-
Καλησπέρα σε όλους, αδέρφια Peugeot και ξαδέρφια Citroen!
Κάποτε έλεγα ότι αν έπαιρνα ποτέ σεντάν, και δεν είχα 'υπόβαθρο' για μια καλή φτερούγα, θα έπαιρνα 156 λόγω εμφάνισης που 'μιλάει'. Τώρα θα προτιμούσα το 407, όχι επειδή έχω παντρευτεί την Peugeot αλλά επειδή έχει αυτό το 'κάτι' εμφανισιακά...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Σε κανα 2 εβδομαδες θα σου πω εντυπωσεις οταν ερθει το δικο μας.
εκτός αν σε προλάβω εγώ, γιατί πολύ το ζαχαρώνει ο πατέρας μου τώρα τελευταία, και τον βλέπω να αποχαιρετάει το vectra
αλήθεια, το δίλιτρο θα πηγαίνει καθόλου;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
αλήθεια, το δίλιτρο θα πηγαίνει καθόλου;Α, δεν ξέρω, ελπίζω να πάμε για το 2.2... 160 άλογα και 6τάχυτο κιβώτιο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α, δεν ξέρω, ελπίζω να πάμε για το 2.2... 160 άλογα και 6τάχυτο κιβώτιο!
μη μου βάζεις ιδέες τώρα...
κάτσε να τον πάρω αύριο τηλέφωνο πρωί πρωί, να του αρχίσω το ψηστήρι...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σε κανα 2 εβδομαδες θα σου πω εντυπωσεις οταν ερθει το δικο μας.
εκτός αν σε προλάβω εγώ, γιατί πολύ το ζαχαρώνει ο πατέρας μου τώρα τελευταία, και τον βλέπω να αποχαιρετάει το vectra
To δικο μας εχει παραγγελθει ηδη ομως (2,2l)!
Θα περπαταει και το διλιτρο... δεν μπορει...!
-
ελπίζω να πάμε για το 2.2... 160 άλογα και 6τάχυτο κιβώτιο!Eχεις παθει πλακα ετσι????......Δεν πειραζει ομολογησε το........Εμεις εδω ειμαστε μεγαλοψυχοι......
Και να ξερεις οτι παντα η μαμα δεχεται με κατανοηση τις θυγατερες της...
(Για να μην ξεχνιομαστε..PEUGEOT=ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ------citroen=θυγατρικη εταιρεια.... ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(Για να μην ξεχνιομαστε..PEUGEOT=ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ------citroen=θυγατρικη εταιρεια.... )Ο ... μπαμπας που ειναι ρε παιδια ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(Για να μην ξεχνιομαστε..PEUGEOT=ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ------citroen=θυγατρικη εταιρεια.... )Ο ... μπαμπας που ειναι ρε παιδια ??
Αγνωστος... Εγινε με εξωσωματικη η δουλεια!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Eχεις παθει πλακα ετσι????......Δεν πειραζει ομολογησε το........Εμεις εδω ειμαστε μεγαλοψυχοι......
(Για να μην ξεχνιομαστε..PEUGEOT=ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ------citroen=θυγατρικη εταιρεια.... )Δεν έχεις άδικο σε αυτό, (γι'αυτό και δεν το έθιξα προηγουμένως ) αλλά θυμίσου... Ποια μάρκα βγάζει καλύτερα αυτοκίνητα, η VW ή η Audi? η Fiat ή η Ferrari?
Θα περιμένω μέχρι να βάλουν τον κινητήρα και το κιβώτιο στο επόμενο C5 τότε. Να είναι και δοκιμασμένος, να έχετε φάει οι πεζάκηδες όλες τις βλάβες και εγώ να είμαι κύριος!
-
Ασ πω κι εγω κατι ασχετο με τα προηγουμενα
Για τις αλλες εκδοσεις δεν ξερω αυτα αφορουν το 307 χτ premium
Πως σας φαινετε το οτι για να σηκωσουμε τους υαλοκαθαριστηρες προκειμενου να καθαρισουμε το μπαρμπριζ πρεπει να βαλουμε μπρος και να σβησουμε το αυτοκινητο και αν κατα το σβησιμο ξεχαστεις καπου για κανα λεπτο αντε ξανα κι απ' την αρχη
Ε δε νομιζω πως αυτο ειναι και το ποιο εξυπνο που μπορουσε να σκεφτει η peugeot γι αυτο το θεμα
Αλλο θεμα. Οταν πας να κλειδωσεις αν καποια πορτα ειναι ανοιχτη η δεν εχει κλεισει καλα το κλειδωμα δεν γινετε και το αυτοκινητο σε ειδοποιει με ενα αρκετα δυνατο ηχο,ως εδω καλα......τι νοημα ομως εχει παραληλα με τα παραπανω να πεφτουν οι ασφαλειες και να ξανασηκωνονται και μαζι να αναβουν και τα αλαρμ οπως ακριβως οταν κλειδωνει κανονικα
Αν εισαι σε μερος με πολυ θορυβο και δεν ακουσεις την ειδοποιηση για ανοιχτη πορτα βλεποντας τα αλαρμ να αναβουν νομιζεις οτι κλειδωσε κι ετσι φευγεις και το παρατας ξεκλειδωτο
Αλλο θεμα. Ενω υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβαινουν ολα τα ανοιχτα παραθυρα κατα το κλειδωμα με το τηλεχειριστιριο(κλειδι) αυτο γινετε μονο αν κρατησεις το κουμπι για λιγο πατημενο
Αν καποιος απο τους επιβατες αφησει το παραθυρο του ανοιχτο και εσυ δεν το προσεξεις κλειδωνεις με τον απλο τροπο και φευγεις αφηνοντας το παραθυρο ανοιχτο
Η απαντηση γι αυτο ειναι οτι για λογους εξαερισμου κτλ μπορει να θελεις να αφησεις καποια παραθυρα λιγο ανοιχτα και γιαυτο δεν κλεινουν αμεσα με το κλειδωμα.......δεν νομιζω πως θα ειχε μεγαλο κοστος πχ ενα μικρο διακοπτακι με το οποιο θα οριζες αν θες να κλεινουν τα παραθυρα αμεσα με το κλειδωμα η με παρατεταμενο πατημα στο κουμπι επισης με σχεδον χωρις κοστος θα μπορουσαν να ειχαν βρεθει κι αλλες λυσειςΔεν κατηγορω τη peugeot αυτα συμβαινουν με ολες τις εταιριες
επενδυουν πολυ μεγαλα ποσα για ερευνες για αναπτηξη καινουργιων συστηματων κτλ κι ενω σε γενικες γραμες φτανουν σε καποιο πολυ καλο
επιπεδο κατι τετοιες λεπτομερειες σου δινουν την εντυπωση πως εχουν κανει μιση δουλεια -
- Ποια μάρκα βγάζει καλύτερα αυτοκίνητα, η VW ή η Audi? η Fiat ή η Ferrari?
2)Θα περιμένω μέχρι να βάλουν τον κινητήρα και το κιβώτιο στο επόμενο C5 τότε. Να είναι και δοκιμασμένος, να έχετε φάει οι πεζάκηδες όλες τις βλάβες και εγώ να είμαι κύριος!
- H PEUGEOT !!! χαχαχαχαχαχαχα θα παθω τιποτα απο τα γελια
2)Καλα, οτι εισαι παλιοχαρακτηρας και εκδικητικος το ειχαμε υποπτευθει...ειναι αναγκη να το επιβεβαιωσεις??? ..... (εδω το επαθα κιολας!!!)
-
Εγώ παλιοχαρακτήρας? Γιατί ? επειδή κάνω σωστές επιλογές? ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Μην πάθεις τίποτα, με ποιον θα κάνω πλάκα μετά? (ωχ η κοιλιά μου... )
-
Εγώ παλιοχαρακτήρας? Γιατί ? επειδή κάνω σωστές επιλογές? ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Μην πάθεις τίποτα, με ποιον θα κάνω πλάκα μετά? (ωχ η κοιλιά μου... )
Απλα επιβλεπω... Αφηνω τον Μιχαλη προς το παρον να τα βγαλει περα. Μετα θα πηδησω μεσα και εγω!
Το ειδα και εγω το 407. Blue de chine, με γκρι, βελουδινα καθισματα... Καθολου κολακευτικα χρωματα πιστευω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! Ολα τα αλλα καλα.... Θα περιμενουμε ομως να δουμε τι θα βγει!
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Πως σας φαινετε το οτι για να σηκωσουμε τους υαλοκαθαριστηρες προκειμενου να καθαρισουμε το μπαρμπριζ πρεπει να βαλουμε μπρος και να σβησουμε το αυτοκινητο και αν κατα το σβησιμο ξεχαστεις καπου για κανα λεπτο αντε ξανα κι απ' την αρχη
Ε δε νομιζω πως αυτο ειναι και το ποιο εξυπνο που μπορουσε να σκεφτει η peugeot γι αυτο το θεμαΔεν σου λεμε τη λυση γιατι αμεσως θελησες να κατηγορησεις την αμαξαρα μας. Να ψαξεις να τη βρεις αφου ανοιγοκλεισεισ μια φορα το διακοπτη!!!
-
Ε δε νομιζω πως αυτο ειναι και το ποιο εξυπνο που μπορουσε να σκεφτει η peugeot γι αυτο το θεμαΔεν σου λεμε τη λυση γιατι αμεσως θελησες να κατηγορησεις την αμαξαρα μας. Να ψαξεις να τη βρεις αφου ανοιγοκλεισεισ μια φορα το διακοπτη!!!
Οκ την βρηκα την λυση παροτι δεν μου την ειπατε
Αυτο με τους υαλοκαθαρηστηρες το παιρνω πισω αλλα τα αλλα παραμενουν
Τωρα ποιος φταιει εγω που δεν το καταλαβα η ο οδηγος χρησης που ειναι γεματος ασαφειες
Πιστευω να μην μου ζητησετε αποζημιωση που 'κατηγορησα' την αμαξαρα μας -
Εχθές πήγα και είδα ξανά το 407, αρχίζει και μου αρέσει πολύ.Το σημαντικό είναι πως αρέσει και στη γυναίκα μου.
Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, πλεονέκτημα επίσης είναι οτί ενώ ρύθμισα το κάθισμα του οδηγού στη θέση που με βολεύει, κάθοντας πίσω είχα ένα αέρα στα γόνατα 3 εκατοστών, πράγμα που δεν συμβαίνει στο 307.
Μειονέκτημα, το πορτ παγκαζ ανοίγει από το χειριστήριο του κλειδιού, φαντάσου να θέλεις να ανοίξες το πορτ παγκάζ ενώ το κλειδί είναι στη μίζα.
Την Τρίτη πάω για test drive.
Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.
Καλό ΣΚ. -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Εχθές πήγα και είδα ξανά το 407, αρχίζει και μου αρέσει πολύ.Το σημαντικό είναι πως αρέσει και στη γυναίκα μου.
Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, πλεονέκτημα επίσης είναι οτί ενώ ρύθμισα το κάθισμα του οδηγού στη θέση που με βολεύει, κάθοντας πίσω είχα ένα αέρα στα γόνατα 3 εκατοστών, πράγμα που δεν συμβαίνει στο 307.
Μειονέκτημα, το πορτ παγκαζ ανοίγει από το χειριστήριο του κλειδιού, φαντάσου να θέλεις να ανοίξες το πορτ παγκάζ ενώ το κλειδί είναι στη μίζα.
Καλό ΣΚ.Δηλαδη δεν ειδες το κουμπακι στο πορτ παγκαζ;
-
Καλό ΣΚ.Δηλαδη δεν ειδες το κουμπακι στο πορτ παγκαζ;
Μα λέω κι εγώ, δεν μπορεί να έκαναν τέτοια γκάφα... Εντάξει άλλοι... Το PSA ποτέ!
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Μειονέκτημα, το πορτ παγκαζ ανοίγει από το χειριστήριο του κλειδιού, φαντάσου να θέλεις να ανοίξες το πορτ παγκάζ ενώ το κλειδί είναι στη μίζα.Φαντάζομαι πως δεν θα σου το επιτρέπει...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Φαντάζομαι πως δεν θα σου το επιτρέπει...
προς Θεου βρε παιδια.... Το κουμπακι στο χειριστηριο ειναι για να ξεκλειδωνει μονο το πορτ παγκεζ κ να μενουν οι πορτες κλειδωμενες. Το πρωτο η το τελευταιο αυτοκινητο που ξεκλειδωνει το πορτ παγκαζ και απο το χειριστηριο;
PEUGEOT FORUM