-
στην obd θύρα συνδέεται. Πρέπει να βρίσκεται κάτω από το τιμόνι κάπου. (εκεί την έχει το λεόν μου)
ένα ωραίο πρόγραμμα για να διαβάζεις σφάλματα αλλά και σε real-time μετρήσεις από τον εγκέφαλο είναι το Torque Pro για Android.
-
Στην obd θα συνδέεται αλλά που είναι αυτή στο 207; Κάτω από τιμόνι μου πάντως δεν έχει τίποτα.
Ένα laptop έχω και θα βάλω εκεί κάποιο λογισμικό και θα το συνδέσω με το καλώδιο στη usb. -
Αριστερά απο το τιμονι, εκεί που είναι ο ροοστάτης για τα φώτα, βγάζεις αυτο το κάλυμμα και είναι εκεί μέσα.
-
ωχ! κατάλαβα τι λες... και για ποιο καπάκι λες. Αυτό το μεγάλο το μονοκόμματο.
Τελικά βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το καλώδιο obdii. Δεν είμαι για τέτοια εγώ. Έτσι και κάνω προσπάθεια να το βγάλω θα τα ξεσκίσω όλα. Θα τα σπάσω και έχει και το ροοστάτη επάνω. Νόμιζα ότι είναι σε σημείο που υπάρχει εύκολη πρόσβαση.
Τέλος πάντων. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ωχ! κατάλαβα τι λες... και για ποιο καπάκι λες. Αυτό το μεγάλο το μονοκόμματο.Τελικά βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το καλώδιο obdii. Δεν είμαι για τέτοια εγώ. Έτσι και κάνω προσπάθεια να το βγάλω θα τα ξεσκίσω όλα. Θα τα σπάσω και έχει και το ροοστάτη επάνω. Νόμιζα ότι είναι σε σημείο που υπάρχει εύκολη πρόσβαση.
Τέλος πάντων. Ευχαριστώ.Ειμαι σιγουρος οτι εχει ευκολη προσβαση.Μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα.
-
Πανεύκολη είναι, όχι απλά εύκολη.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πανεύκολη είναι, όχι απλά εύκολη.Μπορει να χρειαζεται να πατησει καποιο ελασμα.Μην δημιουργεις λαθος εντυπωσεις και προσδοκιες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πανεύκολη είναι, όχι απλά εύκολη.
Μπορει να χρειαζεται να πατησει καποιο ελασμα.Μην δημιουργεις λαθος εντυπωσεις και προσδοκιες.
Τίποτα, απλά το πιάνεις και το τραβάς.
Έχει ενα μικρό ζόρι (λογικό) αλλά βγαίνει για πλάκα... και ξαναμπαίνει το ίδιο εύκολα.3 χρόνια είχα αυτο το αμάξι, το μισό ταμπλό ειχα κατεβάσει...
-
Αναφέρεσαι σε αυτό το πλαστικό που έχω βάλει στο **κόκκινο **πλαίσιο ε;
-
Ναι...
Το πιάνεις απο την πάνω μεριά και το τραβάς.
Ο διακόπτης που ειναι εκεί, μένει στην θέση του, δεν βγαινει μαζί με το κομμάτι. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ναι...
Το πιάνεις απο την πάνω μεριά και το τραβάς.
Ο διακόπτης που ειναι εκεί, μένει στην θέση του, δεν βγαινει μαζί με το κομμάτι.ok. κατανοητός. thanks!...
-
Πιάσε και κάντο τώρα να σου φύγει ο φόβος...
Θα σου κρατάω το χέρι -
Τώρα είναι δύσκολο...
Μπορείς κάποια στιγμή το 3ημερο ή θα πετάς χαρταετό; -
Σε 62 χιλιόμετρα σπάω το ρεκόρ μου...
Άλλοι πανηγυρίζουν όταν φθάνουν τις 100.000 χιλιόμετρα εγώ τις 10.000χλμ...υ.γ. υπάρχει τρόπος να πάμε τα χιλιόμετρα μπροστά; θα μου χρειαστεί όταν το βγάλω για πούλημα...
-
-
Στάνταρ! Κόψε 50000χλμ για μένα!...!...
-
Ο Τυνήσιος έφτασε τα 440k
Τώρα αλλάζει μοτέρ...
Πριν...
Μετά...
βρε λες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Τυνήσιος έφτασε τα 440k -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Τυνήσιος έφτασε τα 440kβρε λες
Κωνσταντίνε, αν στη 1η φωτογραφία είναι το εργοστασιακό μοτέρ, στη 2η φωτογραφία τι βλέπουμε;
-
Το πρώτο είναι o 1600 με τα 110 και το δεύτερο o διλιτρος με τα 180.
Sent from my GNex using smoke signals.
PEUGEOT FORUM