-
Ο 1.4 16V δεν έχει ζουαν αλλά σπιράλ είναι τελείως διαφορετική η εξαγωγή
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ας ακολουθεί την πατροπαράδοτη μέθοδο μέτρησης του λαδιού, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές
Αλλά είπαμε, φίλη είναι όχι φίλος οπότε τα τεχνικά τα αναλαμβάνω εγώ!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
μιχάλη, δηλώνω παρών. μία το κλίμα στο φόρουμ που με ψιλοχάλασε τον τελευταίο καιρό .
Γεια σου Τασο μας...τι εγινε ρε φιλε ποιος σε στεναχωρησε??????
μιχάλη, κάνε έναν κόπο να τσεκάρεις τι γράφεται σε άλλα topics, και είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα προβληματίσει κι εσένα. προσωπικά με έχουν κουράσει αφάνταστα οι γερμανο-ιαπωνικο-ιταλο-γαλλικοί πόλεμοι
είμαι σίγουρος ότι αν η ελλάδα διέθετε δική της αυτοκινητοβιομηχανία, κανείς δεν θα την υποστήριζε όπως υποστηρίζει ιάπωνες, ιταλούς κ.λπ.
-
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ....ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΤΟ PC ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΤ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ 225 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ 307 !ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Ζ4 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ......ΕΙΔΩΜΕΝ
-
Καλημέρα παιδιά, θέλω μία μικρή βοήθεια please!!!
Ας μπει κάποιος στο παρακάτω linkhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... gory=36682
και να μου πει εάν κάνουν για το αυτοκινητό μας και γενικά ότι μπορεί να καταλάβει από τις προδιαγραφές!!!!
Thanks -
1oν δεν είμαι παντρεμένος, απλά μ αρέσουν οι εκδρομές και μιας και τα περισσότερα χιλιόμετρα γίνονται στον εθνικό προέχει η άνεση και η ησυχία - ίσως και η οικονομία σε καύσιμο - οποτε το 307 είναι από τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές στην κατηγορία
2ον για μένα το 1.6 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για 307 για λόγους ασφαλείας, κι εν ανάγγη θυσιάζουμε εξοπλισμό. προτιμώ 1.6 xr τριθυρο μη μεταλικό, από 1.4 XS μεταλλικό πεντάθυρo, που έρχονται περίπου στα ίδια λεφτά.
3ον Από 1/04 που έχω το 307 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα κλασικά προβλήματα. ακόμα κι αυτό που νόμιζα ζουάν, δεν ήταν και ένας ήχος που ακογοταν εξαφανίστηκε απο μόνος του. δεν ξέρω τι ήταν πάντως δεν ήταν ζουάν.
4ον. ακολουθεί δημοσίευση από το 206club
-
apo 206club.gr :
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
Παρασκευή 23/04/04Αριθμός αποφάσεως
7200/2003ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αποτελούμενο από την Δικαστή, Δήμητρα Πιπερίγκα, Πάρεδρο, την οποία όρισε ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοικήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών και την Γραμματέα Ευτυχία Καλατζή, συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του, στις 24 Νοεμβρίου 2003, για να δικάσει την υπόθεση:
Των αιτούντων-καλούντων: 1) Αναστασίου Κωνσταντάτου, 2) Αναστασίου Χατζηθωμαόγλου, 3) Χρήστου Ταραντίλη, 4) Αδριανού Δέρβη, 5) Γεωργίου Στεργιόπουλου, 6) Πέτρου Σχοινά, 7) Μιχαήλ Κουτουλάκου, Νικολάου Βιτζηλαίου, 9) Πασχάλη Δημήτρη, 10) Στέφανου Στεφανάκου και 11) Γεωργίου Τζαβάρα, κατοίκων Αθηνών, ως μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του υπό σύσταση σωματείου με την επωνυμία **'ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΟΣ', **τους οποίους εκπροσώπησε η πληρεξούσια δικηγόρος τους Ελπινίκη Φάμπιου.Οι αιτούντες με την από 10 Σεπτεμβρίου 2003 αίτησή τους που κατατέθηκε με αριθμό 126381/6220/2003 προσδιορίστηκε για τις 3 Νοεμβρίου 2003 και γράφτηκε στο πινάκιο, ζητούν να γίνει δεκτή. Κατά τη δικάσιμο εκείνη η υπόθεση ματαιώθηκε.
Με την από 4 Νοεμβρίου 2003 κλήση των αιτούντων που κατατέθηκε με αριθμό 156374/7727/2003 προσδιορίστηκε για την παραπάνω δικάσιμο και γράφτηκε στο πινάκιο, η υπόθεση φέρεται προς συζήτηση.
Κατά τη συζήτηση της υποθέσεως η πληρεξούσια δικηγόρος των αιτούντων αναφέρθηκε στις έγγραφες προτάσεις της και ζήτησε να γίνουν δεκτά όσα αναφέρονται σ' αυτές και στα πρακτικά.
ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΟι αιτούντες ζητούν να αναγνωριστεί και να εγγραφεί στο δημόσιο βιβλίο σωματείων, που τηρείται στο Δικαστήριο αυτό, το υπό σύσταση σωματείο με την επωνυμία 'ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΟΣ' που εδρεύει στην Αθήνα.
Η αίτηση αρμοδίως εισάγεται, για να συζητηθεί ενώπιον αυτού του Δικαστηρίου κατά τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας (βλ. άρθρ. 739, 740παρ.1 περ. α' και 787παρ.1 ΚΠολΔ), είναι δε νόμιμη, στηριζόμενη στις διατάξεις των άρθρων 12 Συντάγματος, 78 επ. ΑΚ και του Ν. 2725/199, πρέπει επομένως, να εξεταστεί περαιτέρω, για να κριθεί αν είναι βάσιμη και από την ουσιαστική της άποψη.
Οι αιτούντες νομότυπα, σύμφωνα με το αρθρ. 79 ΑΚ, προσκομίζουν τα ακόλουθα έγγραφα: 1) Το από 1-9-2003 πρακτικό ιδρύσεως του σωματείου που υπογράφεται σύμφωνα με το νόμο από τα τριάντα δύο (32) ιδρυτικά μέλη και περιλαμβάνει επιπλέον πίνακα των μελών της προσωρινής διοίκησης που εκλέχτηκε από τους ιδρυτές του, 2) τον πίνακα μελών της προσωρινής του διοίκησης και 3) το από 1-9-2003 καταστατικό του υπό σύσταση σωματείου, που αποτελείται από 45 άρθρα, φέρει χρονολογία, υπογράφεται νόμιμα από τα ιδρυτικά του μέλη και περιέχει όλα τα στοιχεία που προβλέπονται με ποινή ακυρότητας από τη διάταξη του άρθρου 80 ΑΚ.
Από τα έγγραφα αυτά αποδεικνύεται ότι τηρήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις που τάσσει ο νόμος για την αναγνώριση του σωματείου του οποίου ο σκοπός, σύμφωνα με το καταστατικό του, είναι ιδίως '...η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων τύπου Peugeot....'. Ο σκοπός αυτός δεν είναι κερδοσκοπικός ούτε αντίθετος στους ισχύοντες νόμους, την ηθική και τη δημόσια τάξη.
Επομένως, πρέπει η κρινόμενη αίτηση να γίνει δεκτή ως βάσιμη και από ουσιαστική άποψη και να διαταχθούν όσα ορίζονται στο άρθρο 81παρ.1 ΑΚ σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ν. 2725/1999.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΕΧΕΤΑΙ την αίτηση.Διατάσσει: 1) Τη δημοσίευση περίληψης σε μια ημερήσια εφημερίδα, που εκδίδεται στην Αθήνα, καθώς και στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών, η οποία πρέπει να περιέχει τα ουσιώδη στοιχεία του από 1-9-2003 καταστατικού του σωματείου με την επωνυμία 'ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΟΣ', που εδρεύει στην Αθήνα, και 2) Την εγγραφή του σωματείου στο δημόσιο βιβλίο σωματείων, που τηρείται στο Δικαστήριο αυτό.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του, στην Αθήνα, στις 30 Δεκεμβρίου 2003
Αθήνα, 23-04-2004
Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε από εκεί. τουλάχιστον θα μπορούσαμε να κάνουμε εκεί ένα τοπικ να μαζευόμαστε.
-
Κατσε ντε να μας καλεσουν οι ανθρωποι πρωτα!!!!!!
Να δουμε και πως θα το οργανωσουμε....
Φιλοξενουμενοι θα ειμαστε οποτε θα πρεπει να μας ορισουν αυτοι τους κανονες.
Αν εχεις κατι νεωτερο Νικο μας ενημερωνεις.... -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
εάν κάνουν για το αυτοκινητό μαςFrixos δεν μπορει να μην κανουνε αλλα οπως τους βλεπω ειναι μονο για 'κοζι' , νομιζω οτι δεν μπορουν να ειναι ηλεκτρικοι με αυτο το σχημα.
Εγω παντως δεν θα τους εβαζα, παρολο που ειναι ωραιοι, για θεμα ασφαλειας.
Νομιζω οτι θα εχουν περιορισμενο οπτικο πεδιο και δεν ειναι τωρα να παιρνουμε κανα μηχανακι παραμαζωμα...... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Νομιζω οτι θα εχουν περιορισμενο οπτοκο πεδιο και δεν ειναι τωρα να παιρνουμε κανα μηχανακι παραμαζωμα......άσε που χλομό το βλέπω να διπλώνουν. θες να μοιάζει το 307 σου με βέκτρα προηγούμενης γενιάς, με ξηλωμένους καθρέφτες;
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, θέλω μία μικρή βοήθεια please!!!
Ας μπει κάποιος στο παρακάτω linkhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... gory=36682
και να μου πει εάν κάνουν για το αυτοκινητό μας και γενικά ότι μπορεί να καταλάβει από τις προδιαγραφές!!!!
ThanksΝα σου πω τη δική μου άποψη περί του θέματος? Θα δώσεις λεφτά για κάτι που είναι:
άσχημο (δε σχεδιάστηκε με γνώμονα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, άρα είναι και πολύ πιθανό να μην ταιριάζει),
άβολο (πολύ μικρότερη επιφάνεια καθρέπτη),
επικίνδυνο (δεν κλείνει οπότε ο καθρέπτης είναι μονίμως εκτεθειμένος),
με αυτή την τιμή είναι πολύ πιθανό να μην είναι καν ηλεκτρική η ρύθμισή του.Περί ορέξεως χορτόπιτα, και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Απλά σέβομαι ένα μέλος του 4Τf και θέλω να πιστεύω ότι δεν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που δε σέβονται το αυτοκίνητό τους με ανούσιες επεμβάσεις.
ΥΓ: Συγνώμη που αντί να απαντήσω στην πραγματική σου ερώτηση είπα τα παραπάνω, αλλά πίστεψα ότι ήταν καλή ευκαιρία.
-
Ρε σεις, είστε γρήγοροι... Δε σας προλαβαίνω στα post!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε σεις, είστε γρήγοροι...Καλα βρε Νικολα χρειαζοταν να μπεις στο topic για να το καταλαβεις.???
Δεν εχεις βαρεθει στο δρομο να σε περνανε τα αδερφα Peugeot???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε σεις, είστε γρήγοροι...
Καλα βρε Νικολα χρειαζοταν να μπεις στο topic για να το καταλαβεις.???
Δεν εχεις βαρεθει στο δρομο να σε περνανε τα αδερφα Peugeot????Σου απάντησα?
-
οκ, επειδή σέβομαι τις απόψεις σας έχω και κάτι άλλο, ρίξτε μία ματιά και πείτε μου πάλι την γνώμη σας (αν δεν είχα και εσάς!!!)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... gory=36682
και μην με πείτε πανηγυριτζή, εντάξει?
-
ααααααααααα επίσης, για τα παράκάτω μόλις πήρα την lion και η τιμή τους (παραδίδονται άβαφα) είναι 260,00 μόνο!!!!! (είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες)!
http://www.peugeot.gr/accessories/detai ... &category=Σχεδίαση%20εξωτερικού&subcategory=Εξωτερικά%20αξεσουάρ&item=319
-
φίλε φρίξο, με αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να κλείσω ένα διήμερο στο πήλιο, θα έπαιρνα και την καλή μου, και θα ευχαριστιόμουν οδήγηση. με τα δε χρήματα για τους Μ3 καθρέφτες, θα αγόραζα 2-3 καλά cdάκια να ακούω στη διαδρομή.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αρα...... βαρεθηκες...... γιαυτο εισαι τοσο εκνευρισμενος.....χαχαχαχαχαχα θα παιθανω απο τα γελια
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
και μην με πείτε πανηγυριτζή, εντάξει?
Οχι ρε φιλε προς Θεου!!!!!!(ελα παμε μαζι.....ΙΤΙΑ ΙΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αρα...... βαρεθηκες...... γιαυτο εισαι τοσο εκνευρισμενος.....χαχαχαχαχαχα θα παιθανω απο τα γελια
Ετσι! χαχαχαχαχαχα!!!!
PEUGEOT FORUM