-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Hello!
Ιδέα μου είναι ότι το πορτ-μπαγκάζ θέλει λίγη δύναμη για να κλείσει?
Όντως θέλει λίιγο παραπάνω δύναμη για να κλείσει. Μου είχε φανεί περίεργο και εμένα γιατι σε ένα παλιο ibiza που οδηγούσα, το πορτ-μπαγκάζ έκλεινε πολύ χαλαρά. Φυσιολογικό είναι μην ανησυχείς.
P.s. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους
Ok
Thanks -
Καλορίζικα και καλοτάξιδα τα 'παπουτσάκια' σου Φρίξο.
Πρέπει να αλλάξω και εγώ κάποια στιγμη λάστιχα , και τα σκέφτομαι τα F1 -
Καλορίζικα και καλοτάξιδα τα 'παπουτσάκια' σου Φρίξο.
Πρέπει να αλλάξω και εγώ κάποια στιγμη λάστιχα , και τα σκέφτομαι τα F1Θα σου πω εντυπώσεις λίαν συντόμως......
Σχετικά με το θέμα του ζουάν, με την λύση που λέγαμε την ψιλοπάτησα (όχι ότι φταις εσύ)!!!! -
Ξανάρχισε να κάνει πάλι τα δικά του το ζουαν Φρίξο. Το πήγες στον εξατμισά? Τι σου είπε? Εμένα εδώ και ενάμιση μήνα δεν έχει κάνει το παραμικρό. Και μάλιστα το ζορίζω και επιτηδες να δω αν θα κάνει κανα σκουίκ αλλα τίποτα.
-
Έχει χρειαστεί κανείς σας να αλλάξει μπαταρία σε 307?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ιδέα μου είναι ότι το πορτ-μπαγκάζ θέλει λίγη δύναμη για να κλείσει?Ρυθμίζεται.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Έχει χρειαστεί κανείς σας να αλλάξει μπαταρία σε 307?Όχι, αλλά καλό είναι να γίνει σε εξουσιοδοτημένο Peugeot, με την κάρτα του κωδικού στην τσέπη!
Όταν 'νεκρώνει' ένα πτωχό (από πολλά ηλεκτρονικά) Kia Sephia II από αλλαγή μπαταρίας σε ηλεκτρολογείο, φαντάσου τι θα γίνει με το multiplex του 307...
-
Ξανάρχισε να κάνει πάλι τα δικά του το ζουαν Φρίξο. Το πήγες στον εξατμισά? Τι σου είπε? Εμένα εδώ και ενάμιση μήνα δεν έχει κάνει το παραμικρό. Και μάλιστα το ζορίζω και επιτηδες να δω αν θα κάνει κανα σκουίκ αλλα τίποτα.
Δεν το πήγα ακόμη γιατί έμπλεξα και σήμερα που είχα ώρα είχα κανονίσει να βάλω τις ζάντες και τα λάστιχα ( πολύ καλό το F1, αν και έχω κάνει μόνο 30 χλμ μόνο και μέσα στην Αθήνα!!!)
Θα πάω την Πέμπτη ή Παρασκευή και θα δούμε, η πλάκα είναι ότι ακούω τώρα κάτι το διαφορετικό και όχι το γνωστό ποντίκι, θα δούμε.......... -
Το 307 έρχεται αύριο ή μεθαύριο!!!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Το 307 έρχεται αύριο ή μεθαύριο!!!Άντε! Με το καλό!
-
Εμενα με αφησε απο μπαταρια πανω στον 1 χρονο! Φυσικα πηγα μετα και την αλλαξα αλλα με παραξενεψε το γεγονος της προωρης αντικαταστασης.Τα ηλεκτρονικα δουλεψανε ολα μια χαρα μετα.Παρεπιπτοντως τα primacy που εβαλα ειναι πολυ καλα.Σταθερα δε μασανε τιποτα.
-
ακούω απόψεις και παρακαλώ λίγο γρήγορα.........
http://www.motordrome.gr/pub/gr/pr_peugeot.html
[/img][/url]
-
Μαρέσουν πολύ οι μάσκες τα φώτα. Και η αεροτομή καλή και διακριτική
-
H αεροτομη καλη ειναι αλλα για να την βαλεις πρεπει να τρυπησεις το αμαξωμα????
-
Εμείς πάντως το παραγγείλαμε με αεροτομή,
γιατί σε απασχολεί τόσο αυτό το θέμα; Ετσι κι αλλιώς θέλει μια διαδικασία για να μπει η αεροτομή στο κάθε αυτοκίνητο. Ασε την peugeot να κάνει τα δικά της... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
H αεροτομη καλη ειναι αλλα για να την βαλεις πρεπει να τρυπησεις το αμαξωμα????Καλημερα! Οχι...Δεν χρειαζεται τρυπημα.... Γινεται με κολλα η δουλεια!
-
Φιλε alexx με απασχολει το θεμα γιατι εισαι, οπως εχω καταλαβει, αρκετα νεος στην ηλικια για να εχεις τραυματικες εμπειριες απο σκουρια οπως ειχα εγω
Θα μου πεις βεβαια'ξυπνα γερο οι εποχες αλλαξαν' και ισως να εχεις δικιο αλλα ξερεις....δεν θελω να διαπιστωσω στο δικο μου 307 οτι ΙΣΩΣ και δεν εχουν αλλαξει!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δεν χρειαζεται τρυπημα.... Γινεται με κολλα η δουλεια!οκ...Ετοιμασε κολλα και αεροτομη...Χρωμα και ημερομηνια τοποθετησης γνωριζεις!!
-
Tήν αεροτομή την έχω βάλει από την αρχή που πήρα το τουτου στην peugeot (και καλά original) και από ότι μου είχαν πει την είχαν βιδώσει σε 2 σημεία (έχει υποδοχές)
Τώρα οι μάσκες στα φώτα, είναι εκτός peugeot και κοστολογούνται 50€ + βάψιμο (μπαίνουν κολλητές).
Μάλλον θα τις βάλω -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Τώρα οι μάσκες στα φώτα, είναι εκτός peugeot και κοστολογούνται 50€ + βάψιμο (μπαίνουν κολλητές).λοιπόν, περί ορέξεως και αισθητικής, κολοκυθόπιττα, όπως λένε, όμως επίτρεψέ μου να σε ρωτήσω:
τι ακριβώς σε χαλάει στα φώτα του 307 και θες να τα αλλάξεις; είναι όμορφα αισθητικά (οκ, υποκειμενικό), δυνατά (αντικειμενικό), και οποιαδήποτε παρέμβαση τέτοιου είδους θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα και στους δύο τομείς. μερικές φορές αυτή η μανία με το tuning μάς οδηγεί να υιοθετούμε λύσεις που δεν προσφέρουν και πολλά, πέρα από τη διαφοροποίηση, που από μόνη της δεν θα έπρεπε να είναι κίνητρο μετατροπών, αν δεν συνοδεύεται και από πρακτικότητα ή κάτι άλλο.
κάτι μου λέει ότι αν το αυτοκίνητο ερχόταν από το εργοστάσιο με τα 'φρυδάκια' αυτά, τώρα θα αναρωτιόσουν πώς βγαίνουν και πόσο θα σε χρέωνε για αυτή τη δουλειά ο κάθε master-of-disaster-tuning φαναρτζής.
PEUGEOT FORUM