-
Κακώς το βλέπουμε σαν γυναίκα γκόμενα κλπ που την πληρώνει κάποιος. Εγώ λέω ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν ο κάθε γονιός δίνει στο καλομαθημένο γιό/κόρη του λεφτά για ρούχα, εξόδους, αυτοκίνητα κλπ. Δεν βλέπω να έχει διαφορά, ο έχων επιλέγει πού θα προσφέρει... το πρόβλημα είναι ότι η επιλογή του κατευθύνεται από το συναίσθημα και όχι από τη λογική.
Μου είχε φανεί πολύ καλή μια ανάλυση πιο οικονομοτεχνική και μια πιο νομική σχετικά με το θέμα. Έτσι φαίνεται ότι όποια προωθεί το προσόν της αυτό της ομορφιάς θα πρέπει να ξέρει ότι είναι κάτι με φθίνουσα αξία και καλά θα κάνει να αναπροσαρμόζει την αξία του ανάλογα καθώς και τις απαιτήσεις της. Δηλαδή μπορεί στα 20-25 της να βγάζει νεαρό γόνο ή golden boy αλλά στα 35 της μπορεί να ξεπέφτει σε αγράμματο κρεατέμπορα και στα 40-45 στο ράφι της ή στις γραφικές. Βασικά είναι λάθος από οικονομοτεχνικής πλευράς να επενδύσει κάποιος σε αυτό το χαρτί. Απλά θα το αγοράσει και σύντομα θα το πουλήσει για να μην έχει χασούρα.
Από νομικής πλευράς μπορεί να θεωρηθεί σαν σύμβαση. Εγώ προσφέρω χρήμα (κοινωνική θέση, δόξα κλπ) κι εσύ την ομορφιά σου. Με τα χρόνια όμως (που ο άντρας θα πλουτίζει αν δεν τον έχει ξετινάξει αυτή και αυτή θα γερνάει και θα χαλάει) το πιθανότερο είναι ότι ο άντρας προσφέρει περισσότερα και αυτή λιγότερα (εδώ έρχονται να βοηθήσουν προσωρινά οι πλαστικοί). Νομικά έχω δικαίωμα να λύσω την σύμβαση αφού αυτή δεν τηρεί το δικό της μέρος της συμφωνίας. Νομίζω έχει στηριχτεί αληθινό διαζύγιο στο παραπάνω. Ας μην ξεχνάνε οι πρώην όμορφες ότι ο άντρας έχει ακόμα τα λεφτά για να αγοράσει άλλη όμορφη, γιατί περί αυτού πρόκειται, ενώ αυτή δεν έχει τίποτα να διαπραγματευτεί (εκτός αν έχει κάνει παιδί οπότε παίζει!).
Όπως και να έχει, καλό είναι οι όμορφες να καταλάβουν ότι θα πρέπει είτε να κοροϊδέψουν κάποιον εντελώς, πλήρως και γρήγορα, μέχρι τα 35 τους είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όσο την έχουν την ομορφιά αλλά και να στηριχτούν και σε τυχόν άλλες ικανότητες αν έχουν για την μελλοντική εξασφάλισή τους. Ειδικά αυτές που έχουν ικανότητες είναι κρίμα να τις τρομάζει η πιθανότητα ανεξάρτητης επιτυχίας!Όσο υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τα δίνουν θα υπάρχουν και αυτοί που τα παίρνουν. Και όσο υπάρχουν τα διάφορα ηλίθια πρότυπα τεμπελιάς και ανικανότητας που νομίζουν ότι χωρίς να κάνουν τίποτα στη ζωή τους η κοινωνία τους χρωστάει τόσο το φαινόμενο θα συνεχίζεται.... αφού η εκπαίδευση των νέων, που θα μπορούσε να μας βγάλει από το φαύλο κύκλο είναι πια χαμένο παιχνίδι.
Τα τατουάζ και οι κρίκοι (και γενικά το σημάδεμα) δεν με φτιάχνει καθόλου, μάλλον την θεωρώ μαρκαρισμένη και κακοποιημένη... αντίθετα χαίρομαι να βλέπω μια ωραία και ιδίως περιποιημένη γυναίκα σε ένα καλό σπορ ή πρίμιουμ αυτοκίνητο. -
Απ' ότι φαίνεται η συγκεκριμένη κοπέλα
θα είχε διαβάσει αυτό το βιβλίο
ενώ η Μπάστα αυτό
Γι αυτό και ένα κρίσιμο σημείο κάθε επιτυχημένου business plan και κάθε επιτυχημένης επένδυσης είναι η έρευνα αγοράς και η τοποθέτηση στην αγορά.
Η πρώτη επέλεξε πολύ προσεκτικά ένα συγκεκριμένο target group (γιοί εφοπλιστών) και έμεινε πιστή σε αυτή την τοποθέτηση παρά αρχικές ατυχίες (μαμά του πρώτου που είχε γνωρίσει) ενώ η Μπάστα αφού έκατσε σε όλα τα φρικιά και γαμίκουλες που μπορούσε κατέληξε ένα second class ξέκωλο.
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του ζεύγους Φουστάνου-Θεοδωρίδου. Μπορεί ο Φουστάνος να μην λυμπίστηκε και κάτι φοβερό από την συγκεκριμένη κοκκάλω αλλά λειτούργησε σαν ζωντανό project πάνω στο οποίο εφάρμοσε πάρα πολλές περιπτώσεις επεμβάσεων τις οποίες είχε πλέον τη δυνατότητα να τσεκάρει στην πράξη και μακροπρόθεσμα. Εξαγορά προσανατολισμένη σε απόκτηση τεχνογνωσίας και r&d... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κακώς το βλέπουμε σαν γυναίκα γκόμενα κλπ που την πληρώνει κάποιος. Εγώ λέω ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν ο κάθε γονιός δίνει στο καλομαθημένο γιό/κόρη του λεφτά για ρούχα, εξόδους, αυτοκίνητα κλπ. Δεν βλέπω να έχει διαφορά, ο έχων επιλέγει πού θα προσφέρει... το πρόβλημα είναι ότι η επιλογή του κατευθύνεται από το συναίσθημα και όχι από τη λογική.Δεν ειναι το ιδιο, γιατι τα κινητρα ειναι διαφορετικα: στην περιπτωση των καλομαθημενων παιδιων το γονικο ενστικτο ειναι που οδηγει τους γονεις σ'αυτες τις ενεργειες (καλο/κακο δεν το εξεταζουμε εδω) ενω στο θεμα της ωραιας γκομενας ειναι οτι υποσυνειδητα τουλαχιστον, σκεφτομαστε οτι ειναι μια καλη υποψηφια για την παραγωγη απογονων.
Αν πληροι τις προϋποθεσεις αυτες λοιπον η γκομενα, μαγκια της και φυσικα καλα κανει και κοιταζει να εξασφαλισει το καλυτερο δυνατο 'πακετο'. Ο,τι εχει ο καθενας σ'αυτον τον κοσμο, καλο ειναι να το χρησιμοποιει, after all η ζωη ειναι μικρη.. αλλος εχει λεφτα, αλλος εχει μυαλο, αλλος εχει χιουνταϊ κουπε με λαμπιονια, αλλος MBA, αλλος φτιαγμενο παπακι, αλλος ολα τα παραπανω κι αλλος τιποτε απο τα παραπανω και ο καθενας με ο,τι εχει ή δεν εχει προσπαθει να βρει για το πουλι του μια τρυπα .. it's all good.. αντιστοιχα και στις γυναικες.Το προβλημα δεν ειναι να εισαι γαμω τα μ#$νια, να το ξερεις και να ζητας να σε πληρωσουν γι'αυτο (στην τελικη σε οποιον αρεσει, αν δεν αρεσει σε καποιον ας μην αγορασει )
Το προβλημα ειναι οτι εχουμε γεμισει ΜΠΑΖΑ που βλεπουν πολλες ταινιες και διαβαζουν συνεχεια cosmopolitan και νομιζουν οτι επειδη εμαθαν να βαφονται και να ντυνονται εγιναν μουν@ρες. Επειδη ομως το 'πακετο' που λεγαμε δε θα ασχοληθει μαζι τους, χωνονται στο μπαμπη το σουβλατζη και περιμενουν να τις εχει βασιλισσες.Μου είχε φανεί πολύ καλή μια ανάλυση πιο οικονομοτεχνική και μια πιο νομική σχετικά με το θέμα. Έτσι φαίνεται ότι όποια προωθεί το προσόν της αυτό της ομορφιάς θα πρέπει να ξέρει ότι είναι κάτι με φθίνουσα αξία και καλά θα κάνει να αναπροσαρμόζει την αξία του ανάλογα καθώς και τις απαιτήσεις της. Δηλαδή μπορεί στα 20-25 της να βγάζει νεαρό γόνο ή golden boy αλλά στα 35 της μπορεί να ξεπέφτει σε αγράμματο κρεατέμπορα και στα 40-45 στο ράφι της ή στις γραφικές. Βασικά είναι λάθος από οικονομοτεχνικής πλευράς να επενδύσει κάποιος σε αυτό το χαρτί. Απλά θα το αγοράσει και σύντομα θα το πουλήσει για να μην έχει χασούρα.
Αυτο και τα υπολοιπα θα ισχυαν αν τα προγαμιαια συμβολαια ηταν ο κανονας
Απο τη στιγμη που η ωραια στα 20-30 θα πιασει το καλο πακετο δεν την απασχολει τι θα γινει μετα απο 30 χρονια. Αν χωρισουν, τοσο το καλυτερο: θα του φαει το χρημα και θα το χαιρεται και με οποιον θελει . Θα εχει εξασφαλισει την επιβιωση της. Μην ειστε ρατσιστες, δεν εχει καμια διαφορα απο την εξυπνη γυναικα καριερας. Η καθε μια ο,τι εχει το χρησιμοποιει.
Απο την αλλη και για τον τυπο που επενδυει σε τετοιο πακετο τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα, αρκει να κανει καλη ερευνα αγορας. Eιτε απο τυχη ειτε λογω ικανοτητων το ¨πακετο' ειναι A male και ειναι φυσικο να παιζει με τις μ@#ναρες (μαλιστα μπορει να ικανοποιει και πολλες ταυτοχρονα πραγμα που η μ#$ναρα εχει φυσικους περιορισμους στο να κανει, αδικια της φυσης προς τη γυναικα..). Γεγονος ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι Ελληνιδες γινονται πιο ομορφες (το cosmopolitan που λεγαμε παραπανω) οποτε ο ανταγωνισμος ειναι καλυτερος, κατασταση που συμφερει φυσικα τον πελατη.
God I love capitali$m -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γεγονος ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι Ελληνιδες γινονται πιο ομορφες (το cosmopolitan που λεγαμε παραπανω) οποτε ο ανταγωνισμος ειναι καλυτερος, κατασταση που συμφερει φυσικα τον πελατη.WTF
οι περισσότερες έχουν στραβό σασί -απο κατασκευή- και είναι και κακόγουστες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γεγονος ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι Ελληνιδες γινονται πιο ομορφες (το cosmopolitan που λεγαμε παραπανω) οποτε ο ανταγωνισμος ειναι καλυτερος, κατασταση που συμφερει φυσικα τον πελατη.
WTF
ναι ρε δεν ειπα οτι ειναι οι τοπ γκομενες του πλανητη, αλλα τουλαχιστον σημερα κανουν αποτριχωση. για βελτιωση μιλησα μεσιε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γεγονος ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι Ελληνιδες γινονται πιο ομορφες (το cosmopolitan που λεγαμε παραπανω) οποτε ο ανταγωνισμος ειναι καλυτερος, κατασταση που συμφερει φυσικα τον πελατη.
WTF
Έχεις κάποια εθνικότητα ας πούμε που θεωρείς ότι έχει first class pussies;
Αν εξαιρέσουμε χώρες σε άθλια οικονομική κατάσταση (Αν. Ευρώπη και Λατ. Αμερική) όπου οι γκόμενες είναι ξελιγωμένες να βρουν κάποιον με 5 ευρώ στην τσέπη και είναι γ@μώ τα πουτανάκια (θέμα στυλ και συμπεριφοράς όχι φυσικής ομορφιάς), υπάρχει κάποια χώρα που βάσει γονιδίων έχει απαραίτητα όμορφες γυναίκες;
Αν το σχόλιο σου έχει να κάνει με στυλ, και εγώ βλέπω αυτό που είπε ο skye. Σιγά σιγά φεύγουν πολλά ταμπού και κόμπλεξ και νιώθουν πιο άνετα με τη σεξουαλικότητα τους.
Εξαιρούνται οι συντρόφισσες στην ΚΝΕ που νομίζουν ότι η αξύριστη μασχάλη και η φούστα ως τον αστράγαλο είναι turn on... -
από skye:
Το προβλημα ειναι οτι εχουμε γεμισει ΜΠΑΖΑ που βλεπουν πολλες ταινιες και διαβαζουν συνεχεια cosmopolitan και νομιζουν οτι επειδη εμαθαν να βαφονται και να ντυνονται εγιναν μουν@ρες. Επειδη ομως το 'πακετο' που λεγαμε δε θα ασχοληθει μαζι τους, χωνονται στο μπαμπη το σουβλατζη και περιμενουν να τις εχει βασιλισσες.Κάτι τέτοιο συμβαίνει.
Δεν είναι κακό να μην είναι κάποια εμφανίσιμη, άλλωστε τα γονίδια είναι πορνίδια.Κακό είναι να πλακώνονται στα κεμπάπ, να κατεβάζουν τα μπυρόνια σαν τον Μάκη, να φοράνε απαράδεκτα για τα κυβικά της κοιλιάς τους μπλουζάκια (θυμίζουν πλαϊνά ελαστικού με καρούμπαλο) και να απαιτούν να τις βλέπουν οι άλλοι σαν κάτι που ΔΕΝ είναι.
Δεν χρειάζεται να είναι όμορφη μια γυναίκα, χρειάζεται να προσέχει τον εαυτό της. Να γυμνάζεται, να βάφεται σωστά κι όχι σαν τροτέζα, να σέβεται τον εαυτό της και να το δείχνει. Αν έχει ανάγκη να την προσέχουν οι άντρες για την εμφάνισή της, οφείλει να το κυνηγάει. -
- 5 λεπτά τη μέρα step...
-
μην ασχολειστε με τις γυναικες ,απλως π@δ@χτε τες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γυναίκα με τοτού είναι ''καγκουρεμένη'' .+10000000000 καλέ μου άνθρωπε και με αυτά τα σκουλαρίκια που βάζουν σε μύτες και κοιλιές... Καρακιτσαριό
-
Μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει το τατουάζ της όπως και το αμάξι πρέπει να μπορεί να στηρίξει το bodykit του
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει το τατουάζ της όπως και το αμάξι πρέπει να μπορεί να στηρίξει το bodykit τουMονο που το τατου δεν ειναι το bodykit αλλα οι βυζοι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
WTF
ναι ρε δεν ειπα οτι ειναι οι τοπ γκομενες του πλανητη, αλλα τουλαχιστον σημερα κανουν αποτριχωση. για βελτιωση μιλησα μεσιε
μια χαρα ειναι οι ελληνιδες, τι θελετε κι εσεις? μοντελες?
οσο μεγαλωνω μου αρεσουν ολο και περισσοτερες
-
Εμένα προσωπικά τα πίρσινγκ και τα τατου μου αρέσουν αλλά σε πουτ@νίδια και όχι στην κοπέλα μου. Όχι ότι αν έχει κάτι διακριτικό θα με απωθήσει αλλά δεν τρελαίνομαι (φτιάχνομαι). Οι γυναίκες είναι όπως μάθουν. Αν οι μαμάδες περνάνε τη νοοτροπία 'βρες έναν μλκ@ να του τα φάς', τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα κάνουν. Εγώ προσωπικά γυναίκα που θα μου πει τι αμάξι έχεις κλπ θα της δώσω τον πούλο από την αρχή. Εκτός αν έχεις τη νοοτροπία πήδα τις όλες και έχει η ζωή, οπότε από μένα πάσο!
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μην ασχολειστε με τις γυναικες ,απλως π@δ@χτε τες.Tα ισοπέδωσες όλα για άλλη μια φορά.
-
Οι ελληνίδες πλέον προσέχουν τον αυτό τους και είναι όμορφες αλλά:
-πολλές έχουν μλκισμένο χαρακτήρα και τουπέ
-νομίζουν ότι είναι μοναδικές και ας είναι και σαύρες -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν οι μαμάδες περνάνε τη νοοτροπία 'βρες έναν μλκ@ να του τα φάς', τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα κάνουν.Τετοιες νοοτροπιες, οπου, οσο και αν υπαρχουν, πιστευω οτι τις αναπτυσσουν
τα προτυπα που πλασαρονται, οι παρεες και γενικα ο κοινωνικος περιγυρος εκτος σπιτιου.Η ... μαμα κανει λιγα.
Πιστευω οτι η παραπανω φραση που γραφεις δεν ειναι συχνο φαινομενο.
Εστω οσο προστυχο μου ακουγεται. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η ... μαμα κανει λιγαΓιάννη λόγω ηλικίας δεν έχεις δει τπτ ακόμα.Μάτια, αυτιά ορθάνοικτα και το νου
-
Αυτα που τυγχανει να ακους Κωνσταντινε, ακουω κι εγω.
Δεν νομιζω να τα βιωνουμε ολοι εμεις που λεμε γνωμες ( ; ).Η μαμα ισως εχει μια ... πονηρια, η προστυχια ερχεται απο αλλου imo.
-
Τα έχω ακούσει πολλές φορές από μάνες και live σκηνικά με συμβουλές σε κόρη. Το τί επιρροή ασκεί μην το συζητάς. Είναι μέγας διδάσκαλος η μάνα. Και οσο η οικονομική κατάσταση της χώρας χειροτερεύει τόσο και αυτά τα φαινόμενα θα ισχυροποιούνται.
Ένας ακόμα παράγοντας με την ελεεινίδα είναι ότι δεν έχει ανταγωνισμό από γύρω. Ας ήταν σε καμιά γερμανία να έχει τριγύρω κορμιά από ιταλία, ελβετία, αυστρία, τσεχία, πολωνία, γαλλία, δανία + ρωσσίδες μετανάστριες (όχι σαν τις δικές μας) κλπ και θα είχε πολύ διαφορετική συμπεριφορά. Εδώ το ταγάρι παίζει χωρίς ανταγωνισμό λόγω γειτόνων. Ο ανταγωνισμός κάνει τη διαφορά -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αν οι μαμάδες περνάνε τη νοοτροπία 'βρες έναν μλκ@ να του τα φάς', τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα κάνουν.
Τετοιες νοοτροπιες, οπου, οσο και αν υπαρχουν, πιστευω οτι τις αναπτυσσουν
τα προτυπα που πλασαρονται, οι παρεες και γενικα ο κοινωνικος περιγυρος εκτος σπιτιου.Η ... μαμα κανει λιγα.
Πιστευω οτι η παραπανω φραση που γραφεις δεν ειναι συχνο φαινομενο.
Εστω οσο προστυχο μου ακουγεται.Η μάνα της άλλης έκανε έρευνα στο υποθηκοφυλακείο...
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)