-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για πες, ομως, τι γλυκοτοιταζεις!
δεν κοιτάζω ένα, αλλά δύο, αλλά όλο κάπου κολλάω. στο ένα δεν με πείθει ο κινητήρας, στο άλλο δεν με πείθουν οι αναρτήσεις, φαύλος κύκλος. άσε που είναι και τα δύο μία (μη σου πω δύο) κατηγορία κάτω από το 307, και πολύ φοβάμαι ότι για να πας εκδρομή, θα χρειάζεσαι να τραβάς μπαγκαζιέρα από πίσω
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
του αλλου του αρεσει το C2 με 1,6 κινητηραO αλλος ομως θα εχει και το 307
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
δεν θα πω τιποτα!!!Ωχ θα σκασει τωρα το παλικαρι!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πολύ καλές πράγματι, Τριαντάφυλλε! Τις 'φοράω' κι εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλήθεια, έβαλες και στο παρμπρίζ;
Οχι, δεν εβαλα στο παρ-μπριζ, διοτι ειναι αθερμικο!
Ερωτηση... Στην τοποθετηση ηταν αψογοι ή εχεις σε μερικα σημεια 'μπιμπικια' ?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οχι, δεν εβαλα στο παρ-μπριζ, διοτι ειναι αθερμικο!
Ερωτηση... Στην τοποθετηση ηταν αψογοι ή εχεις σε μερικα σημεια 'μπιμπικια' ??-
Αθερμικό είναι και το δικό μου αλλά τις ηλιόλουστες μέρες μετατρέπεται σε ... 'θερμικό'!
-
Έχω ένα μπιμπίκι και μοναδικό (...νομίζω)
Μια και είναι φρέσκιες οι μεμβράνες σου, πάρε μια τηλεκάρτα και 'σπρώξε' το 'μπιμπίκι' προς την άκρη. Συνήθως πετυχαίνει...΄
Η τοποθέτηση έγινε στο κεντρικό μαγαζί της Llumar, στο Αιγάλεω, Κηφισού 72.
-
-
Καλησπερα σας! Τι κανουν κατι γεροντακια εδω μεσω;;;
Φιλε abc123d δεν ειναι κακο να εχεις αναζητησεις τετοιου ειδους! Ανθρωποι ειμαστε και ψαχνουμεκατι καλυτερο...
Οδηγησα και το 407 1.8 και το 307cc sport με τα 180ps. Προσωπικα περισσοτερο με εντυπωσιασε συνολικα το 407 παρα το cc.... Εχω προβλημα;
-
Οδηγησα ...το 307cc sport με τα 180ps...ΖΗΛΕΥΩ!
-
Εχω προβλημα;ΜΕΓΑΛΟ!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εχω προβλημα;
ΜΕΓΑΛΟ!!!!
ΚΑΚΕ!
-
Σημερα ΤΟ CLUBAKI μας εκλεισε ενα χρονο! Να τα εκατοστησει και να ειμαστε καλα, παντα με την ιδια ορεξη και την ιδια καλη διαθεση μεταξυ μας!
-
Να τα εκατοστησει και να ειμαστε καλα, παντα με την ιδια ορεξη και την ιδια καλη διαθεση μεταξυ μας!ΑΜΗΝ!!!!
-
Χρόνια πολλά στο club κι από μένα, να είμαστε καλά,
και τα 307 μας, να μην μας κάνουν 'κόλπα'! -
Πολλα λεμε....
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
.. Åäþ, óôçí Üôõðç ðáñåïýëá ìáò, äåí öïñÜìå ðáñùðßäåò ôïõ ôýðïõ: 'Åäþ åßíáé 206club êáé èÝëù íá âëÝðù ìüíï 206'...
Óõãíþììç áëëÜ ôï ôåëåõôáßï ðïõ êïëëÜåé
Áöïý 'strivouar avec le 206' ößëå gskarmou, óßãïõñá óôï 206club èá Ý÷åéò ðÜñåé ìõñùäéÜ ôç óõæÞôçóç ðïõ ãéíüôáí ðñéí áðü ëßãï êáéñü ó÷åôéêÜ ìå ôçí åðÝêôáóç êáé óå Üëëá ìïíôÝëá ôçò Peugeot. ÁðëÜ áíáöÝñèçêá óå Ýíá ó÷üëéï ðïõ åß÷å ãßíåé óôç óõãêåêñéìÝíç óõæÞôçóç óáí ðáñÜäåéãìá ôïõ áðüëõôïõ êáé ôçò 'êáèáñüôçôáò', ðñïò áðïöõãÞ.
Ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï ó÷üëéï Þôáí ìéá áðï ôéò áðüøåéò ðïõ ðÝóáíå óôï ôñáðÝæé êáé ü÷é ç ãñáììÞ ôïõ club .....
Ç áíáöïñÜ óïõ Ýäéíå ôçí åíôýðùóç ÏÔÉ ïëïé óôï club åß÷áí ôçí Üðïøç áõôÞ åîÜëëïõ ôï http://www.206club.gr ìðïñåß íá äåßîåé ôåëéêÜ ðïõ Ýöôáóå ç óõæÞôçóç áõôÞÃéáôé 206club.gr äåí åßíáé ìüíï ôï Forum ôïõ .... Åíá êëßê ÷ñåéÜæåôáé.
Êáé ãéá íá ìçí èåùñçèþ üôé âãÜæù ôçí 'ïõñÜ' ìïõ áð'Ýîù ëÝù üôé åßìïõí êáé åãþ áðï áõôïýò ðïõ äåí èá Þèåëáí ôï áíáêÜôåìá ëüãù ôçò éäáéôåñüôçôáò ðïõ ðñïÝêõðôå áðï ôçí öýóç ôïõ Club .Åßíáé ãéá 206 ,Ý÷ù 206 êáé ìåôÜ áðï ëßãï êáéñü ôï åñùôåýôçêá óöüäñá ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôïõ êëð .Ðúóôåõá êáé ðéóôåõþ üôé **'üðïõ ëáëïõí ðïëëïß êïêêüñïé áñãåß íá îçìåñþóåé '**êáé ãéá áõôü åß÷á ôçí Üðïøç áõôÞ
ÅîÜëëïõ ìüëéò ôï Ýôåñï Ðåæþ ôçò ïéêïãÝíåéáò Üñ÷éóå ôá êïõëÜ äåí ìðÞêá íá êÜíù åñþôçóç åêåß áëëÜ **åäþ ** èåùñþíôáò áñêåôÜ ðáéäéÜ ðïõ ãñÜöïõí åäù ìÝóá áñêåôÜ øáãìÝíïõò ðÜíù óôï 307 -
Óçìåñá ÔÏ CLUBAKI ìáò åêëåéóå åíá ÷ñïíï! Íá ôá åêáôïóôçóåé êáé íá åéìáóôå êáëá, ðáíôá ìå ôçí éäéá ïñåîç êáé ôçí éäéá êáëç äéáèåóç ìåôáîõ ìáò!Íá ôá êáôïóôÞóåôå
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
.. Εδώ, στην άτυπη παρεούλα μας, δεν φοράμε παρωπίδες του τύπου: 'Εδώ είναι 206club και θέλω να βλέπω μόνο 206'...
Συγνώμμη αλλά το τελευταίο που κολλάει
Αφού 'strivouar avec le 206' φίλε gskarmou, σίγουρα στο 206club θα έχεις πάρει μυρωδιά τη συζήτηση που γινόταν πριν από λίγο καιρό σχετικά με την επέκταση και σε άλλα μοντέλα της Peugeot. Απλά αναφέρθηκα σε ένα σχόλιο που είχε γίνει στη συγκεκριμένη συζήτηση σαν παράδειγμα του απόλυτου και της 'καθαρότητας', προς αποφυγή.
Για το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν μια απο τις απόψεις που πέσανε στο τραπέζι και όχι η γραμμή του club .....
Η αναφορά σου έδινε την εντύπωση ΟΤΙ ολοι στο club είχαν την άποψη αυτή εξάλλου το http://www.206club.gr μπορεί να δείξει τελικά που έφτασε η συζήτηση αυτήΓιατι 206club.gr δεν είναι μόνο το Forum του .... Ενα κλίκ χρειάζεται.
Και για να μην θεωρηθώ ότι βγάζω την 'ουρά' μου απ'έξω λέω ότι είμουν και εγώ απο αυτούς που δεν θα ήθελαν το ανακάτεμα λόγω της ιδαιτερότητας που προέκυπτε απο την φύση του Club .Είναι για 206 ,έχω 206 και μετά απο λίγο καιρό το ερωτεύτηκα σφόδρα για την συμπεριφορά του κλπ .Πϊστευα και πιστευώ ότι **'όπου λαλουν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει '**και για αυτό είχα την άποψη αυτή
Εξάλλου μόλις το έτερο Πεζώ της οικογένειας άρχισε τα κουλά δεν μπήκα να κάνω ερώτηση εκεί αλλά **εδώ ** θεωρώντας αρκετά παιδιά που γράφουν εδω μέσα αρκετά ψαγμένους πάνω στο 307Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε... (ιδιαίτερα... )
Στο 206club έχω κάνει αρκετά click το τελευταίο τρίμηνο και έχω διαβάσει αρκετά θέματα, όπως έχω παρακολουθήσει και chats. Άρα ξέρω ότι δεν είναι μόνο forum...
Σε σχέση με τα σχόλια, ότι δεν είμαστε ακριβώς ότι λέει ό τίτλος του topic, ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω: Όποιος κάνει κέφι, συζητά με την παρέα εδώ, είτε έχει 307, είτε όχι, κάνει κέφι τα Peugeot ή όχι... Τα 307 και τα άλλα θα τελειώσουν, θέλω να πιστεύω, νωρίτερα από μας: Άρα οι αποκλεισμοί είναι άτοποι... Το 307 πιστεύω ήταν απλά η αφορμή.
-
Σε σχέση με τα σχόλια, ότι δεν είμαστε ακριβώς ότι λέει ό τίτλος του topic, ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω: Όποιος κάνει κέφι, συζητά με την παρέα εδώ, είτε έχει 307, είτε όχι, κάνει κέφι τα Peugeot ή όχι... Τα 307 και τα άλλα θα τελειώσουν, θέλω να πιστεύω, νωρίτερα από μας: Άρα οι αποκλεισμοί είναι άτοποι... Το 307 πιστεύω ήταν απλά η αφορμή.
Σε σχεση με τα σχολια οτι το τοπικ εχει ξεφυγει απο αυτο πο λεει ο τιτλος του θα ηθελα να τονισω τα εξης
Για ενα νεο κατοχο 307 η για ενα παλιο που τωρα ανακαλυψε αυτο το φορουμ νομιζω πως θα περιμενε και θα τον ενδιεφερε περισοτερο να βρει εδω πληροφοριες και αποψεις για το τεχνικο μερος το 307
Οι εκατο τοσες ομως σελιδες που εχει φτασει το τοπικ κανουν ιδιαιτερα δυσκολο να βρεις κατι που σε ενδιαφερει. Μπορει αυτο που σε ενδιαφερει να υπαρχει αλλα δεν μπορεις να το βρεις εφοσον δεν υπαρχουν ουτε κατηγοριες θεματων ουτε τιποτα
Επομενος καποιες γενικες συζητησεις που γινονται εδω απλα επιβαρινουν αυτη την κατασταση
Βασικα δεν ειμαι αντιθετος με το να γινονται εδω συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος απο κατοχους 307 και οχι μονο
Αρκει αυτο να μην δυσκολευει περισοτερο αυτον που θα ηθελε να βρει εδω κατι συγκεκριμενο (για τεχνικα θεματα)Αφου δεν προβλεπετε η κατασκευη ειδικου φορουμ για το 307
γιατι δεν ανοιγουμε εδω κι αλλα τοπικ π.χ
club 307 γενικες σηζητησεις
club 307 κινητηρας
club 307 ηλεκτρικα
club 307 αναρτησεις
κτλ -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Αφου δεν προβλεπετε η κατασκευη ειδικου φορουμ για το 307
γιατι δεν ανοιγουμε εδω κι αλλα τοπικ π.χ
club 307 γενικες σηζητησεις
club 307 κινητηρας
club 307 ηλεκτρικα
club 307 αναρτησεις
κτλΑυτο ισως ειναι καταχρηση του Forum...
Απο την αλλη νιωθω λιγο ασχημα να ξεκινησουμε να παμε στο 206 club και νατους πουμε ηρθαμε...Ας περιμενουμε να δουμε το καινουριο site που φτιαχνουν τα 'αδερφια' μας και εφοσον μας δεχονται να παμε. Αν γινει μια καινουρια αρχη θα ειναι καλυτερα, θα μπορεσουμε απο την αρχη να γραψουμε και να κατανειμουμε τις 'γνωσεις ' μας σε διαφορα επιμερους και εξειδικευμενα topic...
Αλλωστε εγω σε καμια εβδομαδα θα ειμαι 407κιας και δεν θα καταδεχομαι να σας μιλησω!!!
-
Κατά την γνώμη μου η λύση είναι μία ή μάλλον δύο τελικά.
1.Ξεχωριστή ενότητα στο 206 club για εμάς.
2.Ξεχωριστό site.
Εγώ πάντως είμαι υπέρ της 2 λύσης, εξάλλου βρε παιδιά τι περισσότερο έχουν τα παλληκάρια από το 206 club και μπήκαν σε όλη αυτή την διαδικασία, ε τι? Το μόνο ,θα έλεγα μεγαλύτερη κ....λα για το car τους από ότι εμείς
Με φιλική διαθεση λέω φυσικά τα παραπάνω! -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Κατά την γνώμη μου η λύση είναι μία ή μάλλον δύο τελικά.
1.Ξεχωριστή ενότητα στο 206 club για εμάς.
2.Ξεχωριστό site.
Εγώ πάντως είμαι υπέρ της 2 λύσης, εξάλλου βρε παιδιά τι περισσότερο έχουν τα παλληκάρια από το 206 club και μπήκαν σε όλη αυτή την διαδικασία, ε τι? Το μόνο ,θα έλεγα μεγαλύτερη κ....λα για το car τους από ότι εμείς
Με φιλική διαθεση λέω φυσικά τα παραπάνω!Εφοσον το 206 club εγινε Peugeot
club...
Θα ειναι ενα site που θα μπορει να μας δεχθει σε μια ξεχωριστη ενοτητα!
PEUGEOT FORUM