-
Συμφωνώ για τα χιλιόμετρα αλλα και πάλι η διαφορά δεν ειναι μεγάλη . Αυτά που σου είπα ισχύουν σίγουρα καθώς τα ξέρω από βελτιωτες που γνώρισα όταν ο πατέρας μου δούλευε στον όμιλο option press, με τα περιοδικά power techniques , max power, evo , car ,XL , auto bible ,power bikes , nautica.μαλιστα σε κάποιο από αυτά , νομίζω το power techniques , είχε γίνει δοκιμασία για τα φίλτρα και με ελάχιστη διαφορά αποδείχθηκε ότι το green ειναι καλύτερο .τι ίδιο και για την βενζίνη .
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Άρα λοιπόν δεν μιλάνε για τρελές διαφορες. Εγώ 194 (gps).ας μην ξεχνάμε πως για να επιτευχθει η μέγιστη απόδοση του κινητήρα πέρα από το σανιδωμα παίζουν καθοριστικό ρόλο και αλλα πράγματα όπως ο αέρας ελαστικών , η ποιότητα του καυσίμου (βάζε μόνο σούπερ αμόλυβδη και μετά το δεύτερο γέμισμα ή τα χιλιόμετρα που αντιστοιχούν στο δεύτερο γέμισμα θα δεις άλλες επιδόσεις και θα διανυεις με τα ίδια λίτρα τα διπλα χιλιόμετρα . Αμα 2-3 συμπληρώματα μπορείς να ρίχνεις και ενισχυτικό οκτανίων ή συντηρητικό οκτανίων που ειναι λίγο ακριβότερο ),ο αέρας , το φορτίο , αν φοράς κάποιο φίλτρο ελευθερας ή κάποια εξάτμιση . Κάποια από αυτά ίσχυαν σίγουρα όταν το τερμάτισα . Ίσως να ίσχυαν και κάποια όπως ο αέρας και όλα μαζί να συβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα .Κοψε κατι!!!!σιγα μη κανεις και τα 3πλα χλμ με τη super......
Λιγο κεφι παραπανω στα χαμηλα ομολογω οτι στο δινει,οχι ομως τις λοιπες υπερβολες! -
Κοιτά , αυτό ομολογώ ότι έχει έναν υποκειμενισμό αφού ο καθένας ξέρει ποσο βαρύ ειναι το πόδι του.εγω με οικονομική οδήγηση και όχι κέντρο αθηνας το έχω πετύχει αυτό . Για κάποιον όμως που βάζει απλή θα χρειαστεί να κάνει δυο γεμίσματα ή τα χιλιόμετρα που αντιστοιχούν σε δυο γεμίσματα για να το διαπιστώσει . Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλα όταν το δοκιμάσεις θα θυμηθείς τον Μιχάλη ...!
-
Βρε αγορι μου, 100αρα το χω δουλεψει καποτε, δεν εχει διαφορα.... Δεν εχουν ευαισθησια στο καυσιμο αυτοι οι κινητηρες, ειναι 'αρχαιο' σχεδιο μηχανολογικα, απο ψεκασμο κτλπ. Ενα ηλεκτρονικης διαχειρισης καρμπιρατερ φορανε ουσιαστικα τα δικα μας που ειναι του '95.. κατα τα '96-'97 φορεσαν πολλαπλο ψεκασμο.
-
Τα πράγματα είναι απλά. Το αυτοκίνητο έχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή τελική 165 χ.α.ω. (http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=26752) Ή έχει πάνω κανένα δίλιτρο μοτέρ ή το έριξε από κανέναν γκρεμό για να δείξει αυτά τα χλμ ή κάτι δεν πάει καλά με την εξιστόρηση...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά. Το αυτοκίνητο έχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή τελική 165 χ.α.ω. (http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=26752) Ή έχει πάνω κανένα δίλιτρο μοτέρ ή το έριξε από κανέναν γκρεμό για να δείξει αυτά τα χλμ ή κάτι δεν πάει καλά με την εξιστόρηση...Μπορει να ειναι το μοτερ οπως του γκρουπβαγκ,75 ιπποι που στην πραγματικοτητα ειναι 105!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά. Το αυτοκίνητο έχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή τελική 165 χ.α.ω. (http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=26752) Ή έχει πάνω κανένα δίλιτρο μοτέρ ή το έριξε από κανέναν γκρεμό για να δείξει αυτά τα χλμ ή κάτι δεν πάει καλά με την εξιστόρηση...Με μπριζωσες τωρα να βρω καμια εφαρμογη-gps στο κινητο να βγω να πλακωθω.. πολυ λιγα μου φαινονται τα 165 Αλεξανδρε. Οτι κλεβουν κλεβουν τα ταχυμετρα αλλα οχι κι ετσι..
-
Δοκίμασε το !! Αξίζει ! Πρόσεξε όμως να παίρνει σήμα από δορυφόρο και όχι τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και να πληρεις αυτά που σου είπα παραπάνω και τότε θα με θυμηθείς !!!
-
Που σαι Μιχαλη, μεχρι 180 σημερα .. 1 ατομο και τιγκα πορτμπαγκαζ, συμπλεκτης με 185.000km.
-
Κοντέρ Χρήστο σε κανονική ευθεία;
-
Κοντερ και ευθει(ες).
-
Πολύ χαίρομαι !!! είχες βάρος βέβαια ... Πιστεύω πως με άδειο πορτ μπαγκάζ και με καινούριο συμπλέκτη αλλα και με ενα φίλτρο ελευθερας και μια εξατμισουλα όπως εγω θα έβλεπες τα νούμερα που σου είπα !!! Συμφωνείς ;
-
Με αυτά που λες μπορεί να έβλεπε και 300 παρά... Ειδικά με το φίλτρο που ουσιαστικά σε κόβει στις ψηλές...
-
Τα παραλες..
-
Πολύ χαίρομαι !!! είχες βάρος βέβαια ... Πιστεύω πως με άδειο πορτ μπαγκάζ και με καινούριο συμπλέκτη αλλα και με ενα φίλτρο ελευθερας και μια εξατμισουλα όπως εγω θα έβλεπες τα νούμερα που σου είπα !!! Συμφωνείς ;Ετσι οπως το ενιωθα το εργαλειο, με τιποτα..
Σχεδον 207 κοντερ εχω δει με 8βαλβιδη 1800αρα xantia που απο τα 140-180 ανεβαζει πολυ πιο ανετα απ οτι η zx για να καταλαβεις.. -
Η xanthia ειναι υπέροχη πιστεύω και την θαυμάζω πολύ ! Πάντως στο επόμενο ταξίδι (το καλοκαίρι ) υπόσχομαι βίντεο για να το δεις και με τα μάτια σου!
-
Καλησπέρα ,
Μήπως γνωρίζετε που θα βρω μια μονάδα απομακρυσμένου κλειδώματος μαζί με το κλειδί για το 306 phase 1 γιατί νομίζω πως στα μοντέλα του 1995 με το κλειδί με το ενα κουμπί δεν προγραμματίζεται καινούριο κλειδί ..
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . -
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα κλειδιά πρέπει να κρέμονται από τον διακόπτη. έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι λίγα αλλά επειδή έχω αρχίσει να παρατηρώ άλλους οδηγούς βλέπω ότι συνήθως είναι πάρα πολλά. Παίζει ρόλο το βάρος ? Και αν ναι παίζει ρόλο και το μπρελοκ ? -
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα κλειδιά πρέπει να κρέμονται από τον διακόπτη. έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι λίγα αλλά επειδή έχω αρχίσει να παρατηρώ άλλους οδηγούς βλέπω ότι συνήθως είναι πάρα πολλά. Παίζει ρόλο το βάρος ? Και αν ναι παίζει ρόλο και το μπρελοκ ?Δεν ξερω αν κανει κακο η αρμαθια με τα κλειδια στο διακοπτη αλλα σιγουρα σου σπαει τα @@ ...........
Προσωπικα εχω χωριστα του αυτοκινητου απο τα υπολοιπα...... -
Οντως το βαρος κανει ζημια με το καιρο στη κλειδαρια του τιμονιου Μιχαλη.
PEUGEOT FORUM