-
πλακα πλακα εχω να φαω κοκορετσι απτο πασχα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πλακα πλακα εχω να φαω κοκορετσι απτο πασχα.Πηγαινε μια απο τον κουπεα να σε κερασει
-
-
κουπεας που μενεις να περασω μια βολτα;
-
Το πήρε το κοκο ,,,και μάλιστα έφαγε πολλές μερίδες!
Αλλά οταν παντρευτείς και τα σκεφτεσαι αυτά λες ,,,,αιντε βάλε εεεεεενα ποτηράαααακι!
Καλή η οικογένεια αλλά ,,,,,,,,, αναρωτιέσαι αν πρεπει να ζήσεις εντονα και να παντρευτείς ή να παντρευτείς κατευθείαν να ησυχάσεις!
Ειμαι μακρια ! -
Εγω ειχα συμμαθητρια την βικυ κ. γνωστη τηλεπαρουσιαστρια και μοντελο
Της ελεγα να βγουμε και με εκλανε κανονικα
Μια μερα ειχα παρει την virago ενος φιλου να παω σχολειο και ερχεται και μου λεει να την παω βολτα της απαντησα με τον ιδιο τροπο -
Κλανοντας?
Ησουν συμαθητης με μια φιλη μου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κλανοντας?Ησουν συμαθητης με μια φιλη μου
χαλανδρι?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το πήρε το κοκο ,,,και μάλιστα έφαγε πολλές μερίδες!
Αλλά οταν παντρευτείς και τα σκεφτεσαι αυτά λες ,,,,αιντε βάλε εεεεεενα ποτηράαααακι!
Καλή η οικογένεια αλλά ,,,,,,,,, αναρωτιέσαι αν πρεπει να ζήσεις εντονα και να παντρευτείς ή να παντρευτείς κατευθείαν να ησυχάσεις!
Ειμαι μακρια !Ε κερνα καμαι μεριδα και τον ιταλακια
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μια μερα ειχα παρει την virago ενος φιλου να παω σχολειο και ερχεται και μου λεει να την παω βολτα της απαντησα με τον ιδιο τροποΑν ήθελες να τη γαμήσεις μαλακία έκανες... Απλά μαθηματικά...
-
Kαλα έκανε, κατι τετοιες μαλακιες εχω κανει και εγω και δεν εχω πηδηξει 2 γκομενες Και να τις πηδαγα τι εγινε?Τουλαχιστον τους εδειξα οτ ιυπαρχουν και 1-2 μαλακες αντρες που δεν τρεχουν πισω τους μολις αυτες κουνι σουν τον ωραιο πατο τους
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ προσωπικά γυναίκα που θα μου πει τι αμάξι έχεις κλπ θα της δώσω τον πούλο από την αρχή
Θες να μου πεις ότι αν γνώριζες μια φοβερή γκόμενα και σου έλεγε 'Πώπω τι ωραίο το γκάμπριο που έχεις κλπ' θα της έλεγες να κατέβει από το αμάξι;
Για να το κάνω ακόμα πιο ρεαλιστικό, αν σου έλεγε 'Καλό το mx5 αλλά τρελαίνομαι για Boxster' -και εννοείται ήθελε να σου κάτσει- πάλι θα της έλεγες να πάρει τον πούλο;
Τι λέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................
Οι γκόμενες λένε ότι θένε. Αν στην τελική σε γουστάρει κάποια άστη να λέει και το Πιστεύω ή τον εθνικό ύμνο.ρε συ, εννοώ να με ρωτήσει στο ξεκούδουνο επίτηδες για να με 'κόψει'. Το μξ το έχω πάρει για μένα, για καμμιά γκόμενα. Δεν είναι ο τύπος μου τέτοιος. Ούτε θα την κατέβαζα, ούτε θα την έδερνα. Απλά γυναίκες με τέτοια νοοτροπία δεν μου κάνουν κλικ.
-
Γειά σου ρε Στέλιο
Είσαι ωραίος -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έπιασα και την αντίθετη περίπτωση. Αν του καθόταν στην τελική στα τσιλιβιθρόνια του ότι και να λεγε...Άλλο για ένα στα γρήγορα άλλο για κάτι καλύτερο. Ανάλογα σε τι φάση είσαι.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι να πω βρε παιδιά.Κάποτε με είχε δει απο μακριά ενα μοντέλο του ΑΝΤ1 στην περιοχή μου -δράσης-και ηξερε το φιλαράκι μου και πήρε δήθεν για το φίλο μου και μου ζήτησε ραντεβού
Οκ της λέω .Με ρωτάει με τι θα την πάρω και της λέω ,,,βέσπα ,,,
Εμπρός λέω ,,,παρακαλώ,,,,
Βεσπα μου λέει,,,
Βεσπα της λέω.Εντάξει μου λέει θα σε πάρω με το δικό μου (boxter) ,,δεν πειράζει!
Οκ λέω.
Η κοπέλα γούσταρε τρελά για την κορμάρα μου και παρ'ολο που είχα βέσπα (λόγο βλάβης αυτ/του) μου έκανε άααααααααλλα κόλπα και ας μην ανέβηκε στην βέσπα.
Παρεπιπτοντος ήταν η Μις ,,,,,,κάποιου νησιου (ψωνάρα ) του '96 ,,,΄'97 ,,αν θυμάμαι καλά!Μις λειψή?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μια μερα ειχα παρει την virago ενος φιλου να παω σχολειο και ερχεται και μου λεει να την παω βολτα της απαντησα με τον ιδιο τροποAν ειναι αυτη που καταλαβα τοτε μλκια εκανες.
-
Εγώ ένα έχω να πω... Θα γυριστεί ταινία για τη ζωή του Ερρίκου Πετιλόν http://www.infactor.gr/talent/16
Πολύ που χεστήκατε θα μου πείτε με τη διαφορά ότι την ταινία θα γυρίσει η γνωστή εταιρία τσοντοπαραγωγής Sirina Entertainment...
http://www.gossip-tv.gr/story/18784/e-z ... -se-tainia
Θα αφηγείται ιστορίες από σχέσεις του με γυναίκες που τον σημάδεψαν και από ό,τι φαίνεται με αρκετή διάθεση... κλειδαρότρυπας. Οι σκηνές θα είναι τολμηρές. “Θα κάνω έρωτα, θα εμφανίζομαι γυμνός. Έχω πολλές εμπειρίες γύρω από το θέμα των σχέσεων με γυναίκες και θεώρησα ότι θα έχει ενδιαφέρον για το κοινό”
Και μετά μου λέτε εσείς για τη Σούλα απ' τα Πετράλωνα και την Κικίτσα απ' το Μπουρνάζι...
-
Καλα ο τυπος ειναι.... τονειχα πετυχει στη Ναξο περυσι μαζι με εναν αλλο καμενο που επαιζε ταινεις στην ροδα τσαντα και κοπανα, και ηταν 'μεθυσμενοι'
Τεσπα για φτυσιμο
-
Μωρέ να είχα γ@μήσει την Ούρσουλα Άντρες και την Καρολίνα του Μονακό στα νιάτα τους και ας ήμουνα σε χειρότερη κατάσταση...
-
Νταξ ρε συ με τπτ!
Μιλαμε για σισκατο κατασταση
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)