-
ΟΧΙ. Εγω πληρωσα για να την βαλω!!!!θα σου αυξηθει ο θορυβος απο το μοτερ στην καμπινα και μακροπροθεσμα θα σου θολωσει και το χρωμα απο την θερμοκρασια στο καπω.Σημερα οδηγησα ενα XSI και παρολο που το ζορισα πολυ δεν μου χτυπησε ουτε μια φορα την αλλαγη απο δευτερη σε τριτη.Μπορει οποιος εχει XSI να μας πει τι γινεται με αυτη την περιπτωση μπας και βγαλουμε καμμια ακρη και μεις οι φτωχοι με τα xs.Παντως απο γκαζι σιγουρα το δικο μου ηταν πιο σβελτο ειδικα χαμηλα.Μαλλον κατι εχουν κανει στον εγκεφαλο στα καινουργια μοντελα.
-
Ειτε xs ειτε xsi ειναι ακριβως ιδιοι κινητηρες-σασμαν! Προφανως καπου ζορισες το σαζμαν σου και τωρα σου κανει θορυβο στην αλλαγη ενω του xsi ειναι πιο προσεγμενο. Βαλβολινη εχεις ελεγξει;
-
Φιλε hiluxboy δυστυχως τα 307 το εχουν σαν κουσουρι να χτυπανε τις ταχυτητες γιατι και το παλιο που ειχα μου το εκανε και το καινουργιο και αλλα 307 και αυτο που ειχαν οι 4Τ για test μακρας διαρκειας.Και σαν αισθηση το σαζμαν του συγκεκριμενου (το τονιζω του συγκεκριμενου που οδηγησα)ηταν καλυτρο απο του δικου μου που σημειωτεον εχει και ημισυνθετικες βαλβολινες μολις αλαγμενες(μου φαινεται οτι δεν με παρακολουθεις )και δεν ειναι ζορισμενο.Επισης το δικο μου πηγαινε καλυτερα απο το xsi .Πως εξηγουνται ολα αυτα βρε φιλε.Εξεταζω το γεγονος μηπως καμια παρτιδα εχει τιποτα διφορετικες βασεις γιατι τοxsi δεν εκανε ουτε ενα συντονισμο που κανει το δικο μου στις 2500 rpm και μαλλον ειναι απο την εξατμιση.Μηπως ειναι καλυτρα να τα πουμε με κανενα pm μην ζαλιζουμε (εγω δηλαδη)και τους αλλους φιλους του topic??
-
Φίλε Mdvq τον συντονισμό στις 2500 στροφες τον κάνει και στο δικό μου Xsi. Πριν 2 μήνες περιπου αγόρασε και ένας φίλος μου το 307 1.6 Xsi και στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Χτες που πήγαμε για μπάνιο παρατηρήσαμε πως άρχισε να του κάνει και στο δικό του τον συντονισμό. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μετά απο λίγο καιρό.
Όσον αφορά την επιτάχυνση, πιστεύω πως το Xsi το 'πνίγουν' τα φαρδια λάστιχα. Είναι που είναι βαρύ σαν αυτοκίνητο, με τα 205/55/R16 γίνεται ακόμα βαρύτερο. Το παρατήρησα και εγώ πως το Χs είναι λίγο πιο 'εύστροφο' και επιταχυνει γρηγορότερα. -
Σuμεριζομαι την αποψη σου στο οτι η διαφορα στις επιδοσεις οφειλεται στα ζαντολαστιχα. Προχθες που πηγα ενα ταξιδι με τα 16αρια επιασε κοφτες η πεμπτη ligo πριν τα 200km/h!
-
Κατ αρχην να σας διευκρινησω οτι το δικο μου απο την πρωτη μερα φοραει AVON 205/55/16 με ζαντες technomagnisio(αν το γραφω σωστα).Οι δε ζαντες οσο και αν σε ξεγελαει το ονομα τους ειναι ψιλοβαριδια.Οποτε την διαφορα μαλλον δεν την κανει η 16αρα.Εξαλλου και στο παλιο που ειχα οταν αλλαξα απο 15 σε 16 δεν παρατηρησα καμμια διαφορα στις επιδοσεις.Ομως ο φιλος hiluxboy με μπερδεψε λιγο.Με τις 16 μακραινει γιατι χτυπαγε πιο γρηγορα κοφτη??Παντως εγω πηγα στο συνεργειο μου και μου σεταρανε στο DIAG το αμαξι για 16αρες(κατι για abs μου ψυθιρισανε οτι δουλευει καλλιτερα)
-
Σε μπερδευω οπως μπερδευομαι και εγω! Το αυτοκινητο πρωτα χτυπουσε 205+...
-
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.
έχω ένα 206 1.6 16v και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
1.τώρα τελευταία κάνει ένα έντονο μεταλλικό θόρυβο από το κάτω μέρος...έχω την εντύπωση ακριβώς πίσω απο τη μηχανή.πρόκειται για μεταλλικό κροτάλισμα όταν ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα(κυρίως από τις 3,5 και κάτω)
2.πως καταλαβαίνεις τα πειράκια;πάντως τώρα τελευταία βάζω racing και ο κινητήρας δουλεύει πολύ καλύτερα στο ρελαντί, ενώ δεν κάνει τα διάφορα κομπίασματα που έκανε με άλλες βενζίνες σε χαμηλές στροφές
3.όταν το αυτοκίνητο έχει ζοριστεί ακούγεται ένας κτύπος στο ρελαντί από το χώρο του κινητήρα ο οποίος σταματά όταν πατάω το συμπλέκτη.καμία ιδέα;
4.πρίν να αρχίσει το μεταλλικό κροτάλισμα ακουγόντουσαν διάφορα μικροθορυβάκια από το κάτω μέρος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω από πού
5.αρκετά συχνά μου εμφανίζει κατά την εκκίνηση το μήνυμα anti pollution fault message;καμία ιδέα;
αυτά προς το παρόν...παρακαλώ βοηθήστε.
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξειςΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ANTI POLLUSION FAULT ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
ποια συμπτώματα είχε στο δρόμο το αμάξι σου με αυτό το πρόβλημα;έμενα εμφανίζεται το μήνυμα αλλά δε μπορώ να εντοπίσω κάτι στη λειτουργία του κινητήρα.την προηγούμενη φορά το είχα επισημάνει στο συνεργείο και μου είχαν πει ότι μπορεί να φταίει το καύσιμο χωρίς να μου προτείνουν να αλλάξω κάτι...βοήθησε με σε παρακαλώ
EMENA TΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΜΡΟΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ
-
σήμερα πήγα το αμάξι στο συνεργείο...έχουμε και λέμε...155 Ε
έκαναν όλες τις εργασίες του πρώτου περιοδικού ελέγχου και κοίταξαν όλα όσα είχα αναφέρει και εδώ.
για το συντονισμό μου είπαν ότι ήταν το ζοαν(κάλα σας εμπιστεύομαι εγώ).ο υπευθυνος μου είπε ότι δε το αλλάξαν αλλά το γρασάρανε...τη ψυλλιάστηκα τη δουλεία...μέχρι να πάω σπίτι ο θόρυβος είχε ξαναρχίσει
να φανταστείτε ότι μου είπε ότι είναι αστείας αξίας...γιατί τότε δε μου το άλλαξε να ησυχάσω και εγώ έστω και για λίγο;για το anti pollution fault message μου είπε πως ξαναπέρασαν το λογισμικό...τώρα ποιο λογισμικό,τι και πώς αγνωστον
για το χτύπημα του συμπλέκτη μου είπε ότι είναι φυσιολογικό...τον στραβοκοίταξα λίγο αλλά επέμενε...ίδωμεν
στο γκαράζ που το πάρκαρα είδα μια μικρή κηλίδα από κάτω...είχα ξαναδεί μια πριν από λίγες ημέρες αλλά δεν ασχολήθηκα αφού θα το πήγαινα στο συνεργείο...τι να πω πίστευα ότι εαν ήταν κάτι θα το βλέπανε αυτόι, αφου από κάτω ο κινητήρας είναι λίγο λαδωμένος
-
σήμερα πήγα το αμάξι στο συνεργείο...έχουμε και λέμε...155 Εσε ποιο συνεργείο, είπαμε ??
-
καλησπέρα παιδιά.
1.τώρα τελευταία κάνει ένα έντονο μεταλλικό θόρυβο από το κάτω μέρος...έχω την εντύπωση ακριβώς πίσω απο τη μηχανή.πρόκειται για μεταλλικό κροτάλισμα όταν ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα(κυρίως από τις 3,5 και κάτω)
2.πως καταλαβαίνεις τα πειράκια;πάντως τώρα τελευταία βάζω racing και ο κινητήρας δουλεύει πολύ καλύτερα στο ρελαντί, ενώ δεν κάνει τα διάφορα κομπίασματα που έκανε με άλλες βενζίνες σε χαμηλές στροφές
3.όταν το αυτοκίνητο έχει ζοριστεί ακούγεται ένας κτύπος στο ρελαντί από το χώρο του κινητήρα ο οποίος σταματά όταν πατάω το συμπλέκτη.καμία ιδέα;
4.πρίν να αρχίσει το μεταλλικό κροτάλισμα ακουγόντουσαν διάφορα μικροθορυβάκια από το κάτω μέρος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω από πού
5.αρκετά συχνά μου εμφανίζει κατά την εκκίνηση το μήνυμα anti pollution fault message;καμία ιδέα;
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξειςΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ANTI POLLUSION FAULT ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
ποια συμπτώματα είχε στο δρόμο το αμάξι σου με αυτό το πρόβλημα;έμενα εμφανίζεται το μήνυμα αλλά δε μπορώ να εντοπίσω κάτι στη λειτουργία του κινητήρα.την προηγούμενη φορά το είχα επισημάνει στο συνεργείο και μου είχαν πει ότι μπορεί να φταίει το καύσιμο χωρίς να μου προτείνουν να αλλάξω κάτι...βοήθησε με σε παρακαλώ
EMENA TΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΜΡΟΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ
EXEIΣ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ 307?
ΠΟΤΕ-ΠΟΣΟ-ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
-
Σκουπα υπαρχει και της Peugeot Sport. Λεπτομερειες με pm!
-
το συνεργείο είναι της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ στη μεσογείων...
ρώτησα και για ανάρτηση από peugeot sport (για 206) και μου είπαν ότι σε κανά μήνα θα είναι διαθέσιμη από τη LION.Hiluxboy τι έχεις να πεις;
-
Προχθες που πηγα ενα ταξιδι με τα 16αρια επιασε κοφτες η πεμπτη ligo πριν τα 200km/h!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΚΟΦΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 6100 ΔΕΝ ΠΑΕΙ!ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 205 60 15 198 ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ 200 ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ 204!ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ [/quote
ΕΝΩΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ 40 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΜΗΝ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΗΛΑ!!!!!!! ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ -
σήμερα πήγα το αμάξι στο συνεργείο...έχουμε και λέμε...155 Εέκαναν όλες τις εργασίες του πρώτου περιοδικού ελέγχου και κοίταξαν όλα όσα είχα αναφέρει και εδώ.
για το συντονισμό μου είπαν ότι ήταν το ζοαν(κάλα σας εμπιστεύομαι εγώ).ο υπευθυνος μου είπε ότι δε το αλλάξαν αλλά το γρασάρανε...τη ψυλλιάστηκα τη δουλεία...μέχρι να πάω σπίτι ο θόρυβος είχε ξαναρχίσει
να φανταστείτε ότι μου είπε ότι είναι αστείας αξίας...γιατί τότε δε μου το άλλαξε να ησυχάσω και εγώ έστω και για λίγο;για το anti pollution fault message μου είπε πως ξαναπέρασαν το λογισμικό...τώρα ποιο λογισμικό,τι και πώς αγνωστον
για το χτύπημα του συμπλέκτη μου είπε ότι είναι φυσιολογικό...τον στραβοκοίταξα λίγο αλλά επέμενε...ίδωμεν
στο γκαράζ που το πάρκαρα είδα μια μικρή κηλίδα από κάτω...είχα ξαναδεί μια πριν από λίγες ημέρες αλλά δεν ασχολήθηκα αφού θα το πήγαινα στο συνεργείο...τι να πω πίστευα ότι εαν ήταν κάτι θα το βλέπανε αυτόι, αφου από κάτω ο κινητήρας είναι λίγο λαδωμένος
Για το Ζοάν την ίδια αντιμετώπιση έχουν όλα τα συνεργεία. Στην αρχή το ψεκάζουν με σπρεϊ και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στο αντικαθιστούν. Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς. Το ζοάν για να γνωρίζεις δεν είναι τίποτα άλλο από 2 ελλατηριάκια που σφίγγουν τον σύνδεσμο του σωλήνα που βγαίνει από την πολλαπλή (πλέον μετά τον καταλύτη αφού στα 206 είναι πάνω στην πολλαπλή) με τον σωλήνα της εξάτμισης που καταλήγει πίσω. Είναι πολύ λογικό μετά από κάποια χλμ να χτυπάει γιατί οι βάσεις (της μηχανής και του σασμάν) είναι αρκετά μαλακές για να μην συντονίζουν στο εσωτερικό και δημιουργούν αρκετούς κραδασμούς σε αυτά τα μέρη (συνδέσμους).
Ομως να σε ρωτήσω κάτι; 155 ευρώ για περιοδικό έλεγχο 'Α'?? ή για ενδιάμεσο; Γιατί αν ήταν ενδιάμεσος θα έπρεπε να ήταν ΔΩΡΕΑΝ!
Για τον συμπλέκτη καλά σου λένε ότι το κάνουν όλα τα Γαλλικά. Δεν είναι τίποτα ούτε κοπανάει. Απλά όταν πατάς τον συμπλέκτη, απελευθερώνονται κάποια κινητά μέρη και ακούγεται λιγότερο.
Για την αναβάθμιση του λογισμικού, εφ'όσον ο εγγέφαλος δεν κατέγραψε κάποια βλάβη (το κοιτάνε αμέσως στο διαγνωστικό) απλά στο αντικαταστήσανε με πιο νέα έκδοση.
-
Είμαι κάποιος τακτικός αναγνώστης σας που είχα την ατυχία να είμαι κάτοχος από τους πρώτους του Peugeot 307 1600 cc του καλύτερου αυτοκίνητου τις περσινής χρονιάς
Είχα συνεχόμενα προβλήματα σε διάφορα μέρη του αυτοκίνητου δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες (υπάρχουν στοιχεία ) αυτό που ζητώ είναι η δημοσιεύσει του γράμματος αυτού για οποίους κατόχους δυσαρεστημένους του ίδιου αυτοκίνητου (μοντέλου ) να πληροφορηθούν ότι μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο ταλαιπωρίας στις αντιπροσωπείες και δικηγορικά γραφεία βρέθηκε τρόπος να μπορεί ένας άτυχος αγοραστής να δικαιωθεί νομικά . Δεν έχει σημασία από πού είστε η από πού πήρατε το αυτοκίνητο αν έχετε προβλήματα επικοινωνήστε στα τηλεφωνά γιατί πολλοί είναι καλύτερα από έναν
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 641019 και 6938999788
Αθανάσιος Καρυπίδης -
Εφόσον ταλαιπωρείστε όπως και εγώ και τα προβλήματα του αυτοκίνητου σας δεν τελειώνουν και πιστέψτε με εγώ ταλαιπωρούμαι 2 χρόνια ασταμάτητα με αλλαγή μπροστινού συστήματος διαφόρων άλλον εξαρτημάτων αλλαγή φλάντζα κεφαλής που οι περισσότεροι μπορεί να έχετε διαρροή και να μην το ξέρετε αφού έχω συναντήσει πολλούς πικραμένους ιδιοκτήτες με πολλά προβλήματα έψαξα και βρήκα όπως έχω γράψει σε ένα γράμμα μου στα περιοδικά νόμιμο τρόπο να δώσουμε τα αυτοκίνητα μας πίσω μετά από δικαστικοί απόφαση να αποζημιωθούμε στο ακέραιο τα χρήματα μας χωρίς να μετράει ι παλαιότητα ή ο αριθμός τον χιλιόμετρων απλός πρέπει να είμαστε ένας αριθμός γύρο στα 10 αυτοκίνητα για να πετύχουμε τον στόχο μας 100 % με διάγνωσης εμπειρογνωμόνων και δικηγόρο ο οποίος έχει κερδίσει το ίδιο δικαστήριο για 11 πελάτες του ιδιοκτήτες γερμανικών αυτοκίνητων και αποζημιώθηκαν ακόμα και για τυχόν ανταλλακτικά που αναγκάσθηκαν να πληρώσουν γιατί δεν καλυπτόταν από την εγγύηση έχτρα από τα λεφτά του αυτοκίνητου τους
Οποίος λοιπόν σκέφτεται να επωφεληθεί από τον τρόπο που πρωτινό και με κόπο ανακαλύψαμε επικοινωνήστε μαζί μας είμαστε ήδη τέσσερις
Όσοι πιστοί προέλθετε είναι καλύτερα
Τηλ. επικοινωνίας 2310641019 και 6938999788 -
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
σήμερα πήγα το αμάξι στο συνεργείο...έχουμε και λέμε...155 Ε
έκαναν όλες τις εργασίες του πρώτου περιοδικού ελέγχου και κοίταξαν όλα όσα είχα αναφέρει και εδώ.
Για το Ζοάν την ίδια αντιμετώπιση έχουν όλα τα συνεργεία. Στην αρχή το ψεκάζουν με σπρεϊ και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στο αντικαθιστούν. Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς. Το ζοάν για να γνωρίζεις δεν είναι τίποτα άλλο από 2 ελλατηριάκια που σφίγγουν τον σύνδεσμο του σωλήνα που βγαίνει από την πολλαπλή (πλέον μετά τον καταλύτη αφού στα 206 είναι πάνω στην πολλαπλή) με τον σωλήνα της εξάτμισης που καταλήγει πίσω. Είναι πολύ λογικό μετά από κάποια χλμ να χτυπάει γιατί οι βάσεις (της μηχανής και του σασμάν) είναι αρκετά μαλακές για να μην συντονίζουν στο εσωτερικό και δημιουργούν αρκετούς κραδασμούς σε αυτά τα μέρη (συνδέσμους).
Ομως να σε ρωτήσω κάτι; 155 ευρώ για περιοδικό έλεγχο 'Α'?? ή για ενδιάμεσο; Γιατί αν ήταν ενδιάμεσος θα έπρεπε να ήταν ΔΩΡΕΑΝ!
Για τον συμπλέκτη καλά σου λένε ότι το κάνουν όλα τα Γαλλικά. Δεν είναι τίποτα ούτε κοπανάει. Απλά όταν πατάς τον συμπλέκτη, απελευθερώνονται κάποια κινητά μέρη και ακούγεται λιγότερο.
Για την αναβάθμιση του λογισμικού, εφ'όσον ο εγγέφαλος δεν κατέγραψε κάποια βλάβη (το κοιτάνε αμέσως στο διαγνωστικό) απλά στο αντικαταστήσανε με πιο νέα έκδοση.
σε ευχαριστώ φίλε ήσουν πολύ διαφωτιστικός.
φαντάζομαι ότι ήταν ο έλεγχος Α.το είχα πάει στο συνεργείο για λάδια στις 5000 και δε με είχαν χρεώσει τότε εργατικά.
οπότε να μην ανησυχώ για το ζοάν...
πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι με το νέο λογισμικό αλλά και με τη racing πλέον το αμάξι δε κομπιάζει καθόλου χαμηλά ακόμα και με aircondition ανοιχτό(μπορεί να είναι ιδέα μου...μπορεί και να με παραμυθιάσανε και για το λογισμικό οπότε κρατάω μια επιφύλαξη)
να πω κατά τα άλλα ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αμαξάκι...
-
[quote='alekos2004']καλησπέρα παιδιά.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Θέλω να μου πεις περισσότερες λεπτομέριες για το παραπάνω θέμα, σου έκοψαν την μόνωση του καπώ για να χωρέσει?
Είναι όντως η σκούπα για 307 ή όχι?
Γενικά έχεις κάνει κάτι άλλο στο αυτοκίνητο από μηχανικής απόψεως?
Αυταααααααααά!!!!!
PEUGEOT FORUM