-
Αντε παιδιά καλή αρχή!!!!!!
Λοιπον, μια και έχουμε δημοκρατία σε αυτό το forum ξεκαθαρίζω εξ'αρχης οτι:
Αν αρχίσουν τσακωμοί οι moderators θα κλειδώσουν το θέμα. Εαν καποιος παει να ανοίξει καινούργιο με αυτόν τον τίτλο θα το σβήνουν!Οποιος θέλει να εκτονωθεί υπάρχουν τα PM.
-
Αν αρχίσουν τσακωμοί οι moderators θα κλειδώσουν το θέμα. Εαν καποιος παει να ανοίξει καινούργιο με αυτόν τον τίτλο θα το σβήνουν!Οποιος θέλει να εκτονωθεί υπάρχουν τα PM.
-
-
α ρε φιλενάδα, μου αρέσουν οι δημοκρατικές σου διαδικασίες... του στύλ Αποφασίσομεν & Διατάσομεν
Πες στους Mod, να κλειδώσουν το άλλο να μην γίνονται άλλες καταχωρήσεις.... -
Ο χρήστης predator έγραψε:
μακαρι να γινει κατι για τα playstation και τις τηλεορασεις διοτι η διορθωση τετοιων προβληματων δεν ειναι απλα θεμα 'να γινει ο κοσμος πιο ομορφος' αλλα και γενικοτερα αποδοσης και οικονομικων της κοινωνιας (ποσο στοιχειζει στο κρατος καθε bypass ?? )Συμφωνώ απόλυτα!!!! Δεν μπορεί κύριοι να βγάζετε το Colin μόνο για playstation ή xbox!
εμείς με τα απλά μας pcάκια κλέφτες θα γίνουμε????
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
εμείς με τα απλά μας pcάκια κλέφτες θα γίνουμε????Όχι, κουλοί!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣΑπλά άψογη!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Áíôå ðáéäéÜ êáëÞ áñ÷Þ!!!!!!Ëïéðïí, ìéá êáé Ý÷ïõìå äçìïêñáôßá óå áõôü ôï forum îåêáèáñßæù åî'áñ÷çò ïôé:
Áí áñ÷ßóïõí ôóáêùìïß ïé moderators èá êëåéäþóïõí ôï èÝìá. Åáí êáðïéïò ðáåé íá áíïßîåé êáéíïýñãéï ìå áõôüí ôïí ôßôëï èá ôï óâÞíïõí!Ïðïéïò èÝëåé íá åêôïíùèåß õðÜñ÷ïõí ôá PM.
**ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁ **
-
Ταρατατζούμ! Ταρατατζούουουουουμ!
Η Σαλώμη ανακηρύσσεται επισήμως βασίλισσα ....εεεε moderator εννοούσα δια βίου όλων των 'Γυναικών & Ακριβά Αυτοκίνητα' που θα ακολουθήσουν στο μέλλον!
Παρακαλώ να της δοθούν τα ανάλογα δικαιώματα ...αποκεφαλισμού και ανασκολοπισμού από τον administrator για τα εν λόγω θέματα!!!
-
Ï äñüìïò ãéá ôçí éóüôçôá åßíáé ìáêñýò......ãéá ôïõò Üíôñåò ðëÝïí
-
Επειδη εχω χασει επεισοδια (σελιδες ολοκληρες) το θεμα που συζηταμε ειναι με τι ριχνει ο αντρας μια γυναικα η το αντιστροφο ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επειδη εχω χασει επεισοδια (σελιδες ολοκληρες) το θεμα που συζηταμε ειναι με τι ριχνει ο αντρας μια γυναικα η το αντιστροφο ?xaxaxaxa....καλό....κάπως έτσι ξεκίνησε, πέρασε απο το στάδιο του φαγητού, της γυμναστικής, των επιδείξεων μόδας, του καταναλωτισμού των γυναικών, του Monteling, του ρατσισμού [αλλά κόπηκε ] των μαθηματικών, των δημοκρατικών διαδικασιών γενικώς και συνεχίζει ακάθεκτο
μήπως θυμόμαστε κι εμείς όλα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα??? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επειδη εχω χασει επεισοδια (σελιδες ολοκληρες) το θεμα που συζηταμε ειναι με τι ριχνει ο αντρας μια γυναικα η το αντιστροφο ?Δημήτρη,δέν ειδες τόν τίτλο;
Τό θέμα είναι άλλο!!!
Η Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Η ! ! ! -
Και για να μην ξεχνιόμαστε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ΤΡΩΓΕΤΑΙ κρύο
-
Λοιπών τώρα μού 'μπήκε' μιά ιδέα.
Νά ρωτήσουμε τά κορίτσια,μέ ποιό τρόπο ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ τούς (φτωχούς καί τίμιους) Αντρες.
Τι λέτε,θά μάς απαντήσουν; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά ρωτήσουμε τά κορίτσια,μέ ποιό τρόπο ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ τούς (φτωχούς καί τίμιους) Αντρες.
Τι λέτε,θά μάς απαντήσουν;HUNTER, η Σαλώμη ξέρω πως....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι λέτε,θά μάς απαντήσουν;HUNTER, η Σαλώμη ξέρω πως....
Μήπως μέ εκείνον τόν πατροπαράδωτο ανατολίτικο τρόπο;
-
καλά 3 μερούλες έλειψα και έχω χάσει την μπάλα!!!!
πότε γράψατε 10 σελίδες???
εμένα ποιος θα με ενημερώσει τι έχει γίνει τι επεισόδια έχω χάσει
λοιπόν μόλις τις διαβάσω θα επανέλθω!!!!
κακό πράγμα να μην έχεις internet σπίτι...
και πως θα σχολιάσω τις άλλες απαντήσεις???δεν παίζω.....
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ΤΡΩΓΕΤΑΙ κρύοMin les TROGETE,min to les.Allou tha paei pali i syzitisi!!!! Asto kalitera!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λοιπών τώρα μού 'μπήκε' μιά ιδέα.Νά ρωτήσουμε τά κορίτσια,μέ ποιό τρόπο ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ τούς (φτωχούς καί τίμιους) Αντρες.
Τι λέτε,θά μάς απαντήσουν;δεν νομίζω οτι θέλετε να μάθετε
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)