-
Έχεις δίκιο ξέχασα να το γράψω αυτό
Υπάρχει ενα μικρό τρέμουλο στο τιμόνι στο ρελαντί αλλα μετα απο λίγο καιρό το συνηθίζεις.Δεν είναι τίποτα φοβερό φαντάσου σαν να δουλέυει 50rpm πιο κάτω το ρελαντί και να μεταφέρει ενα μικροκραδασμό στο τιμόνι.Αυτο που δεν μπορείς να συνηθίσεις είναι το συνεργείο καθε 3 και λίγο με καινούριο αυτοκίνητο για να αλλαζεις ζοαν ,βασεις μηχανής και λοιπες βλακείες.
Χωρίς να κάνω διαφήμιση (το ξεκαθαρίζω απο την αρχή) ο αντιπρόσωπος της powerflex είναι:
Auto Ergonomics, Αθανασίου Διάκου 22, 18344, Μοσχάτο, Αθήνα
Tel: 2109427417 - Fax: 2109425371Στο 206 μπαίνει η βάση του 106.Για ρίξτε και μια ματια εδώ μήπως και βγάλετε άκρη:
Η επιστολή στάλθηκε σε κολλητό μου στις 12/05/2003 και αφορά και τα μοντέλα 2002.Ενα τηλεφωνάκι στην Peugeot που πηγαίνετε για service θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα.
-
Γεια σας παιδιά. Ελπίζω πως περάσατε πολύ καλά το τριήμερο.
Μόλις ανακάλυψα ένα καινούριο προβληματάκι στο 307 μου. Συγκεκριμένα, το αριστερό φλας αναβοσβήνει πολύ πιο γρήγορα από το δεξί. Έχω αλλάξει διακόπτη φλας. Καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Την άλλη βδομάδα πάω για το service στα 2 χρόνια και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω και βαλβολίνες με κάποιες καλύτερες συνθετικές. -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Ελπίζω πως περάσατε πολύ καλά το τριήμερο.
Μόλις ανακάλυψα ένα καινούριο προβληματάκι στο 307 μου. Συγκεκριμένα, το αριστερό φλας αναβοσβήνει πολύ πιο γρήγορα από το δεξί. Έχω αλλάξει διακόπτη φλας. Καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Την άλλη βδομάδα πάω για το service στα 2 χρόνια και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω και βαλβολίνες με κάποιες καλύτερες συνθετικές.Κοίταξες εάν σου έχει καεί κάποια λάμπα ??
-
Βαλβολινες για το 307 υπαρχουν shell,motul και yacco.Τις δοκιμασα και τις 3 και καλυτερη απο ολες μου φανηκε η yacco.Ομως να ζητησεις την ημισυθετικη γιατι εχει και απλη.Αν θες λεπτομερειες στειλε pm να μην απασχολουμε το topic με φλυαριες που ισως κουραζουν τους αλλους αρεσουν ομως σε εμας
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ1ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?
-
Kαλυτερες επιδοσεις δεν εχεις καλυτερη λειτουργια του σαζμαν εχεις σιγουρα.Αν και στα σερβις επιμενουν οτι δεν χρειαζονται αλαγμα και συ να επιμενεις να στις αλαξουν αλλα με την προυποθεση οτι θα τους τις πας εσυ και θα στις βαλουν με ξεχωριστη συσκευη για να μην τις ανακατεψουν.Στην τελικη αγορασε εσυ μια ειδικη συρηγγα και εχε την και για αλλες φορες.Το κοστος της ειναι αστειο (νομιζω καμμια 10 ευρω).Παντως εστω και αν σε θεωρησουν γραφικο (εμενα με θεωρησαν) παρε καλυτερα αλλα 2 λιτρα βαλε αυτα πρωτα δουλεψε το αυτοκινητο στο γρυλλο με ολες τις ταχυτητες για 1 λεπτο και αμεσως ξαναβαλε τις καινουργιες για να ειναι ολοκαθαρες και να μην ανακατεφτουν με τις παλιες.Για οσους αρχισαν τα γελια δυστυχως δεν μπορω να τους δειξω τις συνθετικες βαλβολινες που ανακατεψα με απλες και γινανε μαρμελαδα να τους κοπει το γελιο παραυτα!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Για οσους αρχισαν τα γελια δυστυχως δεν μπορω να τους δειξω τις συνθετικες βαλβολινες που ανακατεψα με απλες και γινανε μαρμελαδα να τους κοπει το γελιο παραυτα!!!!Από ότι ξέρω η Peugeot απαγορεύει διά ροπάλου την ανάμιξη των βαλβολινών. Όταν τις αλλάζεις, πρέπει να τις έχεις στραγγίξει 100%.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ.
ΕΧΩ ΤΟ 1.6 ΧS ΚΑΙ ΕΧΕΙ 34000χλμ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΘ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΚΕ
ΗΤΑΝ Ο ΑΙΣΘΗΤΙΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ
ΑΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!! -
Σιγα-σιγα ρε παιδια ενας -ενας μην απαντατε ολοι μαzι και παθει τιποτα το topic!!!! Οπως διαπιστωσεις φιλε sti μαλλον την πατησαμε απο θεμα αναρτησης προς το παρον αν και νομιζω οτι ο pug αν δεν κανω λαθος κατι εχει κανει με ελατηρια.Παντως επειδη τυγχανει να ξερω κατι δοκιμασμενο και με υπευθυνη γνωμη οδηγου που ξερει προς το παρον δεν υφισταται.Αν κατι εχει γινει τωρα κοντα οποιος ξερει ας μας ενημερωσει.
-
παιδια μακαρι να ήξερα... και εγω μονο ελατήρια αλλαξα. παντως φιλε sti θα σου προτεινα να ρωτησεις σε κανενα αμορτισερα τι παιζει για το 307 μας. ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε πολλαπλης εξαγωγης (κοινως χταποδι) στο αμαξι μας?
-
καλησπέρα παιδιά.
έχω ένα 206 1.6 16v και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
1.τώρα τελευταία κάνει ένα έντονο μεταλλικό θόρυβο από το κάτω μέρος...έχω την εντύπωση ακριβώς πίσω απο τη μηχανή.πρόκειται για μεταλλικό κροτάλισμα όταν ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα(κυρίως από τις 3,5 και κάτω)
2.πως καταλαβαίνεις τα πειράκια;πάντως τώρα τελευταία βάζω racing και ο κινητήρας δουλεύει πολύ καλύτερα στο ρελαντί, ενώ δεν κάνει τα διάφορα κομπίασματα που έκανε με άλλες βενζίνες σε χαμηλές στροφές
3.όταν το αυτοκίνητο έχει ζοριστεί ακούγεται ένας κτύπος στο ρελαντί από το χώρο του κινητήρα ο οποίος σταματά όταν πατάω το συμπλέκτη.καμία ιδέα;
4.πρίν να αρχίσει το μεταλλικό κροτάλισμα ακουγόντουσαν διάφορα μικροθορυβάκια από το κάτω μέρος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω από πού
5.αρκετά συχνά μου εμφανίζει κατά την εκκίνηση το μήνυμα anti pollution fault message;καμία ιδέα;
αυτά προς το παρόν...παρακαλώ βοηθήστε.
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξεις -
Ζουαν, ρουλεμαν συμπλεκτη, αισθητηρας αερος. Με τη σειρα που ανεφερες τα προβληματα σου.
-
Κανε και μια βολτα απο εδώ:
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ζουαν, ρουλεμαν συμπλεκτη, αισθητηρας αερος. Με τη σειρα που ανεφερες τα προβληματα σου.έχω διαβάσει και άλλες δημοσιεύσεις σου και κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να σε εμπιστευτώ. σε ευχαριστώ λοιπόν.
από θέμα κόστους τι γίνεται;
όσον αφορά το ζουαν αυτό θα γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι;
το ρουλεμαν του συμπλέκτη τι προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει;
ο αισθητήρας αέρος;σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου...για να μη με γδύσουν μεθαύριο που θα το πάω στο συνεργείο
-
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
Ζουαν, ρουλεμαν συμπλεκτη, αισθητηρας αερος. Με τη σειρα που ανεφερες τα προβληματα σου.
έχω διαβάσει και άλλες δημοσιεύσεις σου και κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να σε εμπιστευτώ. σε ευχαριστώ λοιπόν.
ο αισθητήρας αέρος;σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου...για να μη με γδύσουν μεθαύριο που θα το πάω στο συνεργείο
Αυτό το ζοάν γ..... την τρέλλα μου,τι γίνεται ρε παιδιά όλα τα peugeot αλλάζουν τα ζοάν σαν πουκάμισα !!!Τελικά στο 307 είναι μεταλλικό ή λαστιχένιο ??Φίλος σε ASTRA είχε αλλάξει 5 ζοάν μέχρι που του έβαλαν μεταλλικό και ησύχασε.Να φτιάξω κανένα ανοξείδωτο ??????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σιγα-σιγα ρε παιδια ενας -ενας μην απαντατε ολοι μαzι και παθει τιποτα το topic!!!! Οπως διαπιστωσεις φιλε sti μαλλον την πατησαμε απο θεμα αναρτησης προς το παρον αν και νομιζω οτι ο pug αν δεν κανω λαθος κατι εχει κανει με ελατηρια.Παντως επειδη τυγχανει να ξερω κατι δοκιμασμενο και με υπευθυνη γνωμη οδηγου που ξερει προς το παρον δεν υφισταται.Αν κατι εχει γινει τωρα κοντα οποιος ξερει ας μας ενημερωσει.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η BILSTEIN ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..... -
καλησπέρα παιδιά.
1.τώρα τελευταία κάνει ένα έντονο μεταλλικό θόρυβο από το κάτω μέρος...έχω την εντύπωση ακριβώς πίσω απο τη μηχανή.πρόκειται για μεταλλικό κροτάλισμα όταν ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα(κυρίως από τις 3,5 και κάτω)
2.πως καταλαβαίνεις τα πειράκια;πάντως τώρα τελευταία βάζω racing και ο κινητήρας δουλεύει πολύ καλύτερα στο ρελαντί, ενώ δεν κάνει τα διάφορα κομπίασματα που έκανε με άλλες βενζίνες σε χαμηλές στροφές
3.όταν το αυτοκίνητο έχει ζοριστεί ακούγεται ένας κτύπος στο ρελαντί από το χώρο του κινητήρα ο οποίος σταματά όταν πατάω το συμπλέκτη.καμία ιδέα;
4.πρίν να αρχίσει το μεταλλικό κροτάλισμα ακουγόντουσαν διάφορα μικροθορυβάκια από το κάτω μέρος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω από πού
5.αρκετά συχνά μου εμφανίζει κατά την εκκίνηση το μήνυμα anti pollution fault message;καμία ιδέα;
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξειςΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ANTI POLLUSION FAULT ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
-
Ο χρήστης STI έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξειςΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ANTI POLLUSION FAULT ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
ποια συμπτώματα είχε στο δρόμο το αμάξι σου με αυτό το πρόβλημα;έμενα εμφανίζεται το μήνυμα αλλά δε μπορώ να εντοπίσω κάτι στη λειτουργία του κινητήρα.την προηγούμενη φορά το είχα επισημάνει στο συνεργείο και μου είχαν πει ότι μπορεί να φταίει το καύσιμο χωρίς να μου προτείνουν να αλλάξω κάτι...βοήθησε με σε παρακαλώ
-
έχω διαβάσει και άλλες δημοσιεύσεις σου και κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να σε εμπιστευτώ. σε ευχαριστώ λοιπόν.
Mε τιμα η απαντηση σου ιδιαιτερα, αυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος μας. Να ανταλλασουμε αποψεις και γνωσεις...
Οσον αφορα την αναρτηση, ολοκληρωμενη λυση θεωρειται αυτη της KW η οποια εταιρια εχει δειξει οτι φτιαχνει αρκετα καλες αναρτησεις. Το τι κανει στο 307 ειναι ενα '?'.
-
Καλησπέρα παιδια.
Είμαι και εγώ από τους πονεμένους με το παλιοζουαν, μιας και παω να το αλλάξω για τρίτη φορά.
Παρατήρησα πως στα καινούρια 307 έχουν βγάλει την μόνωση από το καπώ, το δικό μου την έχει όμως. Μήπως είναι προτιμότερο να την βγάλω και εγώ?
PEUGEOT FORUM