-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Άντε βρε !!! Ούτε 20 δεν θα σε έκανα αν δεν μαρτύραγες την πραγματική σου ηλικία !!!
κερδίζω φωτογραφική αμνηστία για τα καλά μου λόγια ???σε καλό δρόμο είσαι... για συνέχισε λίγο ακόμα πχ...στήριξε με λίγο και στο εσωτερικό πρωτάθλημα καρτ και να δείς εγώ... θα σε βγάζω φωτό και θα κάνω κατι μονταζ μούρλια...το κεφάλι δικό σου και τα υπόλοιπα, απο όποιους θαυμάζεις και αγαπάς
-
23 παρά κάτι ψηλά με υγειέστατο παιδί 3 χρονών(grand vitara το βαφτίσανε).
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Γυναικεία ηλικία ή κανονική;οοουπς έκανα λάθος
συγκεκριμένα είμαι 30 χρονών, 6 μηνών και 11 ημερών...άρα μάλλον στα 31Ρώτησα και έφυγα ... (Για Ουγκάντα με τον Πρόεδρο)
Είσαι ήδη εκεί αλλά ας είναι καλά η virtual reality δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα
-
35 παρά, για τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον kyan....πίσω από το τιμόνι ξανανιώνουμε....
-
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
Δεν λεω το νουμερο γιατι θα αρχησετε ολοι να μου ζητατε την διευθυνση του ΚΑΠΗ , το ονομα της αποκλειστικηςκλπ.
Λοιπον σε 9 μηνες κλεινω τα 60. Πιεση εχω 16,αιματοκριτη 33,ουρικο οξυ ανεβασμενο,κανονικο ζαχαρο, χολιστερινη πριν το φαϊ γυρω στα 300,μετα το φαϊ καλα σαραντα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!
το ονομα της αποκλειστικης κλπ.
σίγουρα δεν θα το ζητήσουν για τον ίδιο λόγο
Λοιπον σε 9 μηνες κλεινω τα 60. Πιεση εχω 16,αιματοκριτη 33,ουρικο οξυ ανεβασμενο,κανονικο ζαχαρο, χολιστερινη πριν το φαϊ γυρω στα 300,μετα το φαϊ καλα σαραντα.
έχεις δοκιμάσει να παίξεις λόττο με αυτά τα νούμερα ???
-
23+9μήνες
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
Δεν λεω το νουμερο γιατι θα αρχησετε ολοι να μου ζητατε την διευθυνση του ΚΑΠΗ , το ονομα της αποκλειστικηςκλπ.
Λοιπον σε 9 μηνες κλεινω τα 60. Πιεση εχω 16,αιματοκριτη 33,ουρικο οξυ ανεβασμενο,κανονικο ζαχαρο, χολιστερινη πριν το φαϊ γυρω στα 300,μετα το φαϊ καλα σαραντα.νομιζω οτι μετα απο αυτο βρεθηκε ο ''παππους'' του φορουμ
λετε να εχουμε και πιο μεγαλο [σε ηλικια] μελος;;;;;;;; μπααααα χλωμο το βλεπω
ηθελα να ηξερα πως αισθανονται τωρα οι νεωτεροι μας φιλοι [περι τα 20-25] οταν ανακαλυψαν ξαφνικα οτι ανταλλασουν ιδεες με ανθρωπους που και στην κυριολεξια θα μπορουσαν να τους φωναζουν.......παππου
ο νεωτερος ομως [το τζοβενο] ακομα προτιμα την ανωνυμια........ελα βρε μην ''ντρεπεσαι'' δεν ξερεις οτι εσυ εισαι ο πιο μεγαλος μας ''εφιαλτης'' .....γιατι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα θελαμε να ειμασταν στην θεση σου [ηλικιακως εννοω]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
30 πατημέναΆντε!!! , πέρσι δεν έδινες πανελλήνιες για πρώτη φορά?
(πάντα με τον καλό λόγο εγώ!!!) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
30 πατημένα
Άντε!!! , πέρσι δεν έδινες πανελλήνιες για πρώτη φορά?
(πάντα με τον καλό λόγο εγώ!!!)να σου πω την αλήθεια πέρσυ περασα στο πανεπιστήμιο...
αλλά στο ανοιχτό -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
30 πατημέναKAI ΕΓΩ kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΑ,kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
KAI ΕΓΩ kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΑ,kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ
ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!!τι θέλεις να πείς με αυτό???
οτι απο δώ και πέρα θα με λές γ-kamil-α -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
KAI ΕΓΩ kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΑ,kamil-ΙΤΣΑ ΣΕ
ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!!τι θέλεις να πείς με αυτό???
οτι απο δώ και πέρα θα με λές γ-kamil-αΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΓΚΑΜΗΛΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!
-
Αλέξανδρε,
Νά' σαι καλά !Οι δύο ,μέχρι τώρα ( δέν μας πείθεις εύκολα πως ΔΕΝ θα κάνεις κι' άλλες !) ψηφοφορίες 'σου' , μας ... φέρνουν πιό κοντά !
Πάντως , κάτι απο Στατιστική του Αλεξόπουλου μου θυμίζουν,
οπότε σου προτείνω σαν νέο nickname , για ... όποιους λόγους
το : ' statistician' .Επειδή όμως , η .... ποιότητα του ΝΟΝΟΥ , φαίνεται απο τα εναλλακτικά
ονόματα , σου ... αφήνω να διαλέξεις , εκτός απο το πιό πάνω , και ανάμεσα απο : 'Big Brother' , ' Dafermos' ,
και , έτσι για να δείς πόσο καλός είμαι , ότι άλλο σε ... βολεύει (ΑΡΚΕΙ
ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ! )Σε ότι έχει να κάνει με τίς μπουμπουνιέρες , σίγουρα , από μέλος του
Forum , έτσι ?Και να δείς , παραλίγο να ξεχάσω :
Είμαι 42 πατημέναααααααααααααααα, αμέσως μετά ΚΛΕΙΣΤΗ δεξιά ,
με ΧΑΣΙΜΟ στην εσωτερική, και καπάκι ΓΙΑΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ .......... !ΝΑΙ , ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ , ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
Αλέξανδρε ,
Νά' σαι καλά ,Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
οπότε σου προτείνω σαν νέο nickname , για ... όποιους λόγους
το : ' statistician' .
Αποστόλης.ΚΩΣΤΑ(cmarin),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ!!!
ΘΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ 'ΛΑΧΑΝΟ'!!! -
προτείνω μονομαχία....μεταξύ αλέξανδρου και κώστα!!!
let the best statician win -
Πώς έλεγε ο Σαββόπουλος 'Είμαι 16άρης σας γ**ώ τα λύκεια';
Εγώ 'είμαι 26άρης σας γ**ώ τα Πολυτεχνεία'. Τρώω ένα πήξιμο άλλο πράμα και δε βλέπω την ώρα να τελειώνω... Άντε, να πάμε και σε καμιά παραλία για οφθαλμόλουτρο. Και κάθε φορά που ανοίγω το χαζοκούτι μου μοστράρουν θέμα για τον καύσωνα κι όλες τις τσαχπίνες με τα στρινγκ...
Έτσι μου'ρχεται ν'αρχίσω τις κοπάνες από μαθήματα, να τα φορτώσω και στον κόκορα κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
42 Ακρόπολις , το 74 δεν έγινε!!!Άρη,
και στο είχα πεί πρό καιρού, πως 'τρέχουμε' και οι δύο 'Ε' , και ίδια περίπου σειρά /κληρουχεία , τώρα , 'βγαινουμε' και ίδια ommologation !
Κοίτα να δείς !
Αποστόλης. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
42 Ακρόπολις , το 74 δεν έγινε!!!
Άρη,
και στο είχα πεί πρό καιρού, πως 'τρέχουμε' και οι δύο 'Ε' , και ίδια περίπου σειρά /κληρουχεία , τώρα , 'βγαινουμε' και ίδια ommologation !
Κοίτα να δείς !
Αποστόλης.Και είμαστε και μπόλικοι οι γκουχΣαραντάρηδεςγκουχ!!! Πάντως η homologation εχει πάρει παράταση μέχρι το 3000...τουλάχιστον!!
Και βέβαια πρέπει να δούμε πως καταφέραμε να μπλεχτούμε με υπολογιστές εμείς που όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εμείς που όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση!πω, πω..!!!!
καλέ πότε γεννήθηκες???
τόσο πολύ μεγάλος είσαι
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;