-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...αφηνω και τις ιδιες οπου σε λιγο καιρο ισως απο το πολυ σταβωμα ισιωσουνε και μονες τους...Ρε φίλε μήπως είσαι σιδεροφάγος; Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει; Εμένα έχουν μόνο φθορά, μάλλον φυσιολογική μετά από 36.000 χλμ., είναι δηλαδή φαγωμένοι περίπου 0,5 mm. Και δεν έχω στράβωμα, και κάνω και 'βάρβαρα' φρεναρίσματα, γι'αυτό απορώ! Φρόντισε να αλλάξεις δίσκους πριν σου χαλάσουν και οι δαγκάνες! Εξακολουθώ να συνιστώ τους ίδιους. ΑΝΤΡΕΑ ΤΙ ΛΕΣ;
...εσεις τι κανατε τωρα με τα χιονια?????...
Έχω κλειστό γκαράζ ( ), το έκλεισα μέσα Πέμπτη βράδυ και το έβγαλα Κυριακή πρωί...Κλειστή η Λεωφόρος Φυλής, κλειστή και η Αττική Οδός, επαιξα χιονοπόλεμο με τα παιδιά μου...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Φρόντισε να αλλάξεις δίσκους πριν σου χαλάσουν και οι δαγκάνες! Εξακολουθώ να συνιστώ τους ίδιους. ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΛΕΣ;To να στραβωσει μια δισκοπλακα δεν ειναι προβλημα, ειναι φυσιολογικο, αναλογα με τη χρηση που γινεται... Η καθε δισκοπλακα συνεργαζεται με συγκεκριμενα τακακια, οχι οτι δεν θα φρεναρει το αυτοκινητο, απλα δεν θα ειναι ιδια η φθορα και η αντοχη τους σε σκληρη χρηση.
Παραδειγμα: Το Hilux ετρωγε τακακια καθε 4.000km, πραγμα αδιανοητο για οποιοδηποτε αυτοκινητο... Καποια στιγμη η μια δισκοπλακα (η διπλασια σε παχος απο του 307 και με διαμετρο 300mm) ραγισε(!). Aλλαχθηκανε μεσα στην εγγυηση μαζι με τα τακακια και εχω κανει 11,000km απο τοτε με φυσιολογικοτατη φθορα. Τι εφταιγε τελικα και τα τακακια γινοντουσαν σταχτη; Το υλικο απο τις δισκοπλακες... Οποτε μη την ψαχνετε για αλλες δισκοπλακες. Μια ολοκληρωμενη λυση (δαγκανες-δισκοπλακες-τακακια) πιθανως να εχει αποτελεσμα αλλα ειναι περιττο εξοδο!
-
Αυτες τις κρυες μερες του χειμωνα παρατηρω ενα τριξιμο απο τη δεξια μερια του καπω περιπου στι 1800-2000 στροφες. Ξερεται απο τι ειναι αυτος ο θορυβος?
-
μιχαλη, οπως διαβασες στο μανιουαλ, ετσι σηονωνται οι υαλοκαθαριστηρες και για να αλλαχτουν.
με ζεστο αερα στο μπροστινο και την αντισταση στο πισω, ο παγος ξεκολαει ευκολα απο τα τζαμια
307 - χιονι : 2-0. Δεν κολλησε πουθενα (ειναι και τα λαστιχα καινουργια, ειχα και αλυσιδες)
κατω δεξια μπροστα, ακουγεται οχι τριξιμο αλλα κατι σαν ανεμιστηρακι. μαλλον δεν ειναι τιποτα.
περναγα απο μια τογιοτα και ξαναειδα την κορολλα. μετα απο 2 μηνες συμβιωσης με το 307, και γνωριζοντας το καλα μεσα εξω, πηγα να δω τι παραπανω εχει το αυτοκινητο που πουλα σαν ζεστο ψωμι (1.500 ταξινομησεις τον ιουνιο, 900 το αξεντ, 850 το γκολφ, 840 το 307)
Τι να σας πω... πολυ πλαστικουρα, ελλειψεις εργονομιας, φτηνος διακοσμος στις φτηνες εκδοσεις. Η πολλη πλαστικουρα ειναι μαλλον γνωρισμα της τογιοτα, καθως και στο ραβ4 (35.000 ευρω) αισθανθηκα λες και ημουν μεσα σε ενα λιγο πιο μεγαλο τζιμνυ). Μαλλον πουλαει λογω ονοματος και εγγυησης.
Παντως η λαιον ξυπνησε κι αρχισε να διαφημιζει καποια προσφορα - αν και δεν καταλαβα ακριβως τι, μαλλον νεα χρηματοδοτικα) -
Νικο φιλε μου ποιος σου ειπε οτι διαβασα το manual????
Ας ειναι καλα ο καινουργιος μας ο φιλος Σπυρος, που με ξεστραβωσε.
Ηθελα να στειλω και mail στην Γαλλια να τους βρισω ο ηλιθιος....(θα μου πεις πως θα το εστελνα αφου δεν ξερω να στελνω....λεμε τωρα...).
Οσο για τους τριγμους και γω κατι ακουγα γυρω-γυρω αλλα εβαλα λιγο πιο δυνατα το cd και ως δια μαγειας δεν ακουγοτανε τιποτα!!!!!!
Για τα φρενα δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω νομιζω οτι αν αλλαξω τις δισκοπλακες και βαλω παλι τις ιδιες θα ξανασταβωσουν σε χρονο dt.
Παντως θα το κανω και θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Νικο φιλε μου ποιος σου ειπε οτι διαβασα το manual????
Ας ειναι καλα ο καινουργιος μας ο φιλος Σπυρος, που με ξεστραβωσε.
Ηθελα να στειλω και mail στην Γαλλια να τους βρισω ο ηλιθιος....(θα μου πεις πως θα το εστελνα αφου δεν ξερω να στελνω....λεμε τωρα...).
Οσο για τους τριγμους και γω κατι ακουγα γυρω-γυρω αλλα εβαλα λιγο πιο δυνατα το cd και ως δια μαγειας δεν ακουγοτανε τιποτα!!!!!!
Για τα φρενα δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω νομιζω οτι αν αλλαξω τις δισκοπλακες και βαλω παλι τις ιδιες θα ξανασταβωσουν σε χρονο dt.
Παντως θα το κανω και θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμαMιχάλη σου βρηκα λυση....
Eιναι το ολοκαινουργιο συστημα φρενων της Delphi με 2 δισκοπλακες και 3 τακακια.... (Δεν πωλειται βεβαια αλλα αν θελεις κατι μπορουμε να κανουμε)
-
Καλημερα!
οι δίσκοι από ότι φαίνεται (διεθνή forums κτλ) στραβώνουν (disk warping) όταν είναι ζεστοί (απότομο φρενάρισμα/κατηφοριές κτλ) και στο σταμάτημα εξακολουθούμε να έχουμε πατημένο το πεντάλ φρένου. Μια καλή ιδέα είναι νομίζω λίγα μέτρα πρίν το τελικό σταμάτημα να τα 'σβήνουμε' προοδευτικά τα φρένα, χρησιμοποιώντας ίσως ακόμα και χειρόφρενο για το τελευταίο μισό μέτρο από ένα ΤΡΕΛΟ φρενάρισμα ας πούμε.
Φυσικά, αυτά τα κάνω πολύ σπάνια, αλλά σίγουρα υπάρχει λόγος που λένε να μήν τσεκουρώνουμε τα φρένα συνέχεια. Ακόμα και μία φορά μπορεί να αποβεί μοιραία για τους δίσκους.Σπύρος
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
[
Mιχάλη σου βρηκα λυση....:
Παρτα-παρτα και οταν βρεθουμε σου δινω τα λεφτα
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παρτα-παρτα και οταν βρεθουμε σου δινω τα λεφταΤα παραγγελνω και οταν τα παραλαβω θα σου τα στειλω με e-mail....
-
Μπραβο καλε μου φιλε!!!
Και οταν τα στειλεις θα τα τυπωσω σε ενα καλο εκτυπωτη που εχουμε εδω στο γραφειο θα τα βαλω στο αυτοκινητο και μετα με αυτα τα φρενα θα παμε ΜΑΖΙ μια μικρη βολτουλα(στην Φτερη πχ ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μπραβο καλε μου φιλε!!!
με αυτα τα φρενα θα παμε ΜΑΖΙ μια μικρη βολτουλα(στην Φτερη πχ )Στη Φτερη ή στις φτέρες θα φτάσουμε όμως;
-
Ρε..μασας????
ΠΑΤΑΝΕ ΦΡΕΝΟ ΤΑ 307???(και ειδικα τα μπορντω και ακομη ειδικοτερα αυτο που οδηγω εγω???)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε..μασας????ΠΑΤΑΝΕ ΦΡΕΝΟ ΤΑ 307???(και ειδικα τα μπορντω και ακομη ειδικοτερα αυτο που οδηγω εγω???)
Και βεβαια δεν πατας φρενο... Τοσο αργα που πηγαινεις δεν χρειαζεται!
-
Εεεε...τι να κανω και γω ο κακομοιρης.
Ετσι μου τα εμαθες,ετσι τα κανω....
Καλα λενε οτι με οποιο δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις
Κανενας γρηγορος ρε παιδια στην παρεα μπας και παψω να σουρνωμαι!!! -
MDVQ, εσύ έχεις τους χαλασμένους δίσκους, εμένα μου είπανε οτι τα τακάκια μου στα 42.000 km έχουν χάσει τo 1/2 - 2/3 τους και πάμε για αλλαγή στα 45.000 μάλλον προληπτικά
-
Φαντασου τι θα μου πουν εμενα!!!!!! (με 8500 χλμ!!!!)
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ 62200ΚΜκαι στα 65000 κανω σερβις.Λοιπόν ακούω για τακακια ακούω για δίσκους στα 50000κμ που εκανα σερβις δεν μου είπε για αλλαγή τακάκια όταν τον ρώτησα μου είπε πως ειναι καλά!στα 50000κμ και καλά γινεται;Δεν πατάω ευκολα το φρένο συνήθως κατεβάζω ταχύτητες λέτε να ζούνε γιαυτόν τον λόγω;Τι αλλαγή να κάνω τώρα στα 65000κμ που χρειάζεται επειγόντως;Λεει τίποτα το μανουαλ?
-
Για όποιον τον ενδαιφέρουν τα αναλώσιμα
Σετ υαλοκαθαριστήρες μπροστά 38,00 Ευρώ
-
Ρε Λαζαρε θα μας τρελανεις???Εσυ οχι δεν το πατας ευκολα τοφρενο δεν το πατας ΚΑΘΟΛΟΥ
Δηλ εχει κανει 62000 χλμ με τα ιδια τακακια????
Εγω παντως στην θεση σου δεν θα ξαναπιανα τελικη( δεν το γραφω το νουμερο ετσι για να σε φιαξω...) γιατι αμα χρειαστει να φρεναρεις βλεπω να εξαϋλωνονται τα τακακια!!!!
Frixo τωρα νομιζω εμαθες πως δουλευει το κολπο με τους υαλοκαθαριστηρες -
ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΙΧΑΛΗ!ΣΤΑ 50000 ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 50000 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΜΑ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
PEUGEOT FORUM