη, το εχουν πιασει το νοημα και κουδουνανε απο την πρωτη στιγμη, οποτε εισαι ο.κ.!Α! και κατι επικαιρο!!
Πηγα και εβαλα αντιλιακες μεμβρανες!
Καλη φαση!
Αν καλοκαιριασει και λιγο περισσοτερο θα σας πω περισσοτερα
χρωμα: αχρωμο (την πιο ανοιχτη που δινει η llumar) -
Oχι φιλοι μου.Το εκανε και στο γκαραζ που πηγα και το εβαλα να ψωνισω.Οταν επεσε η θερμοκρασια ολα οκ
Ρε Τακη αυτο με την πρεσβειωπια τι τοθελες ???
Να δινουμε λαβη σε μερικους απο δω μεσα να χυνουν το φαρμακι τους??? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Α! και κατι που μου συνεβη τωρα τελευταια...
Εχω αρχισει και γλυκοκοιταω το ibiza fr .... ειμαι σοβαρα αρρωστος???μπα, καθόλου άρρωστος δεν είσαι, τριαντάφυλλε, πρέπει να είναι το πιο value for money αυτοκίνητο μέχρι τα 20k ευρώ. Ως value μετράω μόνο την ιπποδύναμη (υπαρκτή και potential, λόγω 1,8Τ του vag) και όχι τα smiles ανά στροφιλίκι, που αποτελούν ως γνωστόν υποκειμενικό και ως εκ τούτου μη μετρήσιμο μέγεθος.
μη σας πω εγώ τι γλυκοκοιτάζω τώρα τελευταία και αρχίσουν να φεύγουν τα ζαρζαβατικά προς τη μεριά μου
-
Εγω παντως δεν θα ελεγα οχι σε ενα C2 με 1,6 και κανονικο σαζμαν.Αλλα πρωτα θα περιμενω το 10..... τοσο
Ηθελα να ηξερα μετα απο λιγο πως και ποσο θα πουληθει το seat??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω παντως δεν θα ελεγα οχι σε ενα C2 με 1,6 και κανονικο σαζμαν.Αλλα πρωτα θα περιμενω το 10..... τοσο
Ηθελα να ηξερα μετα απο λιγο πως και ποσο θα πουληθει το seat???χμ... μιχαλη, μαλλον θα αναφερεσαι στην αξια μεταπωλησης του μοντελου και δεν εχεις αδικο, μεχρι ενα σημειο.. Αλλα αν φτασεις μεχρι εκει τοτε ηδη το εχεις ψαξει παρα πολυ, που σημαινει πως δεν επιλεγεις παντα με την 'καρδια' αλλα μπαινει και η λογικη στη μεση...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μπα, καθόλου άρρωστος δεν είσαι, τριαντάφυλλε, πρέπει να είναι το πιο value for money αυτοκίνητο μέχρι τα 20k ευρώ. Ως value μετράω μόνο την ιπποδύναμη (υπαρκτή και potential, λόγω 1,8Τ του vag) και όχι τα smiles ανά στροφιλίκι, που αποτελούν ως γνωστόν υποκειμενικό και ως εκ τούτου μη μετρήσιμο μέγεθος.
μη σας πω εγώ τι γλυκοκοιτάζω τώρα τελευταία και αρχίσουν να φεύγουν τα ζαρζαβατικά προς τη μεριά μου
συμφωνω... Αυτος ο κινητηρας ειναι πραγματικα πολυ καλος (στην αγρια εκδοση του με το 6-αρι κιβωτιο που ειχα οδηγησει)...
Για πες, ομως, τι γλυκοτοιταζεις!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
.. Åäþ, óôçí Üôõðç ðáñåïýëá ìáò, äåí öïñÜìå ðáñùðßäåò ôïõ ôýðïõ: 'Åäþ åßíáé 206club êáé èÝëù íá âëÝðù ìüíï 206'...Óõãíþììç áëëÜ ôï ôåëåõôáßï ðïõ êïëëÜåé
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Oχι φιλοι μου.Το εκανε και στο γκαραζ που πηγα και το εβαλα να ψωνισω.Οταν επεσε η θερμοκρασια ολα οκ
Ρε Τακη αυτο με την πρεσβειωπια τι τοθελες ???
Να δινουμε λαβη σε μερικους απο δω μεσα να χυνουν το φαρμακι τους???Οχι απλα λαβη δινεις.... Πετας και ανεμοσκαλα! Εμεις εδω στη Λαμια (Λαρισα ειμαι βεβαια αυτη τη στιγμη...) δε4ν μπορουμε να συγκρατηθουμε, οταν μας προκαλουν! Ειμαστε πολυ αυθορμητοι γενικως αλλα αυτη τη φορα θα σας δειξω την εγκρατεια μου και δεν θα πω τιποτα!!!
-
Σε αυτες τις τελευταιες σελιδες.....καποιος φλερταρει με το 407 καποιος αλλος θεωρει καλυτερο το astra καποιος αλλος εννοει το S40 Καποιο 307 πουληθηκε για ενα Z4 του αλλου του αρεσει το C2 με 1,6 κινητηρα
Ρε παιδια υπαρχει κανεις που να ενδιαφερετε ακομα για το 307του
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...Πηγα και εβαλα αντιλιακες μεμβρανες!
Καλη φαση!
Αν καλοκαιριασει και λιγο περισσοτερο θα σας πω περισσοτερα
χρωμα: αχρωμο (την πιο ανοιχτη που δινει η llumar)Πολύ καλές πράγματι, Τριαντάφυλλε! Τις 'φοράω' κι εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλήθεια, έβαλες και στο παρμπρίζ;
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
.. Εδώ, στην άτυπη παρεούλα μας, δεν φοράμε παρωπίδες του τύπου: 'Εδώ είναι 206club και θέλω να βλέπω μόνο 206'...
Συγνώμμη αλλά το τελευταίο που κολλάει
Αφού 'strivouar avec le 206' φίλε gskarmou, σίγουρα στο 206club θα έχεις πάρει μυρωδιά τη συζήτηση που γινόταν πριν από λίγο καιρό σχετικά με την επέκταση και σε άλλα μοντέλα της Peugeot. Απλά αναφέρθηκα σε ένα σχόλιο που είχε γίνει στη συγκεκριμένη συζήτηση σαν παράδειγμα του απόλυτου και της 'καθαρότητας', προς αποφυγή.
Σε αυτες τις τελευταιες σελιδες.....καποιος φλερταρει με το 407 καποιος αλλος θεωρει καλυτερο το astra καποιος αλλος εννοει το S40 Καποιο 307 πουληθηκε για ενα Z4 του αλλου του αρεσει το C2 με 1,6 κινητηρα
Ρε παιδια υπαρχει κανεις που να ενδιαφερετε ακομα για το 307του
Ενδιαφερόμαστε, και πολύ μάλιστα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει, πιστεύω, να κάνουμε όνειρα, μικρά ή μεγάλα, χωρίς παρωπίδες και χωρίς δογματισμούς!
(Καθόλου δεν θα με χάλαγε μια 'βροντερή φτερούγα' για παράδειγμα, ή έστω ένα RC! ) -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
...αυτη τη φορα θα σας δειξω την εγκρατεια μου και δεν θα πω τιποτα!!!Γειά σου ρε Ανδρέα, μεγάλη ψυχή!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
(Καθόλου δεν θα με χάλαγε μια 'βροντερή φτερούγα' για παράδειγμα, ή έστω ένα RC! )
το 'έστω' μού άρεσε
PEUGEOT FORUM