-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
η μόνη μηχανική μετατροπή που έχω κάνει είναι οι φυμέ μεμβρανες, οι οποίες μου εδωσαν 23.7 άλογα πάνω.Δεν το κατάλαβα αυτό, μπορείς να το αναλύσεις γιατί θα με ενδιέφερε..
-
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΗΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΛΟΙΠΟΝ 330ΚΜ ΣΕ 2ΩΡΕΣ ΚΑΙ 28 ΛΕΠΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ 200ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΝΑΤΙΑΣ!ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 170ΚΜ!ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΚΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ....ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
307 1.6 με 67000χλμ και χωρίς καμία μετατροπή, με μόνο επιβάτη τον οδηγό του και ρεζερβουάρ στο 1/6 -----> 1:20.46 στα Μέγαρα.
Πάρα πολύ καλός χρόνος ενώ το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να πάει πιο κάτω...Mην εισαι τοσο σιγουρος!!!!
Καλα για το θεμα οδηγου δεν θα αναφερθω μιας και νομιζεις οτι αυτος που το οδηγουσε(αληθεια ποιος???) ειναι απαιχτος....
Με ενα set καλυτερα λαστιχα απο αυτα που φορουσε δεν θα επεφτε ο χρονος??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
307 1.6 με 67000χλμ και χωρίς καμία μετατροπή, με μόνο επιβάτη τον οδηγό του και ρεζερβουάρ στο 1/6 -----> 1:20.46 στα Μέγαρα.
Πάρα πολύ καλός χρόνος ενώ το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να πάει πιο κάτω...Mην εισαι τοσο σιγουρος!!!!
Καλα για το θεμα οδηγου δεν θα αναφερθω μιας και νομιζεις οτι αυτος που το οδηγουσε** (αληθεια ποιος???) **ειναι απαιχτος....
Με ενα set καλυτερα λαστιχα απο αυτα που φορουσε δεν θα επεφτε ο χρονος???Ο ίδιος οδηγούσε! Μερικές φορές καλύτερα να μασάς, χεχεχε!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλα για το θεμα οδηγου δεν θα αναφερθω μιας και νομιζεις οτι αυτος που το οδηγουσε** (αληθεια ποιος???) **ειναι απαιχτος....
Με ενα set καλυτερα λαστιχα απο αυτα που φορουσε δεν θα επεφτε ο χρονος???Ο ίδιος οδηγούσε! Μερικές φορές καλύτερα να μασάς, χεχεχε!!!
Ο Τakinen οδηγουσε; Δεν το περιμενα! μια υποψια ομως υπηρχε....
-
Καλημέρα σε όσους ξυπνάνε...
Μόλις πριν λίγες ημέρες παραγγείλαμε το καινούργιο μας οικογενειακό 307 xt premium 1.6 γκρι σκούρο.
Ο εξοπλισμός του φαίνεται αρκετά καλός αλλά επιπρόσθετα σκεφτόμαστε να βάλουμε ζάντες αλουμινίου και την αεροτομή, μαζί με τα μπροστινά μαρσπιέ...
Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση; Η ηλιοροφή πάει 1000euro πάνω και κάνει 3 μήνες να μπει.
Το cd changer πάει 400(!)
Τσιμπημένα λιγάκι ε;Προσωπικά πάντως εγώ ήθελα seat leon, ελπίζω να μην με απογοητεύσει το Πεζάκι
(Μετά το Πάσχα θα έρθει $%#^&%$&) -
Στα Μέγαρα δεν φαίνεται ο οδηγός αλλά το αυτοκίνητο!
Το 20.46 το έγραψε το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός του. Από εκεί και πέρα αφού εγώ έκανα τέτοιο χρόνο, ειλικρινά, ο καθένας μπορεί να τον κάνει! ...Η διαφορά σε χρόνο από οδηγό σε οδηγό με ίδιο αυτοκίνητο που και οι δύο γνωρίζουν καλά, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 2-3 δέκατα του δευτερολέπτου.Πιέσεις 37 σε όλα τα λάστιχα και 39 στο εμπρός αριστερό μόνο. (του οδηγού)
Επίσης για νορμάλ 307 με νορμάλ λάστιχα και καμία μετατροπή, το θεωρώ πολύ δύσκολο να γράψει χαμηλότερο χρόνο. Σίγουρα δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Αν έχετε ακούσει εσείς το λέτε. -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Το cd changer πάει 400(!)
Τσιμπημένα λιγάκι ε;Αρκετά, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για παλιότερο μοντέλο που στο εμπόριο έκανε γύρω στα 200€...
Μη βάλεις σιντιέρα. Με αυτά τα λεφτά βάζεις ένα πολύ καλό radio-cd/mp3/wma και έχεις 7-15 δισκάκια σε ένα, πολύ καλύτερο ενισχυτή, καλύτερη λήψη, κλπ κλπ κλπ... Και σου περισσεύουν και λεφτά για σιντάκια!
Καλοτάξιδο!
EDIT: εγκαινίασα τη σελίδα #100! άντε, και στις χίλιες!!! (γεμάτες ευχάριστες εντυπώσεις, όχι βλάβες-ζουάν)
-
Φιλε Τακη για μια ακομη φορα εισαι απολυτος στα λεγομενα σου και το μονο που κερδιζεις απο αυτο ειναι ειρωνικα χαμογελα.
Επειδη τουλαχιστον μια φορα σου απεδειξα οτι ειχες κανει υπερβολη και επειδη εχω περασει απο την θεση σου(νεαρη ηλικια,ενθουσιασμος,αισθηση του ανικητου,απολυτες αποψεις) και δυστυχως για μενα ημουνα πολυ πιο 'χειροτερος' απο σενα,θα σου πω μονο τουτο.
Για τα παντα υπαρχουν καλυτερα και χειροτερα ταυτοχρονα...
Αν εσυ δεν εχεις ακουσει καλυτερο χρονο απο το σιγουρα αξιολογο που εχεις κανει μπορει να ειναι πολυ απλα γιατι κανενας ιδιοκτητης 307 δεν εχει διαθεση να μπει στην πιστα και να ξεσκισει το αυτοκινητακι του για να αποδειξει στον οποιδηποτε το οτιδηποτε.
Το 307 που εχεις εσυ και μπορεις και του πινεις το αιμα μπορει καν να μην ειναι δικο σου η να εχεις την οικονομικη ευχερια(μακαρι) οτι και να παθει να το φιαξεις.
Ειμαι σιγουρος οτι την πρωτη φορα που θα σε περασει 'απο πανω' καποιος και δεν θα ξερεις απο σου ηρθε(οπως την επαθα εγω) θα γινεις πιο προσεκτικος στον τροπο σκεψης σου και το μονο που θα κανεις ειναι να αποζητας την οδηγικη σου βελτιωση και μονο.
Επειδη σε εχω δει να οδηγας και εισαι οπτικα τουλαχιστον αριστος και απο οτι μου εχουν πει εισαι και απαιχτος στα μηχανολογικα εχεις ,κατα την γνωμη μου, ολο τον καιρο μπροστα σου να γινεις αυτο που επιθυμεις αλλα πρεπει να το αποδειξεις κιολας.
Μεχρι τοτε καλο ειναι να ριξεις λιγο νερο στο κρασι σου και να ακους και κανενα μεγαλυτερο σου που σε εκτιμαει(οπως εγω)
Φιλικα
Μιχαλης. -
[quote='SuperBilly16V']
Τι μου προτείνετε, θα προτιμούσα καποιες επώνυμες εξατμίσεις μιας και δεν πολυσυμπαθω τις χειροποίητες.Εγω εχω βαλει Sebring και εχω μεινει ευχαριστημενος.Βασικα και γω ζητουσα καλυτερη αποδοση και βεβαια οχι βαβουρα.
Μπορω να σου στειλω μια φωτο απο το αμαξι μου να δεις πως ειναι.
Ειναι και λιγο ακριβουτσικη ,αν θυμαμαι καλα πρεπει να την ειχα παρει γυρω στα 300€ -
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Εγω εχω βαλει Sebring και εχω μεινει ευχαριστημενος.Βασικα και γω ζητουσα καλυτερη αποδοση και βεβαια οχι βαβουρα.
Τελικα αυτο που επιζητουσες το βρηκες;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
...Η ηλιοροφή πάει 1000euro πάνω και κάνει 3 μήνες να μπει...
Το cd changer πάει 400(!)...Εγώ την πλήρωσα 1.060 € τον 07/2002...
...Το cd changer πάει 400(!)...
Έχω την εντύπωση πως το XT Premium έχει CD changer στο βασικό εξοπλισμό...
-
Καθένας με τον πόνο του!!!
Οπως τα υπολόγιζα, έβαλα στο φλας λίγο σπρευ αυτό για τα καλώδια και δουλεύει μία χαρά!!
Μέσα στην εβδομάδα πάω στην αντ/πεια και τους ξεχέζω που ήθελαν να μου αλλάξουν τα σαϊνια όλο το φανάρι!!!!!! -
Με την ευκαιρία του σχολίου μου στο αντίστοιχο σχόλιο του alexx, καλησπέρα σε όλους! Sorry για την απουσία μου, αλλά ακριβαίνουν τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από 1/4/2004 και αυτό σήμαινε πολύ δουλειά για μένα. Άσε τα διαβάσματα, τώρα στα γεράματα... 5 μαθήματα έγραψα την περασμένη εβδομάδα...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω εχω βαλει Sebring και εχω μεινει ευχαριστημενος.Βασικα και γω ζητουσα καλυτερη αποδοση και βεβαια οχι βαβουρα.
Τελικα αυτο που επιζητουσες το βρηκες;
Μπορω να πω οτι το βρηκα.Βεβαια με την τοποθετηση της εξατμισης εβαλα και φιλτρο αερος κλειστου τυπου και τιποτε αλλο,και επειδη κοινως ακουγεται οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να βαλεις στ'αμαξι για να του 'δωσεις' λιγο ειναι αυτα τα δυο,αυτο εκανα και γω.
Παντως σημερα παρατηρησα κατι παραλογο για μενα.Με το φιλτρο αυτο και με το Α/C αναμενο, πηγαινε πολυ καλυτερα τ'αμαξι.Δεν ξερω ισως να μου φανηκε ,το λεω με καθε επιφυλαξη. -
Σχετικα με το σχολιο του Τακινεν, Σκεφτομαι και εγω να βαλω το 1.6 μου στα μεγαρα και εχω βρει και 15ιντσες σιδερενιες και ημισλικ ΓιοκοΚλαμα σε πολυ καλη κατασταση και τιμη. Τα φρενα ταλαιπωρουνται πολυ? Ειμαστε για νεα τακακια μετα δηλαδη? Τα αμορτισερ μετα απο ποσους γυρους γινονται 'σουπα'? Μπορει να παθουν μονιμη ζημια μετα απο πολλους γυρους και ψηλεσ θερμοκρασιες? Ποσους γυρους να κανω καθε φορα ωστε να μην το ζορισω πολυ? Θελει κανεις να κανονισουμε μια ατυπη 'τρακντει' (σορυ βαριεμε να αλλαξω γλωσσα ) και να παμε παρεα (μεσα στον Απριλιο)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΜSorry για την απουσία μου, αλλά ακριβαίνουν τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από 1/4/2004 και αυτό σήμαινε πολύ δουλειά για μένα.Εσυ μας τα παιρνεις εεε;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Sorry για την απουσία μου, αλλά ακριβαίνουν τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από 1/4/2004 και αυτό σήμαινε πολύ δουλειά για μένα.
Εσυ μας τα παιρνεις εεε;
Μακάρι να τα έπαιρνα εγώ φίλε! Δεν θα είχα 307!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μακάρι να τα έπαιρνα εγώ φίλε! Δεν θα είχα 307!Ε,οχι και μακαρι! Αν δεν ειχες 307 πως θα γνωριζες εμας; Οποτε να εισαι ευτυχισμενος!
-
Ευτυχισμένος είμαι, έτσι τουλάχιστον νομίζω!
Πάλι όμως θα είχαμε γνωριστεί γιατί θα είχα 307 για το ...Supermarket δίπλα σε μια 911 που είναι το 'αυτοκίνητό μου' εδώ και ... 35 χρόνια περίπου!
Παρεπιπτόντως, 911 πήρε στην κόρη του αυτός που πραγματικά παίρνει τα ...παραπάνω για την αποφοίτησή της!
(Φτού! πάντα έλεγα πως γεννήθηκα από λάθος γονείς!)
PEUGEOT FORUM