-
Δεν αφηνεις τα κολπα να μου απαντησεις τωρα σε κατι σοβαρο
Εχεις ακουσει το sacd των Police στο marantz και στο phillips?????ποιο σου αρεσει πιο πολυ γιατι (το εχω δυο φορες και μπορω και τα ακουω ταυτοχρονα) με τα δικα μου ηχεια(audio spectrum hermesI) το sacd ειναι δυο τρεις κλασεις καλυτερο απο το cd(ενω σαν μηχανημα το marantz ειναι δυο τρεις κλασεις καλυτερο απο το phillips.)Tοση κοροιδια τρωγαμε τοσο καιρο ρε φιλε???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν αφηνεις τα κολπα να μου απαντησεις τωρα σε κατι σοβαρο
Εχεις ακουσει το sacd των Police στο marantz και στο phillips?????ποιο σου αρεσει πιο πολυ γιατι (το εχω δυο φορες και μπορω και τα ακουω ταυτοχρονα) με τα δικα μου ηχεια(audio spectrum hermesI) το sacd ειναι δυο τρεις κλασεις καλυτερο απο το cd(ενω σαν μηχανημα το marantz ειναι δυο τρεις κλασεις καλυτερο απο το phillips.)Tοση κοροιδια τρωγαμε τοσο καιρο ρε φιλε????Πάμε στο Ηi-Fi!
-
Οκ να το ζωντανεψουμε λιγο αλλα δεν τους βλεπω τους υπολοιπους και πολυ ορεξατους οποτε αντι να γινομαστε γραφικοι μονοι μας τα λεμε με pm και καθαριζουμε.
Αν απαντησεις καντο στο hifi να το ξυπνησουμε.... -
φίλε φρίξο, με αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να κλείσω ένα διήμερο στο πήλιο, θα έπαιρνα και την καλή μου, και θα ευχαριστιόμουν οδήγηση. με τα δε χρήματα για τους Μ3 καθρέφτες, θα αγόραζα 2-3 καλά cdάκια να ακούω στη διαδρομή.
Αχ αχ ,είμουν στο Πήλιο (Δράκεια και Μηλιές) το Π/Σ/Κ που μας πέρασε, τι μου θύμησες τώρα Δευτέρα απόγευμα......
-
geia sas tsakalia!!!thelo na rotiso an kserei kapoios poso deixnei i dinamometrisi sto strofalo gia to 1,4 16v 307.....kai giati psiloklotsaei i deytera toy?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
ααααααααααα επίσης, για τα παράκάτω μόλις πήρα την lion και η τιμή τους (παραδίδονται άβαφα) είναι 260,00 μόνο!!!!! (είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες)!http://www.peugeot.gr/accessories/detai ... &category=Σχεδίαση%20εξωτερικού&subcategory=Εξωτερικά%20αξεσουάρ&item=319
Ο Μιχαλης, ο Τακης, ο Νικος κ δεν θυμαμαι ποιοι αλλοι τα εχουν δει στο δικο μου.... Οποτε για να τα εχουν δει στο δικο μου σημαινει οτι μου αρεσουν!!!
-
Φτανουμε τις 120 σελιδες και βαριεμαι...
Πρεπει να μετρησω τα posts του καθενος αργοσχολου εδω μεσα και να σας τα δημοσιευσω. Παντως θα το κανω ακομη μια φορα με μια δοση χαρας και αυτο γιατι 'ο πιο αργοσχολος user' (αυτος που δεν εχω καταφερει να περασω δηλαδη...) θα ειναι ο MDVQ!
Πλακα κανω εεε... Μη με παρεξηγειτε!
-
γιατι βρε μιχάλη χρειαζόμαστε ειδική πρόσκληση να πάμε στο πρωην 206 κλαμπ και νυν πεζώ ... αφού τα παιδιά είναι πολύ ανοιχτά, η δουλειά υπάρχει, και το κυριότερο θα μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη με τις απαντήσεις. το φορουμ εδώ μπορεί να μείνει για να τα λέμε, αλλά τα τεχνικά μας του στυλ ' τι σκουπα, τι καθρέφτες, ζουάν, ' κλπ μπορούν να ανοίγουν σαν τοπικς εκεί έτσι ώστε αν μου δημιουργηθεί πρόβλημα με το ζουάν του χρόνου να μπορώ να κάνω μια αναζήτηση και να μου βγάλει ένα τόπικ με συγκεντρωμένη την εμπειρία των χρηστών σε θέμα ζουάν. αν το πάθω εδώ, θα πρέπει να περάσω από 200 σελίδες που έχει το εδώ τόπικ μας και πάλι άκρη δεν μπορώ να βγάλω.
-
Ακου κυριε hiluxboy ,δεν ξερω γιατι μας εχεις για τοσο ηλιθιους και νομιζεις οτι δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποτε κανεις πλακα και ποτε οχι και φροντιζεις να το διευκρινιζεις(φωναζοντας κιολας!!!).
Μηπως,λεω μηπως, αυτες οι διευκρινισεις ενισχυουν τις υποψιες μου περι ανυπαρκτου χιουμορ η στην καλυτερα των περιπτωσεων για σαχλο χιουμορ???
Και σε πληροφορω οτι δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο να ψαξεις τις καταχωρησεις γιατι υπαρχει ναι αλλος τροπος να σας 'διαλυσω' στα ποσταρισματα και ναμην μπορεις να αποδειξεις τιποτα....
ΕXEI ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ PM ??????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και σε πληροφορω οτι δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο να ψαξεις τις καταχωρησεις γιατι υπαρχει ναι αλλος τροπος να σας 'διαλυσω' στα ποσταρισματα και ναμην μπορεις να αποδειξεις τιποτα....
ΕXEI ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ PM ???????Εισαι αδιστακτος... δεν θα μπορεσω ποτε να σε περασω.
Κ εγω συμφωνω να παμε στο 206club!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
γιατι βρε μιχάλη χρειαζόμαστε ειδική πρόσκλησηΕμεις οι 'Γαλλοι' ετσι το εχουμε αυτο.......Φροντιζουμε να τηρουμε το σαβουαρ-βιβρ
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου Νικο απλα λεω να συντονιστουμε πρωτα με τα παιδια και μετα να τους 'τρελλανουμε'
Οποτε ας μας πουνε πως θα το κανουμε και μεις,τουλαχιστον εγω για να ακριβολογω, θα ακολουθησω με χαρα!!!! -
Ο χρήστης tiras έγραψε:
.....kai giati psiloklotsaei i deytera toy?Φιλε μας δυστυχως εισαι ο πρωτος εδω μεσα που πηρε αυτο το μοντελο οποτε μαλλον θα μπεις στην' δυσαρεστη' διαδικασια να γινεις εσυ ο πληροφοριοδοτης για τους αλλους που θα το παρουν στο μελλον!!!!
Παντα σε αυτο το topic υπαρχει ενας 'πρωτοπορος'
-
Ο χρήστης tiras έγραψε:
geia sas tsakalia!!!thelo na rotiso an kserei kapoios poso deixnei i dinamometrisi sto strofalo gia to 1,4 16v 307.....kai giati psiloklotsaei i deytera toy?Το auto triti το ειχε βγαλει 95ps και το 1,6l 112 αν θυμαμαι καλα....
Η δευτερα ειναι μετα την κυριακη και ειναι για κλωτσιες.... Δεν νομιζω οτι την παιρνει να κλωτσαει κιολας! πρεπει να το κοιταξεις μαλλον.
-
Τασο μαλλον πρεπει να διαβασα αυτο που σε ενοχλησε και στην προκειμενη περιπτωση εχεις απολυτο δικιο!!!
Στην θεση σου απλα φιλε μου θα αδιαφορουσα τελειως γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει νοημα να ασχολεισαι με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν και τα γραφομενα τους σε χαλανε.
Θα μπορουσα και γω να απαντησω αλλα το μονο που θα καταφερνα ηταν μαλλον να εκτραχυνω την κατασταση.
Κατσε λοιπον 'σπιτι' σου και μην ασχολησε με αλλους.Δεν σε καλυπτουμε εμεις εδω μεσα που σε αγαπαμε κιολας -
μιχάλη, όπως είδες, η συμμετοχή μου στα γραφόμενα ήταν ελάχιστη, και έτσι κι αλλιώς όταν οι άλλοι κραυγάζουν, ποιος να ακούσει τους ψιθύρους; με ενοχλεί όμως το να βλέπω νέους -ή και όχι τόσο νέους- ανθρώπους να εκφράζουν πνευματική πενία, μέσω των γραφομένων τους. από κει και πέρα, παρακολουθώ σχεδόν όλα τα topics, συμμετέχω σε όποιο θέμα θεωρώ ότι έχω κάτι άξιο λόγου να πω σύμφωνα με τα δικά μου, υποκειμενικά, κριτήρια, αλλά μερικές φορές, όπως και στον έξω κόσμο, ο τόπος συνύπαρξής μας με άλλους ανθρώπους συμβαίνει να χαρακτηρίζει κι εμάς τους ίδιους, και από εκεί πήγασε και ο προβληματισμός μου.
σχετικά με το δικό μας topic, χαίρομαι που έχουμε φτάσει αισίως τις εκατόν-τόσες σελίδες, αλλά όσο χαίρομαι να γράφω και να παρακολουθώ τα 'τεκταινόμενα' εδώ άλλο τόσο χαίρομαι να μαθαίνω και από αλλού. είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι πάνω απ' όλα είμαστε φίλοι της αυτοκίνησης, ανεξαρτήτως του σήματος που βρίσκεται στα καπό μας...
-
Παιδια τελικα 99% αποφασισα να γινω και εγω 'λιονταρακιας'!!!(θελω να δω και το Astra αλλα μαλλον δεν εχει πολλες ελπιδες!!)και να δωσω το Golf 1.4 μοντ. 2000.Ηταν οντως αξιοπιστο..... σαν γερμανικο οπως μπορειτε να διαπιστωσετε απο αλλα posts μου....... Ελπιζω το 307 να φανει ανταξιο των προσδοκιων μου και να μην το βριζουμε ολημερις και ολονυκτις οπως με το Golf.
Εχω καταληξει λοιπον σε 1.4 3d 'Leader'.
Το ερωτημα μου εχει ως εξης:Να το παραγγειλω χωρις ραδιο-CD?Το λεω αυτο γιατι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα εδω στο forum.Για το 1.6 μου ειπε ο πωλητης ειναι μειον 210 ευρω.Για το 1.4 που θελω πιθανολογω θα ειναι εκει περιπου.Με 200 ευρω πιστευω παιρνω καλυτερο συστημα απο το εμποριο.Τι λετε?Βεβαια θα χασω το χειρισμο απο το τιμονι και τις ενδειξεις στην οθονη,πραγμα που δεν θεωρω και τοσο μειονεκτημα.
Περιμενω την αποψη σας.(φυσικα οσα του ειπα περι χασιμο μνημων στο ραδιο κτλ. ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σας!!!ποτε κανενα ραδιο της Peugeot δεν εχασε τις μνημες του. ) -
φίλε anemar, θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ζάντες αλουμινίου και τα άλλα έξτρα και να πας κατευθείαν για τον κινητήρα 1.6, και ας είναι στη 'γυμνή' έκδοση το αυτοκίνητο. ηχοσύστημα, ζάντες κ.λπ. μπορείς να βάλεις όποτε θέλεις και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. κινητήρα όμως δεν αλλάζεις. άσε που στο πρώτο ταξιδάκι σου θα ευχαριστηθείς την απόφασή σου αυτή. μην ξεχνάς ότι τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής ζυγίζουν γύρω στα 1.200 κιλά, και για μένα οτιδήποτε κάτω από τα 1600 κυβικά θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά σου.
Ο χρήστης anemar έγραψε:
(φυσικα οσα του ειπα περι χασιμο μνημων στο ραδιο κτλ. ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σας!!!ποτε κανενα ραδιο της Peugeot δεν εχασε τις μνημες του. )αλήθεια σου είπε! το ραδιο-cd είναι της clarion
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φίλε anemar, θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ζάντες αλουμινίου και τα άλλα έξτρα και να πας κατευθείαν για τον κινητήρα 1.6, και ας είναι στη 'γυμνή' έκδοση το αυτοκίνητο.Αυτη ηταν η πρωταρχικη μου σκεψη.Η διαφορα μεταξυ της φτηνης εκδοσης 1.6 και αυτης που μαλλον επιλεγω 1.4 Leader ειναι 1300 ευρω που δεν τα διαθετω δυστυχως αυτη την στιγμη.Αν μου κανει καλυτερη τιμη στο Golf που θα παρει το ξανασκεφτομαι.Προς το παρον μου εδωσε 10000 ευρω για το Golf 1.4 3d μοντ. 2000, 89000 Km,λευκο.Περισσοτερα δεν γινεται ειπε.Να δουμε.Θα παω το απογευμα να τα ξαναδουμε
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Να το παραγγειλω χωρις ραδιο-CD?Το λεω αυτο γιατι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα εδω στο forum.Για το 1.6 μου ειπε ο πωλητης ειναι μειον 210 ευρω.Για το 1.4 που θελω πιθανολογω θα ειναι εκει περιπου.Με 200 ευρω πιστευω παιρνω καλυτερο συστημα απο το εμποριο.Τι λετε?Βεβαια θα χασω το χειρισμο απο το τιμονι και τις ενδειξεις στην οθονη,πραγμα που δεν θεωρω και τοσο μειονεκτημα.ΧΩΡΙΣ-ΧΩΡΙΣ (αφου δεν σε πειραζουν και οι ενδειξεις!!!!!)
Καλοριζικο και καλοσορισες(τοσο σιγουροι ειμαστε οτι θα το προτιμησεις απο το αλλο.... το πως το ειπαμε μωρε..... )Τασο δεν συμφωνω μαζι σου για τον συχνωτισμο με τους υπολοιπους που δεν γουσταρουμε γιατι εδω δεν εχουμε περιθωριο επιλογης και οπως σε ολα τα φορουμ ισχυει το'μπατε σκυλοι...'οποτε το μονο που μας απομενει φιλε μου ειναι να κρατησουμε δυο πραγματα
1)επιπεδο και
2)αυτους που μας αρεσουν.Οσο για το οτι ειμαστε φιλοι της αυτοκινησης αυτο ητανε το πιο καλο που ειπες.Σιγα μην κατσω να ασχοληθω εγω με τι μαρκα αυτοκινητο εχει ο φιλος μου και απο πανω να τον κριτικαρω κιολας.Λες και αμα δεν ειχαμε Πεζω και συναντιο.μαστε εξω δεν θα εκτιμουσαμε ο ενας τον αλλο....
Εξαλλου φαντασου τι αλλοπροσαλη προσωπικοτητα πρεπει να ειχα εγω, που εχω αλλαξει απο:
Γαλλικο σε ιαπωνικο σε ιταλικο σε ιταλικο σε ιαπωνικο σε γαλλικο
(ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΩΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ) -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Η διαφορα μεταξυ της φτηνης εκδοσης 1.6 και αυτης που μαλλον επιλεγω 1.4 Leader ειναι 1300 ευρω που δεν τα διαθετω δυστυχως αυτη την στιγμη.Αν μου κανει καλυτερη τιμη στο Golf που θα παρει το ξανασκεφτομαι.η πεζώ, αν δεν κάνω λάθος, κάνει και άτοκους διακανονισμούς. στη χειρότερη περίπτωση, βάλε δυο δόσεις παραπάνω και ανέβα κατηγορία, από κάθε άποψη, τόσο από ασφάλεια, όσο και οδηγικά. τέλος πάντων, μη νομίζεις ότι πάω να κάνω κουμάντο και στα οικονομικά σου , αλλά επειδή κι εγώ για 1.4 ξεκίνησα (και μάλιστα το 8βάλβιδο), μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με το αυτοκίνητο πιστεύω ότι άξιζε και με το παραπάνω το μικρό οικονομικό στρίμωγμα.
μιχάλη, συμφωνούμε. άλλωστε, και ο anemar, όπως βλέπεις φίλος της αυτοκίνησης είναι, γι' αυτό και αποφάσισε να πουλήσει το γκολφ
(πώς κατάφερα ο άτιμος πάλι να ακυρώσω ό,τι έλεγα στα προηγούμενα posts μου, ε; )
PEUGEOT FORUM