-
Λοιπόν.
Μπορούμε να φτιάξουμε μπλουζάκια με το σήμα του 4TForum μπροστά και το userID (μπροστά ή πίσω μεγάλο).
Τα διαθέσιμα χρώματα είναι άσπρο , μπλέ και μαύρο.
Το logo στα χρωματιστά είναι σε λευκό φόντο.
Τό χρώμα του ID είναι μαύρο στα άσπρα και κίτρινο στα χρωματιστά.
Η τιμή είναι 7 Ευρώ τα άσπρα και 10 Ευρώ τα χρωματιστά.
Οσοι θέλουν να δηλώσουν εδω
1.Μέγεθος
2.Χρώμα
3.Τύπο (ID μπροστά ή πισω)
4.ΠοσότηταΑφου μαζευτούν αρκετά θα τα παραγγείλουμε και θα συνενοήθούμε μετά για την παραλαβή.
Το μαγαζί είναι στο Χαλάνδρι. -
Λοιπόν.
Μπορούμε να φτιάξουμε μπλουζάκια με το σήμα του 4TForum μπροστά και το userID (μπροστά ή πίσω μεγάλο).
1.Μέγεθος
2.Χρώμα
4.ΠοσότηταΑφου μαζευτούν αρκετά θα τα παραγγείλουμε και θα συνενοήθούμε μετά για την παραλαβή.
Λοιπόν.
1.Μέγεθος
2.Χρώμα
να κάνω λοιπόν την αρχή...
θέλω ένα άσπρο με το ID μπροστά κάτω απο το λογότυπο [θα είναι το καλό μου ] και ένα μπλέ με το ID στην πλάτη [αυτό θα είναι το αγωνιστικό μου]
τώρα για το μέγεθος, είμαι μεταξύ medium και large...δεν φέρνεις κανα δείγμα λέω εγώ να δούμε πως είναι η φόρμα τους -
Πρώτο μου μήνυμα μετά απο πολύ καιρό αλλα δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόταση.
Απο την αλλη ζήλευω όλα αυτά τα καπελάκια 4Τ και 4Tforum και πάντα ήθελα και εγώ κάτι αντιστοιχο.2 για μένα
Ένα λευκό και ένα μαύρο σε Medium. Στο λευκό το ID μου μπροστά και στο άλλο πίσω.
-
Να συμφωνησουμε τουλαχιστον για τα 'αγωνιστικα'που λεει και kamil να ειναι το ιδιο χρωμα και να εχουν το ID πισω για να ξερουν οι γρηγοροι ποιον προσπερνουν.Ενα 'αγωνιστικο' μπλε XL. και 2 ασπρα 'καλα' με μικρο ID κατω απο το λογοτυπο.
-
Δύο large για μένα παρακαλώ. Ένα λευκό (για τον ήλιο και τους αγώνες) με το ID μπροστά, κάτω από το λογότυπο και ένα μαύρο (το χρώμα μου) χωρίς ID για καλό, να είναι ασορτί με το αιώνιο σκότος στο οποίο βρίσκομαι!
-
Δύο άσπρα με id εμπρός.
Δύο μπλέ με id πίσω.
Μέγεθος Μ ή L , μάλλον L αν μπούνε λίγο!
Επίσης άλλα δύο άσπρα με id εμπρός για Castor Junior.
-
Παρακαλω 4 μπλουζακια ,2 ασπρα και 2 μπλε. Μεγεθος XL και αν γινεται χωρις ID, αν ΔΕΝ ,τοτε πισω σε ολα.Ευχαριστω ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
-
2 Λευκά XL με ID μπροστά, παρακαλώ. Πιστεύω να τα έχουμε πριν το Acropolis!!
-
Λοιπον θα παραγγείλω για εμένα, για το Mavrogati και για τον Calibrator που δεν μπορούν να συνδεθούν. Καλά το δίλημμα μπλε ή μαύρο ήταν πολύ μεγάλο!!!
Για εμένα λοιπον:
1 άσπρο με μπροστά λογότυπο και πίσω το Username (με μαύρα γράμματα)
1 μαύρο με μπροστά το λογότυπο και το Username (με κίτρινα γράμματα)
Aπό μέγεθος μαλλον Small γιατί υποψιάζομαι πως αυτά τα T-Shirt είναι λίγο μεγαλούτσικα. Πρόεδρε πώς με κόβεις για Small ή για Medium?Για το Mavrogati μια από τα ίδια:
1 μαύρο με μπροστά το λογότυπο και το Username (με κίτρινα γράμματα)
Μέγεθος MediumΓια τον Calibrator μια από τα ίδια σε XL όμως
1 μαύρο με μπροστά το λογότυπο και το Username (με κίτρινα γράμματα) -
Θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή;Θα τα βολέψουμε...εν ανάγκη ερχόμαστε να στα φέρουμε!!
-
Να προσθέσω ότι όσο πιο γρήγορα παραγγείλετε όλοι τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν, έτσι?
Χρειαζόμαστε 1 με 2 ημέρες να μαζέψουμε τις παραγγελίες, να φτιάξουμε τα logo και μετά θέλουν αυτοί 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για να φτιάξουν.
Μετά ακολουθεί η διανομή και η πληρωμή. Για αντικαταβολή δεν ξέρω. Θα μάθουμε όμως. -
λοιπον, παραγγελνω και εγω:
1 ασπρο small με το id πισω
1 μαυρο small με το id μπροστα και εγω το θελω με κιτρινα γραμματαερωτηση: στο μαυρο το λογοτυπο καθως επισης και το userid θα ειναι σε ασπρο πλαισιο ή θα ειναι διαφανεια ??
ιδεα: γιατι στα μπλουζακια τυπου 'id μπροστα', δεν βαζουμε και ενα field password ?
προταση: μια και το μαγαζι είναι χαλανδρι και τυγχανει να μενω στην ευρυτερη περιοχη, δεχομαι και 'χωσιμο' αν μπορω να βοηθησω σε κατι, δηλαδη... (π.χ. να παρω τα λεφτα και να γινω καπνος ... εεεεε.. να παω να τα παραγγειλω ή να τα παραλαβω και σε καποια συναντηση να τα φερω... whatever...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή;
Θα τα βολέψουμε...εν ανάγκη ερχόμαστε να στα φέρουμε!!
Αν είναι ετσι Ο.Κ.!!!
Ενα μαύρο και ένα μπλέ γιά μένα,λογότυπο μπροστά,ονομα πίσω.
Και τα δύο XL!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, παραγγελνω και εγω:1 ασπρο small με το id πισω
1 μαυρο small με το id μπροστα και εγω το θελω με κιτρινα γραμματαερωτηση: στο μαυρο το λογοτυπο καθως επισης και το userid θα ειναι σε ασπρο πλαισιο ή θα ειναι διαφανεια ??
ιδεα: γιατι στα μπλουζακια τυπου 'id μπροστα', δεν βαζουμε και ενα field password ?
προταση: μια και το μαγαζι είναι χαλανδρι και τυγχανει να μενω στην ευρυτερη περιοχη, δεχομαι και 'χωσιμο' αν μπορω να βοηθησω σε κατι, δηλαδη... (π.χ. να παρω τα λεφτα και να γινω καπνος ... εεεεε.. να παω να τα παραγγειλω ή να τα παραλαβω και σε καποια συναντηση να τα φερω... whatever...)
Μετά τας ..υποδείξεις,διόρθωσα το αρχικό post!
Το ID στα χρωματιστά είναι μόνο κίτρινο (ΟΚ) και το logo σε άσπρο πλαίσιο! -
Παρακαλω θα ηθελα:
3 λευκα με το ID εμπρος και 1 μπλε με το ID πισω ολα σε L μεγεθος.
Ευχαριστω. -
Δύο (2) Large από τα οποία:
Ένα (1) λευκό χωρίς ID και ένα (1) μπλέ με ID πίσω.Extra small έχει, για να πάρω κι ένα για την κόρη μου?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δύο (2) Large από τα οποία:
Ένα (1) λευκό χωρίς ID και ένα (1) μπλέ με ID πίσω.Extra small έχει, για να πάρω κι ένα για την κόρη μου?
Κώστα,τι ονομα θα έχει τής κόρης σού;
cmarin-άκι;;;
Μπλουζάκια!