-
'γελά ο μωρός καν τί μή γελοίον εί'...
-
Πάλι περιαυτολογεί... Και νομίζει ότι κολακεύει τον εαυτό του... Μάλλον πρέπει να του ενισχύσουν τη φαρμακευτική αγωγή του καημένου του...
................ (μην το ξαναδιορθώσεις Κωνσταντίνε!!) -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ RALLYE 1,6 8V:
'ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ 210 ΚΜ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ'
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ¨' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ WRC?'
210 σε παρατεταμένη με Rallye και μετά ανάποδο με διαγραφή της καμπής
Λάθος απάντηση έδωσες ,γιατί δεν τον έστελνες στον Τοντ απο ότι άκουσα ψάχνεται για αυτόν που θα αντικαταστησει το ΜιχαλάκηAυτό είναι το δράμα μας στην Ελλάδα.....Υπάρχουν τόσα ταλέντα και μένουν ανεκμετάλευτα γμτ !!!!!!!!!!
-
STOP!!! :evil:
-
Επίσης, άλλο ένα ωραίο φίδι...
Από το Power Techniques (αν θυμάμαι καλά): 'Με αλλαγή εξάτμισης, RX7 Turbo δεύτερης γενιάς πήρε 50 άλογα'.
Εχμ... ΟΚέικ.
-
Άλλο θαυμάσιο φίδι, ευγενική προσφορά του φίλου μου εκείνου που μου έδειξε τη δρακοManta:
Παλιά, είχαν στην οικογένεια ένα SEAT Gredos 1.5, με μοτέρ όμως από Ibiza SXi (με ψεκασμό στον κινητήρα System Porsche). ΟΚέικ ως εδώ, αυτό το επιβεβαίωσα, γιατί είχε ανοίξει καπώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του όμως, κάποτε τα είχε φτύσει ο εγκέφαλος, οπότε βάλανε άλλον από VW Golf GTI 16v και έφτασε τα 130 άλογα.
Καλό, ε;
-
Ένα ακόμα κλασικό φίδι:
Ότι, και καλά, ρίχνοντας κατσαριδοκτόνο στην εισαγωγή, κερδίζουν άλογα.
-
Ακόμα ένα φίδι...
FIAT Cinquecento 750άρι να πιάνει στην εθνική 160+ και με τέσσερα άτομα μέσα να πάει με 140...
Ναι καλά.
-
Κλασικά (=πραγματικά) φίδια : ΟΧΙΑ , ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΛΙΑ , ΑΣΤΡΙΤΗΣ κλπ
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ φίδι , με πολλά αντίτυπα :
VW , Golf II , 1,0 L , ΤΕΤΡΑΠΟΡΤΟ , GTi
Κόστος μετατροπής : (τότε) 500 δρχ . , τόσο έκανε το ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ
Αποτέλεσμα μετατροπής : ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ,
ισοδύναμο αποτέλεσμα με αυτό της χρήσης
ληγμένων ψυχοφάρμακωνΑποστόλης.
(για διανυκτερεύοντα φαρμακεία & ιατρούς , καλέστε 123456789 !) -
Γιατί, τα αυτοκόλλητα '5 speed', '1.6', '2.0', 'ALPINA', 'M' (σε BMW 3άρες, συνήθως 316 Ε30 με 75 άλογα ή σε 315), 'turbo', 'GT', 'Sporting', '12v', '16v', τα λαγουδάκια στη σειρά που το ένα κουτουπώνει τ'άλλο (τι ανεκδιήγητο αυτοκόλλητο κι αυτό) και άλλα χαζά που βλέπουμε κυρίως να πωλούνται στα βενζινάδικα, ήτις δύο εξατμίσεις (μία σε κάθε μεριά) που μόνον η ΜΙΑ βγάζει καυσαέρια, ενώ η άλλη είναι καθαρή κι αστραφτερή, όλα αυτά πού τα βάζεις;
-
Κλασικά (=πραγματικά) φίδια : ΟΧΙΑ , ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΛΙΑ , ΑΣΤΡΙΤΗΣ κλπ
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ φίδι , με πολλά αντίτυπα :
VW , Golf II , 1,0 L , ΤΕΤΡΑΠΟΡΤΟ , GTi
Κόστος μετατροπής : (τότε) 500 δρχ . , τόσο έκανε το ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ
Αποτέλεσμα μετατροπής : ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ,
ισοδύναμο αποτέλεσμα με αυτό της χρήσης
ληγμένων ψυχοφάρμακωνΑποστόλης.
(για διανυκτερεύοντα φαρμακεία & ιατρούς , καλέστε 123456789 !)[list:1fsxaudm]. [/list:u:1fsxaudm][list:1fsxaudm]Ωραιος [/list:u:1fsxaudm][list:1fsxaudm]Το κοστος μετατροπης παντως μου αρεσε [/list:u:1fsxaudm][list:1fsxaudm]Τελικα αισθανομαι κοροιδο [/list:u:1fsxaudm]
-
Στο προσπέρασμα, στο στροφιλίκι και στα φρένα φαίνεται ποιος πραγματικά πιάστηκε κορόιδο Μάκη... Ή μάλλον ποιος κοροϊδεύει τον εαυτό του.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
ξερει κανεις που θα βρω προγραμμα απο enzo;Να σου δώσω εγώ αυτό που έβαλα στο 206...
+500 άλογα. Και ξέρεις το καλύτερο... Σου βγαίνει πολύ φθηνά. Επειδή το πρόγραμμα είναι αντιγραφή από CD που αγόρασε ο βελτιωτής από πλανόδιο
Α, και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το 206 κατά τα άλλα είναι 100% μαμά, μόνο το πρόγραμμα. Ούτε ζάντες δεν του έχω βάλει. Για ψάρωμα!!! Είναι τόσο καλό το σασί που δεν έχει πρόβλημα... Τις προάλλες είδα μια McLaren F1 στο φανάρι και την πάτησα χαλαρά
Εδώ τα καλά τα φίδια!!!! Έλα κόσμε!!!!
Τα φίδια είναι τζάμπα, όπως και η χαζομάρα... Δυστηχώς οι συνέπειές τους πολλές φορές κοστίζουν πολύ ακριβά και όχι μόνο σε χρήματα...
-
Ακούστε τώρα ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ φίδι (όχι που δε θα γυρνάγαμε εκεί):
Ένας αμερικάνος ψήνει τις T-bone μπριζόλες του επάνω στις κυλινδροκεφαλές του big block V8 του και λέει ότι γίνονται καλύτερες έτσι!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ακούστε τώρα ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ φίδι (όχι που δε θα γυρνάγαμε εκεί):Ένας αμερικάνος ψήνει τις T-bone μπριζόλες του επάνω στις κυλινδροκεφαλές του big block V8 του και λέει ότι γίνονται καλύτερες έτσι!!!
Χαχαχα!!! Ναι, παίρνουν μυρωδιά από βενζίνη
-
Ειδική μπριζόλα για βενζινοκέφαλους!!!
-
Τρία από την περιοχή μας..
Γνωστός μου ξεφούσκωσε τα λάστιχα για να χαμηλώσει το αυτοκίνητο και να κρατάει καλλίτερα......
Νεαρός με άριστη ψυχολογία όπως φαίνεται , ισχυρίζεται ότι τον έγραψε η τροχαία ενώ οδηγούσε ένα Ηοnda CRX γιατί δέν φορούσε...κράνος!!!!!!
Τι σχέση έχει το κράνος??? Είναι η απόδειξη ότι το αυτοκίνητό του είναι....**αγωνιστικό **!!!!!!!!!!!!Αλλος έκοψε με το σιδηροπρίονο το τιμόνι από ένα ΜANTA για να μοιάζει στον...Κίτ. Περιττό να πώ πόσα κιλά πολυεστέρα κουβαλούσε πάνω του το ταλαίπωρο αυτοκίνητο....
-
..και θα ακολουθήσουν και άλλα....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο προσπέρασμα, στο στροφιλίκι και στα φρένα φαίνεται ποιος πραγματικά πιάστηκε κορόιδο Μάκη... Ή μάλλον ποιος κοροϊδεύει τον εαυτό του.Στις ευθείες όλοι γρήγοροι είναι...
-
Eñþôçóç ;
Ìå ôüóá ðñïãñÜììáôá ðïõ äßíïõí êáé áðïêáëýðôåôáé ç ðñáãìáôéêÞ äýíáìç ôïõ ìïôÝñ Ý÷ïõí êáé êáíåíá ðñüãñáììá þóôå ôï áõôïêßíçôï íá âñßóêåé ìüíï ôïõ èÝóç ãéá ðáñêÜñéóìá êáé íá ðåôÜãåôáé êáé óôï ðåñßðôåñï ãéá ôóéãÜñá??
ΦΙΔΙΑ!