-
Κατεληξες στο 206 ασιμοφ?
Πριν απο μια βδομαδα περασε κτεο αυτο που ειχαμε αγορασει πριν 3 χρονια εδω στην ολλανδια για την κοπελια του κολλητου, της ηρθε λιγο βαρυ
Αλλαξε ολη την εξατμιση μεχρι πισω, ειχε κατασαπισει.
Ελλαδα εχει τετοια θεματα? -
Στο 207 κατεληξα, αλλα δεν εχω λεφτα
Δεν κατεληξα καπου, ακομα, γιατι αυτα που ειναι 'καλα' τα πουλανε ακριβα και δε θελω να ξεφυγω.... -
Αν είναι κοντά με γιάρις πάντως μην λυπηθείς την διαφορά.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν είναι κοντά με γιάρις πάντως μην λυπηθείς την διαφορά.Ποσα θες να μας τρελανεις!!
Δεν δινει εξτρα λεφτα μονο και μονο για την φιρμα, λεμε!!
Μονο τρελοι αγοραζουν 'γιαπωνεζικα' με τοσα λεφτα που ζητανε μονο και μονο για το ονομα
Σε καλο σου, μας εκανες και γελασαμε! -
Αν είναι κοντά με γιάρις πάντως μην λυπηθείς την διαφορά.Παραβλεπω τον εγκαθετο απο πανω και απαντω οτι ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ τα χρηματα που ζητανε για Γιαρις: παιρνω 2 206 με αυτα τα λεφτα
Το 207 ειναι πολυ τιμια προταση, αλλα.... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν είναι κοντά με γιάρις πάντως μην λυπηθείς την διαφορά.
Παραβλεπω τον εγκαθετο απο πανω και απαντω οτι ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ τα χρηματα που ζητανε για Γιαρις: παιρνω 2 206 με αυτα τα λεφτα
Το 207 ειναι πολυ τιμια προταση, αλλα....ενταξει, μην το κανεις θεμα..
ο Δριφτης δεν ξερει ο καψερος οτι εσυ ΞΕΡΕΙΣ!
επικες στιγμες! -
Κατεληξες στο 206 ασιμοφ?Πριν απο μια βδομαδα περασε κτεο αυτο που ειχαμε αγορασει πριν 3 χρονια εδω στην ολλανδια για την κοπελια του κολλητου, της ηρθε λιγο βαρυ
Αλλαξε ολη την εξατμιση μεχρι πισω, ειχε κατασαπισει.
Ελλαδα εχει τετοια θεματα?Γιατί Ελλάδα έχουμε τόσα πολλά αλάτια;
Έχω αλλάξει τελικό στο δικό μου στην 10ετια. Δεν είχε κατασαπίσει είχε αρχίσει να ξεφλουδίζει, πιστεύω πως θα περνούσε ΚΤΕΟ άνετα Ελλάδα, πιθανώς με παρατήρηση εδώ πέρα, αλλά το άλλαξα γιατί είμαι άπλας
Αν το Yaris παίζει σε λογική τιμή ίσως και να το προτιμούσα γιατί μου άρεσε αρκετά το νοικιάρικο που έπεσε στα χέρια μου. Αν όχι δεν αξίζει την διαφορά IMHO -
-
ρε συ, αν με τις μέσες τιμές παίρνεις σαπάκια 206 δεν έχει νόημα να το συζητάμε. εσύ μας λες ότι τα καλά 206 είναι ακριβά
Αν είναι στο 500αρικο η διαφορά ενός 206 κι ενός νορμάλ γιάρις ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, αυτό λέω.Και είναι προτιμότερο να δώσεις λίγο παραπάνω στην αρχή γιατί απ όσο βλέπεις ξεκολάς απ τα σαπάκια.
κι εδω τα γιάρις είναι απλησίαστα πάντως
edit. κοιτάς 1000αρι γιάρις και 1.4 πεζό, αυτά συνέκρινε και πές μας.
μην κάνεις κι εσύ μαθηματικά μητσοτάκη -
ρε συ, αν με τις μέσες τιμές παίρνεις σαπάκια 206 δεν έχει νόημα να το συζητάμε. εσύ μας λες ότι τα καλά 206 είναι ακριβά
Αν είναι στο 500αρικο η διαφορά ενός 206 κι ενός νορμάλ γιάρις ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, αυτό λέω.Και είναι προτιμότερο να δώσεις λίγο παραπάνω στην αρχή γιατί απ όσο βλέπεις ξεκολάς απ τα σαπάκια.
μην κάνεις κι εσύ μαθηματικά μητσοτάκημπα?! Πιανουν κοτσους και τους ολλανδους με τα 'γιαπωνεζικα'?
bold:
-
Μη μου μαγαρίζετε το τόπικο
Και ναι, είμαι κάγκουρας, τα inserts δεν είναι πραγματικό ψάρμπον. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω να φτιάχνω καλούπια αλλά πολλή δουλειά ρε γμτ. Τελικά απλά έβαλα το αυτοκόλλητο της 3Μ.
-
μην κάνεις κι εσύ μαθηματικά μητσοτάκη1.0 με 1.4 με ποια λογικη;;;
Οι μεσες τιμες του car.gr προφανως περιλαμβανουν σαπακια εκατερωθεν. Αν μπουμε σε περιπτωσιολογια δε βγαζουμε ακρη. Τα καλα 206 ειναι ακριβα και τα καλα Γιαρις ειναι απλησιαστα.
Οπως αντιλαμβανεσαι η διαφορα υπερβαινει το χιλιαρικο και ποσοστιαια το 40-50%. Υπαρχει λογικη εξηγηση; -
Ιπποδύναμης. Εκτός κι αν μιλάς για 90αρια 206 τα οποία προσωπικά θα απέφευγα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μη μου μαγαρίζετε το τόπικοΚαι ναι, είμαι κάγκουρας, τα inserts δεν είναι πραγματικό ψάρμπον. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω να φτιάχνω καλούπια αλλά πολλή δουλειά ρε γμτ. Τελικά απλά έβαλα το αυτοκόλλητο της 3Μ.
θα ευχεσαι να ειχες πεθανει στον οδοντιατρο... Δεν νομιζω να αντεξεις την κοινωνικη καταδικη για το ψαρbone....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μη μου μαγαρίζετε το τόπικο
Και ναι, είμαι κάγκουρας, τα inserts δεν είναι πραγματικό ψάρμπον. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω να φτιάχνω καλούπια αλλά πολλή δουλειά ρε γμτ. Τελικά απλά έβαλα το αυτοκόλλητο της 3Μ.
θα ευχεσαι να ειχες πεθανει στον οδοντιατρο... Δεν νομιζω να αντεξεις την κοινωνικη καταδικη για το ψαρbone....
το καρμπον ΑΠΑΙΤΕΙ και σιφτ λαητς
σκετο ειναι ορφανο! -
Δεν μου λετε τωρα μια γνωμη; Σκεφτομαι να ανταλαξω το αυτοκινητο μου(ignis sport 2004 μοντελο με 170,000χλμ) με αυτο το 207 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2901354/ και να δοσω στο παιδι και 3 χιλιαρικα.Βαση τιμης με συμφερει πιστευω,σαν κοστος χρησης ομως και αξιοπιστια τι λεει το 207rallye?
-
σαν την σημαία της αλβανίας το έχει κάνει ο κάγκουρας...
-
Eπισης ο καγκουρας εχει βαλει καινουρια ελαστικα 235/35/18(800 ευρω πρπ),αναρτηση gaz ρυθμιζομενη και αλλαγμενες σωληνωσεις.Παντως απο κοντα φαινεται πιο ωραιο,συν το οτι το χρωμα ειναι αριστο(πλην 2 σημειων με μικρες γρατζουνιες)
-
Πόσο χαμήλωμα θεέ μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο χαμήλωμα θεέ μου.Τουλαχιστον μπορω να το ψηλοσω χαχα.Σαν κοστος χρησης δεν απαντατε ομως
PEUGEOT FORUM