-
Συγγνώμη αλλά την όμορφη αδερφή σου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο την Παρασκευή, γιατί την έχουμε ήδη υποσχεθεί σε αυτόν που μας αγόρασε τα εισητήρια της SSS
(όσο για τα αγριογούρουνα εγώ δεν ξέρω τίποτα, κάνω πως δεν το πρόσεξα)
-
Αναχώρηση για τα βουνά, θα σας δω εκεί όσους μπορέσω.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλα, στο δρόμο, σε ειδικές, ακυρώσεις, ανεγκέφαλους κλπ -
αντε πάω κι εγώ 'I am taking the mountains' αλλά όχι για να αποφύγω την γνωστή Νατάσα της διαφήμησης, αλλά για να απολαύσω το 'Χρυσό' Αγώνα μας.... C U in the MOUNTAAAAAIIIINNNNNSSSSSS
Το νού σας -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
C U in the MOUNTAAAAAIIIINNNNNSSSSSS
Το νού σαςOn SSS Polydrossoooooooo :
-
Αντε να πηγαίνω κι εγω σιγά-σιγά!!
Θα σας δω 'επάνω' παίδες!!!
Καλό μας Αγώνα!! -
Φεύγω κι εγώ, έστω και τραυματισμένος στο γόνατο, μετά από στενή επαφή με προφυλακτήρα από Πεζό 206 σήμερα το πρωί. Λεπτομέρεια: η οδηγός του φορούσε παπούτσια Πούμα-Σπάρκο!
Πεζός ήμουν, οι ιταλίδες είναι καλά, μη φοβάστε!
Το Χρυσό Ακρόπολις δεν το χάνω όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ελπίζω να μπορέσω να σας δω στα βουνά ή σε καμμιά ταβέρνα!
-
καλά ποια SSS? Προβλέπω να συναντιόμαστε όλοι στην εθνική!
Καλό Ακρόπολις!!! Προσοχή στο δρόμο τώρα και στις κοπάνες από αύριο! (προβλέπω λάσπη)
Εφυγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
τι έγινε ρε παιδία τελευταίος είμαι... μην σαν νοιάζει θα κλειδώσω εγώ.
τα λεμε επάνω.....
.....ΕΡΧΕΤΑΙ..... τ
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λεπτομέρεια: η οδηγός του φορούσε παπούτσια Πούμα-Σπάρκο!Έχεις διαβάσει το καρτελάκι που είναι πάνω στα Puma-Sparco; Λέει ότι δεν έχουν ευθύνη για τυχόν ατύχημα, και ότι τα παπούτσια δεν σε κάνουν καλύτερο οδηγό...
Πάντως έχουν εξαιρετική άνεση και τα φοράω πάντα όταν πάω ταξίδι. -
Τα λέμε στην Παύλιανη πρωί-πρωί και μετά Ελάτεια και Λιλαία!ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Kyan περαστικά,τα περάσματα των θεών είναι το καλύτερο παυσίπονο! -
Το 'μαγαζί' θά τό κλείσω εγώ παίδες.Αναχώριση Κυριακή στίς τρείς τά χαράματα.
Καλά νά περάσετε ώς τότε. -
ME, TARZAN. Αν δεν κολλήσουμε πουθενά...
-
Σορρυ γκαιζ αλλα επειδη απειχα καιρο και δεν παρακολουθουσα τα δρωμενα για Λιλαια πρεπει να εχω κλεισει εισιτηρια για το Σαββατο??
-
φίλε μου πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει μείνει τίποτα!!Παίρνω από το πρωϊ την λαμάρκο(αν δεν το έχεις, που θα το έχεις, 2106894125-169) αλλά μιλάει και μιλάει... Θα πάω πιο μετά από εκεί, θα ρωτήσω και θα σου πω το απόγευμα, αν προβλέπουν πως θα υπάρχουν και επάνω εισιτήρια.
-
ΑΓΑΠΗΤΕ VATANEN, YΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 1 ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ 3 ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 'ΠΡΟΔΟΤΕΣ' ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ...
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... ΑΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΜΑΙL TO KINHTO ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ....
ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ!!!!!!!!!
Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΦΥΣΙΚΑ... -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΔΕΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ, Η ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ FORUM, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΛΑΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM META ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ USER NAME TOYΣ KAI ME ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ +2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΕΛΠΑ, ΛΑΜΑΡΚΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΤΙ ΛΕΤΕ?Εγινε κάτι με αυτό που είπες;Λόγο χρόνου δεν παρακολουθώ πιστά τα του forum...Εγω δεν έκλεισα ακόμα εισιτήρια,ελπίζω να προλάβω να βρώ!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUMΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ